מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונל FDANA15/09/2008
שלום דוקטור עקב אי פוריות בלתי מוסברת אני מטופלת בגונל F+אוביטרל חודש שעבר קיבלתי יומיים גונל 150 ואח"כ 75 עד הביוץ, באותו חודש היו לי שני זקיקים גדולים. החודש הרופא רשם לי גונל 150 לארבעה ימים ורק אח"כ מעבר ל-75 לא השכלתי לשאול אותו על המקום לסיבת העלאת המינון(הייתי אצלו ביום שקיבלתי תשובה שלילית), ועכשיו אני קצת מודאגת אם יהיו יותר זקיקים זה יכול להיות מסוכן(הריון מרובה עוברים), האם זה נכון, או שנהוג להעלות מינון כשלוקחים גונל חודשיים ברצף(בגלל התרגלות של הגוף לתרופה) נ.ב.- יש לי תור אצל הרופא רק ביום חמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי15/09/2008אני לא יודע מה היה השיקול של הרופא שלך. אני מניח שהוא רצה יותר זקיקים. יותר זקיקים אכן מגבירים את הסיכון להריון מדובה עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרעדי15/09/2008
שלום רב, ביום שני שעבר החזירו לי 2 עוברים. ביום שלישי הייתי בבי"ח עם גירוי יתר בשחלות. היום אני מרגישה הרבה יותר טוב. יש סיכוי שהסכנה מאחורי? אם יתפתח הריון בהכרח יוחרף הגירוי? (מצב השחלות והנוזלים בבטן היום טוב יותר). תודה, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי15/09/2008אין הכרח, אבל יש אפשרות שהריון יגרום לגל נוסף של גרוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנגון לעומת גונל Fזקנהנה15/09/2008
אני מנסה להרות, כשבעיית הפוריות העיקרית שלי היא גילי 44.5, ו FSH 14 יש לי שני ילדים שנהרו באופן טבעי. קיבלתי תכנית טיפול - מנגון 3 אמפולות ביום מיום 3 למחזור. רציתי לדעת למה הבחירה היא במנגון ולא גונל F? מה היתרון של זה על זה? האם יש טיפול אלטרנטיבי תומך שאתה ממליץ עליו בתוספת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי15/09/2008היתרון של המנוגון הוא שהוא מכיל גם LH . המנוגון כנראה נותן תוצאות טובות יותר. יש לי נסיון לא רע עם טיפול תומך ברפואה סינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה -למען השקט הנפשי שלי...גילי15/09/2008
אני בעיצומו של טיפול,מזריקה מנופור כבר5 ימים (6 אמפולות) בת 38. יש לי כ- 6 זקיקים בגודל 10-13 ואחד בגודל 23. האם הזקיק הגדול הולך לדפוק לי את הטיפול.? אני עם צטרוטייט מהזריקה הרביעית. האסטרדיול מהיום הוא-1674 הפרוגסטרון הוא-3.6 ה- אל אייג הוא -0.9 יש מצב שהזקיקים הקטנים יספיקו לגדול לפני שהגדול יעשה נזק?? אני רק רוצה לדעת למה לצפות, תודה רבה -גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
ד''ר דוד ישי15/09/2008מאחר שאת עם דיכוי הזקיק הגדול לא יגרום לביוץ. שוה להמשיך ולתת צ'אנס לזקיקים הקטנים יותר גם במחיר של ויתור על הזקיק הגדול ( שימשיך לגדול ולהזקין )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דר" ישי על התשובה /
גילי16/09/2008הבנתי מהרופא שלי שכנראה הטיפול עומד להיפסק באמצע,וכי הזקיק הגדול מפריע וגורם נזק. התחלתי להכין את עצמי לאכזבה גדולה אם מתעלמים מהזקיק הגדול הוא הופך לציסטה? או פשוט נספג? מה בעצם קורה איתו ומדוע קיבלתי רושם כה חזק שכנראה הטיפול יופסק באמצע? ומה בקשר לערכים של בדיקת הדם? כמה עוד אפשר למשוך עד שאהיה חייבת להגיע לשאיבה? תודה רבה על כל התשובות גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גילי
ד''ר דוד ישי16/09/2008ההמשך תלוי בהתפתחות. הזקיק יכול "להזקין" ולהפוך ציסטי ולאבד את הבייצית שבתוכו, אבל אם הזקיקים האחרים ממשיכים להתפתח ולגדול הרווחת אותם. ההחלטה אבל היא של הרופא שלך כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על יחידות IVF בחיפהמירי15/09/2008
