מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF ראשון...טל21/09/2008
הי, אני מתחילה החודש טיפול IVF ראשון לאחר 3 נסיונות כושלים של הזרעות. אתמול קיבלתי וסת. היום אקח דקפפטיל 3.75 מ"ג. האם ניתן לדעת מתי פחות או יותר אקבל שוב מחזור (נאמר לי שתוך כשבועיים?!). והאם גם בIVF מקבלים גונל ביום החמישי של המחזור? אם החודש יגדילו לי את המינון של הגונל, האם זה יזרז את הביוץ? מהן תופעות הלוואי של הדקפפטיל? בתודה מראש טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול21/09/20081. ספק אם בכלל יהיה וסת לפני תחילת ההזרקות היומיות.
2. לא עקרוני במחזור על בסיס דקפפטיל. מתחילים גונל כאשר בלוטת יותרת המוח מנוטרלת.
3. הגדלת המינון אינה מזרזת את הביוץ, אלא אמורה להגדיל את מספר הזקיקים המתפתחים.
4. גלי חום. פעילות מאוד ממושכת, לעיתים - חודשים לא מעטים. לכן שיבוש משטר הוסת בהמשך אם לא מושג הריון, ואם לא שמים לכך לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספת
טל22/09/2008ד"ר שחר קול- תודה על תשובתך. יש לי שאלות נוספות- בשלושת מחזורי ההזרעות שעשיתי עד כה קיבלתי את הוסת בימים ה11 וה12 מיום ההזרעה. לבעלי יש מורפולוגיה 0%- שאר המדדים תקינים. אצלי הכל תקין לפי הבדיקות שעשיתי. האם קבלת הוסת לפני היום ה14 מעידה על בעיה כלשהי אצלי? ניתן לדעת מה הסיבה לכך? והאם הדבר לא יפריע גם כאשר אעבור לIVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל שלום
פרופ' שחר קול24/09/2008הקדמת הווסת - תופעה רגילה שאינה מעידה על בעייה אצלך.
לא יפריע ב - IVF
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טל24/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןחסוי21/09/2008
היום 21/9 הייתה לי בצהרים בארבע שיא בעלית lh מתי ממולץ להתחיל לקחת קרינון ? מחר בבוקר או מחרתיים בבוקר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחרתיים.
פרופ' שחר קול21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חו"ל לאחר החזרת עוברים?ענת21/09/2008
עברתי לפני כחודש וחצי הפלה (אחרי IVF שלישי). בקרוב אעבור הפרייה נוספת, ואני מתלבטת אם לנסוע לחו"ל אחרי החזרת העוברים. מדובר בחופשה רגועה בתאילנד. מצד אחד אני פוחדת מסיבוכים ומלהיות רחוקה מהרופא, מצד שני אני כל כך זקוקה לחופשה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול21/09/2008באופן כללי - עדיף להיות בארץ במהלך הטיפול, ובשבועות הראשונים לאחר החזרת העוברים.
מציע חופשה קודם, וטיפול לאחר חזרה לארץ.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאילנה21/09/2008
שלום רב. ב 31/08 החזרת 3 עוברים . ב 12/09 בטא 283, E2-3246, הפרוגסטרון-גדול מ191. ב 14/09 בטא 747, E2-3952, הפרוגסטרון-גדול מ191, היום בטא 11174, E2-7024, הפרוגסטרון-גדול מ190, מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 200 מ"ג 4 פעמים ביום. האם הכל תקין ומתי ניתן יהיה לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2.10
פרופ' שחר קול21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס ו IVFאושר21/09/2008
שלום האם ניתן ליטול ציפרלקס 10 מ"ג במהלך טיפולי IVF תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר שלום
פרופ' שחר קול21/09/2008For escitalopram only limited clinical data are available regarding exposed pregnancies. In reproductive toxicity studies performed in rats with escitalopram, embryo-fetotoxic effects, but no increased incidence of malformations, were observed (see section 5.3). Cipralex should not be used during pregnancy unless clearly necessary and only after careful consideration of the risk/benefit.
