מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה ב- IVFלימורי17/02/2008
אני לאחר IVF, היום בדיוק סיימתי 9 שבועות (טפו, טפו, טפו...).
נאמר לי להזריק גסטון עד יום ג' הקרוב 2 אמפולות ביום.
ליום ג' נשארה לי אמפולה אחת בלבד, שאלותיי הם:
האם זה נורא אם ביום ג' אני אזריק רק אמפולה אחת?
האם כדאי לרכוש אמפולה נוספת רק עבור יום ג' (זה נמכר בחפיסה של 10)?
או אולי אפשר פשוט לוותר על יום שלישי, היום האחרון כביכול שאני אמורה להזריק גסטון?
האם גם את האסטרופם אני אמורה להפסיק באותו יום של הגסטון???
עד כה זו התמיכה שקיבלתי ופתאום אני נורא חוששת להפסיק אותה, כאילו שאם אני אפסיק יכול לקרות משהו, חלילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדאגי
טלי18/02/2008אני רואה שלא ענו לך אתמול אז רק לבנתיים: נראה לי שאין לך בכלל מה לדאוג כי יש רופאים שמפסיקים את התמיכה בשבוע 8 ולא 9. חוץ מזה שתי אמפולות של גסטון זה מינון גבוה במילא. לא נראה לי שום אסון אם תפסיקי את התמיכה ביום האחרון עם אמפולה אחת בלבד. אם במקרה נשארו לך נרות של אוטרוגסטן מפעמים קודמות את יכולה להשלים איתם גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכל זאת ממתינה לתשובה של רופא..
לימורי18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימורי
ד''ר דוד ישי18/02/2008את יכולה לותר על יום ג'. בשבוע 9 את יכולה להפסיק את התמיכה ללא כל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות הורומונליותנולינקה17/02/2008
שלום,
אני בת 37 לקראת סיבוב שלישי של הפריות (לאחר שני ילדים).
עברתי בדיקות דם והתוצאות יצאו קצת מוזרות. הבדיקות נערכות ביום ה5 של הוסת (ביום החמישי של הדימום הכבד. ביום יומיים הראשונים היו הפרשות ולמעשה היום השלישי נספר כיום הראשון של הווסת) לאחר 3 שעות של ערות.
ב2002 התוצאות היו: LH - 5.3, FSH - 6.3
ב2005 התוצאות היו: LH - 6.3, FSH - 9.4
ב2008(עכשיו) התוצאות היו: LH - 3.4, FSH - 4.1
יוצא לכאורה שהתוצאות רק השתפרו... והרי לא נהייתי צעירה יותר. האם יש הסבר לתופעה או שלא ערכתי את הבדיקות ביום הנכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום:
פרופ' שחר קול17/02/2008לתוצאות אין כל משמעות בלי לבדוק במקביל את רמת האסטרדיול (ורצוי גם פרוגסטרון).
רק ניתוח השילוב בין כל הבדיקות יכול לתת משמעות פיזיולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מוזרהחסוי17/02/2008
שלום לרופאים היקרים
אני לאחר IVF שני שלצערי כשל.. קיבלתי וסת ב-10/2 שלהפתעתי עדיין לא הסתיימה..
בדר"כ הוסת נמשכת כשבוע כאשר החל מהיום הרביעי הדימום נחלש ולאחר כ-6 ימים מפסיק. הפעם כמעט ואין היחלשות דימום..
האם זה קשור לפרוטוקול שעברתי? הפעם הוא היה יחסית ארוך..
סופרפקט מהיום ה- 2 של המחזור (9/2) גונל מ- 16/02 במקביל לסופרפקט. השאיבה הייתה ב-25/02
ואם אין קשר לפרוטוקול.. כיצד עלי לנהוג? האם יש צורך לדווח על כך לצוות הרפואי המטפל?
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בובי שלום:
פרופ' שחר קול17/02/2008בלבול בין ינואר לפברואר.
(אם השאיבה היתה ב - 25.2 ??? זה יקרה עוד 8 ימים...)
יש לברר עם הצוות המטפל האם בדיקת ההריון היא שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות..
חסוי18/02/2008השאיבה אכן הייתה ב-25/1 ולא כפי שרשמתי.. ובדיקת הדם הייתה שלילית..
השאלה היא אם יש מקום לדאגה? למרות שהיום אני שמה לב שכמויות הדם יורדות במעט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש מקום לדאגה?
פרופ' שחר קול18/02/2008לא. אם בדיקת הדם שלילית - אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןפרטי17/02/2008
דחוףףף
אני לאחר הפריה בצעתי היום בדיקת דם להריון
הודיעו לי רמת הורמון 13 מה זה אומר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום:
פרופ' שחר קול17/02/2008אם הכוונה בטא = 13 כנראה שמתחיל הריון (אם לא היתה זריקת אוביטרל או פרגניל בשבוע האחרון).
יש להמשיך מעקב ובדיקות לפי הוראת הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא חוזרת...
