מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי היקר - תנאים להחזרהלימונית22/11/2008
ד"ר ישי היקר, ביום ה' (20/11) עשיתי אולטרסאונד לפני החזרה. בזמן הבדיקה אמרתי לטכנאית שזה למחזור הפשרה, ולכן היא לא ציינה את הזקיקים שהיא ראתה, אם כי היא דיווחה לי שהיא רואה מס' זקיקים קטנים (היא כאילו התלבטה אם לציין או לא לציין את הזקיקים). גודל הרירית היה מעל 7 מ"מ (לא זוכרת בדיוק). נאמר לי לבוא ביום ג' הקרוב (25/11) להחזרה (שתבוצע על ידך - לשמחתי הרבה!). הדבר שקצת מדאיג אותי הוא - האם נאמר לי כך בגלל שלא צוינו הזקיקים וגודלם (שאני יודעת שלא צריך אותם) שמעידים בעצם על מועד הביוץ, וכאילו מחכים לראות אותם? או שזה ממש ממש לא משנה אלא רק גודל הרירית? או במילים אחרות - האם יכול להיות בהקשר של מוקפאים פקשוש במועד ההחזרה הקשור למועד הביוץ או למשהו אחר? בהמון המון תודות, שתהיה לך שבת שלום, לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי22/11/2008הטיפול שניתן לצורך הכנת הרירית לקלת עוברים מופשרים מכין את הרירית ומונע ביוץ ולכן לזקיקים אין משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםדנה21/11/2008
בעקבות IVF ראשון שכשל נאמר לי לחכות למחזור ולהתחיל תהליך של החזרת מוקפאים (ישנם 5) אני אמורה לעשות בדיקת דם ביום הראשון של המחזור ולהתחיל לקחת כדורים, מה לעשות אם עכשיו שזה ערב יום שישי קבלתי מחזור, זה אומר שפספסתי את התהליך החודש או שזה יהיה בסדר להתחיל ביום ראשון וכמו כן לעשות בדיקת דם? תודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול22/11/2008אפשר לבצע בדיקת דם ביום ראשון.
אם תקינה - להתחיל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןיעל21/11/2008
אני אחרי החזרה (9 ימים אחרי),ושורף לי בשתן,בדר"כ אני לוקחת סדורל אחד וזה עובר-אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי21/11/2008אפשר לקחת סדורל, אבל כדאי לקחת לפני כן תרבית ואם מדובר בזיהום ממש, לקחת אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה21/11/2008
שלום- אני אחרי טיפול באיקקלומין- אתמול התחילו לי להופיע הפרשות חומות- דומה למחזור והיום יש ממש טיפה? וגם כמעט שאין כלום האם זה בכל אופן נקרא מחזור- ועוד רופא אמר לי ביום ראשון ללכת לעשות בדיקת דם להריון? הוא אמר שבכל אופן יש לפעמים גם בהריון דימום בהתחלה? אני אף פעם לא שמעתי שיש דימום בהריון מה זה אומר ועוד הוא אמר להתחיל לקחת עוד הפעם איקקלומין- הכדורים היו במשך 3 שבועות בתיק שלי ולא במקרר האם הם טובות או שעדיף לקנות חדשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי21/11/2008דימומים מסוג זה שאת מתארת מוכרים וידועים בתחילת הריון.
אם הכדורים עדיין בתוקף את יכולה להשתמש בהם. אני אישית מעדיף לא לתת איקקלומין חודש אחר חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
דנה22/11/2008שלום ותודה רבה על התשובה המהירה שלך!!!!! ובכל זאת אחרי טיפות - התחיל לי ממש מחזור- כבר יומיים האם אתה חושב שבכל אופן כדאי ללכת לבדיקת דם להריון? ולמה אתה כתבת שאתה לא אוהב לתת איקקלומין חודש אחרי חודש ? האם יש סיכוי ?ואם לבעלי יש בעיה עם ריכוז זרע האם זה אומר שחובה לעשות הזרעה?? האם זה אומר שלבד לא נוכל להיכנס להריון? רק עלידי השבחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי22/11/2008גם עם דימום ממש כדאי לעשות בדיקת הריון.
