מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מורפולוגיהלינה06/05/2008
שלום לכם.
בדיקת זרע של בעלי
viscosity:normal
volume:5.2 ml
concentration:5.0 million/ml
motility:1hr 48%
4hr 40%
vitality: 1hr 89%
4hr 77%
normal morphology(WHO 1999)-0%
מה היתה ממליץ כצעד הבא?ומתי כדאי לבצע ספירה חוזרת?זהו ברור ראשוני.
בתודה לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינה שלום
פרופ' שחר קול06/05/2008מציע בדיקה חוזרת בעוד 3 - 4 שבועות.
בדיקת בן הזוג
א.ס. אשכים
פרופיל הורמונאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות וביוץשולי06/05/2008
שלום רב,
אני ביום ה- 12 למחזור. לאחר טיפול בזריקות פיוריגון 7 ימים 75 יח' והיום 50 יח'. הרופא אמר לי להזריק מחר אוביטרל.
להלן תוצאות בדיקות דם מהיום(היום ה- 12)
ESTRADIOL(E2) 4251.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
LH 10.07 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 3.13 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
הזקיקים הגיעו לגודל של:17*21, 14*15, 14*17, 15*15. עובי הרירית 5.5 מ"מ כאשר לפני יומיים הייתה 7 מ"מ.
רציתי לשאול: האם בדיקות הדם תקינות? איך יתכן כי הרירית נהיתה דקה יותר? האם עד הביוץ (עוד יומיים) היא תתעבה? והאם בכלל יש סיכוי להריון בעובי רירית שכזה?
מצטערת על ההודעה הארוכה. אני פשוט לחוצה ורוצה מאוד שזה יצליח.
אלפי תודות
שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולי שלום
פרופ' שחר קול06/05/2008מציע להשמיט ערכי הנורמה, זה עשוי לקצר את השאלה.
קשה להסביר השינוי בעובי הרירית.
יתכן בודקים שונים או מכשירים שונים.
בדיקות הדם תקינות לגבי גירוי שחלות.
קיים סיכון מסוים לגירוי יתר וריבוי עוברים.
יש סיכוי להריון גם עם רירית של 5.5 ממ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוימיכל06/05/2008
רקע בקצרה. בת 29. מנסים להרות שנתיים. לא מוסברים. מחזורים סדירים. לאחר 4 IVF כושלים ו-3 החזרות מוקפאים כושלות. בעבר הריון כימי אחד במחזור טבעי ואחר במחזור IVF.
בחודש ינואר האחרון הזרקתי בפעם האחרונה חצי אמפולה של דקא 3.75 לקראת טיפול IVF בפרוטוקול ארוך. לאחר שבועיים מבדיקת הריון שלילית בצעתי מעקב זקיקים והתברר שאני עדיין תחת דיכוי. לאחר 3 שבועות פרוגילוטרון התחלתי במחזור IVF מלא (פרוטוקל קצר, דקא 0.1 מהיום השני לוסת), שגם הוא לא צלח.
היום, שבועיים וחצי לאחר קבלת הוסת ביצעתי US ובדיקות דם. E2 - 270, פרוג'- 1.7. זקיקים של 12 מ"מ, רירית 4.6 ו-3 ממצאים עכורים כשהגדול 16 מ"מ.
אני מבינה שאני עדיין תחת דיכוי. האם האפשרות היחידה שלי להתחיל בטיפול נוסף (מוקפאים) היא שוב באמצעות פרוגילוטרון ? האם יש סיכוי שאחכה ומתישהו יתפתח ביוץ טבעי (בעבר כאמור לא היו בעיות ביוץ וגם היתה החזרת מוקפאים אחת במסגרת מחזור טבעי) ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול06/05/2008E2 - 270, פרוג'- 1.7. זקיקים של 12 מ"מ, כנראה שכבר לא בדיכוי. יש פעילות שחלתית.
דרך אגב, ההורמון המושפע ע"י דקפפטיל הוא ה - LH, אין נתון שלו.