Neonates should be observed if maternal use of Cipralex continues into the later stages of pregnancy, particular in the third trimester. Abrupt discontinuation should be avoided during pregnancy.
The following symptoms may occur in the neonate after maternal SSRI/SNRI use in later stages of pregnancy: respiratory distress, cyanosis, apnoea, seizures, temperature instability, feeding difficulty, vomiting, hypoglycaemia, hypertonia, hypotonia, hyperreflexia, tremor, jitteriness, irritability, lethargy, constant crying, somnolence and difficulty sleeping. These symptoms could be due to either serotonergic effects or discontinuation symptoms. In a majority of instances the complications begin immediately or soon (<24 hours) after delivery.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס וIVF
אושר22/09/2008שלום תודה על התשובות המפורטות כוונת שאלתי היא לאם ניתן לקחת ציפרלקס בטיפול ה IVF יחד עם ההורמונים לפני הכניסה להריון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הריון - אין בעיה.
פרופ' שחר קול22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין וביוץנתנאלה21/09/2008
אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות (לא מקבלת מחזור ללא גלולות) קיבלתי איקאקלומין 1 ליום 5 ימים. ביום ה-16 למחזור נצפו זקיקים קטנים רבים עד 10 מ"מ ב-2 השחלות. האם הטיפול נכשל? האם יש עוד סיכוי לביוץ החודש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נתנאלה
ד''ר דוד ישי21/09/2008סביר להניח שאם השחלות שלך מגיבות לטיפול היה צריך לראות את זה . ז כנראה שאת זקוקה למינון גבוה יותר. אבל צריך לזכור שחלק מהנשים מגיבות רק לאחר תקופה ארוכה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין וביוץ - המשך
נתנאלה24/09/2008שוב שלום- מעקב זקיקים נוסף ביום ה-19 מראה כי הרירית גדלה ל-7.1 מ"מ אך עדיין זקיקים קטנים רבים בשתי השחלות. האם כדאי כבר לפנות לרופא המטפל להגדלת המינון או להמתין עוד קצת ולעשות אולטראסאונד נוסף? האם יש סיכוי שאקבל מחזור באופן טבעי? (עד עכשיו קרה רק עם פרוורה). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נתנאלה
ד''ר דוד ישי25/09/2008אני מציע להמתין עוד כמה ימים . אם עד אז לא יבשילו זקיקים כדאי לקחת פרוורה או תכשיר אחר כדי לקבל וסת ואח"כ להתחיל מחזור חדש עם מינון גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נתנאלה25/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשלומית21/09/2008
האם בדיקת הריון בבית חייבת להיות בשתן של בוקר? אם בעקבות גירוי שחלות אני במהלך הלילה קמה לעשות פיפי כשלוש פעמים, עד כמה הבדיקה תהה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב
ד''ר דוד ישי21/09/2008הבטא אמור להיות חיובי בכל שתן ולא רק בזה של הבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בדם שלילית יום 8 לאחר ביוץקרין21/09/2008
לפני חודשיים הפלה טבעית של הריון כימי בשב 6, כעת יום 8 לאחר ביוץ (נבדק על פי סטיק LH) היום עשיתי בטא בדם- שלילי. לציין כי ב 2 הריונות קודמים תמיד התחילה נפיחות בשדיים, כובד וזקירות של הפטמות- כמו בהנקה. גם הפעם יום לאחר הביוץ אותה תופעה. האם יש לי עוד סיכוי להריון? סליחה על התאורים הפלסטיים ותודה. האם יש סיכוי שמדובר בהריון מדומה לאור הטראומה? משום שכשאינני בהריון הפטמות שלי אינן זקורות 24 שעות אלא בעת ריגוש, קור וכו תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרין
ד''ר דוד ישי21/09/2008כמובן שאפשרי שאת בהריון. אבל גם אם כן, הבטא תהיה חיובית רק כשבועיים לאחר הביוץ. אז חכי בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טובלחוצה21/09/2008
יש לי בבקשה 2 שאלות כלליות. רציתי קצת פרטים לגבי איכות עוברים בכלל, מה זה אומר אם העובר מחולק ל-2 או ל-4 וכו'?? והשניה, קראתי אצלכם באתר מאמר על "קנדידה וקשר לפוריות" הייתי שמחה לדעת מה דעתכם בנושא והאם כדאי לי לבדור את זה ( אנחנו מהלא מוסברים).. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ' שחר קול24/09/2008איכות מורפולוגית של העוברים נמדדת לפי מספר פרמטרים, כולל מספר התאים בזמן נתון.
