מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיפללילך20/11/2008
לאור דימומים שמקורם אינו ברור ביצעתי בדיקת פיפל . הבדיקה נעשתה 4 ימים לאחר הזרעה . ההזרעה על בסיס ביוץ טבעי. הרופא אמר שלדעתו לא יפגע בסיכוי של הטיפול הנוכחי כי בשלב זה של 4 ימים אחרי הזרעה {ביום ההזרעה הזקיק היה 24 פרוגסטרון 3 וE2 1900 ] , אם היתה הפריה "העובר" עדין בחצוצרה . האם נכון כי בדיקת הפיפל בשלב בו נעשתה לא תפגע בסיכויי ההזרעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי21/11/2008אני לא יודע לגבי הסיכוי להריון, אבל נכון הוא שבשלב הזה העובר עדיין בחצוצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לילך22/11/2008האם בדר"כ מייעצים שבאותו חודש בו נעשה הפיפל לא יהיה טיפול ? כי מצד אחד ראיתי שמייעצים לעשות שבוע אחרי ביוץ - מדוע דווקא בזמן זה ? והאם באותו חודש בו עושים את הטיפול אסור לקיים יחסים סבי הביוץ כדי לא להרות ? ושאלה נוספת - נכון שבאותו זמן שבוצעה הבדיק אצלי העובר , אם קיים, עדיין בחצוצרה - אבל כשיגיע לרחם סביר שלא יהיה לו מצע טוב ברירית - האם זו הסיבה שטוענים שפוגע בסיכויים של אותו חודש ?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי22/11/2008הפיפל המיועד לדגימת הרירית בגלל בעית דימום נעשה ללא קשר לזמן המחזור. הפיפל המקובל לצורך הגדלת הסיכוי להריון הוא בחודש לפני הטיפול. פיפל בשלב שבו נעשתה לך הפעולה הוא לא הדבר השכיח. כמו שאמרתי, אני לא יודע להעריך מה מידת ההשפעה על סיכוי ההריון אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
לילך23/11/2008קודם כל תודה רבה על המענה היעיל ומהיר מהי מחפשים ברירית כדי להסביר את הדימום ?? האם גידולים או שמא ממצאים אחרים על הרירית- מהן האופציות , וכיצד ניתנות לפיתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי23/11/2008יכולים להיות גורמים רבים. זיהום, פוליפ ממאירות ( מאד מאד לא שכיח ) וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה20/11/2008
שלום רב!!! בעלי עשה בדיקה אתמול במעבדה והיום קיבלנו תוצאות. מה אתה יכול להגיד לפי תוצאות הבאות: Liquefaction - normal Viscosity- normal Colour -normal pH - 8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה20/11/2008Volume -2.5 ml Concetration - 13 mil/ml Total Concetration -32.5 mil Percent of motile sperm - 36% Rapid - +\- Moderate - ++ Slow - + Non Progressive Total Motile Sperm - 11.7 mil Percent of motile sperm after 4 hours - 25% Vitality - 64% Agglutination - none
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה20/11/2008Morphology -Strict criteria Kruger Normal Forms- 4% Abnormal forms -96% Head Effect - 63% Mid Piece Defect - 24% Tail Defect - 9% Leucocytes - 4 mil/ml
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה20/11/2008Conclusion: Oligospermia -slight Astenospermia - + Teratospermia - + תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי21/11/2008התרגום של מה שכתוב הוא שמדובר בזרע בעל איכות ירודה במידה קלה - בינונית, עם פגיעה עקרית בריכוז וקלה יותר בתנועה ובפתולוגיה. ראשית צריך לחזור על הבדיקה בפער זמן של מס' שבועות. אם הזרע נשאר כזה הוא דורש טיפול בהזרעה ( השבחה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהגלי20/11/2008
שלום רב עברתי לפני שבוע (12.11.08) לפרוסקופיה לכריתת חצוצרה ימנית עקב הריון חוצרחמי שהושג בIVF מחזור ראשון. ביום הניתוח הבטא הייתה 13465 ואתמול ירדה ל450. נאמר לי לצפות לוסת תוך 4-6 שבועות אך היום התחיל לי דימום שנראה כמו וסת. האם זה הגיוני שיש דימום כאשר הבטא עדיין גבוהה? אני קצת לחוצה מזה... מתי אפשר להמשיך עם הטיפולים? (יש לי 5 עוברים מוקפאים) מתי אפשר לחזור לקיים יחסי מין לאחר הניתוח? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