אפשר לתזמן החזרה על סמך מחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן מחזיק זרעיהושע06/05/2008
שלום,
אנחנו כרגע עוברים טיפולי הזרעה
לפעמים, בגלל הלחץ, קצת קשה להוציא מיד (אנחנו גם לא רגילים לקונדום)
ולכן חשבנו להתחיל מוקדם יותר ממה שאנחנו צריכים להגיע
השאלה כמה מוקדם כדאי.
כמה שעות זרע שהוא תקין יכול להחזיק מעמד עד שמגיעים אל ההשבחה שלפני ההזרעה? וכמה זמן אחריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהושע שלום
פרופ' שחר קול06/05/2008זרע תקין יכול לשרוד ימים.
יש להקפיד על שמירתו בחום הגוף (סביב 37 מעלות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם - תחילת הריוןחסוי06/05/2008
שלום רב,
כעת בתחילת הריון לאחר הפלה וגרידה.
תוצאות בדיקות דם מיום ראשון:
pmol/L 2113 ESTRADIOL (E-2)
- nmol/L 169.5 PROGESTERONE
- IU/L 40 BETA-HCG
תוצאות בדיקת דם מהיום:
pmol/L 1891 ESTRADIOL (E-2)
- nmol/L 186.6 PROGESTERONE
- IU/L 107 BETA-HCG
האם הירידה ב- E2 לא בעייתית?
מודאגת לאור הפלה לפני מספר חודשים.
בנוסף - האם יתכן כי מדובר בתאומים?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול06/05/20081. לא
2. כן, סיכוי קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי06/05/2008למרות העדר העליה באסטרוגן, העליה בבטא טובה ורמת הפרוגסטרון טובה גם היא. אני אופטימי. כמובן שאפשרי שמדובר בתאומים . אבל לא ניתן ללמוד על זה מהנתונים שמסרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהאלמה06/05/2008
היום י"מ 10-
e-2 - 252pg/ml
פרוגסטרון - 1.2 ng/ml
באולטרסאונד-
ממצא ציסטי (לא בתוך השחלה אלא מחוצה לה)
זקיק 15 בצד אחד, 7 בצד שני.
רירית - 5.5
מדובר בווסת טבעי, ללא טיפול הורמונלי. מועמדת להזרעה (תרומת זרע)
לא אמרו לי רמת lh (אני מקווה שלקחו) והוזמנתי למעקב נוסף מחר.
בשל יום העצמאות אני משערת שגם אם הערכים יאפשרו הזרעה, היא תתבצע רק ביום ו'. האם זה לא יהיה מאוחר מדי? הבנתי שרמת הפרוגסטרון היא טיפה לפני הביוץ כבר היום?
מה עושים במקרה כזה?
שאלה נוספת - האם הרירית לא דקה מדי לשלב זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלמה
ד''ר דוד ישי06/05/2008כמו שנראה לי המצב, הביוץ יהיה ביום ה' או יום שישי. כך או כך נראה לי שהזרעה ביום ו' בבוקר היא סבירה בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מהיום - האם תוזמן טוב?
תאיר09/05/2008זקיק - 19
רירית 7.8
(ווסת טבעי)
e-2 - 288pg/ml
פרוגסטרון - 2.5 ng/ml
lh- 23
הבדיקות נלקחו ב 7 בבוקר ההזרעה היתה ב- 10 היום. (לא תוזמן עם אוביטרל אלא טבעי)
האם תזמון ההזרעה היה נכון?
האם ההזרעה מהיום מכסה את טווח הביוץ?
מתי בפועל חל הביוץ? עם העליה ב- lh? בפיק שלו?