ביום 2 לשאיבה צפויים 2 - 4 תאים.
למחרת צפויים 6 - 8 תאים.
לגבי קנדידה: אם אובחן - יש מקום לטיפול תרופתי לפני המשך IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת
לילך24/09/2008שלום, לגבי הקנדידה - אם יש לי פטריה בלשון (שהופיעה לאחר נטילת הדוקסילין), האם זה גם עלול לפגוע בפוריות או שמדובר רק בקנדידה בנרתיק. האם זו יכולה להיות סיבה לכשלון טיפול ההפריה (הפטריה הופיעה כמה ימים לאחר החזרת העוברים). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
לילך25/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך שלום
פרופ' שחר קול25/09/2008פטריה בחלל הפה לא תפגע בסיכויים להריון.
גם פטריה בנרתיק שהופיעה ימים לאחר החזרת העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקה???
kishkashte25/09/2008איזה בדיקה עושים על מנת לבדוק אם יש?? והאם היא שייכת ל"סדרת" הבדיקות שעושים לפני טיפולי ivf??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הזרעהחסויה20/09/2008
ערב טוב, בימים 17.9 ו- 18.9 בוצעו הזרעות במחזור טבעי לאחר מתן אוביטרל ביום 16.9. החל מהיום כאבי בטן תחתונה, באיזור השחלות וכן באגן. לציין כי עברתי מספר הזרעות במחזור טבעי, האחרונה לפני כ- 4 חודשים שהניבה הריון שהסתיים בגרידה בעקבות הפלה נדחית. בנוסף, סובלת מדיסמנוריאה וכן חשד לאנדומטריוזיס עקב המצאות ציסטה עכורה בשחלה (הביוץ החודש לא היה בשחלה זו). האם יכול להיות כי מקור הכאבים הינו האוביטרל? רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חסויה21/09/2008שכחתי לציין כי בנוסף לכאבים החל מאתמול גם בחילות ועייפות. האם גם אלו עשויות להיות תופעות של האוביטרל או שמא אני מפתחת וירוס כלשהו? לציין כי קיבלתי מס' פעמים את האוביטרל ומעולם לא היו לי תופעות כדוגמת אלו, למעט כאבי ביוץ כיום לאחר ההזרקה. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי21/09/2008לא סביר שכאבי הבטן קשורים לאוביטרל. יתכן שמדובר בזיהום. כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה21/09/2008ערב טוב ד"ר דוד ישי, ראשית, תודה על המענה. שנית, האם כוונתך לזיהום ברחם בעקבות ההזרעות? האם הבחילות אף הן עשויות להיות סימן לכך? ברצוני להוסיף כי הכאבים הללו מהווים תזכורת לא נעימה לכאבים מהם סבלתי במשך כחודש לאחר הגרידה, למרות שלא היתה אז עדות לזיהום. הרופא שלי בחו"ל וחוזר רק ביום ג', ולמען האמת הכאבים לא נותנים לי מנוח, מה היית ממליץ לי לעשות עד אז? שוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה סיכויים?חסוי20/09/2008
מה הסיכויים להכנס להריון בגיל 42 ?, מנסה כמעט שנה. מת להרים ידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי21/09/2008הסיכויים סביב 5%-10% למחזור. לא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר...##20/09/2008
שלום, ביום חמישי עשיתי פרופיל הורמונלי (ביום השני-שלישי לווסת) והתוצאות הינן: E-2 290 pmol TSH 1.29 mlu LH 1.6 lu FSH 1.7 lu PROLACTIN 351.9 mlu PROGESTERONE 17.1 nmol TESTOSTERONE 1.3 nmol DHEA 2.82 לדעתי הערכים של ה-E-2 והפרוגסטרון לא מתאימים לשלב הזה של החודש - נכון? אף פעם לא היתה בעיה עם ערכי הE-2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה הקודמת
