מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת טיפולי IVF +ICSIשיר23/11/2008
שלום לאחר שני טיפולי השבחה והזרעה , אחד ללא הצלחה , שני לא הוזרע בשל תוצאות לא טובות הופנתי לטיפולי הפרייה תוצאות בדיקת הזרע : VOLUME 2.5 PH 8.0 RAPID -/+ NON PROGRESSIVE -/+ VITALITY 65 NORMAL FORMS 2 מה אומרות תוצאות הבדיקה? האם בתהליך INCS יש סיכוי גבוהה לפגם גנטי? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
פרופ' שחר קול23/11/2008התוצאות חלקיות. לא ניתן להתייחס לאיכות הזרע.
UCSI לא מעלה הסיכון לפגם גנטי באופן משמעותי.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוב תודותבטא23/11/2008
לד"ר שחר קול היקר! ביום ג' שעבר עברתי אצלך באלישע שאיבת ביציות אני רוצה להודות לך ואיני מסווה את שמי, על היחס החם שלך ושל כל צוות האחיות. באותה ההקלדה אני רוצה גם להודות לד"ר איסקוב המדהים שעשה לי את ההחזרה אני רוצה לומר לכל הבנות בפורום הזה שאני ממש מצדיעה לצוות IVF בבית חולים אלישע תודה רבה לכולכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, ובהצלחה.
פרופ' שחר קול23/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהדפנה23/11/2008
שלום רב, נאמר לי כי אקבל מחזור בין 4 ל - 6 שבועות אחרי ההפלה, היום זה 7 שבועות וטרם קבלתי מחזור, יש הסבר לעניין? האם עלי ללכת לרופא תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול23/11/2008קל לוודא אם היה ביוץ.
אם היה - יבוא מחזור הוא הריון נוסף.
אם לא - יש להמתין סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשירי23/11/2008
שלום! מזה כשנה אני מנסה להיכנס להריון, ולמרות שאני כביכול נחשבת לפוריה. מחוזר סדיר ובזמן וכן ביוץ סדיר ובזמן שאותו אני מגלה בעזרת בדיקת שתן. לפני כחצי שנה עברתי הריון חוץ רחמי, ולמרות שב-3 חודשים האחרונים, אנו מקפידים לקיים יחסים ייומיים לפני , יום לפני ואף מספר פעמים באותו יום של הביוץ, עדיין משום מה ההריון לא מגיע. רציתי לברר האם כדאי לבצע טיפול של הזרעה, הבנתי שהסיכויים גבוהים ולא גורר אחריו תופעות לוואי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול23/11/2008מציע יעוץ מסודר ע"י רופא הנשים שלך.
יש לשקול צילום רחם.
אם הזרע תקין הרי התועלת בהזרעות היא די שולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין אחת ולתמידיעל23/11/2008
ד"רS שלום, בת 42. IVF שני. נשאבו 15, הופרו 10 כולם באיקסי. לא נערכה בדיקה של תקינות העוברים מכיוון שהזמנתי פיקוח של מכון פועה ויום הבדיקה יצא דווקא בשבת, שאז לא מתאפשר לבדוק כמובן. הוחזרו 4 עוברים - 2 של 4 תאים, 1 של 3 תאים, 1 של 2 תאים. דרגתם 2. שאלותי: 1) גם הפעם, כל הביציות שלי הוגדרו מגורגרות מאד ובאיכות ירודה. אנא הסבירו לי מה זה אומר בנוגע לאיכות העוברים וסיכויים להיקלט? האם עצם העובדה שנוצרו עוברים כביכול "מבטל" את הפונקציה של ביציות באיכות ירודה? 2) אם חלילה בין העוברים ישנם כאלה לא תקינים, מה הסיכוי להריון שיתפתח עם כאלה ויתגלה רק בשבוע מתקדם במי שפיר? תודה על המענה. רוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית שלום
פרופ' שחר קול23/11/20081. איכות ירודה של ביציות משקפת סיכויי הריון קטנים.
