מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא תקינה?דפנה17/09/2008
שלום רב, ביום ה - 11 להחזרת עוברים בטא - 50 ביום ה - 14 להחזרת עוברים בטא - 178 1. האם הבטא תקינה? 2. האם לפי העלייה נראה כי זה 2 עוברים? 3. מה זה חומצה פולית והאם הרופא היה צריך להמליץ לי על זה, אני לוקחת תמיכה בג'ל פעם ביום תודה רבה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול17/09/2008הבטא תקינה.
מוקדם להסיק מסקנות לגבי מספר העוברים.
זה יחכה לבדיקת א.ס.
חומצה פולית היא ויטמין. כל אישה אמורה ליטול אותה כ - 3 חודשים לפני ההריון ובמהלכו.
המינון המומלץ ע"י משרד הבריאות הוא 0.4 מ"ג ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאנועה17/09/2008
בטא 1150 (יום 17 להשתלה) E2- 861 PROGESTERONE ->40 האם תקין ..... מה הם הערכים "הטובים " ? האם הפרוגסטרון לא נמוך על אף נטילת 9 נרות ביום ו2 אסטרופם ? מודאגת.... (אחרי כ"כ הרבה הפריות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול17/09/2008נראה תקין.
מחר אפשר לראות בא.ס. שק הריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עזרתכם.אורה17/09/2008
בת 42. יום 10 מההחזרה (4 טריים "לא משהו") - דימום כבד (שנמשך 5 ימים) שהוגדר ע"י היחידה "לא ווסת". יום 12 מההחזרה - בטא 5, פרוג' 19.4, E2 258. יום 14 מההחזרה - לא לוקחת קרינון - בטא 4, פרוג' 18.9, E2 249 - מקבלת הנחיות להמתין לווסת כדי להתכונן למוקפאים. היום כבר יום 20 מההחזרה, כבר 7 ימים ללא תמיכה - עדיין לא הגיעה הווסת, אלא רק כתמים ורודים חלשים מידי פעם. הריון בכל זאת? הריון מחוץ לרחם חלילה? HELP. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
פרופ' שחר קול17/09/2008קרוב לוודאי שלא הריון.
ליתר ביטחון ניתן לשלול ע"י בטא חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון IVFדפנה17/09/2008
שלום רב, האם היריון מהפריה "רגיש" יותר מאשר בהריון טבעי באופן משמעותי? בטא: 175 ביום ה - 15 מהחזרת עוברים ולוקחת תמיכה , האם יש עוד משהו שעלי לקחת? אני בת- 42, תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול19/09/2008הריון מ-IVF אינו שונה בהשוואה להריון שאינו מ-IVF.
בוודאי שאינו "רגיש" או חשוף יותר לסכנת הפלה טבעית.
מעבר לתמיכה - יש צורך בהרבה מזל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפריהrelna17/09/2008
שלום, אני 10 ימים אחרי החזרת עוברים. כבר יומיים חשה בכאבי מחזור חזקים. היום בבוקר היתה הכתמה אדומה. האם זאת תחילת המחזור? בטיפולים המחזור אצלי תמיד מקדים. בדיקת דם רק ביום שישי. מקבלת תמיכה - אנדומטרין 2 ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפריה
פרופ' שחר קול18/09/2008יתכן מאוד שזה תחילת מחזור, אך יש להמשיך בטיפול, ולקבוע המצב רק על סמך בדיקת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזיםחסוי17/09/2008
שאיבה 14.9.08 החזרה 16.9.08 מאתמול כאבי בטן כמו דקירות היום בבוקר כאבים עזים של בטן תחתונה וכעת שוב דקירות האם הדבר נורמלי??? ולמה יש כאבים כאלה ??? בהחזרות בפעם קודמת זה לא היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול19/09/2008כאבים בעוצמה משתנה אינם נדירים לאחר שאיבת ביציות.
לרוב, הכאב חולף עם מנוחה ותכשירים נגד כאבים.
אם הכאב מחריף - יש להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרהחסוי17/09/2008
אתמול עברתי החזרה של עוברים אני יודעת כי צריך להמנע מיחסי מין על מנת לא לכווץ את הרחם בלילה חלמתי חלום שבו אני מקיימת יחסי מין תוך כדי חלום אני מתעוררת ומרגישה התכווציות בנרתיק כמו שמרגישים במהלך אקט מיני ולאחר מכן הרגשתי כמו הפרשה שיוצאת מהנרתיק האם הדבר יכול להשפיע???? אני יודעת שהשאלה קצת מוזרה אך מאוד חשוב לי לדעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישפיע
פרופ' שחר קול19/09/2008בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםאני17/09/2008
שלום רב טוב שוב נכשל הטיפול אני אמורה להתחיל טיפול פרוגינובה להחזרת מוקפאים קיבלתי 3 ליום כמה זמן אמור להיות טיפול כזה עד להחזרה והאם אפשר במקביל להיכנס להריון בצורה טבעית תודה ויום טוב :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ודי שלום
פרופ' שחר קול18/09/2008פרוגינובה - לפחות 7 ימים, לפני הוספת הפרוגסטרון.
אפשר להרות ספונטאנית, אם כי הסיכויים קלושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני18/09/2008תודה על התשובה כמה זמן סה"כ של טיפול עד להחזרת המוקפאים מתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 - 35 ימים.