##20/09/2008משום מה ההודעה קפצה מבלי שהספקתי לסיים אותה... אני אחזור שוב שאף פעם לא היו לי בעיות עם ערכי הE-2 והפרוגסטרון. דבר נוסף, הווסת מאד מאד חלשה (על אף שאף פעם לא היו יותר מדי דימומים, הפעם זה ממש מעט). מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לערכים האלה? או שאני פשוט טועה בקריאת הערכים.... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון נוסף
***21/09/2008היום עשיתי בדיקת דם נוספת וערכים הם: E-2 < 250 פרוגסטרון 2.5 כלומר נראה שאלה היו ערכים לפני מחזור והמחזור שלי התחיל רק אתמול או היום - נכון? האם ככה אמורים להראות ערכים יומיים לפני מחזור? האם הדימומים האלה מעידים על בעיה כלשהי? בטיפולים אני מקבלת תמיכת גסטון כך שאין דימומים לפני....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון
פרופ' שחר קול21/09/2008רמת ההורמונים מתאימה לשלב פוליקולארי מוקדם.
הערכים הקודמים מתאימים ליומיים לפני המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
פרופ' שחר קול21/09/2008הפרופיל מתאים לשלב לוטאלי מאוחר ולא פוליקולארי מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה...
***22/09/2008האם דימומים לפני המחזור מעידים על בעיה כלשהי? האם הם יכולים למנוע הקלטות כאשר לא לוקחים תמיכה? תודה רבה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול22/09/2008כנראה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבהיעל20/09/2008
שלום, ביום חמישי( לפני יומיים) עברתי שאיבה של 25 ביציות , מתוכם הופרו. מאז השאיבה אני חשה לחץ בבטן וכאבים. אני שותה הרבה - ליטר בהמלצת הרופא ומחר אמורה לעבור החזרה. האם הכאבים הם נורמליים? מתי זה אמור לעבור? האם ההחזרה תקיים כמתוכנן? אודה לתשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי20/09/2008לחץ וכאבים בעוצמה מסויימת הם נורמליים. אני לא יודע איך המצב אצלך. אבל, במצבך צריך להיות מאד חשדניים לגבי האפשרות של התפתחות גרוי יתר. ההחלטה לגבי החזרת עוברים תהיה רק לאחר בדיקה ביום ההחזרה. צריך לקחת בחשבון שאם מתפתח גרוי יתר, הריון יכול מאד להחמיר אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בטן עליונהגלית20/09/2008
לאחר הפרייה חוץ גופית, בשבוע 5-6 להריון,ביומיים האחרונים הופיע כאב קל בבטן עליונה עם רגישות בנגיעה(ליד אזור הטבור) עד כה הבטא הכפילה את עצמה יפה,אין דימומים או כאבים חרגים,מניסונך ממה נובע הכאב הרגיש בבטן העליונה? יש לציין כי בכל קימה לשירותים בלילה מרגישה לחץ באיזור הרחם והבטן, האם זה קשור? האם יתכן הריון מחוץ לרחם לפי נתונים אלו? מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול20/09/2008בשבוע 6 קל לראות שק הריון ברחם, ולשלול אפשרות של הריון מחוץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמיתרוית20/09/2008
לאחר החזרת עוברים ביום חמישי ה 11/09/08 היום יום שבת החלה לי הפרשה דמית קלה מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית שלום
פרופ' שחר קול20/09/2008מציע להמשיך בטיפול ולבדוק בטא בדם שבועיים לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)