2. רוב מוחלט של העוברים המוחזרים לנשים בגילך אינם תקינים. הסיכון לפגם כרומוזומאלי דומה לאצל נשים שלא עברו IVF, ובכל מקרה רצוי לבצע מי שפיר אם יושג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם זרעאירנה23/11/2008
שלום לבעלי בבדיקו ת זרע - VOLUME- 2.5 ריכוז- 13 ריכוז כללי- 32.50 PERCENT OF MOTILE SPERM- 36 TOTAL NOTILE SPERM_ 11.70 VITALITY 64 NORMAL FORMS 4 ABNORMAL 96 HEAD DEFECT- 63 מה אומרת הבדיקה הזאת אני רק רוצה להגיד שלוקחת איקקלומין שיהיה ביוץ בפעם 3 כבר כדור 1 ביום. ועכשיו עוד הפעם הופיע לי מחזור אחרי ביוץ. האם הבדיקות אומרות שסיכוי להריון טבעי נמוך? אני מאוד רוצה ילדים ואין לי כבר כוח לחכות. מה הבדל בין הפריה תוך גופנית לחוץ גופנית?והאם אפשר ישר לעשות השבחה או שלא עושים ישר אלא מחכים תקופה? ומה הם סיכוים בהשבחה להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טניה
ד''ר דוד ישי23/11/2008הזרע באיכות לא טובה במידה בינונית. הירידה היא בכל המדדים. צריך כמובן לחזור על הבדיקה. אם זה אכן המצב ישנה ירידה משמעותית בסיכוי להריון טבעי . מצב זרע כזה הוא בדיוק המצב שמתאים להשבחה ולהזרעה. בשלב הזה אין מה לדבר על הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים איומיםיפית22/11/2008
שלום דר', אני 5 ימים אחרי החזרת עוברים ובשאיבה הוציאו לי 19 עוברים. אני עדיין מרגישה כאבים חזקים מאד בבטן התחתונה - מיום השאיבה שלא עוברים לי . האם זה בגלל שאני סובלת מעודף משקל מאד גדול? או שזה עקב ה- 19 בציות שמשכו ממני ? ומתי אמור לעבור הכאב ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאן
ד''ר דוד ישי23/11/2008הכאבים שאת מתארת אינם כאבים רגילים ולכן את חייבת להבדק ( במיוחד לאור מס' הבייציות הרב )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מאוד חשובמירי22/11/2008
לעשות את זריקת פיוריגון בשעה קבועה? או שזה לא משנה ? ומה קורה אם לא עשיתי בשעה קבועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעה
פרופ' שחר קול22/11/2008רצוי באותה שעה. סטייה של שעה - לא עקרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור 9 ימים לאחר החזרהדידי22/11/2008
שלום רב. 9 ימים לאחר החזרת 3 עוברים טריים, קיבלתי היום מחזור. אציין שלתמיכה קיבלתי זריקה יומית של גסטון, ובבדיקת פרוגסטרון שבוע לאחר השאיבה יצרה תוצאה גבוהה מ- 40 בערכים ישנים. אם כך - כיצד יתכן שקיבלתי מחזור על אף שהמשכתי עם התמיכה? האם התמיכה אינה אמורה למנוע את הדימום עד שמפסיקים אותה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דידי
ד''ר דוד ישי22/11/2008הדימום קרוב לודאי אינו דימום ויסטי ולכן אינו שולל אפשרות של הריון. לכן חשוב בכל מקרה לעשות את בדיקת ההריון בזמן שנקבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף...נלי22/11/2008
שאלה קצת טיפשית היום אני אמורה להתחיל להזריק פיורוגן... אם כל יום אני אזריק בשעה 22:30.. זה בעיה??? או שזה לא משנה באיזה שעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2230 - מצוין!
פרופ' שחר קול22/11/2008העיקר שעה קבועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת זריקת קלקסןהילה22/11/2008
צהריים טובים מחר אני צריכה לעשות בדיקת לאחר 12 ימים לאחר החזרת עוברים וכחלק מהתמיכה אנ י עושה כל יום זריקת קלקסן שאלתי היא האם צריך לעשות את הזריקה כל יום באותה השעה???? תודה והמשך יום נעים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול22/11/2008קלקסן לא ניתן כתמיכה, אלא כטיפול ספציפי במצבי טרומבופיליה מובהקים שעלולים לסכן ההריון.
