מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןחסויה26/11/2008
שלום רב, לאחר טיפול באיקקלומין היה ביוץ כנראה ביום ה-20 למחזור - זוהה ע"פ ערכה ביתית ושבוע מאוחר יותר אושר בבדיקת דם - פרוגסטרון 80. קיימתי יחסים יום לאחר זיהוי הערכה. היום אחה"צ - יום 33 למחזור - בדיקת הריון ביתית שלילית. מזה כמה ימים כאבי בטן קלים ותיאבון מוגבר. האם המחזור עומד להגיע? האם יש סיכוי להריון עדיין? האם יש חשיבות לעשות את הבדיקה בשעות הבוקר? מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי26/11/2008נראה לי שעשית את הבדיקה מעט מוקדם מדי. תחזרי עליה שוב ביום 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשרי26/11/2008
זהו החודש השני בו אני מטופלת בדקקפטטיל ובגונל אף היום נאמר לי להפסיק את הדקקפטיל ולהגדיל את הגונל ל112.5 מתי אוביטרל?יש לי הפרשות שקופות עם טיפה דם ממה הדם?האם מפריע לסיכוי של הריון?באולטרא סאונד יש זקיק 16*12 ויש ציסטה עכורה ולא צלולה 20*12 באותה שחלה הרירית 7 ואין נוזל ממה הציסטה?האם היא מריעה לזקיק שאמור לבייץ?ומה קורה אם אני קח את הגונל אף ללא אוביטרל האם עדיין יהייה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרי
ד''ר דוד ישי26/11/2008מהממצאים באולטרסאונד נראה לי שהזקיק עדיין לא בשל. לא ברור לי למה הופסק הדקפפטיל. הציסטה כנראה שארית ממחזור קודם והיא כנראה לא מפריעה לטיפול הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל
שרי27/11/2008הדקפפטיל הופסק בהוראת הרופא האם זו בעיה?האם ללא אוביטרל עדיין יהיה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשירי26/11/2008
שלום! רציתי לדעת האם ניתן לבצע צילום רחם במרפאה הפרטית של רופא הנשים או רק בבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלמונית
ד''ר דוד ישי26/11/2008צילום רחם נעשה במכון רנטגן ולכן הוא יכול להיעשות רק בבית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאירנה26/11/2008
שלום ד"ר אני לקחתי 2 פעמים איקקלומין , כדור 1 ל 5 ימים היה לי ביוץ - אבל אז לא ידענו שלבעלי יש זרע חלש- תנועתיות נמוכה , וריכוז 13 עכשיו כשאני באתי לרופא נשים שלי הוא אמר לי אם אני רוצה יעשה לי הזרעה- ביום 14 למחזור- כששאלתי אותו האם לא צריך לבוא לביוץ? הרי איך אני אדע בטוח הוא התעצבן עלי שאני שואלת הרבה שאלות ואם אני לא רוצה הוא יכול להביא לי הפניה למרכז לפיריון בראשון לציון שם יעשו לי- אני הייתי בהלם ומז נכנסתי לדיכאון- אני חושבת שאני יכולה לשאול שאלות במיוחד כשזה משהו חדש בשבילי- אני לא יודעת מה לעשות אני בשבוע הבא צריכה להיות במעקב זקיקים ואני לא יודעת למי ללכת?האם במרכז לפוריות איפה שבעלי עשה בדיקת זרע יקבלו אותנו להשבחה וגם יכולים לעשות הזרעה? אני פשוט מתוסכלת מתשובה של רופא- היום אני לוקחת כדור 2 איקקלומין בשבת כדור אחרון- האם באמת הביוץ יהיה ביום חמישי הבא? ועוד שאלה קטנה אם יום חמישי יש לי ביוץ אז שמעתי שכדאי לעשות פעמים הזרעה יום לפני ביוך ו 12 שעות אחרי- אז איפה אני יכולה לעשות ביום שישי ושבת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי26/11/2008יש לך בהחלט זכות לשאול שאלות לקבל תשובות. אני ממליץ לך מאד לגשת למרפאת פוריות. שם ישנם רופאים שזו התמחותם. שם תקבלי את כל התשובות ואת הטיפול הנכון ביותר למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטת עובריםרוית26/11/2008
שלום רב, עברתי פעמיים שאיבת ביציות ( 17 במספר בכל שאיבה ) , הגוף הגיב מאד קשה גם בשל הכמות וגם השאיבה עצמה. נפיחות רבה, כאבים במשך שבוע. מבדיקה לא היה גירוי יתר שחלתי. שאלתי: יומיים לאחר השאיבה ביצעו החזרת עוברים.האם במצב כזה של כאבים ונפיחות העוברים יכולים להיקלט ? האם זה פוגע בסיכויים ? קיבלתי פרוטוקול ארוך - 150 גונלF , ומנוגון אחד. האם יש אפשרות להוריד מינון של הורמונים? אשמח לתשובותך, רווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוית
ד''ר דוד ישי26/11/2008התופעו שאת מתארת אינן פוגעות בסיכוי להריון. בודאי שאפשר להוריד מינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי מחזורחסויה26/11/2008
דוקטור קול שלום! נמצאת בטיפולי IVF (לקראת IVF שני) עקב בעיית זרע (מורפולוגיה 4%, ריכוז 16 מיליון...). אני בת 29, מחזור סדיר וכל הבדיקות שלי תקינות. עוד לפני שהתחלתי IVF היו לי הפרשות כשבוע לאחר הוסת ועד לקבלת הוסת. רמות פרוגסטרון ביום ה 21 תמיד גבוהות (מעל 70) אך בכל זאת הרופא נתן לי תמיכה של אוטרוגסטן החל מהיום ה 14 למחזור במשך שבועיים. התמיכה הפסיקה את ההפרשות החומות עם מתן הפרוגסטרון. לאחר IVF ראשון שלא צלח קיבלתי וסת, 4 ימים בלבד + 3 ימים של הפרשות. ביום ה 12 לוסת שוב חזרו ההפרשות החומות ואפילו התגברו לדימום, לא ממש כמו וסת אבל דימום! אני לא מבינה מדוע עוד לפני הביוץ זה קורה, וזה מלחיץ אותי כי עד עכשיו זה תמיד היה קורה כשבוע אחרי ביוץ. אני ממש לא יודעת מה לעשות! האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה? ואם כן אבחנתית או ניתוחית? יש לציין כי ביצעתי בעבר קולפוסקופיה בעקבות הדימומים ולא נמצא כלום. יכול להיות שזה פוליפ או שאולי הדימום נובע מציסטה שנותרה לאחר השאיבה? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול26/11/2008מציע היסטרוסקופיה אבחנתית.
קולפוסקופיה - לא שייכת לנושא. בודקת הצוואר, לא הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור, שאלה נוספת
חסויה27/11/2008את הקולפוסקופיה ביצעתי מכיוון שהרופא חשש בהתחלה שהדימום נובע מהצוואר מכיוון שהיה לי מין פצע קטן שהוא צרב פעמיים. ברשותך, שאלה נוספת. את הוסת קיבלתי ב 16 לנובמבר וב 7.12 אני אמורה להתחיל שוב בפרוטוקול ארוך. האם לדעתך כדאי לבצע היסטרוסקופיה כבר בשבוע הבא (ביוץ) או להתחיל בטיפול IVF כפי שנקבע לי בתחילת דצמבר ורק אם חס וחלילה הטיפול נכשל אז לבצע את ההיסטרוסקופיה או צילום רחם. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול27/11/2008עדיף בתחילת שבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית25/11/2008
ד"ר ישי ערב טוב, אני מבקשת שתזכיר לי כמה ימים לאחר גמר הטיפול להבאת המחזור שנתת לי (3 פעמים ביום פרוגינובה ופעם ביום אוטרגסטאן דרך הפה) צריך להגיע מחזור? כי כמו שהבנתי ימי הטיפול יכולים להיות מ-4 ומעלה (וניתן לשנותם) ואני רוצה לדאוג לכך שלא אקבל חלילה ביום ה' בערב, ואז תהיה לי בעיה לקבל את הפרוטוקול והמרשמים ולהספיק לרכוש את הכל לפני שבת. בנוסף, רציתי לדעת האם יש אפשרות שהעוברים לא שרדו גם מפאת הזמן שעבר מרגע שהתחילו להפשיר אותם ועד שבעצם הגעת למחלקה? דאגתי לכך עוד מלמפרע, ושאלתי אם לא מחכים קודם כל שתגיע, ונאמר לי שלא מחכים, ומכאן הדאגה, כי עברה לפחות כשעה וחצי אם לא יותר מהרגע שחתמתי על הטופס והוא הועבר ועד הגעתך, כאשר עובדת המעבדה אמרה לי שההפשרה לוקחת כשלושת רבעי שעה עד שעה. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
לימונית26/11/2008ד"ר ישי שלום, אני רוצה להודות לך על הטיפול המהיר באישור החדש - ובכלל!!! ממש מהירות שיא - תודה תודה תודה!! לקח לי כמה שעות אתמול לעכל את זה שהפסדתי את העוברים שכבר נוצרו, ובערב זה כבר היה ממש לא קל, אבל מזלי לפחות שהייתי בידיים שלך, שידעתי שיש לי על מי לסמוך, את מי לשאול את כל השאלות, ומי שידאג לי שהעניינים יתגלגלו כמה שיותר מהר. מבחינתי, זה גם סוג של נחמה. אני מנסה להתנחם גם בעובדה שאולי הפעם יווצרו יותר עוברים, וכך, אפילו אם יושג היריון (שאף פעם אין לדעת מתי תתגלה איזשהי בעיה), ואפילו שהכל יעבור בשלום - תנחם אותי מאוד העובדה שיחכו לי עוד עוברים בהקפאה. זאת אולי הנחמה הגדולה שאני מאחלת לעצמי, מה שיכל במידה מסוימת להלחיץ אותי הפעם, בהיריון שהיה נמשך אולי מס' חודשים אך לא מגיע לסופו, כשאין עוברים מוקפאים, והחודשים בינתיים נוקפים. בהזדמנות זאת יש לי עוד שאלה אליך - אני רואה שכתוב באישור גם ICSI. רציתי לדעת אם זה "ליתר ביטחון" או שאם זה כתוב אז סימן שהגעתם למסקנה שזה מה שאני צריכה? - או שבמידה ויהיו מספיק ביציות אז חצי רגיל וחצי ICSI? אם אכן הגעתם למסקנה כזאת, מעניין אותי לדעת מה גילתם שהוביל לכך? וסליחה על השאלה - אבל האם ICSI מצריך תשלום כספי בנוסף לאישור/למרות האישור? שיהיה לך ערב נפלא בהמון תודות לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה חשובה
לימונית26/11/2008ד"ר ישי סליחה שוב, רציתי לשאול אותך אם ייתכן שנטילת האוטרגסטאן דרך הפה מעוררת הפרשה ג'לית ומעוררת "שריפה" בשתן (שנשארת גם אחרי השתן). למעשה, 2 לילות קודם לכן היו לי כאבי לחץ ותחושת קור מאוד חזקים בשלפוחית וריצה מאוד דחופה לשירותים, אבל בכלל בכלל לא שרף לי. לאחר מכן היה יום שקט. ואתמול, עוד בטרם שרף לי, היו לי שתי התקפות שממש רעדתי מקור (כמו כשקודחים מחום). אני לא חולה עד כמה שידוע לי. האם יכול להיות קשר מסוים למרות שחלק מהתופעות התחילו קודם? ההפרשה הג'לית התחילה רק לאחר נטילת האוטרגסטאן דרך הפה. בנוסף, רציתי לשאול בנוגע לטיפול להבאת המחזור, מה לעשות במידה ויגיע מחזור לפני שאני גומרת את ימי הטיפול? - האם להפסיק מיידית, או שלקחת לפחות 4-5 ימים, גם אם הגיע הדימום? בתודה מראש, לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי - אנא התייחסותך (ש. מאתמול)
לימונית27/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינתיים....
לימונית27/11/2008ד"ר ישי ערב טוב, בינתיים עשיתי היום בדיקת שתן כללית (בסטיק), שיצאה תקינה. האם ייתכן שהצריבה נובעת ממשהו נרתיקי ופשוט בעת מתן שתן זה צורב יותר? מה דעתך? בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי - מחכה לתשובתך כבר מס' ימים
לימונית28/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי28/11/2008תתקשרי אלי ביום א'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארחל25/11/2008
שלום. החודש על בסיס מחזור טבעי ביום ה4/11/08 נצפה זקיק 20 מ"מ שחלה ימנית 13מ"מ שחלה שמאלית באותו יום זריקת אוביטרל. בתאריך 18/11/08 בדיקת בטא 196 אסטרדיול 1430 פרוגסטרון 126. בדיקות דם מתאריך 24/11/08 באט 3016 אסטרדיול 1415 פרוגסטרון76 1.האם הקפיצה בערכי הבטא יכולה לרמז על הריון תאומים? 2.האם הירידה בפרוגסטרון צריכה להדאיג. בתודה וברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחל
ד''ר דוד ישי25/11/2008הפרוגסטרון תקין. לא ניתן ללמוד מרמת הבטא על מס' העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבואסת!תותית25/11/2008
שלום מנסה להכנס להריון מטופלת בדופסטון לקבלת מחזור ואיקקלומין. עושה מעקב זקיקים עשיתי היום שזה היום ה-15 למחזור, במעקב נצפו זקיקים קטנים רבים בגודל 10 (לפני חמישה ימים גודל 4) עובי אנדומטריום 7 מ"מ האם יש סיכוי לביוץ החודש או שמה האיקקלומין לבדו אינו מספיק? (בהיסטוריה המשפחתית יש בעיה של שחלות פוליצסטיות ואצל אחותי רק לאחר מתן גלוקפואז עם האיקקלומין התבצע ביוץ). תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי25/11/2008עדיין מוקדם להגידלגבי הביוץ החודש, אבל יש נשים שצריכות מינון גבוה יותר של איקקלומין ויש כאלה שאינן מגיבות כלל וצריכות תרופה אחרת. הרעיון של גלוקופאג טוב. דברי עליו עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותדגנית25/11/2008
