מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא ודופק עוברישירה13/02/2008
שלום רב רופאים יקרים!
האם משמעותי לעשות בדיקות בטא בהפרש של יומיים בתחילת ההריון? האם אפשר לעשות את חישוב העליה גם אחרת? באיזה שבוע אפשר כבר לעשות אולטרא סאונד לראות שק הריון ולשמוע דופק? רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי13/02/2008אין הכרח לעקוב אחר עלית הבטא. את שק ההריון הראשון ניתן לראות כבר בשבוע 4.5 . דופק ניתן לראות בשבוע 5.5 - 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
שיראל14/02/2008מאיזה ערך ביטא ניתן לשמוע דופק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שיראל
ד''ר דוד ישי14/02/2008אפשר לראות שק הריון ( עדיין לא עובר ועדיין לא דופק ) מערך של 800-1000 = שבוע 4.5 בערך.
אפשר לראות עובר עם דופק מכשבוע מאוחר יותר - 5.5 שבועות.
לשמוע דופק ( מה שלא עושים כל כך היום ) אפשר בשלב הרבה יותר מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי13/02/2008
שלום רב! אני נמצאת בשבוע 12 להריון שהושג ע"י ivf ורוצה לקבוע בדיקת סקירת מערכות מוקדמת ומאוחרת כאשר את אחת מהם לבצע באופן פרטי. רציתי לדעת איזה סריקה כדאי לי לבצע באופן פרטי המוקדמת או המאוחרת? איזו מביניהם היא יותר חשובה? ובהזדמנות זו אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על רופאים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי13/02/2008שתי הסריקות חשובות . לכל אחת יתרון משלה. אני מאמין שאם אין ברירה וחייבים לשלם, עדיף להשקיע בבדיקה הראשונה ולבחור באחד מהרופאים הטובים ביותר בשטח. אני מניח שיש אנשים שחושבים אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
חסוי14/02/2008אודה לך אם תוכל לתת לי גם את המלצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
פרופ' שחר קול15/02/2008אני מסכים עם דר' דוד ישי.
יש לזכור כי בכל העולם המערבי והמפותח אין מדינה בה מבצעים בכל הריון (גם בסיכון נמוך) כל כך הרבה בדיקות אולטרסאונד כמו בישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות...טל13/02/2008
היי..אני בת 43 לאחר טיפול מס 6 נשאבו 11 ביציות הופרו 5 לאחר 3 ימים הוחזרו 4 עוברים 1 של6 באיכות1 מעולה 2 של 4 איכות 1 ו1 של 3 הרירית 12 עד היום החמישי לאחר ההחזרה הרגשתי מעולה כאילו לא נעשתה אצלי שום פעולה פתאום ביום החמישי להחזרה תקפו אותי כאבי בטן עליונה ותחתונה עזים בתוספת נפיחות..לאחר יומיים הכאבים פחתו מאוד..שאלתי האם זה יכול להיות גרוי יתר של השחלות שבוע לאחר השאיבה...ואם לא אז מה זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי13/02/2008קשה לי להניח שהכאבים קשורים לגרוי יתר. במצב של גרוי יתר, הכאבים אינם נעלמים כל כך מהר. יש סיבות רבות אחרות לכאבים. חלקן קשורות לשאיבה ולטיפול בכלל וחלקן לא. אם הכאב הולך ונעלם, אין צורך לעשות כלום. אבל , אם הכאב מתמיד או בודאי אם הוא מחמיר את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הזרקת גונל אףד13/02/2008
האם זה משנה אם אני מזריקה את זריקות הגונל אף בבוקר או בערב, כל עוד שאני מקפידה שהן יוזרקו כל יום בסביבות אותה שעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי13/02/2008לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעלה אדומים הדקל 6רוס דקל13/02/2008
שלום רב!
אני בת 48 - חולת סכרת נעורים.
לאחר המחזור האחרון שהיה לפני כ-3 שבועות - הופיעו שוב דימומים - נשלחתי לבדיקות
U.S. וכן לבדיקות דם ע"מ לבדוק רמת ההורמונים - התוצאות שקיבלתי הם כדלהלן:
ESTRADIOL ׂE2 קטן מ-70
POST MENOPAUSAL קטן מ-150
FSH 35.10
מה זה אומר?
אודה לך על תשובתך עם ההסבר.