פרופ' שחר קול19/09/2008לרוב סביב 14 - 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא+E2 ופרוגסטרוןנועה17/09/2008
בטא 1150 (יום 17 להשתלה) E2- 861 PROGESTERONE ->40 האם תקין ..... מה הם הערכים "הטובים " ? האם הפרוגסטרון לא נמוך על אף נטילת 9 נרות ביום ו2 אסטרופם ? מודאגת.... (אחרי כ"כ הרבה הפריות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול19/09/2008התוצאות - טובות.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראפרת16/09/2008
שלום חודש שהיה קיבלתי ביום 16.8 וגם לקחתי אקקלומין 1 ביום *5 יום . הביוץ היה ביום 2.9 ביום ה18 של המחזור אני עושה מעקב זקיקים אני יודעת שאחרי הביוץ 14 יום אחרי אני צריכה לקבל ביום 15.9 יום ב אני הייתי צריכה לקבל הייתי בשירותים היה לי דימום קל רק שעשיתי פיפי אח"כ לא היה לי כלום גם היום אין לי דימום אני נקיה . זה לא מחזור רגיל יכול להיות שאני בהריון אם אין לי מחזור? אני בדרך כלל מקבלת 2-3 ימים מחזור עם דימומים ועוד 2-3 ימים הפרשות חומות מה אתה ממליץ לעשות בדיקת הריון ביתית או בדיקת דם ?או לחכות עוד יום יומים בתודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי16/09/2008כמובן שיכול להיו שאת בהריון. תמתיני עוד כמה ימים, אם לא יהיה וסת, תעשי בדיקת הריון. לא משנה איזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעשלומי16/09/2008
שלום, בן 30, לפני כחצי שנה אובחנה וריקוצלה. תוצאות בדיקת זרע : viscosity-yes volume - 3.9ml concentration - 0.14mllion/ml motility - 1hr :14% 4hr - 12% grade - 2-3 vitality - 1hr : 36% 4hr - 26% normal morphology - 3% 0.14 מיליון למילילטר נראה לי מייאש.האם יש לי סיכוי כלשהו להכניס להריון? בדרך כלשהי? אני רווק בתחילת קשר רציני ומרגיש צורך להיות כנה עם בת הזוג בנושא לפני שהיחסים מתפתחים לקשר רציני. האם שיטת גת-גורן יכולה לסייע? מצד אחד אני קורא פלאים על השיטה אך מצד שני לא רואה עליה חיזוקים מצד גורמים רפואיים. תודה, המיואש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איתן
ד''ר דוד ישי16/09/2008עם זרע כזה אפשר להרות עם טיפול של הפריה חוץ גופית. אני מאד ממליץ לך לפנות לבנק הזרע הקרוב אליך ולהקפיא זרע לצורך טיפולים בעתיד. במקביל אני מציע שתבדק ע"י אורולוג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידיד עבר את שיטת גת גורן וכעת אבא
מיכל17/09/2008אני יודע על ידיד שכל הרופאים המליצו דווקא לאשתו על טיפולי הפריה ושלא פרגנו יותר מדי לשיטה, אבל 4 חודשים אחרי הטיפול אשתו נכנסה להריון באופן טבעי. הוא עכשיו אבא לשניים אם תרצה אני אשיג לך את המייל שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע דחוף - גת גורן
דודו15/11/2008שלום, אשמח לקבל את המייל שעבר צינתור אצל גת. האם אתה מכיר עוד רופאים שעושים את הצינתור הזה? (לא מעוניין בצינתור סליל) תודה רבה! דודו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים שלא שרדו וההשלכה על ההחזרהממתינה...16/09/2008
שלום, שבוע שעבר הוחזרו 2 בתהליך IVF והיום התבשר לנו שהשאר 6 לא שרדו בתנאי מעבדה. מה זה אומר על המשך התהליך ומהם הסיכויי ההצלחה כאשר יש מצב שכזה? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי16/09/2008זה אומר שאם לא תהרי, תצטרכי לעבור טיפול נוסף. זה לא אומר כלום על הסיכויים שלך להרות עם שני העוברים שהוחזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות זרע והפלה
ממתינה...16/09/2008האם במידה ואני אכן אהיה בהריון הסיכויים להפלה גבוהים יותר מבהריון רגיל? האם איכות זרע נמוכה מעלה את הסיכויים להפלה בהריון או להתפתחות הריון לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי17/09/2008איכות זרע גרועה ושימוש בICSI מעלים מעט את הסיכוי להפלה. הסיכוי למומים אינו עולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףיעל16/09/2008
מה אומרים הערכים E2 =597 ' , פרוגסטרון = 1.1 מתי הביוץ צריך להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי16/09/2008לערכים האלה אין שום משמעות בלי לדעת באיזה יום של המחזור נלקחו ומה יש באולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דחוף
יעל16/09/2008תיקון קל מהלחץ כתבתי מספר אחר , E2=797 , פרוגסטרון=1.1 המחזור 31 יום הווסת אחרונה 1.9 ללא טיפולים בכלל , הזקיק ביום בדיקת הדם 20 מ"מ האם הביוץ קרוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??פרמטרים של 16.9
יעל17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי17/09/2008הביוץ אכן קרוב - יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן באיחורצילי16/09/2008
היום בבוקר החזירו לי עוברים בעלי 4-5 תאים, הזרקתי לאחר מכן אוביטרל 250. הייתי אמורה להחדיר אוטרוגסטן 200 מ"ג בצהרים אולם שכחתי ועשיתי זאת באיחור של שעתיים. מה יכולות להיות המשמעויות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צילי
ד''ר דוד ישי16/09/2008אין לזה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה16/09/2008
שלום, 12 יום לאחר הזרעה(פיורגון+צטרוטייד) ולאחר ההזרעה פעמיים ביום אוטרוגסטן 200, מצטערת על התיאור המגעיל אבל היום בשתן בניגוב יצא לי חתיכה/גוש (נראה כמו חתיכת בשר) בצבע חום בגודל 3-4 ס"מ. מה זה יכול להיות? אין שום כאב. תודה.
פרופ' שחר קול19/09/2008קשה לדעת.
יתכן ותחילת מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)