מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביצוע בדיקת הריון ביתיתג-ש28/12/2008
שלום, הזרקתי אוביטרל ביום שני 15.12.08, ביום רביעי 17.12.08 נשאבו 10 ביציות וביום שישי 19.12.08 הוחזרו שניים. מתי אפשר לבצע בדיקה ביתית ומתי רצוי לבצע בדיקת דם. בתודה, ג-ש הלחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי28/12/2008בדיקת דם צריך לעשות 12 יום מיום ההחזרה. לבדיקת שתן רצוי להמתין יום יומיים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםחסויה28/12/2008
בת 30, פרוטוקול ארוך עם זריקות יומיות של דקא 0.1 .ביום חמישי האחרון התחלתי להזריק 2 אמפולות של מנופור. מחר יש לי ביקורת. בשבועיים הראשונים של הדקא היו לי דימומים והרופא טען שאין מה לדאוג כי הרירית דקה בעקבות הדיכוי ולכן דימומים. הרופא גם אמר שברגע שאתחיל להזריק מנופור הדימומים אמורים להיעלם אך אין זה כך. האם יש סיבה לדאוג? מחר אני אשאל את הרופא, אך עד אז אני קצת בלחץ וחוששת שדימומים אלה פוגעים בסיכויי להכנס להריון. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי28/12/2008למרות שבד"כ הדימום אמור להפסק בשלב הזה, אני מעריך שהוא לא יפגע בסיכויים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטורוןאפרת28/12/2008
שלום, רציתי לדעת כמה ימים לאחר ביוץ משוער אפשר לעשות בדיקת פרוגסטורון (לוודא ביוץ). תודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי28/12/2008שבוע אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צריכה לקבל מחזור?אמא ל-3 ומנסה28/12/2008
שלום, עברתי שתי הזרעות בתאריכים 11/12 ו 12/12. לפי הוראת הרופא החל 13/12 התחלתי לקחת כדורים (לא זוכרת את שמם, לקיחה וגינלית למשך 15 ימים). שאלותי הן - 1. מתי אמורה לקבל מחזור (בעקרון כבר עבור יותר מ-14 יום מההזרעה והביוץ)? 2. האם בדיקות הריון ביתיות עדיין טובות ונכונות במקרה של תמיכה הרומונלית? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא מנסה
ד''ר דוד ישי28/12/2008הדימום אמור להופיע כ 14 יום מהביוץ. בדיקות השתן טובות גם עם התמיכה ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
אמא ל-3 ומנסה28/12/2008תודה על התשובה. השאלה נבעה מכך שביום חמישי 25/12 עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית, והיום אני נמצאת 16 ימים אחרי ההזרעה וטרם קיבלתי מחזור. מה אפשר להסיק? מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה
אמא ל-3 ומנסה29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי29/12/2008יתכן שעשית את הבדיקה מוקדם מדי. עשי בדיקה בדם. אם היא שלילת ולא הופיע וסת פני לרופא שלך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה ו IVFמאיה27/12/2008
אני במהלך טיפול לקראת IVF עם דקא 0.1, ומחרתיים אמורה להתחיל גם הזרקת גונל. הבעיה היא שבינתיים אובחנה אצלי דלקת שלפוחית השתן. האם טיפול באנטיביוטיקה עלול לפגוע בסיכויי ההצלחה? האם כדאי לדחות את הטיפול בדלקת לאחרי השאיבה..? (מבחינתי אפשרי, כי לא שורף לי..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בא"ב לא ישפיע.
פרופ' שחר קול28/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ודאות...טל27/12/2008
שלום רופאים יקרים, מעריכה מאד את תשובותיכם ולכן פונה שוב. 14.12 הזרעה טבעית (ללא טיפול בהורמונים) הביוץ איחר , הוא תוזמן ביום ה-18 ע" אוביטרל (לרוב העצמוני מתרחש אצלי עד היום ה-18). מחזור כל 30-31 יום מסודר. כל השבוע האחרון כאבים , מיחושים, גלי חום, חזה נפוח, תאבון מוגבר. היום אני ביום ה-32 והמחזור לא הגיע. מחר בדיקת בטא . במידה ואין היריון, לא ברור מדוע יש איחור. 1. האם הביוץ המאוחר מסביר איחור? יש קשר בין התופעות? 2. אילו בדיקות הורמונליות אדרש לעשות כדי לבדוק מה קורה? מעדיפה לבקש מחר מרופא המשפחה לבצע פרופיל אם ממילא נדקרת לבטא, כי אם בטא שלילית שלא אצטרך למחרת לבצע שוב בדיקות. תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול28/12/2008בממוצע המחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ, אך ייתכנו סטיות.
אין טעם בפרופיל מלא שאינו במועד: יום 3 למחזור.