רוס דקל
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ' שחר קול13/02/2008הבדיות רומזות על סיום פעילות השחלות.
כנראה זו הסיבה שיבוש בדפוס הדימום החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד התחלת הזרקה של גונל אף - דחוף!דידי13/02/2008
שלום רב. קיבלתי הוראות להתחיל בהזרקת גונל אף ביום הרביעי של המחזור. הדימום הכבד והממשי התחיל אצלי בלילה שבין שני לשישי (לפני זה כמה ימים של הכתמות ודימומים קלים). שאלתי היא - האם לצורך חישוב תחילת ההזרקה היום הראשון של המחזור הוא יום שני או שלישי? אני לחוצה מאד שלא לפספס את מועד ההזרקה הנכון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום שני
פרופ' שחר קול13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילאנונימית13/02/2008
לרופאים שלום,
התחלתי להזריק דקפפטיל אתמול.הבנתי מהאחות שניתן להזריק גם ברגל בצד הפנימי של הירך.
הזרקתי אתמול לירך באותו אופן שבו מזריקים את הפיורגון, כלומר תפסתי עם שתי אצבעות חלק מהעור והזרקתי. לאחר מכן הופיעה לי קצת אדמומיות באזור וגם גירד קצת.
האם זו תופעה נורמלית?האם צריך להחליף כל יום צד של הזריקה(כמו פיורגון)? עדיף להזריק באזור הבטן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול13/02/2008זו אינה תגובה חריגה.
עדיף להזריק בבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ואלכוהולחסוי13/02/2008
שלום.
שתי שאלות :
א. האם ניתן לשתות יין ואלכוהול בימים בהם נוטלים איקוקלמין, ובימים שאחרי - במהלך החודש?
ב. האם ניתן לשתות אלכוהול יומיים לפני הזרעה או שעדיף להימנע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ואלכוהול
פרופ' שחר קול13/02/2008צריכה מתונה (כוסית יין ליום) לא תיגרום לנזק.
לאחר ההזרעה - עדיף להימנע לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות ובחילותשרית12/02/2008
שלום
מזה כמה חודשים אני מנסה להיכנס להריון.
בחודש שעבר עברתי טיפול בלייזר לאחר דימום אחרי יחסים. פחות משבוע אחרי הטיפול קיבלתי מחזור ב 07.01.08
בתאריך ה 04.02.08 התחילו לי הפרשות חומות שנמשכות בהפסקות עד היום .
עשיתי בדיקה בייתית שיצאה שלילית (שתן לא של הבוקר).
חשוב לי לציין שבימים האחרונים אני סובלת מבחילות
האם יכול להיות שלמרות הבדיקה יש הריון?
אם לא למה הבחילות וההפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות ובחילות
פרופ' שחר קול13/02/2008בדיקת שתן שלילית אינה שוללת בוודאות הריון.
מציע לבדוק בדם.
אם אין הריון יש לברר נושא הביוץ, אולי שיבוש שלו גורם להפרשות.
בחילות יכולות להיגרם מסיבות רבות שאינן קשורות להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על התהליך ההורמונלי בגוףבת 3212/02/2008
קצת רקע,
בת 32 לאחר ירידה של 50 ק"ג במשקל (הייתי מאד שמנה), אחרי הפסקת נטילת גלולות במשך 10 שנים, הוסת הטבעית איננה כבר מאוגוסט האחרון.
בדיקות הראו רמות נמוכות של הורמונים (פרוגסטרון וכו') בזמן מחזור ולאחריו (את המחזור המלאכותי קיבלתי באמצעות גלולות שלקחתי במשך שבועיים).
מעקב זקיקים לאחריו הראה שאין ביוץ, עובי רירית קטן....אך השחלות לא פוליציסטיות.
כבר חמישה ימים נוטלת פרוברה כדי שיהיה דימום שלאחריו אוכל גם לבצע בדיקות וגם לקחת איקקלמין מהיום החמישי לדימום.
רוצה לדעת מה קורה בגוף לאחר נטילת הפרוברה, מתי אני אמורה לקבל דימום? מה יוצר האיקקלמין בגוף? מהן תופעות הלוואי שלו...הרופא אמר לי שתופעת הלוואי היחידה היא הריון מרובה עוברים...
כמובן מאד שאני רוצה להרות, קצת מיואשת שלא הכל תקין אצלי ברמה ההורמונלית....