היי לכולן, אני אחרי 3 מחזורי טיפול של גונל F + הזרעות שבוצעו במרפאת לין ,וכעת לקראת IVF רציתי לקבל את המלצותיכן לגבי יחידות IVF בחיפה,לאיזו כדאי ללכת ? אנו מבוטחי כללית מושלם ,וכן לגבי החזרים האם יש אפשרות לעשות זאת באופן פרטי תודה רבה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי - המלצה בחיפה
לימונית15/09/2008מירי שלום, אני רוצה להמליץ לך על בית חולים כרמל. אני מטופלת שם, וד"ר ישי המדהים שעונה כאן (ואת יכולה להתרשם מתשובותיו הכל כך מפורטות, מכבדות את השואלות וסלבניות לאין קץ) הוא רופא בכיר שם ומנהל בנק הזרע (במידה ואת צריכה), וזו סיבה מספקת כדי להגיע לשם. היתרון בבית חולים ציבורי כמו הכרמל הוא שיש בנק זרע בתוך המחלקה ואין צורך להביא זרע ממקום אחר. אמנם בד"כ אין רופא קבוע שמטפל, אלא לכל רופא הימים שלו, והטיפול עצמו (הזרעה/ שאיבה/החזרה) יוצא לפי התאריכים של הטיפול, ולכן לא ניתן להתאים רופא. יחד עם זאת, לדעתי, מותר לנו להתעקש בכל שיחות הייעוץ להיפגש עם אותו הרופא. לגבי פרוצדורה לרופא פרטי דרך המושלם - אין לי מושג, אבל לד"ר ישי יש גם קליניקה פרטית, ואני מקווה שהוא יענה לך כאן (אם כבר פרטי - אז לא לוותר בשום אופן על ד"ר ישי!!!!!). אני מבטיחה לך שלרגע לא תצטערי על כך. מאחלת לך בהצלחה. לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מקדימיםממתינה...15/09/2008
אני בת 28 לאחר החזרה ב- 9/9 של שני עוברים "טריים". ב- 10/9 קיבלתי אמפולה אחת של אוביטרל . בתאריך 13/9 הפסקתי לקחת דקסמטזון. כעת מקבלת תמיכה של אנדומטרין (מה- 8/9) ואסטרופם (מה-14/9) בוקר וערב. אני יודעת מבדיקת US ב- 11/9 כי יש לי מעט נוזל בשחלות שגורם לי לאי נעימות בבטן (כמו כאבי מחזור אך לא בדיוק). בדיקות מה- 14/9 : Progesterone גדול מ- nmol/L 127 E2 7258 יש לציין (אם זה תורם במשהו שלא נמצאה אצלי בעיה, אלא באיכות הזרע של בעלי, נדרשה מירקומניפולציה). רציתי לדעת: 1. עד כמה אנדומטרין ו/או שאר התרופות גורמות להרגשת הריון (שדיים נפוחים ורגישים, בטן תפוחה (לא יתר על המידה) ותאבון בלתי נגמר) או שאלו הם סממנים למשהו טוב?! 2.מתי אי הנוחות בבטן תעבור? אני מנסה לשמור על פרופורציה אך כל כך קשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי15/09/2008התרופות יכולות לגרום להרגשות שתיארת. בשלב כ"כ מוקדם ההריון עדיין אינו מורגש. אי הנוחות יכולה להמשך כמה שבועות. בעיקר אם יש הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרומטיוזיסגלית15/09/2008
לאחר החזרה בטא חיובית, מזה מס שנים יש לי אנדרומטיוזיס והדבקויות באגן,בימים האחרונים כאבי צד מאותו סוג שהרגשתי בהדבקויות-כאבי מתיחה , שאלתי היא כיצד מגיב הגוף בהריון כאשר יש הדבקויות באגן ?האם אחווה כאבי "מתיחה" אלו לאורך כל ההריון? או רק בחודשים הראשונים עד שהרחם יתארך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/09/2008הרחם גדל לאורך כל ההריון. ברוב המקרים, ההדבקויות אינן גורמות לאי נוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותגלית15/09/2008
לאחר טיפול הפרייה שסוף סוף הצליח- בטא 158,E2=7617,פרוגסטרון גדול מ127 לאחר יומיים בטא 454,E2=8891,פרוגסטרון גדול מ127 שאלותיי הן: 1.האם קצב עליית הבטא והE2 תקינים? 2. האם זה שהפרוגסטרון נשאר באותו ערך זה בסדר? (אנני מקבלת תמיכה בגלל שבזמן ההחזרה קיבלתי אוביטרל). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/09/2008ההורמונים תקינים בשתי הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםלחוצה15/09/2008
שלום רב, יום 14 למחזור, סבב מוקפאים, רציתי לשאול אם התשובות הבאות תקינות? ומה אומרת תוצאת הבדיקה הזו-LH Urgent 20 ?? E2 815 Progesterone 1.9 LH Urgent 20 תודה רבה...