נקווה לבטא חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל28/12/2008תודה רבה. כל התופעות שהיו לי, למרות שאין לי תופעות קדם מחזור, באמת הגיוניות שיהיו קשורות למחזור ולא שבוע לאחר הזרעה. הבוקר הגיע מחזור , אחרי איחור יומיים. אף פעם לא מאחר אצלי. יש טעם לבטא??? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מחזור רגיל - אין
פרופ' שחר קול28/12/2008טעם לבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם.שריתוש27/12/2008
ד"ר שלום, קראתי בפורום שכדי שישתרש ההריון יש צורך ברירית לפחות 7-8 מ"מ. אני טופלתי בפוריגון, ובמעקב הזקיקים ב- 16/12 היו זקיקים בגודל 17 ו- 20 מ"מ והרירית היתה מעט פחות מ- 6 (5.6), E2 - 1413 ו- PROGESTERON - 1.5 נאמר לי להזריק אוביטרל ולמחרת עשיתי הזרעה. האם לדעתך אין סיכוי טוב להזרעה מאחר והרירית היתה דקה? אני כרגע 10 ימים לאחר ההזרעה ומעט חוששת שהטיפול נכשל. חשה בכאבי בטן תחתונה לעיתים והרגשה של "דקירות" או "מתיחות" בבטן תחתונה. מה דעתך? אשמח לקבל את חוות דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול28/12/2008יש לברר מדוע הרירית דקה.
יש לקבל את מלוא ההיסטוריה הרפואית שלך.
לדעת תוצאות צילום רחם.
לדעת תוצאות היסטרוסקופיה.
בכל מקרה, ראיתי הריונות רבים במטופלות עם רירית של 5.6 ממ.
התחושות אינן מעידות על הצלחה או כישלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שריתוש28/12/2008תודה על התשובה. עברתי צילום רחם שהיה תקין לגמרי. אני אבצע בדיקת דם ב- 31/12/08 ונראה האם הטיפול הצליח או לא. האם יש איזשהו טיפול לעיבוי הרירית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי הרירית
פרופ' שחר קול29/12/2008אין ממש טיפולים ספציפיים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?חסוי27/12/2008
אני בת 38 fsh סביב ה 10 ביוץ מתרחש מאוד מוקדם בשנה האחרונה בין היום ה 9 למחזור ליום ה 11 מיד לאחר ביוץ מתחילים דימומים עד המחזור .מנסה כבר שנה להכנס להריון. הרופא המליץ איקקלומין אמר שאפשרי גם כדורים דוחי ביוץ באיזה מהשניים יש פחות תופעןת לוואי ובאיזה פחות אסטרוגן. יש לי נטיה לסכרת שמאוזנת בדיאטה והמנגיומות בכבד ולכן אני מעוניינת בכדור עם פחות אסטרוגן. איזה כדור גם יותר אפקטיבי למצבי. אודה לתשובתך המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי27/12/2008אם את לא שומרת נידה, למה חשוב באיזה יום של המחזור את מבייצת?
איקקלומין, כמו תרופות אחרות לגרימת ביוץ, מעלה את רמת האסטרוגן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
חסוי28/12/2008הסיבהלקבלת טיפול תרופתי היא שהביוץ המוקדם גורם כנראה לחוסר איזון הורמונילי ואז דימומים מיד לאחר הביוץ עד המחזור . מצב זה לא מאפשר לי כניסה להריון. מצד שני אני לא רוצה הריון מרובה עוברים. בגלל מימדי הקטנים והלידות היחסית מוקדמות שהיו לי שבוע 37. ( עם צירים מרובים ושמירה) לאחר הבהרה זו מה נכון עבורי איקקלומין או כדור דוחי ביוץ אשמח לקבל את תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי28/12/2008למיטב הבנתי, ביוץ מוקדם אינו גורם לדימומים וגם אינו קשור לקושי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שזה נובע מחולשה של הגופיף
חסויה28/12/2008הצהוב??? שוב האם איקקלומין יכול לעזור במצב שתארתי או שמספיקה זריקת ovirelle
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי29/12/2008חולשה של הגופיף הצהוב היא דבר מאד לא שכיח, אם בכלל קיימת.
להערכתי אף אחד מהדברים שהצעת לא ישנה את ה"בעיה " שתארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית להריוןT-ya27/12/2008
שבוע טוב לכולם ! ב 19/12 עברתי החזרת עוברים, ב 31/12 אני אמורה לעשות בדיקת דם להריון. היום (מחוסר סבלנות) עשיתי בדיקת הריון ביתית, שהיא יצאה שלילית. האם זה סופי? או שעדיין יש סיכוי שבדיקת דם בתאריך שנקבע, תהיה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי27/12/2008לבדיקה היום אין שום משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאיסמין27/12/2008
דוקטור שלום, בתאריך 11.12.08 בוצעה ההזרעה בתאריך 26.12.08 בדיקת בטא 72 האם זה תקין ? מה השלב הבא שצריך לעשות,מתי ללכת לרופא נשים והאם מותר לקיים יחסי מין בשלב זה של ההיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
פרופ' שחר קול27/12/2008תקין.
