מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי אמור להיות ביוץ????חסוי19/11/2008
שלום רב..... אני מזריקה 150 GONAL מיום שבת מחזור היה ב- 11.11 היום 19.11 עשיתי בדיקות דם ו- U.S הזקיקים היו בגודל של 23 מ"מ 20 מ"מ ו- 16 מ"מ. מתי לפי ערכתך אני צריכה לבייץ ולהזריק אוביטרל???? תודה רבה ושיהיה ערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל היום...
פרופ' שחר קול19/11/2008ביוץ ביום שישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי19/11/2008
אני בתחילת ההריון ופתאום גיליתי באיבר מיני פצע כואב ממש כמו גולה. האם זה מסוכן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול19/11/2008יש בדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה מקודם
טלי19/11/2008תודה שהגבת לי אך לא הבנתי את התשובה.מה זה "יש בדוק"? תודה גליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טלי
ד''ר דוד ישי19/11/2008אי אפשר לתת תשובה חד משמעית בלי לראות אבל אם אני מבין נכון את מה שאת מתארת זה לא נשמע כמו משהו שיכול להשפיע על ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין- בעת טיפולטל19/11/2008
שלום ברצוני לדעת האם אפשר לקיים יחסי מין 3 ימים לפני שאיבת ביציות? הכוונה -ללא אמצעי מניעה? אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008אם התגובה השחלתית מסיבית עדיף להימנע כדי לא להזיק לשחלות.
אין שיקול של אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שאיבת ביציותבטא19/11/2008
אתמול עברתי שאיבת ביציות והאחחות אמרה לי שיהיו לי כאבים ולמחרת זה יעלם אבל גם היום יש לי כאבים נוראיים ומחר החזרת עוברים. שאלה 1. האם זה הגיוני שיהיו כאבים אלה (כמו לפני מחזור)? 2. נאמר לי שהופרו 6 ביציות מתוך 15 מה הסיכוי שזה יצליח? 3. האם ישנם כאבים בהחזרת עוברים ואיך אני אמורה להיתנהג אחרי בכדי לשמור עליהם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול19/11/20081. הגיוני, אך לא "נוראיים".
2. מצוין.
3. להימנע ממאמצים קשים, ליטול התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהמירי19/11/2008
שאלתי אם אני עושה טיפול עם זריקות(פיוריגון ,אוביטרל) האם אחרי ההזרעה מותר לי לעשות פעילות ספורטיבית (אירובי) לא הבנתי את התשובה שלך! אמרת תלוי בכמות הזקיקים 1.מאיזה כמות זקיקים אסור ? אם אתה יכול לפרט אני אשמח ! 2.אם היום עושים הזרעה האם מותר לעשות פעילות אירובית מחר? 3.אם עדיף למתן אז לכמה פעמיים בשבוע??? יש לציין שאני עושה פעילות אירובית כבר במשך שנתיים 5 פעמים בשבוע תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרופ' שחר קול19/11/2008ככל שגירוי השחלה חזק יותר, יש להקטין מינון הפעילות.
מעריכים גירוי השחלה לפי כמות הזקיקים וגדום, וכן לפי רמת האסטרדיול.
אם היה ביוץ של 1 - 3 זקיקים - אין מיגבלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מציקה פשוט חשוב לי לדעת
מירי19/11/2008Estradiol (E2 654 יש 3-4 זקיקים בגודל17-15 והרבה קטנים ... היום ההזרעה... 1.אז אני מבינה שאני לא יכולה לעשות פעילות? 2.לכמה זמן לא לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/11/2008אם יושג הריון - לא לחדש פעילות לפני התייעצות עם הרופא שיעקוב אחר ההריון.