בטיפול רצוף של איקקלומין חודש אחר חודש, הסיכוי לתגובה פחות טובה או לשיבוש הורמונלי עם התפתחות של ציסטות גדול יותר. כל זמן שיש זרע יש סיכוי להריון טבעי. הסיכוי נעשה קטן יותר ככל שבעית הזרע משמעותית יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמין בהריוןאורטל21/11/2008
שלום רב, אני מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות ללא ביוץ עצמוני (משקל נורמלי). טיפול IVF שני. בטיפולים הקודמים (כולל הזרעות) לקחתי מטפורמין פעם/פעמיים ביום, אך ללא שום תוצאות. בטיפול האחרון דווקא הפסקתי לקחת, ולשמחתי התבשרתי על בטא חיובית. כעת, אני מבולבלת ולא יודעת האם לחזור לקחת מטפורמין (וכמה פעמים ביום, אם בכלל) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורטל
ד''ר דוד ישי21/11/2008את לא צריכה לקחת מטפורמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל Fאורית21/11/2008
ד"ר שלום, אני בעלת שחלות PCO בטיפול מס' 2 לאחר גירוי יתר. לאחר 6 זריקות של גונאל F במינון 75 תוצאות הבדיקות: E-2 1254 פרוגסטרון 6.5 זקיקים קטנים ומרובים בשתי השחלות ורירית הרחם 6 מ"מ. הרופא אמר להמשיך באותו מינון במשך 3 ימים בנוסף הוא אמר שהוא מודאג מהתוצאה של הפרוגסטרון. מה אתה ממליץ לעשות? האם יגיע גירוי יתר נוסף? ולמה התוצאות מדאיגות? אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי21/11/2008הפרוגסטרון אינו קשור לגרוי יתר. בנתיים רמת ה E2 סבירה. אם רמת הפרוגסטרון תעלה עוד לפני הביוץ זה עלול להפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
איריס22/11/2008בטיפול ראשון להפריה שאלתי בנוגע למונגון לאחר ההזרקה מתפתח גירוי של אזור הזריקה כמו עקיצה או כוויה שאלתיהאם תופענ זו מוכרית ומה מחליף את התרופה הזו בתודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס
ד''ר דוד ישי22/11/2008התופעה ידועה. אפשר להחליף לגונל F או פיורגון. תתיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתשירה21/11/2008
שלשום הסתיים המחזור והתחלתי ליטול פריגונובה 3 פעמים ביום, אתמול ב-US רירית 5.7 וזקיקים קטנים עד 5 מ"מ מימין היום רירית רק 5.3 וזקיקים קטנים בשתי השחלות. אני מיועדת לתרומת ביצית לשבוע הבא. האם עוד אפשר להציל את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי21/11/2008לא ברור לי מה מטריד אותך. לי נראה הכל תקין בשלב הזה . הרירית אמורה להתעבות עד מועד ההחזרה עם הטיפול שאת מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאיםאפרת21/11/2008
דר' שלום, לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים תוצאת בטא חיובית ביום ה - 12 - 187 לארח יומיים בטא 381 שאלתי היא האם הערכים הללו תקינים והאם הם מעידים שיש סיכוי טוב להריון להמשיך להתפתח תקין?? ועוד דבר - אני לא חשה שום תופעות של הריון - כרגע אני בשבוע 4.4 - לא בחילות - לא גודש בחזה - האם הדבר מעיד שישנה בעיה בהריון??? אודה על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי21/11/2008עלית הבטא טובה. בשלב הזה לא אמורות להיות תופעות של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfנוי21/11/2008
שלום לך , אני בת 28 מטופלת ב פרוגון ו אולגלוטרן ואני לפני שאיבה רציתי לשאול שאלה אני כבר 8 ימים לוקחת דקסמטזון 0.5 ודוקסילין100 מ"ג האחות ביקשה ממני שלפני השאיבה ביום זאת אומרת מחר לא לקחת תרופות בכלל אבל לא הבנתי אם זה אומר שגם עליי לא לקחת את הכדורים או רק הזריקות , היא נתנה הוראות לפני כך לקחת את ה דקסמטזון ל 30 יום וה דוקסילין למשך 10 ימים בבקשה תעזור לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
ד''ר דוד ישי21/11/2008אני לא יודע למה התכוונה האחות, אבל לא יקרה כלום אם תקחי את התרופות האלה לאחר שתתעוררי מההרדמה של השאיבה. תזכרי שלשאיבה את צריכה להיות בצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה לא מוקדם מדי?י'21/11/2008
שלום רב. היום נבדקתי (20/11) והיה זקיק בגודל 16 ורירית בגודל 1.5. נקבעה לי הזרעה ליום א' (23/11). המחזור שלי הוא בדר"כ כל 31-35 ימים. האם ההזרעה אינה מוקדמת מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום י'
ד''ר דוד ישי21/11/2008קשה להגיד רק על סמך גודל הזקיק ועובי הרירית מתי יהיה הביוץ. אם את אמורה לקבל אוביטרל, האוביטרל יגרום לביוץ ללא קשר לזמן שבו הוא היה צריך להתרחש באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפללילך20/11/2008