עברתי היסטרו ואלה התוצאות: ביופסיה מהרחם קטעי רקמה אפורה בלתי סדירה בנפח 1.5 סמ"ק. ובכריתת הדבקויות קטעי רקמה אפורה רכה בלתי סדירה בנפח של 1 סמ"ק. מה הפירוש האם כתוצאה מניתוח קיסרי שעברתי ? תודה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דגנית
ד''ר דוד ישי25/11/2008הפרטים שמסרת הם התיאור של הדגימות שנשלחו לבדיקה ולא התוצאה של הבדיקה הפתולוגית שלהם. מה שיותר חשוב הוא שהיו כנראה הדבקויות והן הופרדו. יתכן קשר ( ישיר או עקיף להדבקויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגןדנה25/11/2008
בבקשה הסבר, אני משתגעת האסטרוגן עולה לקראת ביוץ ואז מתחיל לרדת, אם התרחשה הפרייה, מתי הוא מתחיל לעלות שוב? לאחר יום, יומיים, שבוע? האם אסטרוגן 500 שבוע אחרי ביוץ מראה שלא הייתה הפרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי25/11/2008אסטרוגן של 500 שבוע אחר הביוץ אינו שולל הריון ובכל זה לא זמן לבדוק רמת אסטרוגן. אם יהיה הריון, האסטרוגן צפוי להיות בערכים יותר גבוהים ביום בדיקת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה הקודמתמאיה25/11/2008
אגב, איך זה שקיבלתי מחזור 13 ימים אחרי אוביטרל? האם סביר שהמחזור יקדים למרות שתזמנו את הביוץ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי25/11/2008במהלך טיפולי פוריות, ישנו מדי פעם קיצור של יום-יומיים של החלק השני של המחזור( שבין הביוץ לוסת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי טיפול הורמונלימאיה25/11/2008
בת 31, בירור פריון תקין. בגלל בעיית זרע עוברת הזרעות. היום קיבלתי מחזור אחרי הזרעה שבוצעה לפני 14 ימים לאחר טיפול הורמונלי ראשון. את האוביטרל נאלצתי לקחת יום לפני ההזרעה כאשר היה זקיק מוביל אחד בגודל 18 ומספר זקיקים קטנים בגודל 15, 12 ומטה. אי אפשר היה להמתין להתפתחות נוספת של זקיקים לאור בדיקת דם שבה E2 היה 4193 ופרוגסטרון 4.9. הטיפול ההורמונלי היה גונל F במשך 6 ימים במינון 75. לאור התגובה הנ"ל, על איזה טיפול היית מציע בחודש הקרוב? האם לנסות שוב גונל F? האם לשנות מינונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי25/11/2008אני מציע לא לעשות טיפול של הורמונים חודש אחרי חודש. לגבי הטיפול עצמו, תתיעצי עם הרופא שלך. יתכן שיש טעם להעלות את המינון של ה גונל F, מאד בזהירות בימים הראשונים לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןיפית25/11/2008
שלום דר', אני 8 ימים בדיוק אחרי ההחזרת 2 עוברים . ומרגישה בטן עליונה נפוחה מהרגיל . הסקרנות אוכלת אותי כבר. מתי בדיוק אני יכולה לעשות בדיקת הריון ? הרופא נתן לי לעשות ב- 4/12 בטוח שזה בסדר אך להסרת הספק האם אפשרי לערוך בדיקה ביתית בבית במועד לפני. ומתי ???????? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאן
ד''ר דוד ישי25/11/2008אין סיכוי שתקבלי תוצאה חיובית לבדיקה ( גם אם יש הריון ) לפני שיעברו 12 יום מהחזרת העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון, שאלה נוספת
יפית25/11/2008שלום דר', לפי מה שענית לי ואם אני מבינה היטב אני יכולה לעשות בדיקת הריון אחרי 12 יום וזה מעודד אותי כי לפי מה שהרופא ביקש ממני זה אחרי 17 יום ..אז יש לי 5 ימים הפרש... והאם בדיקה ביתי מספיקה אחרי החסרת עוברים ????? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאן
ד''ר דוד ישי26/11/2008אם מדובר בבדיקה בייתית הייתי ממתין יום נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בחזהבטא25/11/2008
היום אני ביום השישי להחזרת העוברים ומישתמשת בנרות 2 ליום משילשום כואב לי נורא החזה ישנו גודש וכואבות לי הפיטמות אפילו אפשר לומר שהן שורפות האם זה קשור לנרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרונית
ד''ר דוד ישי25/11/2008זה בהחלט אפשרי וזה נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)