ד''ר דוד ישי15/09/2008מתי נלקחו הבדיקות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דוד ישי
לחוצה17/09/2008לא הבנתי את שאלתך.... הבדיקות נלקחו ביום ה-14 למחזור, במשך כל הימים לקחתי כדורי אסטרוגן.. יש שם משהו לא תקין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל15/09/2008
אתמול התבשרתי ביום ה 12 להחזרה כי אני בהריון עם בטא 269.. הערכים E2 1266 PMOL/L פרוגרסון 25.0 NMOL/L האם הערכים תקינים? לא נמוך מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטון הכוונה
מיכל15/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי15/09/2008הפרוגסטרון אכן נמוך. הייתי שוקל להעלות את מינון הפרוגסטרון שאת מקבלת או להוסיף זריקה של גסטון ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 15קרן15/09/2008
שלום , לאחר טיפול IVF ביצעתי בדיקת דם להריון ביום - הבטא היא 15 הרופא ביקש להפסיק את הטיפול באוטרוגסטן דרך הנרתיק ולבצע שוב בדיקת דם להריון מחר לפי מה שאני קוראת בפורום יש סיכוי שההריון אכן יכול להתפתח למקום חיובי אז למה להפסיק בטיפול ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי15/09/2008הסיכוי לא גבוה להריון תקין , אבל הוא קיים. לכן אני לא הייתי מפסיק את התמיכה לפני שחוזרים על הבדיקה ורואים מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר לשאול...
ממתינה...15/09/2008למה בטא 15 מעיד על הריון לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי16/09/2008פשוט בגלל שבד"כ בשלב הזה, כאשר ההריון תקין, אנחנו מקבלים ערכי בטא גבוהים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
ממתינה...16/09/2008אז אם אני צריכה לעשות בדיקת בטא שבועיים אחרי החזרה ואכן יש הריון תקין לאיזה תשובה אני צריכה לצפות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת קצרהעינת15/09/2008
שלום, אני בת 29, יש לי pco ואני נמצאת בטיפול פוריות, לאחר 3 נסיונות עם איקקלומין השבוע מתחילה זריקות. לאחר לקיחת פרוברה קיבלתי וסת (חמישה ימים אחרי הכדור האחרון) העניין הוא שהוסת נמשכה יומיים בלבד והדימום היה חלש מהרגיל. אני אמורה להתחיל זריקות פיורגון מהיום החמישי לוסת האם להתחיל למרות הוסת הקצרה? האם זה נורמלי וסת שנמשכת יומיים בלבד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת
ד''ר דוד ישי15/09/2008הוסת יכולה להיות קצרה, וזה לא מפריע לטיפול. אם יש ספק, אפשר לעשות אולטרסאונד כדי לראות מה עובי הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאני15/09/2008
שלום רב ב5/9 עברתי החזרה כבר כמה ימים יש לי מדי פעם כאבי חדים וזה לא מרגיש כמו מחזור מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'ודי
ד''ר דוד ישי15/09/2008יכולות להיותהרבה סיבות. אם הכאב חזק את צריכה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון קשה בעת החזרהחסויה15/09/2008
שלום דר' יש לי היום החזרת עוברים אני מאוד מאוד מצוננת. רציתי לשאות האם יש לזה סיכון כלשהו לגבי הצלחת הטיפול והאם יש תרופות שהן מומלצות יותר או פחות לצינון בעת החזרה. מה למשל לגבי דקסמול? האם יש בעיה עם זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי15/09/2008דקסמול זה מצויין. את גם צריכה להקפיד לשתות הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהעדי15/09/2008
שלום כמה זמן יש להמנע מקיום יחסי מין לפני השבחה/הזרעה מבחינת הזרע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 - 4 ימים
פרופ' שחר קול15/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)