מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מחזור אחרי החזרהסמר16/02/2008
שלום לרופאים הנכבדים,
אני לאחר החזרת עוברים טריים(3) מתאריך 6.1.08 . אני מרגישה כאבי בטן וגושים בחזה בדיוק כמו כשאני מרגישה לפני המחזור. האם זה אומר שהטיפול נכשל? ומה גורם לאי ההשתרשרות של העוברם ברחם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בתאריך
סמר16/02/2008ההחזרה היתה בתאריך 6.2.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור אחרי החזרה
פרופ' שחר קול16/02/2008רק בדיקת דם מחר - 17.2 - תיתן תשובה לגבי ההריון.
רוב העוברים הנוצרים בתהליך ההפריה החוץ גופית אינם תקינים מבחינת ההרכב הכרומוזומלי שלהם, ולכן הם אינם משתרשים ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםמיכל15/02/2008
שלום אני בת 26 מנסה שנה וחצי הריון עשיתי בדיקת זקיקים במשך חצי שנה רצוף כול חודש היה לי זקיקים לפעמים קטנים לפעמים מוכנים לביוץ. אם אני מבייצת בדרך כלל אין מצב שיש לי חצוצרות סתומות (אני מבייצת גם בבדיקת דם של יום ה21 של המחזור ) הרופא שלי שלח אותי לעשות צילום רחם האם זה מסוכן ?האם אחרי הבדיקה אסור לקיים יחסים בגלל היוד שמחדירים מה צריך לחכות למחזור הבא ? אומרים שאחרי צילום רחם יש סיכוי טוב להריון היום קיבלתי .המחזור שלי בערך 4-5 ימים מתי מומלץ לעשות את הבדיקה צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול16/02/2008אין קשר בין סדירות הביוץ לבין האפשרות של חסימה בחצוצרות.
למשל, אישה ללא חצוצרות יכולה לבייץ באופן סדיר ותקין.
הסיכון בצילום רחם הוא אפסי.
מומלץ להימנע מקיום יחסים לפני הבדיקה. מותר ורצוי לקיים לאחר הצילום.
חלון ההזדמנות לצילום הוא מסיום המחזור ועד יומיים שלושה לפני הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ?חסוי15/02/2008
לרופאים שלום,
מנסה להיכנס להריון שלושה חודשים מחזור לא סדיר החודש נעזרתי בערכות לזיהוי ביוץ וגם במדידת חום השחר . הערכה זיהתה ביוץ ביום ראשון 10 בפברואר ויום לאחר מכן החום קפץ בשלוש עשיריות המעלה ונשאר כך ארבעה ימים היום החום עוד פעם קפץ בשלוש עשיריות המעלה שאלתי היא למה החום ממשיך לעלות?
שכחתי לומר שגם מעקב אחרי הפרשות הראה שבתחילת השבוע היו לי הפרשות חלקלקות ואתמול היו לי הפרשות צמיגיות ונמתחות מאוד.
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול16/02/2008הביוץ מתאפיין בהפרשת פרוגסטרון. ההפרשה נמשכת כ - 14 יום. אם לא מושג הריון הפרשת הפרוגסטרון פוסקת ומגיע מחזור.
הפרוגסטרון גורם לעלייה של כחצי מעלה בחום הגוף. עקרונית העליה נמשכת עד בוא המחזור.
כנראה, היה ביוץ סביב 10 - 12 בפברואר, יש סיכוי להריון.
כדי לוודא ביוץ יש צורך בבדיקות יסודיות יותר: בדיקות דם ואולטרסאונד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונלי ואנטיביוטיקהמאיה15/02/2008
שלום ד"ר,
התחלתי פרוטוקול של דקפפטיל 3.75 לפני 5 ימים כאשר בעוד שבוע אני אמורה להתחיל בזריקות גונל F.
כעת אני סובלת מדלקת בשן המצריכה שימוש באנטיביוטיקה ובמשככי כאבים (נרוסין).
האם השימוש באנטיביוטיקה ובמשככי הכאבים עלול לפגוע בהמשך הפרוטוקול והאם זה עלול להוביל לדחיית שאיבת הביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי ואנטיביוטיקה
פרופ' שחר קול16/02/2008טיפול באנטיביוטיקה לא ישפיע לרעה. אין צורך לדות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה יין...חסוי15/02/2008
שלום.