כלומר, מתי בפועל זמן משוער בשעות?) בו הזרע שהוזרע יוכל לחדור אל הביצית בסיטואציה שתיארתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת מאוד את דעתכם רופאים יקריםגל06/05/2008
לאחר 2 IVF (זקיק אחד שהופרה ותואר כעובר טוב מאוד) אני בהליך IVF שלישי. במעקב ראשון לאחר 4 ימי טיפול (מונוגון) E2 היה 106 ופרוגסטרון היה 4.1. לאחר 3 ימים הE2 צמח ל 206 והפרוגסטרון קפץ ל23.1. יש לציין כי המחזור הפסיק לי ביום הבדיקה השני. היה ארוך מן הרגיל. יש זקיק 18 ואני מזריקה צטרוטייד למניעת ביוץ. ממה נובעת התמונה ההורמונאלית? יש לי הרגשה שהגוף שלי משתגע. האם יש לי עוד סיכוי לניסיון הזה? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי06/05/2008התמונה מוזרה. ה E2 נמוך יחסית לגודל הזקיק. הפרוגסטרון לעומת זאת גבוה ומתאים למצב שלאחר ביוץ למרות הצטרוטייד . כדאי לחזור על הבדיקות ולראות שלא מדובר בטעות. לצערי,אם זה המצב האמיתי, נראה לי שהמחזור התפספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת לטיפת אופטימיות..
גל07/05/2008היום נבדקתי והתוצאות : זקיק 21. E-2 עלה ל-360 (היה לפני יומיים 206) והפרוגסטרון קפץ ל34 (היה 23 לפני יומיים). זאת למרות 6 מונוגון ביום וצטרוטייד ב-3 ימים האחרונים. הרופא הפסיק לי את הטיפול. שאלתי: מה אפשר ללמוד מכך על התנהלות גופי? והאם זה סימן לאי הצלחת טיפול נוסף בעתיד? אני בת 42. לאור כל הבדיקות הכל בסדר אצלי.. תודה רבה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שלום
פרופ' שחר קול07/05/2008ההחלטה להפסיק הטיפול - נכונה.
אין להסיק מכישלון מחזור זה לגבי העתיד.
יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הפרוטוקול הטיפולי בהמשך, בכדי לצמצם הסיכון לביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! זה פורום מדהים!!
גל08/05/2008ביום השואה, שמעתי פסיכיאטר שאמר כי לעיתים מילים קשות - יש להם השפעה רדיואקטיבית. כך גם יכולה אמירה של רופא לרצוח את תקוותו של אדם, גם אם אחכ כך תיקן את אמירתו.. זה לא סותר את אמירת האמת. תיזמון וצורה - הם קריטיים. אתם נותנים כאן חמצן תקווה לכל כך הרבה אנשים, תבורכו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהענת06/05/2008
שלום
בתאריך 27.4.08 החזרת 3 עוברים. משתמשת בכדורי אוטרגסטן לנרתיק.
1) האם אפשר לקיים יחסי מין.......? (גם אם יש כדורים בנרתיק?)
אודה לתשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי06/05/2008עדיף לא. אל תשכחי שמדובר בתכשיר הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לאחר צילום רחם?חסוי06/05/2008
יש לי תור לצילום רחם בשבוע הבא.
א. האם יש איזשהו סיכון בצילום רחם?
ב. שאלה קצת מביכה (אך בעלי חוזר יום למחרת מחו"ל אחרי שבועיים......)
במידה ולא יהיו כאבים יום אחרי הצילום - האם ניתן לקיים יחסים מבחינת האישה? האם עדיף להימנע? (דלקות או משהו כזה, רגישות..) אם עדיף להימנע - אז כמה ימים לא לקיים?
ומה מבחינת הגבר ( האם היוד שהוזרק עוזב את הגוף עד היום שאחרי?) האם היוד יכול להזיק לגבר?
ג. אני מניחה שאני לא אלרגית/רגישה ליוד. אך איך אפשר לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול06/05/2008א. סיכון אפסי.
ב. אפשר לקיים למחרת הצילום.
ג. לא ניתן לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות
חסוי06/05/2008אך אם אני אלרגית ליוד, אדע זאת רק אם תהיה תגובה שלילית, לאחר הביצוע.
האם מסוכן? מה המשמעויות? מה התגובות האלרגיות שיכולות להיות?
