מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כשלון הפרייה ראשונהרואית21/12/2008
הנני בת 40 לאחר 3 הפלות (הפסקת דופק) בהפלה האחרונה נלקח קרטיוטיפ ונצפתה טריזומיה של כרומוזום 15. בנוסף לאחרונה הסתבר כי החצוצרות סתומות ולכן הוחלט על הפרייה שנכשלה לאחר שאיבה של ביצית אחת (20 מ"מ) שלאחר 24 שעות נצפו 3 גרעינים במקום 2 וכן לא הוחזרה לרחם. לשאלתי: 1. האם יש קשר בין התחלקות הביצית (הלא תקינה) לטריזומיה 15 ? 2. הטיפול שקיבלתי מהיום השני של המחזור 4 ימים של גונל f יום נוסף 3 אמפולות של מנגון וציטרוטייד אחד ביום הבא 4 אמפולות של מנגון וציטרוטייד אחד ובלילה אוביטרל יום חפשי והשאיבה למחרת. מה האופציות שעומדות בפני כעת? תודה על כל תשובה רואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רואית
ד''ר דוד ישי21/12/2008יש קשר בין חלוקה לא תקינה של התאים לטריזומיה.
האפשרות היא לנסות פרוטוקול ארוך עם מינון גבוה יותר של הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהריקי21/12/2008
בוקר טוב, חצי אוביטרל בתאריך 5/12 ב-7/12 הזרעה כבר מס' ימים יש לי כאבים חזקים - דומים לכאבי מחזור אך אין הפרשות. מה זה יכול להיות. האם מחזור יגיע בסופו של דבר? מתי לבצע בדיקת דם להריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית שלום
אליסה21/12/2008הכאבים שאת מרגישה הם לא בהכרך כאבי מחזור זה יכול להיות גם תהליך ההשרשה שקורה בהריון את התשובה הסופית את תדעי אחרי 12 יום מיום ההזרעה בבדיקת דם אז שיהיה לך הרבה בהצצצצצצצצצצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוית
ד''ר דוד ישי21/12/2008התחושות לא מכוונות להריון או לוסת. תעשי בדיקה שבועיים אחרי ההזרעה ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורסיגל21/12/2008
שלום ד"ר אני לוקחת אוטרוגסטן כדי לקבל מחזור( מחזור שלי לא סדיר) מתי אחרי כגור אחרון בערך צריך לבוא מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי21/12/2008עד כ - 5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעאליסה21/12/2008
אני עוברת כבר שנה טיפולי פוריות ולפני כחודשים הופיע לי פצע במפשעה . חשבתי שזה יעבור לבד אבל זה הפך להיות מוגלתי (פנימי) היתי אצל כירוג ובוצע מיני ניתוח לפתיחה עכשיו הגוש עדין לא עבר וכנראה שאצטרך לעבור ניתוח חוזר הרופא אמר לי שזה ציסטה אני לא מבינה כל כך מזה ציסטה והאם זה נגרם כתוצאה מהתרופות אשמח לקבל תשובה בהקדם ( קצת מודאגת )..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אליסה
ד''ר דוד ישי21/12/2008לא נתן לשלול בביטחון, אבל לא נראה לי שיש קשר בין הטיפול לפצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקין?שיר@21/12/2008
אני לאחר תרומת ביצית שנכשלה. החל מחזור עם דימום וכאבי בטן חזקים מהרגיל וגם (סליחה על התיאור הפלסטי) גושים! (לא ברור של מה) האם תקין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי21/12/2008לא תקין. כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב ושאלה לרופאיםמירי21/12/2008
האם קיום יחסים בשבוע ה-5 להריון יכול להזיק לעובר???? עדיין לא התבצע בדיקת א.ס. האם עבדה התיקווה שנישאר הריון (אני לאחר הזרעה שלישית עם הורמונים)???????? מודה לכם מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי21/12/2008יחסי מין אינם פוגעים בהריון. יש תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהערן20/12/2008
שלום .למה רירית הרחם שלי פעם היא 6מ"מ ואח"כ יורדת ל 4 מ"מ למה זה קורה? אני לא יכולה לעשות הזרעה לקחתי אסטרופם . וגם פיורוגון חודשיים וזה לא עוזר איך אפשר לטפל ברירית הרחם שעולה ויורדת במשך שנתיים? אני רוצה לעבות את הרירית . והאם אפשר לעשות הפריה עם רירית דקה ובעייתית? מה הסיכוי להריון? בתודה אפרת שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי21/12/2008למרות שהסיכויים נמוכים יותר, אפשר להרות עם רירית דקה. ברוב המקרים לא מוצאים סיבה ברורה לרירית הדקה ואין טיפול טוב כדי לשנות את המצב. יש כמה טיפולים נסיוניים.לאחרונה מנסים נרות וגינליים של ויאגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפולחדווה20/12/2008