לאור דימומים שמקורם אינו ברור ביצעתי בדיקת פיפל . הבדיקה נעשתה 4 ימים לאחר הזרעה . ההזרעה על בסיס ביוץ טבעי. הרופא אמר שלדעתו לא יפגע בסיכוי של הטיפול הנוכחי כי בשלב זה של 4 ימים אחרי הזרעה {ביום ההזרעה הזקיק היה 24 פרוגסטרון 3 וE2 1900 ] , אם היתה הפריה "העובר" עדין בחצוצרה . האם נכון כי בדיקת הפיפל בשלב בו נעשתה לא תפגע בסיכויי ההזרעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי21/11/2008אני לא יודע לגבי הסיכוי להריון, אבל נכון הוא שבשלב הזה העובר עדיין בחצוצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לילך22/11/2008האם בדר"כ מייעצים שבאותו חודש בו נעשה הפיפל לא יהיה טיפול ? כי מצד אחד ראיתי שמייעצים לעשות שבוע אחרי ביוץ - מדוע דווקא בזמן זה ? והאם באותו חודש בו עושים את הטיפול אסור לקיים יחסים סבי הביוץ כדי לא להרות ? ושאלה נוספת - נכון שבאותו זמן שבוצעה הבדיק אצלי העובר , אם קיים, עדיין בחצוצרה - אבל כשיגיע לרחם סביר שלא יהיה לו מצע טוב ברירית - האם זו הסיבה שטוענים שפוגע בסיכויים של אותו חודש ?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי22/11/2008הפיפל המיועד לדגימת הרירית בגלל בעית דימום נעשה ללא קשר לזמן המחזור. הפיפל המקובל לצורך הגדלת הסיכוי להריון הוא בחודש לפני הטיפול. פיפל בשלב שבו נעשתה לך הפעולה הוא לא הדבר השכיח. כמו שאמרתי, אני לא יודע להעריך מה מידת ההשפעה על סיכוי ההריון אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
לילך23/11/2008קודם כל תודה רבה על המענה היעיל ומהיר מהי מחפשים ברירית כדי להסביר את הדימום ?? האם גידולים או שמא ממצאים אחרים על הרירית- מהן האופציות , וכיצד ניתנות לפיתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי23/11/2008יכולים להיות גורמים רבים. זיהום, פוליפ ממאירות ( מאד מאד לא שכיח ) וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה20/11/2008
שלום רב!!! בעלי עשה בדיקה אתמול במעבדה והיום קיבלנו תוצאות. מה אתה יכול להגיד לפי תוצאות הבאות: Liquefaction - normal Viscosity- normal Colour -normal pH - 8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה20/11/2008Volume -2.5 ml Concetration - 13 mil/ml Total Concetration -32.5 mil Percent of motile sperm - 36% Rapid - +\- Moderate - ++ Slow - + Non Progressive Total Motile Sperm - 11.7 mil Percent of motile sperm after 4 hours - 25% Vitality - 64% Agglutination - none
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה20/11/2008Morphology -Strict criteria Kruger Normal Forms- 4% Abnormal forms -96% Head Effect - 63% Mid Piece Defect - 24% Tail Defect - 9% Leucocytes - 4 mil/ml
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה20/11/2008Conclusion: Oligospermia -slight Astenospermia - + Teratospermia - + תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי21/11/2008התרגום של מה שכתוב הוא שמדובר בזרע בעל איכות ירודה במידה קלה - בינונית, עם פגיעה עקרית בריכוז וקלה יותר בתנועה ובפתולוגיה. ראשית צריך לחזור על הבדיקה בפער זמן של מס' שבועות. אם הזרע נשאר כזה הוא דורש טיפול בהזרעה ( השבחה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהגלי20/11/2008
שלום רב עברתי לפני שבוע (12.11.08) לפרוסקופיה לכריתת חצוצרה ימנית עקב הריון חוצרחמי שהושג בIVF מחזור ראשון. ביום הניתוח הבטא הייתה 13465 ואתמול ירדה ל450. נאמר לי לצפות לוסת תוך 4-6 שבועות אך היום התחיל לי דימום שנראה כמו וסת. האם זה הגיוני שיש דימום כאשר הבטא עדיין גבוהה? אני קצת לחוצה מזה... מתי אפשר להמשיך עם הטיפולים? (יש לי 5 עוברים מוקפאים) מתי אפשר לחזור לקיים יחסי מין לאחר הניתוח? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
ד''ר דוד ישי21/11/2008הדימום הנוכחי צפוי. מה שאמרו לך זה שהוסת הרגיל הבא יופיע לאחר 4-6 שבועות. אפשר להתחיל בטיפולים מחדש כבר לאחר הוסת הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןקרן20/11/2008
בת 29, 3 שנים לאר ניתוח קיסרי, ב-8/08 עשיתי היסטרוסקופיה והיו לי הדבקויות קלות.. מחזור מדוייק של 29 ימים הרופא ביקש שאבוא אליו ביום ה7 למחזור (בערב) ובאותו הבוקר לעשות בדיקת דם מסוג E2LH פרוגסטרון... מה זה אומר? מה בודקת הבדיקה הזו? מה אפשר לגלות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שלום
פרופ' שחר קול20/11/2008הבדיקה אמורה לגלות היכן את נמצאת מבחינת מחזור הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודנלי20/11/2008
ערב טוב. אני אמורה להזריק פיורוגן 50 ליום. היום קיבלתי מחזור.. כמה שאלות: 1. האם להתחיל להזריק מיום השני או שמהיום השלישי של המחזור? 2. האם חשוב להזריק כל יום באותה שעה? במידה ויש סטייה של שעה האם זאת בעיה? תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול20/11/20081. מיום 3
2. סטיה של שעה - לא עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)