האם יכול להיות נזק לרחם? או רק תגובות אלרגניות כגון פריחות, חנק וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות
פרופ' שחר קול06/05/2008ההשפעה היא לא מקומית על הרחם, אלא על כל הגוף.
אלרגיה קיצונית ונדירה יכולה להביא למצב המסכן חיים.
נדיר ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ואוביטרלו זקיקים בגודל 23גלי05/05/2008
שלום לפני שלושה ימים קיבלתי אוביטרל לאחר איקקלומין ומעקב זקיקים. לפי הUS היו לי זקיקים בגודל 23 ובגודל 13 , למחרת עברתי IUI . האם יש סיכוי שגם הזקיק הקטן יגדל ויבייץ בזמן שהזרע חי בגוף?
תודה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
ד''ר דוד ישי06/05/2008זקיקים קטנים מ 17 מ"מ אינם מניבים ביצית בד"כ . לאחר קבלת האוביטרל מפסיקים הזקיקים להתפתח ואלה שלא בייצו נספגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 ופרוגסטרוןמאיה05/05/2008
הי,
היום עשיתי בידקת דם E2= 678; פרוגסטרון = 2.5.
האם התוצאות מלמדות שהביוץ קרוב...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה קודמת
מאיה05/05/2008חשבתי שתועתק לכאן גם הודעה קודמת שלי...
בכל אופן, סיפור הרקע לשאלה שלי הוא דקפפטיל 3.75 שקיבלתי לפני 3 חודשים, שאיבה שלא בוצעה לאחר גירוי יתר ואוביטרל. מאז עדיין לא חזר הביוץ הטבעי (מחכים לו לצורך הזרעות) . השאלה היא האם בדיקת הדם שעשיתי יכולה לקדם את פתרון התעלומה והיא - מתי יתרחש הביוץ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי שלום
פרופ' שחר קול06/05/2008הביוץ בימים הקרובים.
השפעת הדקפפטיל - פגה.
אפשר לתכנן הזרעה סביב הביוץ הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלהשירי05/05/2008
האם fsh גבוה לא גורם בעצם ליצירה של יותר ביציות ובעצם מעלה את הסיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, אלא אם בטיפול עם FSH
פרופ' שחר קול05/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshשירי05/05/2008
מה משמעות של fsh 12.7 אסטרודיול 240
האם ערך הFSH מראה על סיכוי הריון לחודש הבדיקה?
אם בחודש אחר התוצאה נמוכה יותר אז הסיכוי גבוהה יותר ?
מה הסיכוי להריון טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי שלום
פרופ' שחר קול05/05/2008אם יש ביוץ טבעי, יש סיכוי להריון.
הסיכוי להריון קשור גם לאיכות הזרע, ולשלמות אנאטומית-תפקודית של איברי האגן.
FSH גבוה מרמז על תגובה שחלתית נמוכה לגירוי שחלות עם תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר מנוגון ואורביטל מתי מתרחש ביוץדריה05/05/2008
שלום,
במשך 7 ימים הזרקתי מנוגון,
בבדיקת הורמונים נמצא:
E2 1594
LH 5.3
PROGESTERON 4.1
עובי רירית 7.1
זקיקים בגודל: 18,14,12
היום זה היום השביעי להזרקת מנוגון ובערב אני מזריקה אוביטרל.
ממתי עלי לקיים יחסים?
מתי יתרחש הביוץ?
תודה דריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה שלום
פרופ' שחר קול05/05/2008מומלץ מידי יום החל מהיום ולמשך 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מעבר בגיל 30מורלי05/05/2008
האם יתכן שמתחיל גיל המעבר בגיל 30 ולכן הגוף מייצר רק זקיק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורלי שלום
פרופ' שחר קול05/05/2008באופן טבעי תמיד (כמעט) נוצר זקיק אחד.
אם הכוונה לתגובה שחלתית ירודה לגירוי שחלות, הרי יש בכך כדי לרמוז לגבי גיל מוקדם יחסית של הפסקת הפעילות ההורמונאלית של השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)