אני מוזמנת היום לארוחת ערב עם חברים, תמיד כשאנו מתכנסים-מקובל ששותים הרבה יין טוב לצד הארוחה.
נטלתי אקקילומין במשך 5 ימים (סיימתי באמצע השבוע) וככל הנראה שבשבוע הבא (שני-שלישי)אעבור הזרעה בבנק הזרע (עם אוביטרל) - אם הכל יתנהל כשורה.
האם אני יכולה לשתות יין הערב? כמה?
האם יכולה אלכוהול מכל סוג?
מניחה שמינון נורמלי אפשרי, אך באמת שאין לי בעיה לא לשתות כלל
כיצד עדיף לפעול??????
מודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יין
פרופ' שחר קול16/02/2008כוס יין לא תשפיע לרעה.
ההשפעה המהותית של אלכוהול היא בעת הריון, פחות בשלב הטיפול שלפני ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תמיד איקוקלמין עם אוביטרל?חסוי14/02/2008
ערב טוב.
אני אמורה לעבור הזרעה ראשונה מבנק הזרע.
בהמלצת רופא הנשים שלי (לא מבנק הזרע) לקחתי איקוקלמין (לאחר שעשינו מעקב זקיקים בחודש הקודם, ולא נצפה ביוץ במועד שבדקנו) וכן נתן לי מרשם לזריקת אוביטרל וביקש שאגיע עם הזריקה למועד שקבע לי לתחילת מרב זקיקים.
מקריאת כל מיני הודעות פה בפורום, אני מבינה כי לא תמיד מזריקים גם אוביטרל. האם כך?
או שזהו מוצר משלים לאקיקלומין???
מה עושה האוביטרל מעבר לאיקוקלומין?
בנוסף - האם תוכל לתאר לי מה הפרוצדורה מהרגע שמתחיל מעקב הזקיקים החודש? באיזה שלב יזריקו האובירטל? ובאיזה שלב תבוצע ההזרקה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלמין עם אוביטרל
פרופ' שחר קול15/02/2008איקקלומין ניתן לגירוי השחלות - צמיחת הזקיקים.
אוביטרל ניתן כדי לגרום ולתזמן את הביוץ בפועל.
יש לזכור כי הביוץ יכול לקרות גם בלי אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלת הבהרה....
חסוי15/02/2008תודה על תגובתך.
מניחה כי במקרה של הזרעה בבנק הזרע (בו נדרש לתזמן את הביוץ מדוייק) - למעשה נדרשת הזרקת אוביטרל....האם אני מבינה נכון?
ואם אכן יוזרק האוביטרל - אתה יכול לפרט על לוחות הזמנים? מתי תהיה ההזרעה? (אמורות להיות שתי הזרעות).
(אגב - היכן מוזרק האוביטרל? האם בבטן? האם כל אחד יכול להזריק?).
שוב המון תודה על ההתייחסות (אין לך מושג כמה הפורום הזה יעיל ותומך).
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה....
פרופ' שחר קול16/02/2008הזרקת אוביטרל מומלצת לצורך תיזמון הביוץ. היא אינה חיונית, שכן יתכן ביוץ ספונטאני.
מכיוון שתיזמון אצלך הוא חיוני, יש טעם בשימוש באוביטרל.
ההזרעה הראשונה מתבצעת כ - 24 שעות לאחר האוביטרל, והשניה כ - 40 שעות לאחר האוביטרל.
הזמנים אינם קשיחים וסטיה של כמה שעות אינה משנה.
אוביטרל מוזרק תת עורית בבטן, בהזרקה עצמית. זה פשוט וקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וחצוצרה חסומהדיקלה14/02/2008
שלום רב
עשיתי הזרעה ראשונה לפני כמה ימים .
הזקיק שהתפתח היה בצד של החצוצרה החסומה.
האים יש סיכוי להיקלט להיריון?
מהם אחוזי ההצלחה במיקרים אלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דיקלה
ד''ר דוד ישי14/02/2008אני לא יודע להגיד אחוזי הצלחה, אבל בעיקרון יש בהחלט סיכויים להריון תקין גם במצב שהביוץ הוא בצד הנגדי לחצוצרה התקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה והזרעהיעל14/02/2008
יש לי ציסטה בשחלה ימנית בגודל 30/21.