אם יהיה מחזור - אפשר לחדש פעילות מיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הסבלנות אתה מדהים
מירי19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתמתי מתי19/11/2008
רופאים נכבדים, שלום רב, ביום שלישי לפני כשבועיים קיבלתי זריקת אוביטרל, לאחר מעקב זקיקים ובדיקות דם. לפי האינדיקציות הביוץ הקדים מעט, אוביטרל ניתן ביום ה-10למחזור. ביומיים שלאחר מכן- הזרעות מזרע קפוא. בימים האחרונים- כאבים בבטן ובגב תחתון, שדיים נפוחים ורגישים. בשעה האחרונה ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. שאלותיי: 1. לעתים קרובות, הביוץ שלי מופיע מוקדם יחסית. עם זאת, אורכו של המחזור החודשי תמיד 27-28 ימים. האם ייתכן שמשהו לא מסונכרן אצלי במערכת? 2. האם יש סיכוי שלמרות שבדקתי 14 יום לאחר ביוץ אני בכל זאת בהריון? האם מדובר בסיכוי נמוך או ממשי? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ' שחר קול19/11/2008אם אכן היה ביוץ הרי או שיגיע מחזור או שיהיה הריון.
אם לא יהיה מחזור עד יום א - מציע לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאטל19/11/2008
שלום, אנחנו אחרי IVF ראשון, הוחזרו 2 עוברים בעלי 8 תאים. ביום ה14 יום לאחר ההחזרה התקבלה בטא 380. ביום ה16 התוצאה היתה 726. האם התוצאות תקינות? אני יודעת כי הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים, האם זה תקין שהתוצאה לא בדיוק פי 2? במרפאה בה אני מטופלת קבעו לי תור לאולטרסאונד עוד שבועיים. האם אין צורך להמשיך לעקוב אחר התקדמות הבטא עד אז? האם ניתן לדעת לפי רמות הבטא האלו האם מדובר בתאומים? בתודה מראש, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008מציע לחזור על הבטא עוד כשבוע.
לא ניתו להסיק לגבי מספר העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- נסיעה
טל23/11/2008תודה על תשובתך. האם נסיעה לאילת (מאיזור המרכז) לסופ"ש מותרת בשבוע השישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מוגנת?אור19/11/2008
קבלתי זריקת דקא 3.75 ב- 23/9 עדיין לא קבלתי מחזור...(אחרי הזריקה הפסקתי את הטיפול ולא המשכתי לזריקות ) האם אני מוגנת מפני הריון טבעי כל עוד אני לא מקבלת מחזור? האם תופעות הלוואי בתקופה זו הן השמנה, נפיחות, כאבי בטן, מצבי רוח, נפיחות בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008לא, ביוץ ספונטאני יגיע כשבועיים לפני המחזור.
תופעות הלוואי שציינת אינן מאפיינות מצב לאחר דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מפקטור 5 (קרישת דם)יפית19/11/2008
לבעלי יש זרע קצת חלש ולכן אני מטופלת עם איקאקלומין 2 כדורים ליום מהיום החמישי חמישה ימים ואני אמורה להזריק אוביטרל ביום שלפני הביוץ האם זה בסדר שאני שותה את הכדורים האלה למרות שאני סובלת מפקטור 5? ושאלה נוספת האם עם הבעיה שלי יהיה לי קשה להיקלט להריון ? לא מדברת כרגע על הזרע של בעלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008יש לוודא האם את הטרוזיגוטית או הומוזיגוטית לפקטור 5 ליידן.
הגישה הטיפולית ניגזרת מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתך ד"ר
יפית23/11/2008אז ככה אני סובלת מפקטור 5 ona rs06q mutation הטרוזיגוטית מה זה אומר האם תהיה לי בעיה להיכנס להריון ובשאלה הקודמת רשמתי לך במה אני מטופלת האם זה בסדר ? פשוט עד היום לא עדכנתי את הרופא שלי ביום רביעי יש לי תור אני יראה לו . תודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/11/2008אין קשר לפוריות. יתכן קשר להפלות. הנושא בויכוח לגבי הטרוזיגוטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון שבוע לאחר שאיבהדידי19/11/2008
שלום רב. עפ"י עצתך הלכתי לבצע בדיקת דם לרמת פרוגסטרון בדיוק שבוע לאחר השאיבה 0אציין שאני מקבלת הפעם כתמיכה גסטון 50 מ"ל ליום). התוצאה היא גבוהה מ- 40 ביחידות של ng\ml. אם אני לא טועה מדובר ביחידות ישנות, נכון?). האם זו תוצאה טובה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה מצויינת.