ד''ר דוד ישי21/11/2008הדימום הנוכחי צפוי. מה שאמרו לך זה שהוסת הרגיל הבא יופיע לאחר 4-6 שבועות. אפשר להתחיל בטיפולים מחדש כבר לאחר הוסת הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןקרן20/11/2008
בת 29, 3 שנים לאר ניתוח קיסרי, ב-8/08 עשיתי היסטרוסקופיה והיו לי הדבקויות קלות.. מחזור מדוייק של 29 ימים הרופא ביקש שאבוא אליו ביום ה7 למחזור (בערב) ובאותו הבוקר לעשות בדיקת דם מסוג E2LH פרוגסטרון... מה זה אומר? מה בודקת הבדיקה הזו? מה אפשר לגלות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שלום
פרופ' שחר קול20/11/2008הבדיקה אמורה לגלות היכן את נמצאת מבחינת מחזור הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודנלי20/11/2008
ערב טוב. אני אמורה להזריק פיורוגן 50 ליום. היום קיבלתי מחזור.. כמה שאלות: 1. האם להתחיל להזריק מיום השני או שמהיום השלישי של המחזור? 2. האם חשוב להזריק כל יום באותה שעה? במידה ויש סטייה של שעה האם זאת בעיה? תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול20/11/20081. מיום 3
2. סטיה של שעה - לא עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי זקיקים גדוליםליאת20/11/2008
שלום, עשיתי אתמול הזרעה ביום ה 13למחזור, אחרי שביום ה10 נמצאו זקיקים גדולים - גודל 26 ו28 (אחד בכל שחלה). רציתי לשאול מה משמעות הזקיקים? האם הם זקיקים לא טובים בגלל גודלם? הרופא שלי היה סקפטי לגביהם ואמר לי שהסיכוי להרות ללא הורמונים נמוך. זו הזרעה על מחזור טבעי, ללא הורמונים, וגילי המופלג הוא 40.. מה דעתכם? אני קצת בלחץ .. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול20/11/2008בגודל כזה יש לוודא תקינות ע"י בדיקת דם, ורצוי לוודא ביוץ בהמשך.
זקיקים במחזור טיבעי לרוב לא מגיעים לגודל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי זקיקים גדולים
ליאת20/11/2008הי, תודה על תגובך המהירה. לא הבנתי עד הסוף. אתה חושב שזה לא אמור להיות כך. אז ייתכן ואלו זקיקים לא טובים? או שלא יהיה כלל ביוץ? תודה שוב וסליחה על הנדנוד..
פרופ' שחר קול22/11/2008אכן, עולה הספק לגבי תקינות, או קיום הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
ליאת22/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילימיכל120/11/2008
אם אחרי 11 יום יצא בטא שלילי יוכל להיות שביום ה12 יצא חיובי ?יוכל להיות שינוי ביום אחד בבדיקת דם ?יש עוד סיכוי להיות בהריון ?(אני אחריי טיפול והוחזרו לי שני עוברים בניי 9 תאים במצב מציון) מחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול20/11/200811 יום לאחר החזרת עוברים בני 3 ימים - יש לצפות לבטא חיובי (אם יש הריון).
אם יצא שלילי - אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה***20/11/2008
שאלתי היא לגבי עישון והשפעתו על הרירית. אני ובעלי בטיפולי IVF (בעיית זרע ובעיית רירית) הרירית שלי גם ככה די דקה (בסביבות ה-6.5-7 מ"מ). אני מעשנת פחות או יותר סיגריה אחת ביום. שאלתי היא האם עישון (מעבר לנזקים המוכרים) יכול גם לפגוע ברירית ובעובי שלה? האם עישון בסדר גודל כזה יכול לפגוע בהשתרשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר שלום
פרופ' שחר קול20/11/2008סיגריה ליום היא חסרת כל משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הרסתי את הסיכויים?יעל20/11/2008
אני יודעת שאמרתם כאן בעבר שבשבועיים לאחר ההחזרה יש להתנהג רגיל. השאלה היא כמה זה רגיל?... אני עובדת בעבודה משרדית אומנם,אבל יוצא לי לקום הרבה ,ללכת-לחזור,להרים מדי פעם קבוצת ניירת גדולה וכדומה.באופן כללי,אני די אנרגטית וזזה הרבה.לעומת זאת לא עושה איזה סוג ספורט שמאמץ כמו ריצה/הליכה וכדומה. מעבר לכך,גם בבית אני נוהגת כרגיל לגמרי.בישולים,נקיונות וכו.מה למעשה הוא הקו האדום??...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי20/11/2008רגיל זה רגיל. כל מה שאת עושה באופן רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בטא ביום ה11מיכל120/11/2008