בשחלה שמאלית ניצפה זקיק בגודל 13 . האם ניתן לבצע הזרעה החודש או שצריך להמתין לחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי14/02/2008אם הציסטה אינה מפרישה הורמונים ותהליך הביוץ יתרחש כרגיל, אין מניעה להזרעה. אבל , צריך לדעת שציסטות מסוג זה מפריעות הרבה פעמים לתהליך הביוץ ומשבשות אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת ביטא - שאלה!תמר14/02/2008
היי!!
תשובת ביטא שבועיים אחרי הזרעה של 38.
האם יש מקום לאופטימיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
ד''ר דוד ישי14/02/2008זאת רמה בהחלט טובה ויש מקום לאופטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מיים על 2 אמפולות מנוגון?לימונית14/02/2008
לרופאים המדהימים של האתר שלום רב,
ידוע לי ש-3 אמפולות אבקה רצוי לערבב ב-2 אמפולות מיים.
בכמה מיים צריך להשתמש על 2 אמפולות אבקה?
בתודה מראש
ותודה על כל התשובות שלכם כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי14/02/2008אפשר להמיס 2 אמפולות אבקה באמפולת נוזל אחת ללא בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי המדהים - תודה על תשובתך
לימונית14/02/2008מטופלת שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- פרוגסטרון בהריוןגלית14/02/2008
שלום
אני חודשיים לאחר הפלה-פיפל בשל הריון שלא התפתח (הריון לאחר איקקלומין), מההתחלה היה חשש שההריון לא תקין בשל כאבי בטן מאד חזקים שהיו לי ממש מתחילת ההריון, בהחלה הבטא עלתה יפה אך הפרוגסטרון ירד קצת ובאיזה שהוא שלב גם הבטא נתקעה ובסוף זה נגמר בהפלה בשבוע שישי.
כרגע אני שוב בהריון ( לאחר איקקלומין+ זריקת אוביטרל) בשבוע 5+2 ומאד לחוצה בגלל מה שקרה אז...
בדקתי פעמיים בטא שהכפילה את עצמה מ254 ל508 ביומיים (היה לי ביוץ מאוחר) אך הפרוגסטרון ירד מ48 ל40 בערכים של nmol/L כשהטווח הוא: 19-76 , מאד נלחצתי ונסעתי לקופ"ח שם אני במעקב, האחות דיברה טלפונית עם הרופא שאמר שאין משמעות לירידה בפרוגסטרון כי היא מאד קטנה ושגם רמת הפרוגסטרון תקינה ושאני לא צריכה תמיכה כלשהי
האמת שלא נרגעתי ואני מאד לחוצה שההריון שוב לא תקין כי גם אז הבטא עלתה והפרוגסטרון ירד...למרות שבהריון הזה אני ממש מרגישה טוב לעומת אז שהרגשתי ממש רע חוץ מכמה תופעות נורמליות של הריון
האם ערך הפרוגסטרון שלי תקין? האם הגיוני שפרוגסטרון יירד וההריון יהיה תקין?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול14/02/2008רמת הפרוגסטרון נראית תקינה.
לדעתי, הריון לא תקין גורם לירידה בפרוגסטרון כדי להביא להפלה. מתן פרוגסטרון במקרים אלו גורם לדחיית ההפלה, אך לא "מציל" את ההריון.
נדיר מאוד שיש הפלה של הריון תקין כי הפרוגסטרון יורד.
בכל אופן, לרוב נותנים פרוגסטרון, כי אין מה לעשות פרט לכך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה-יש לי עוד שאלה
גלית14/02/2008אז האם כרגע אני יכולה להיות רגועה שההריון תקין בגלל שרמת הפרוגסטרון תקינה
והבטא הכפילה את עצמה - למרות הירידה בפרוגסטרון?
האם כדאי להתעקש בכל זאת על מתן פרוגסטרון למקרה שההריון תקין ותהיה הפלה בגלל ירידת הפרוגסטרון למרות שאמרת שזה בד"כ לא קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
גלית14/02/2008עכשיו שמתי לב שהטוח של 19-76 מתייחס לנשים ביום ה21
האם רלוונטי גם לגבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' שחר קול15/02/2008לצורך שמירה על השקט הנפשי, מציע לקחת פרוגסטרון.