אשמח לתשובות. ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התהליך ההורמונלי בגוף
פרופ' שחר קול13/02/2008כדי לייעץ יש לראות את מלוא הפרופיל ההורמונאלי.
פרוברה הוא פרוגסטרון סינטטי. הוא יביא וסת אם הרירית עבה. מכיוון שהרירית דקה עלול להיות שלא יגיע דימום.
איקקלומין מגרה את השחלות לצמיחת זקיקים.
לא בטוח שמתאים למצבך ההורמונאלי.
לכן מציע לברר את מלוא הפרטים המדוייקים של הפרופיל ההורמונאלי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי היסרוסקופיהורד12/02/2008
שלום רב,
עשיתי היום (היום ה-12 למחזור)היסרוסקופיה אבחנתית (ללא הרדמה), אולם נתגלו הדבקויות ובוצע במקום פתיחה שלהם (ללא הרדמה).
אני לאחר 3 טיפולי ivf. ללא ילדים. ב-ivf הראשון נקלט הריון, אבל לא היה דופק ובוצעה גרידא.
1. האם הגרידא היא הסיבה להדבקויות?
2. האם ההדבקויות יכולות להיות סיבה לכישלון טיפולי ivf?
3. אני נוטלת גלולות מיום 3 למחזור למשך שבועיים (לדברי הרופא כדי להרגיע את השחלות, הוסת שלי סדירה בדר"כ), ועם המחזור הבא אתחיל פרוטוקול קצר:
א. האם בתום נטילת הגלולות, הדימום שיגיע הוא מחזור (נשירת רירית וכו')?
ב. האם זה בסדר במחזור שכזה להתחיל במחזור הבא פרוטוקול, או שעדיף להמתין חודש נוסף למחזור (וסת) טבעי ללא גלולות, מבחינת "נקיון" הרחם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסרוסקופיה
פרופ' שחר קול13/02/20081. גרידה יכולה לגרום להידבקויות.
2. הדבקויות עלולות לגרום לכישלונות ב - IVF
3. א - כן.
3. ב - מותר להתחיל מחזור טיפול חדש לאחר הוסת הקרוב (שיגיע עם סיום נטילת הגלולות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ורד13/02/2008שלום רב,
תודה רבה על המענה.
שכחתי לציין שהוסת שלי החודש הייתה קצרה (יום אחד לעומת 3 ימים בדר"כ), עפ"י המידע שנתתי בשאלה הקודמת, האם יש צורך בנטילת הגלולות (גינרה) ליותר משבועיים (את ההנחיה לקבלת הגלולות קיבלתי עם הפרוטוקול, טרם הגיעה הוסת, הקצרה כאמור)?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים זה מספיק
פרופ' שחר קול13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה (-:
ורד13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזמון הזרעה.....אנא תגובתכם המהירהחסוי12/02/2008
שלום,
בת 36, לפני הזרעה ראשונה בבנק הזרע (מתרומה).
מחזור 4/2/08.
בהמלצת הרופא נטלתי איקקלומין החל מ-8/2/08 ועד 12/2/08 (2 כדורים ליום).
ביום א 17/2 יש לי תור למעקב ביוץ אצל הרופא שלי......אני קצת מבולבלת:
אמורות להיות 2 הזרעות בכל מחזור - מתי? מהו התזמון של ההזרעות?
להבנתי מרגע הזרקת אוביטרל, ועד הביוץ יש 36 שעות אך בנק הזרע עובד עד 15:00 בצהריים - כיצד למעשה אפשר לתזמן, או במילים פשוטות:
מתי נכון לקחת את הזריקה ??
והכי חשוב: מתי נכון לעשות את ההזרעות תחת אילוץ השעות בהן עובד בנק הזרע?
(וכמובן ביחס למועד הביוץ...
אודה על תגובה מהירה.אני דיי מבולבלת......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרין
ד''ר דוד ישי12/02/2008תזמון הביוץ וההזרעה בהתאם הוא לא תפקיד שלך אלא של הצות שמטפל בך. לידיעתך, הביוץ מתרחש כ 36 שעות מרגע הזרקת האוביטרל. מרגע שבייצה, פנויה הבייצית להפריה במשך כ 24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותך, אפשר הבהרה?