פרטי20/02/2008ד"ר תודה על תשובתך המהירה...
היום בצעתי בדיקת הריון שניה לאחר שב17/02 הבטא היתה שווה:13
אבל רציתי לברר מאתמל בערב לאחר התאמצות החלו לי מעט כתמים בצבע חום בהיר
רואים את זה בעיקר בניגוב האים זה תקין?
עדיין לא קיבלתי תשובה לרמת הבטא היום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קל.
פרופ' שחר קול20/02/2008קשה לדעת אם זה תקין. יש למתין לבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הצלחה הזרעה עם הורמניםמירי17/02/2008
אני לקראת הזרעה רביעית [שתים מהן היו על הביס המחזור החודשי] עם גונל 112.5 ,התחלתי ביום השלישי של המחזור [היום]והתבקשתי לקחת את הגונל עד ל24:2 [לעבור אולטראסאונד ] מה הסיכוי שהפעם זה יצליח ומה הסיבות שלא מצליח [יש לי אנדומטריומה קטנה והזרע תקין].?? המינון שקבלתי פעם שעברה גרם לשתי ציסטות והתבקשתי לחכות חודש על מנת לקחת מרסילון להמיסן. כבר מפחדת להתאכזב שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום:
פרופ' שחר קול17/02/2008הסיכוי להריון במחזור טיפול אחד הוא סביב 15% .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה לעיבוי הרירית - מה המינוןאפ17/02/2008
שלום, אני לוקחת פרוגינובה לעיבוי הרירית, 2 ביום החל מיום 5 ועד הביוץ.
שכחתי לשאול את הרופא, אם אני צריכה לקחת את שניהם ביחד, או אחד בבוקר ואחד בערב.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביחד או לחוד
פרופ' שחר קול17/02/2008לא כל כך משנה.
הטיפול עשוי למנוע הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור17/02/2008
שלום לך
אם לקחתי 10 ימים פרוברה 2 כדורים ביום
על מנת לקבל מחזור
כמה זמן מרגע הפסקת הכדורים יש לעשות בדיקת הריון אם לא הגיע מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום:
פרופ' שחר קול17/02/2008רצוי להמתין שבוע לפני ברור מדוע לא בא המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותדיקלה17/02/2008
שלום אני היום בשבוע 8 יש לי הפרשות חומות חלשות לא כל הזמן ורק על התחתונית , סליחה אבל הם מופעים אחרי התאמצות בשירותים האם יש ממה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדאוג?
פרופ' שחר קול17/02/2008לא לדאוג.
רצוי לבצע אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הזרעהטלי17/02/2008
ד"ר בוקר טוב
אני בת 25 מנסה להיכנס להריון כשנתיים , וסת לא סדיר
ביצעתי טיפול הזרעה ראשון ב10/2 לפני כשבוע , לאחר טיפול של איקוקלומין במשך 5 ימים וזריקת אביטרל.
לאחר ההזרעה חשתי כאבים חזקים בבטן התחתונה במשך כל היום .
האם מדובר בביוץ?
ומיום ההזרעה ועד היום אני חשה לסירוגין כאבים בבטן התחתונה.
מה זה הכאבים הללו?
האם זה אומר שניקלטתי?
או שאלה תופעות לוואי של הטיפול ?
לתשובתך המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי17/02/2008הכאבים יכולים להיות קשורים לטיפול או ללא כל קשר אליו( אנחנו כמובן מניחים שיש קשר ). הסיבות הקשורות לטיפול הן, כאבים כתוצאה מהשחלות המוגדלות בעקבות הטיפול או כאבים כתוצאה מזיהום בעקבות ההזרעה. כאבים זמניים מיד אחר ההזרעה יכולים להיות קשורים לכווץ הרחם שגורם הזרע בחלק מהמקרים.
שורה תחתונה - קשה לדעת. אם הכאב חזק ועקשני את חייבת להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון וביוץלילוש17/02/2008
בוקר טוב ד"ר ,
הרופא שלי אמר לי שפרוגסטרון מעל 8 מעיד כי היה החודש ביוץ ושאלתי אליך היא מאיזה ערכים
של הפרוגסטרון( מ-1 עד 8 ) מתחילה השעה הראשונה של הביוץ?
תודה
דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית.
ד''ר דוד ישי17/02/2008הפרוגסטרון מתחיל להיות מופרש בעיקרו רק לאחר הביוץ ( רמות נמוכות של פרוגסטרון יש גם לפני ). בימים הראשונים רמתו עולה בהדרגה, עד שבשלב מסויים, לאחר כמה ימים היא מגיעה לרמת שיא. לא ניתן להקיש מרמת הפרוגסטרון על שעת הביוץ ואפילו לא על יום הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר ivfרחלי16/02/2008
ערב טוב ושבוע טוב.
ברצוני לדעת האם את הבדיקת בטא עושים לאחר 14 יום מהשאיבה או אחרי 12 יום מההחזרה ?(מאחר ולפעמים ההחזרה היא אחרי יומיים ולפעמים אחרי שלושה).