שלום רב, בת 38, אחרי 6הזרעות ו 2 טיפולי ivf. הטיפול האחרון היה הזרעה משום שלא היו מספיק זקיקים כמו בשאר הטיפולים ולכן החלטתי על הזרעה. ההזרעה היתה ב 3/12 וקיבלתי מוקדם יותר, ב- 14/12 . עשיתי בדיקות דם כדי לוודא שאיני בהריון (בעבר נקלטתי והיה לי דימום שטעיתי לחשוב שזה היה מחזור). תוצאות בדיקת הדם ב- 15/12 היו: ESTRADIOL(E2) 155.00 PMOL/L FEMALE PMOL/L FOLLICULAR PHASE 70-900 MID. CYCLE 140-1900 LUTEAL PHASE 70-1000 POSTMENOPAUSAL <150 HCG QUANT.(S) < 2 IU/L PROGESTERONE 2.90 NMOL/L FEMALE NMOL/L FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0 LUTEAL PHASE 3.8-51 POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0 הרופא נתן לי פרוטוקול חדש ל ivf. התחלתי דקה פפטיל ביום השני למחזור ו- 2 גונאל אף ו-2 מנוגון מהיום השלישי למחזור. (ולהמשיך עם הדקא). עשיתי בדיקות דם ב 18/12 ואלו התוצאות: ESTRADIOL(E2) 709.00 PMOL/L FEMALE PMOL/L FOLLICULAR PHASE 70-900 MID. CYCLE 140-1900 LUTEAL PHASE 70-1000 POSTMENOPAUSAL <150 LH 11.65 MIU/ML FEMALE MIU/ML FOLLICULAR PHASE 2.0-11 MID.CYCLE 12-105 LUTEAL PHASE 0.9-13.0 POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0 PROGESTERONE 10.70 NMOL/L FEMALE NMOL/L FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0 LUTEAL PHASE 3.8-51 POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0 הרופא שלי אמר לי שהפרוגסטרון שלי לא תקין וביקש שאפסיק טיפול. לא מבינה את הסיבה. אשמח להסבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חדווה
ד''ר דוד ישי21/12/2008הפרוגסטרון אכן גבוה. ברמה כזאת הפרוגסטרון יכול להפריע. בעיקר לרירית הרחם. ולכן עדיף להתחיל מהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אופציות אחרותפופו20/12/2008
האם יש עוד אופציות? כדור כלשהו,אולי ידוע לך שכן עושים הרדמה עם עודף משקל,מהם בכלל הסיכונים בהרדמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פופו
ד''ר דוד ישי21/12/2008אפשר להרדים נשים עם עודף משקל. כדאי מאד שתעשה הערכה מוקדמת ע"י מרדים בכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שבוע טוב!tooti20/12/2008
ב14/12 שאבו לי 27 ביציות מתוכן הפרו 21 והוחזרו 2 ב 17/12 (יש לציין כי הבעיה היחידה שלנו היא חצוצרות חסומות ואני בת 30 וזהו ivf ראשון ) מאז השאיבה אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה וביום ההחזרה נעשה א.ס. על מנת לשלול גירוי יתר.. ושאלותיי הן: האם אלו כאבים סבירים ומתי לדעתך אמורים לחלוף?ב. האם אחוזי ההפריה תקינים 21 מתוך 27? ביום ההחזרה נאמר לי כי 2 העוברים מצויינים דרגה 2 ורציתי לדעת מזה אומר ? ושאלה אחרונה מה לדעתך הסיכויים להריון לאור כל הנתונים שרשמתי? המון תודה ושבוע טוב ומבורך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת..
tooti20/12/2008האם מותר לקחת אדויל נגד כאבים? כבר לקחתי אחד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לעצמי
tooti20/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום tooti
ד''ר דוד ישי21/12/2008מעט כאבים זה סביר אבל אם הם יתחזקו כדאי לבדוק שוב אפשרות של גרוי יתר. הבדיקה ביום השאיבה אינה מספקת. אחוז ההפריה מצויין. ציון טוב לעוברים מעיד על סיכוי גבוה יותר להריון. קשה לדעת אבל אני מעריך שהסיכוי להריון הוא מעל 30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה זה בהחלט מעודד!!!!