פרופ' שחר קול19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאירנה19/11/2008
שלום בבקשה עזרה- האם אחרי ביוץ בטוח צריך להיות מחזור אחרי 14 יום או שיש גם מקרים שהמחזור לא מגיע וגם אין הריון והאם רופא אמר לי שיש זקיק גדול במעקב זקיקי האם יכול להיות שביוץ בכל אופן לא היה? אני צריכה ללכת לרופא ביום שני רק ובנתיים אני מאוד דואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול19/11/2008ההוכחה היחידה לביוץ - הריון...
זקיק יכול להיות גם ציסטה...
קשה לדעת.
הוכחה עקיפה - מדידת פרוגסטרון כשבוע לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהשרון19/11/2008
בוקר טוב, החזרנו 2 עוברים מוקפאים אצלכם לפני כמעט שבועיים. אתמול, לאחר 12 ימים תוצאות בטא שלילי, פרוג' 15.5 וE2 312. הרופא אמר לי להמשיך עוד יומיים עם התמיכה ולבדוק שוב בטא כי הפרוג' יחסית גבוה והוא נתקל בכמה מקרים בודדים בעבר שהתוצאות ביום ה14 היו שונות (לטובה) מהיום ה12. האם אכן אתם מכירים מקרים כאלה? נראה מיותר להכניס לגוף הורמונים עוד יומיים לחינם יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008אם את מקבלת תמיכה עם פרוגסטרון הרי הרמה בדם אינה גבוהה.
כל הסיפור לא ברור לי.
אם הבטא שלילי 12 יום לאחר ההחזרה - אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה פיענוח פרופיל הורמונליmimi119/11/2008
כמו שאתם זוכרים חודש שעבר קיבלתי איקקלומין בלי פרופיל הורמונלי החודש החלטתי לא לקחת סתם סיכון עשיתי פרופיל ואלה התוצאות estrodiol 256 tsh2.18 lh 8.4 fsh 5.2 prolactin 138.3 progeseterone 5.2 אני מודה לכם מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין, עם רמז להפרעת ביוץ
פרופ' שחר קול19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מעיד על הרמז לבעיה
mimi119/11/2008ומה הטיפול המומלץ במצב זה חשוב לי לציין שמחזור שלי מדוייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמז
פרופ' שחר קול19/11/2008על בסיס LH שגבוה מ - FSH
אם הביוץ סדיר - חסר משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל אחרי החזרהיפית18/11/2008
דר 'שלום, היום עשיתי החזרת עוברים, והרופא אמר לי להזריק גם היום אוביטרל אחד ..למה ?????????? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמיכה לוטאלית - מקובל.
פרופ' שחר קול19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 8 ימים אחרי החזרהדריה18/11/2008
דר שלום ifv שישי על רקע בעיית זרע אני בסה"כ 8 ימים אחרי החזרה וכבר יש לי דימומים. זה גם קרה בפעם הקודמת שבוע אחרי החזרה ואז התפתח למחזור אחרי כמה ימים. אני לא מבינה מה פשר המחזור המוקדם הזה. בלי טיפולים יש לי מחזור כמו שעון של 28-29 יום. יש לציין שבעת ההחזרה הרופא אמר לנו שיש הפריות מצויינות ואפילו הקפיאו. החוזרו 3 עוברים. האם אתה חושב שהקדמת המחזור זה בגלל שאולי היתה השתרשות ואז נפילה? האם יש לך השערה אחרת? אשמח לקבל תשובה אני כבר מיואשת... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008קשה לדעת.
מציע לנסות תמיכה לוטאלית על בסיס אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)