מותר לקיים יחסים.
בדיקת א.ס. עוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה
יסמין28/12/2008דוקטור שלום, היום ביצעתי בדיקה נוספת והתוצאה יצאה 125 אני רוצה לציין ששתי הבדיקות בוצעו בשני מקומות שונים הראשונה בבה"ח(74) והשנייה במעבדה צבאית (125) האם ההכפלה תקינה? מה הצעד הבא שעלי לבצע? תודה רבה על התמיכה והמענה הכל כך מהיר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפלה?
פרופ' שחר קול29/12/2008מכיוון ש - 74 כפול 2 יוצא 148 , הרי 125 קטן מ - 148 ב - 23 .
כלומר, לא היתה הכפלה.
שתי מעבדות יכולות לתת תוצאות שונות.
לכן יש להמשיך ולעקוב במעבדה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל במהלך טיפול במנוגוןאלמונית27/12/2008
שלום, טופלתי במשך שבוע באסטרופם (מצב התחלתי של היפוגונדוטרופינים מסיבה לא ידועה) וכעט ביום השביעי של טיפול במנוגון (5 ימים חצי אמפולה ויומיים אמפולה אחת ללא אסטרופם) היום התחיל דימום חלש, מזה אומר? האם תקין? האם ניתן להמשיך את המחזור הנוכחי (עד קבלת זקיק מוביל, אוביטרל וכו')? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול27/12/2008הרירית כנראה לא יציבה, כיוןן שהשפעת האסטרוגן פגה עם הפסקת האסטרופם לפני שהשחלות החלו לייצר אסטרוגן אנדוגני.
ניתן להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלמונית27/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה 3עדי27/12/2008
ד"ר שלום במעקב זקיקים לפני הזרעה ללא הורמונים נצפה ביום מחזור 16 זקיק בגודל 15 מ"מ פרוגסטרון =8.6 אסטרדיול=1402 עשיתי הזרעה באותו יום בקופת חולים 1)האם ההזרעה נעשתה בזמן לפני הבדיקות? 2)האם זקיק בגודל כזה כבר מבייץ?האם לא קטן מדי? 3)האם זה ביוץ תקין מאחר ואני בד"כ מבייצת בזקיק 18 מ"מ תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול27/12/2008חסר נתון של LH כדי לנסות ולהבין את לוח הזמנים.
לפי ההורמונים - ההזרעה כנראה בזמן.
לפי הזקיק - יתכן ומוקדם, אך זה עדיף על מאוחר, שכן הזרע חי יותר זמן מהביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלק אדום מעבה את רירית הרחם?טל27/12/2008
האם זה נכון? יש לי רירית דקה וכבר פעמיים לא היתה החזרה בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
פרופ' שחר קול27/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןטולי27/12/2008
בוקר טוב. בדרך כלל תאריך תחילת ההריון הוא היום הראשון של המחזור האחרון כאשר יודעים שהביוץ וההתעברות מתרחשים 14 מאוחר יותר. האם במקרה של הזרעה , כאשר יום הביוץ וההתעברות ידוע במדוייק , מחשבים את תחילת ההריון כרגיל מהיום הראשון של המחזור האחרון או שמחשבים יום ההזרעה פחות 14 יום. אצלנו מדובר על הפרש של יומיים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום ההזרעה פחות 14 יום
פרופ' שחר קול27/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע ביום שאיבת ביציותאייל26/12/2008
שלום אנחנו עומדים לפני תהליך IVF. בבדיקת זרע שעשיתי לאחרונה ביחידת ה IVF נמצאו שני זרעים. גיל 37,מצב הורמונלי תקין,יש לי ילדה בת 6 ,שאלתי היא:בהנחה שבמתן דגימת הזרע שלי ביום שאיבת הביציות יהיה גם כן זרע אחד או שניים-האם אוכל לבצע דגימה נוספת ואולי אפילו שתיים? האם חלון ההזדמנויות לחיפוש הזרעים במעבדה ועד תהליך המיקרומניפולציה מאפשר זאת מבחינת לוח זמנים? אודה על תשובתך,חשוב לנו מאוד לדעת זאת. בברכה,אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל שלום
פרופ' שחר קול27/12/2008כן, יש כמה שעות טובות בין איסוף הביציות לביצוע מיקרומניפולציה.
מספיק כדי לתת זרע נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)