התכשיר פשוט, יחסית זול, ונטול תופעות לוואי משמעותיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית15/02/2008רציתי לקחת אבל הרופא שלי אמר שאין צורך...
הערכים של פרוגסטרון שרשמתי 19-76 הם ליום ה21
אז מה הערכים לתחילת הריון?
האם מהביוץ אמור היה הפרוגסטרון לרדת לעלות או להשאר בערך אותו דבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים
פרופ' שחר קול16/02/2008הערכים בתחילת הריון דומים לאלו שביום 21.
רמת הפרוגסטרון אמורה להישאר קבועה, ובהמשך - לעלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בהריון - דחוףהילה14/02/2008
ביום שני עשיתי US ונצפה שק הריון+חלמון,
מאתמול התחילו לי דימומים שלא נפסקים (כמו מחזור),
האם יש עוד תקווה והריון תקין??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי14/02/2008יש עדיין סיכויי להריון, אם כי הדימום יכול לבשר על התחלת תהליך של הפלה. מעקב אולטרסאונד יתן את התשובה וילמד האם ההריון ממשיך ומתפתח למרות הדימום או האם חלילה נפלט השק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה14/02/2008היום הייתי אצל הרופא נצפה שק הריון בגטדל 7 מ"מ שביום שני היה שק הריון בגודל 5.5 מ"מ,
האם זה תקין??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
ד''ר דוד ישי14/02/2008הגדילה של השק טובה. השאלה היא האם מתחיל להתפתח עובר ? לדעתי המעקב צריך להיות בהפרשי זמן גדולים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורגל13/02/2008
ושוב אני - כתבתי לכם לפני מספר ימים - היום ה-36 למחזור אחרי שני איקקלומין. ביום ראשון עשיתי בדיקת שתן ביתית והתוצאה שלילית. מעולם לא היה לי איחור כזה. חודש שעבר עם כדור איקקלומין המחזור הופיע לאחר 29 יום. האם זה קשור לציסטה שהופיעה בעקבות הטיפול? היש עוד סיכוי להריון, למרות הבדיקה הביתית. בנוסף, כבר שבוע, אני מרגישה נפוחה מאוד, עם גודש בחזה, רגישות ברחם ובשחלות, כמו לפני מחזור, רק שהוא לא מגיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ' שחר קול14/02/2008רצוי לבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הרופא יזריק את האורביטרל?חסוי13/02/2008
מניחה שהזרקת אורביטרל תהיה ביחס לגודל הזקיקים?
אם אכן כך, מהו הגודל בו יודע הרופא שניתן להזריק האורביטרל?
אם קיבלתי מחזור ב-4/2 ואני עושה מעקב זקיקים ב-17/2.האם יכול להיות שזה מאוחר מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גליה
ד''ר דוד ישי13/02/2008זקיק בשל הוא בגודל 17-18 ומעלה. הביוץ הצפוי משתנה מאישה לאישה וכמובן תלוי בשאלה האם ניתן טיפול ואיזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה 2 הזרעות בבנק הזרע?חסוי13/02/2008
נתבקשתי לקראת הזרעה בבנק הזרע, להביא 2 טפסי התחייבות מהקופה בשביל 2 הזרעות.
מדוע מבצעים שתי הזרקות? ומה התזמון של כל אחת מהם???
מה גם התזמון ביחס לזריקת האוביטרל?
אשמח אם תפרט את ההגיון שבשתי ההזרעות ותיזמונן.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גליה
ד''ר דוד ישי13/02/2008אם הזרע באיכות טובה התועלת הנוספת של הזרעה שניה היא קטנה . אם מחליטים לעשות שתי הזרעות, את הראשונה עושים בד"כ לפני הביוץ ואת השניה אחרי הביוץ בטווח של עד 24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת....אורביטרל והזרעה
חסוי14/02/2008לי נאמר שמבוצעת הזרעה ראשונה 36 שעות לאחר הזרקת האוביטרל (זהו מועד הביוץ) והזרעה שניה, 24 שעות לאחר ההזרעה הראשונה.
????????????????????????????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)