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחלי
ד''ר דוד ישי17/02/2008התשובה היא - 14 יום מהשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
רחלי17/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםנטלי16/02/2008
היי
הנה שיניתי שם למיואשת לאופטימית..
תשמע אני הייתי כל הזמן אופטימית ולקחתי את הכשלונות בצורה קשה אבל שאני בטוחה שבסוף יהיו לי תינוקיםם הכי מדהימים..
למרות זאת זה קשה ואני רק רוצה להגיד לך שחזקת אותי שאמרת שיש ואתה מכיר הרבה הריונות של מופשרים..הלוואי שבקרוב אצלי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אופטימית
ד''ר דוד ישי17/02/2008אני שמח שתרמתי משהו להתחזקותך. אני יודע שזה קשה ומתסכל. אבל אם לא תתיאשי אני מבטיח לך שתצליחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf ראשוןשירי16/02/2008
לדר' שלום, אני בת 36 לאחר 2 לידות (טבעי) יש מציינת עברו 9 שנים מההריון האחרון מבן זוג ראשון. מחזור סדיר כל 29-30 יום. כיום בן זוג שני צריכה לעבור ivf לבן זוג תאי זרע בודדים (icci) פרופיל הורמונלי תקין, קבלתי טיפול מהיום הראשון למחזור דקקפטיל 0.1 ביום מהיום ה-3 להוסיף גונל 225 למשך 6 ימים להגיע לאולטראסאונד ולמשיך עם מונוגון 3 זריקות ביום. אני פשוט בלחץ ומפחדת נורא מכל הטיפול, האם יש סיכוי להריון יש לציין שאנו נשתמש בזרע תורם ככגיבוי במידה ויבצעו tese ולא ימצא זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי16/02/2008אם הביציות שלך טובות ואם יהיו זרעים להפריה ( מבעלך או מזרע תורם ), יש לך סיכוי טוב להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH גבוה בהריוןרוני16/02/2008
ד"ר שלום רב,
ברוך ה' אני בהריון אחרי הפריה.
אני בשבוע 10 וכבר במהלך הטיפולים הייתה חריגה ב TSH ל 6.5- שלא טופלה.
כעת ה TSH שלי הינו 9.5.
אני בריאה בדר"כ וסובלת מלחץ דם נמוך-אני מקיאה המון ותשושה מאוד.
איך אוכל לטפל בבעיה?
האם זה מסוכן לעובר?
אודה על תשובתך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי16/02/2008חוסר איזון של בלוטת התריס, לא טוב לאישה ועלול להיות מסוכן לעובר. לכן חשוב מאד לפנות מהר ככל האפשר לאנדוקרינולוג ולהתחיל בטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב :-)
פלולית16/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות דחופות!!לימונית16/02/2008
שלום רב,
נמצאת בטיפולים. מזה כחודשיים סובלת מבעיות שהן כנראה סינוסיטיס. נשלחתי ל-C.T של הסינוסים.
ברצוני לדעת האם לבצע את הבדיקה או לא (סובלת מאוד מחסימה, כולל כאבי ראש מאוד חזקים)?
אם כן - מה הסיכונים, והאם עליי לוותר על ההזרעה הצפויה בקרוב, שכן אני כבר מס' ימים בזריקות המנוגון?
מה הסיכונים הכרוכים ב-C.T ראש לגביי היריון?
כמו כן, מה בנוגע לאנטיביוקטיקה בזמן טיפולים (בעיקר לאחר ההזרעה - בשליש הראשון של ההיריון)?
שאלה אחרת - היום היום ה-5 לזריקות המנוגון, ונראה לי שבייצתי, שכן הופיעה הפרשה ג'לית צהובה כזו, כמו שמופיעה לי בביוץ. קיבלתי 3 ימים 3 אמפולות וביומיים האחרונים 2 אמפולות. האם ייתכן שבייצתי? רק מחר יש לי אולטרסאונד ראשון. במידה ובייצתי - האם יראו את זה? והאם זה לא אבוד?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי16/02/2008את יכולה לעשות את ה CT ללא חשש עם הגנה של סינר עופרת על הבטן והאגן. מותר גם לקחת סוגים שונים של אנטיביוטיקה בהריון.
לא הייתי מסתמך על הפרשות כדי לקבוע האם היה ביוץ. חכי לאולטרסאונד מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי - המשך
לימונית16/02/2008לגביי הביו - השאלה היתה האם יראו את זה באולטרסאונד, או שרואים רק את הזקיקים שעדיין לא בייצו? כלומר האם ניתן לראות גם ביוץ שהתרחש גם יומיים קודם לכן?
בתודה מראש,
ובהערכה אין סופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי17/02/2008אפשר לראות,לאחר הביוץ, את האיזור שבו היה הזקיק ( שהופך למה שאנחנו קוראים גופיף צהוב ). אבל שוב, להגיד רק על סמך זה חד משמעית שהיה ביוץ, קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)