tooti21/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ללא הרדמה-אשאל את זה אחרתפופו20/12/2008
הבעיה נמצאת אצל בעלי,הציעו לנו לעשות הפרייה,מכיוון שיש לי עודף משקל נאמר לנו שיש סיכון בהרדמה ולכן הרופא הציע לעשות ללא הרדמה,מה רמת הכאב בשאיבת ביציות ללא הרדמה? והאם זה נהוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פופו
ד''ר דוד ישי20/12/2008ראי את תשובתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שלומית21/12/2008אני עברתי שאיבה של 8 ביציות ללא הרדמה (לא הרדימו מסיבה רפואית). כואב אבל עובר... תחשבי על המטרה... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה ללא הרדמהפופו20/12/2008
שלום לכם,רציתי לשאול האם כדאי לעשות הפרייה ללא הרדמה {עודף משקל}?
ד''ר דוד ישי20/12/2008אם מדובר בזקיק או שניים נראה לי שזה אפשרי. אבל אני בספק אם אפשר לעמוד בשאיבה של מס' רב של זקיקים ללא הרדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF , פצע וחיסוןשמחה20/12/2008
נשואה בת 37, אמא לבת 6 . הופיע אצלי פצע בשפתיים החיצוניות כבר שבועיים.. חשבתי שזה יעבור אבל כנראה שהוא אפילו גדל קצת. הוא לא כואב במיוחד, אבל קצת מגרד ואם אני לוחצת עלי יש קצת כאב. שאלתי : חשבתי לקחת את החיסון נגד סרטן הרחם.. האם הזמן מתאים? או אני צריכה לבדוק קודם את הפצע? שאלה שניה: אני אמורה להתחיל IVF בחודש הבא ( בגלל בעיית זרע), האם אני יכולה לקבל את החיסון בזמן הטיפול, הבנתי שהחיסון הוא בשלבים, ומה עם הפצע האם זה מפריע? בבדיקות שערכתי לקראת IVF הכל יצא תקין , בדיקות דם למיניהם ושתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום SOS
ד''ר דוד ישי20/12/2008צריך לראות את הפצע כדי לדעת במה מדובר. אבל לא ברור לי מה הקשר בינו לבין החיסון. באשר לחיסון ול IVF , לדעתי אין קשר גם כאן. אפשר להמשיך ב IVF ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. הקשר הוא..
שמחה20/12/2008תודה ד"ר על התשובה המהירה. הקשר עם החיסון, שאני מבינה שה חיסון הוא נגד HPV , ואם במקרה שה פצע קשור ל HPV, האם יש טעם לקבל את החיסון או כבר מאוחר מידי? אני שמחה שאפשר להמשיך עם ה IVF .. אני חוששת שהרופא יחליט שאני חייבת לעבור PAP בגלל הפצע שזה יעקב את הIVF .. ( אף פעם לא עברתי את הבדיקה הזו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי21/12/2008כמו שאמרתי צריך לראות את הפצע.אם צריך, PAP הוא בדיקה ממש לא מסובכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקרלימונית20/12/2008
ד"ר ישי היקר ערב טוב, רק רוצה להגיד לך ת-ו-ד-ה ע-נ-ק-י-ת ! ! ! החזרת לי את האמון שאפשר לעבור טיפול בלי לסבול. וכמובן - תודה ענקית על היחס הנפלא, על הסבלנות הרבה לכל שאלה ושאלה ועל הנינוחות שמתלווים לכל טיפול שלך, שבעיניי חשובים לא פחות מהטיפול עצמו. אתה אדם מקסים ורופא מקסים ומקצועי ביותר שיהיה לך ערב נפלא, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת ללימונית..
לירון20/12/2008אני מטופלת שלו גם כן פשוט אדם מקצועי, מרגיע, נינוח - מדהים!!! יישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי20/12/2008תודה
ד''ר דוד ישי20/12/2008תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ בעת נטילת מנוגוןאלמונית20/12/2008
שלום, האם במהלך חמשת הימים של הזרקת המנוגון (לפני מעקב זקיקים והזרקת אוביטרל) עשוי להיות ביוץ טבעי? האם כדאי לקיים יחסים גם בימים אלה ליתר ביטחון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלמונית
ד''ר דוד ישי20/12/2008יתכן, אבל הסיכוי לכך קטן ביותר. בד"כ זה דורש משך זמן ארוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)