שלום שמי מיכל עברתי טיפול הפריה חוץ גופית הוחזר לי 2 עוברים ביצעתי בדיקת בטא ביום ה11 וקבלתי תשובה שלילית. האים הבדיקה ביום ה11 תקינה? האים לבצע בדיקה נוספת ביום ה12? תודה מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי20/11/2008תעשי את הבדיקה ביום ה 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון וביוץעדי20/11/2008
אחרי אקקלומין 5X1 עקב שחלות פוליציסטיות, ביום ה- 16- זקיק 14, e-2 876 progesterone 4.5 כאשר ביום ה- 11 התוצאות היו - e-2 350 progesterone 6 מה אומרת הירידה של הפרוגסטרון? האם צפוי ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי20/11/2008כלום. כשהרמה תעלה באופן משמעותי ניתן יהיה לדעת שבייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..בדיקות נוספות ואוביטרל
עדי23/11/2008היום, יום א' ה- 23.11 התקבלו התוצאות הבאות: e-2 408 progesterone 10.1 לאור זאת, ניתן לומר בוודאות שהיה ביוץ [ולכן אין עוד צורך באוביטרל]? ניתן לדעת מתי? הבדיקה הקודמת בוצעה ביום חמישי האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - המשך לשאלה
עדי25/11/2008היום, יום א' ה- 23.11 , יום 19, התקבלו התוצאות הבאות: e-2 408 progesterone 10.1 ולא נראה זקיק לאור זאת, ניתן לומר בוודאות שהיה ביוץ [ולכן אין עוד צורך באוביטרל]? ניתן לדעת מתי? הבדיקה הקודמת בוצעה ביום חמישי האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי26/11/2008זו רמה מעט נמוכה . אני משער שהיא נלקחה מעט מוקדם מדי. בכל אופן היא כנראה מעידה על ביוץ. קשה לקבוע בדיוק מתי הוא היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון ובטאחסויה20/11/2008
שלום.... אני מטופלת באיקקלומין. בבדיקת פרוגסטרון היום - יום 27 למחזור פרוגסטרון 85.9 nmol/L. בטא 0- שלילי. ע"פי ערכת ביוץ ביתית, הביוץ היה ביום ה-19 למחזור. אני מבינה שהיה ביוץ ושמחה על כך.... אך בשלב זה לא הייתה אמורה להיות עלייה בבטא? האם יש סיכוי להריון? מתי כדאי לחזור על הבדיקה? האם רמת פרוגסטרון כזו יכולה לרמוז על הריון צעיר? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי20/11/2008הבטא מגיע לרמות שניתן לבדוק רק 14 יום לאחר ההפריה ( ביוץ )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםחסויה20/11/2008
בת 35, לפני 5 שנים ב- ivf שלישי, הריון (ראשון) תאומים מוצלח, ברקע בעיית זרע בלבד. מהפריה זו ישנם 5 עוברים מוקפאים. התחלתי במחזור מוקפאים. שאלותיי: 1. מהם סיכויי ההצלחה של מחזור מוקפאים מן ההפריה המוצלחת. 2. כמה עוברים נהוג/אפשר להחזיר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי20/11/2008ההצלחה נעה בין 20 ל 30 אחוז. מחזירים עד 3 עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדור20/11/2008
בודקת מזה כשבועיים האם מבייצת בערכת ביוץ ביתי, כבר מספר ימים שאני רואה פס בהיר ליד פס הביקורת. לפי ההוראות בערכה לא מדובר על ביוץ. אם כן ממה זה נובע והייתכן שעדיין אינני מבייצת? ראוי לציין שהמחזור איננו סדיר, 40+ ימים בין מחזור למחזור. האם יכול להיות שאני מקבלת ווסת ללא שהיה ביוץ. באופן עקבי כל חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דור
ד''ר דוד ישי20/11/2008שתי ההצעות שהעלת אפשריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרסולטלילך20/11/2008
כשאנדומטרין לא הפסיק דימום למרות ערכי פרוגסטרון גבוהים בהזרעה על בסיס ביוץ טבעי , המליץ לי הרופא לקחת "פרסולט" בטענה שאולי יש התכווצויות ברחם ומכך הדימום . לא ראיתי כי נהוג לתת תרופה זו , וגם כשקחתי אותה היו לי הרבה נפחויות ברגליים ואדמומיות - האם יש באמת מקום להניח את ההנחה שיש התכווצויות ? ואם כן , האם פרסולט זאת התשובה או שיש פיתרון אחר ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
פרופ' שחר קול20/11/2008שימוש זה בפרסולט לא מוכר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)