רצוי להזריק באותה שעה מידי יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח כאבים...יעל22/11/2008
בשתי ההחזרות הקודמות היו לי כאבי מחזור כבר שבוע לפני הבדיקה. הפעם (עוד 4 ימים בדיקת בטא),אין לי כאבי מחזור גילים אלא רק דקירות כאלה,מדי פעם בשחלה בימנית ומדי פעם בשמאלית.יותר דקירות בשעות שסביב לקיחת האנדומיטרין. האם יש מצב שהוא עושה רגישות חזקה בשחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול22/11/2008אנדומטרין אינו משפיע על השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות הפכו לכאבים תמידייםדנה22/11/2008
ד"ר שלום,
יום חמישי ביצעתי בטא שלישית-1154. אתמול מהבוקר התחילו לי כל חצי שעה דקירה חזקה בשחלה הימנית עד כדי שיתוק. זה המשיך ליום הכולו ואתמול בלילה הלכתי למיון כי הדקירות התחזקו. באולטרסאונד וגינלי נמצא שהבטן רכה ללא גירוי,שחלה ימנית 4+5.6 ס"מ שחלה עם ממצא סיסטיוכנ"ל גם השחלה השמאלית. ללא נוזל בדוגלס וללא נוזל חופשי בבטן עליונה. נמצא שק הריון זעיר תוך רחמי. הרופא לא ידעה ממה נבעו הכאבים אבל אמרה שהכל בסדר. בדיקת שתן תקינה וגם ספירת דם. היום בבוקר הדקירות הפכו לכאבים תמידיים בשחלה. האם לדעתך יש לעשות עוד בירור או להמתין שיעבור?
ושאלה נוספת,במהלך השבוע במידה ואני לא מרגישה טוב לאן פונים?מוקד רגיל או אם יש נשים?מיון?אני חברת קופת מכבי,ראשון לציון.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול22/11/2008אם לא נמצא דבר, יש לשער שאכן הכל בסדר.
החשש - סיבוב של השחלה על צירה, ו"חניקתה".
אם יש ספק - מציע לפנות למוקד נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה22/11/2008אם היה סיבוב של השחלה על צירה, זה משהו שהיו אמורים לראות באולטרסאונד ? נעשה גם אולטרסאונד וגינלי וגם בטן. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול22/11/2008לא תמיד. יש צורך בהערכת זרימת הדם לשחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמוסות פרוביוטיקהחסוי22/11/2008
שלום אני מנסה להכנס להריון מזה כמה חוד'(לאחרונה בסיוע איקקלומין). אני נוהגת לקחת כמוסות פרוביוטיקה+חמוציות. למניעת דלקות בדרכי השתן. האם מותר לקחת את זה במידה ויש הריון? האם מזיק? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר, לא מזיק.
פרופ' שחר קול22/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר הזרעהמאיה22/11/2008
שלום רב בעלת pco מטופלת כבר כמה חודשים בגונל וכאלה.. החודש לקחתי גונל, צטרוטייד,אוביטרל וקרינון. אוביטרל ב4-11 הזרעות ב5-11 וב-6 עשיתי בטא ב18-11 אשר יצאה שלילית וכיום כ-17 ימים לאחר האוביטרל לא קיבלתי עדין ווסת. מה הסיבה? והאם ישנו מצב שהבטא בוצעה מוקדם ואכן קיים הריון? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול22/11/2008בדיקת דם להריון - 16 יום מהאוביטרל.
בדיקה מוקדמת מידי - ישאר ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה22/11/2008תןדה רבה על התשובה המהירה. בנתיים כבר קיבלתי מחזור והשאלה שלי היא אם עבר 17 יום מהאוביטרל ואני יודעת שהמחזור אמור להופיע כ14 יום מהזריקה ייתכן שהיה ביוץ מאוחר למרות האוביטרל ובעצם ביצעתי את ההזרעות מוקדם מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה שלום
פרופ' שחר קול22/11/2008להערכתי - ההזרעות בוצעו בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)