חסוי12/02/2008קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה, וכן על התשובה המרגיעה שכל נושא התיזמונים יבוצע על ידי הצוות בבנק הזרע ולכן איני צריכה להיות מוטרדת מכך,
פשוט אני אחת שאוהבת לדעת מראש....ולהיערך...
בכל זאת משהו אחד עדיין לא ברור לי:
מדוע בבנק הזרע מבצעים שתי הזרקות?
ההזרעה השניה ברורה לי (בתוך 24 שעות מרגע הביוץ, כפי שציינת).
לגבי ההזרעה הראשונה - להבנתי היא מבוצעת בצמוד לזריקת האוביטרל?
ואם אכן כך, המשמעות היא הזרעה בטרם ביוץ.....האם זה אפקטיבי???
אשמח אם תפרט את ההגיון שבשתי ההזרעות ותיזמונן.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים קלים במקום מחזוראורלי12/02/2008
שלום רב!
הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים, המחזור הטבעי הקודם שלי היה תקין,
כעת בזמן המחזור השני לאחר הפסקת הגלולות - היה לי דימום קל ביותר פעם אחת, לאחר מכן הפסקה של יותר מיממה וכעת - שוב דימום קל ביותר. לפני שלושה ימים - עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. אני מרגישה בבטן את כאבי המחזור הרגילים - אבל בעוצמה הרבה יותר נמוכה מהרגיל. האם זה מצב טבעי לאחר הפסקת גלולות או שיכולה להיות איזושהי בעיה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דוד ישי12/02/2008אין לך מה לדאוג. בד"כ חוזר הוסת לצורתו הטבעית לאחר הפסקת הגלולות. לפעמים תקופת המעבר נמשכת 2-3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה IVFחסויה12/02/2008
בת 29
מהן סיכויי ההצלחה בטיפול IFV בהנחה כי לא אותרה אצלי כל בעיה?
מהו מספר טיפולים סביר עד להצלחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסיכויי הצלחה בטיפולי פוריות
ענבל12/02/2008ט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטיפולי פוריות
ענבל12/02/2008שלום.
אני לא רופא אבל כשאני עברתי טיפולי הפריה תמיד היה לי תקווה למרות שעברתי המון טיפולי הפריה ולקח לי הרבה שנים אבל לבסוף זה הגיע כך שאין להתייאש אלא לנסות ולקוות ואני מאמינה בכך שאם האמונה והתקווה תצליחי.
נולדו לי תאומות מקסימות היום הן בנות שנתיים פלוס ומה שאני יכולה להגיד לך זה שכל הטיפולים שעשיתי נשכחו וזה שווה כל רגע בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי12/02/2008הסיכוי הממוצע של הריון מטיפול IVF הוא כ 30% . כמובן שלא ניתן לחשב את הסיכוי של כל אישה בנפרד. בד"כ נכנסות רוב הנשים להריון בתוך 3-4 טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
חסויה13/02/2008הסיכויים שנתת פה - 30% - 40% ו - 3 - 4 טיפולים, כוללים גם טיפולי החזרת מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי13/02/2008הסיכוי להריון מהחזרה של עוברים מופשרים, נמוך יותר - כ 20-25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש-IVFשיר12/02/2008
שלום רב לרופאים,
אני לאחר שאיבה- נשאבו 27 ביציות יצאתי מבי"ח עם דימום, באותו יום אחה"צ נפלט לי גוש , למחרת מהיחידה התקשרו אליו ומסרו לי כי ישנם 18 עוברים ששרדו יחד עם זאת שאלתי אותה לגבי הגוש והאחות אמרה לי כי יתכן שבגלל ששכבתי, זהו הצטברות של דם ובמידה וזה יחזור על עצמו להתקשר או להגיעה למחלקה . יש לציין שממתי שהגוש נפלט הפסיק הדימום. אני לוקחת כתמיכה נרות ארטרוגסטן 200 3 פעמים ביום.
האם יש מקום לדאגה? האם יתכן שזה כתוצאה ששאבו לי כל כך הרבה (הרבה דקירות?)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי12/02/2008אין לך מקום לדאגה. קרוב לודאי שמה שאמרה האחות הוא נכון ומה שיצא זה קריש דם שנוצר מהדקירות בדופן הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש -IVF
שיר12/02/2008אני מאוד מודה לך על תשובתך, הרגעת אותי ואת בן זוגי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)