מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרובה לשאיבה?מאיה27/02/2008
שלום ד"ר,
לפני 17 יום קיבלתי דקפפטיל 3.75, לפני 5 ימים התחלתי הזרקה של גונל 150.
בבדיקת דם היום E2=716
US - עובי רירית 6.7, 7 זקיקים מימין, 6 זקיקים משמאל - כל הזקיקים קטנים מ - 10.
היום קיבלתי הוראה להמשיך עם הגונל 150.
האם נראה לך שמועד השאיבה בתוך פחות משבוע?
האם יש סימנים שאני מגיבה טוב לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חגית
ד''ר דוד ישי27/02/2008התגובה שלך עדיין לא מספיקה. קשה לדעת מתי תהיה השאיבה, אבל אני מניח שהיא תהיה בתוך השבוע הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב השתפר?
חגית29/02/2008שלום ד"ר,
היום E2 גדול מ-3,000-
האם הקפיצה מ-719 לפני יומיים סבירה או שמא מדובר בקפיצה גדולה מדי?
US- מימין 6 זקיקים קטנים מ-10, משמאל - אחד 10, אחד 12 ו-5 קטנים מ-10.
האם חלה התקדמות?
האם תוכל להעריך מתי תהיה השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית שלום
פרופ' שחר קול29/02/2008חלה התקדמות הן ברמת קוטר הזקיקים, והן ברמת האסטרדיול.
לא ברור באיזה יחידות נמדד האסטרדיול, ומדוע אין מספר ברור אלא "גדול מ- 3000?"
קשה מאוד להעריך מתי השאיבה, כנראה סביב 5 - 6 ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת ומודאגת
מאיה02/03/2008שלום ד"ר,
היום זה היום ה- 10 לזריקות הגונל והשאיבה עדיין לא נראית באופק..
US - מימין - 4 זקיקים בגודל 12-13, 4 זקיקים בגודל 10-11, משמאל- אחד בגודל 13,
4 בגודל 11-12 ושניים בגודל 10.
יש לי שלוש שאלות:
1. הנתון המדאיג הוא E2 שעשה קפיצה לגובה 6,190 (לעומת 3,100 לפני יומיים) - האם זה לא מעלה את הסיכון לגירוי יתר?
2. עד לאיזה גובה יכול ה- E2 להגיע מבלי שתהיה בכך סכנה? (הוא הרי מכפיל את עצמו כל יומיים...)
3. מתי אתה מעריך שתהיה השאיבה? (מהיום אני מזריקה מינון של 112.5 במקום 150)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חגית
ד''ר דוד ישי02/03/2008הזקיקים המובילים עדיין לא מתקרבים לגודל הרצוי. במקביל עולה רמת האסטרוגן. המצב בהחלט מעלה חשד ל שלבים ראשונים של גרוי יתר. הגבול העליון המותר של E2 הוא ;10000 - 12000 .
עדיין קשה לדעת האם ומתי תהיה השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לקראת IVFמיכל27/02/2008
שלום רב,
במסגרת בדיקות לצורך פתיחת תיק IVF קיבלתי את התוצאה הבאה:
HEPATITIS Bs Ab - 398.79 (positive. האם תוכלו לומר לי מה המשמעות של הבדיקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי27/02/2008התןצאה אומרת שאת מחוסנת להפטיטיס מסוג B .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא קטנה מ 2שירי27/02/2008
החודש לקחתי איקקלומין 5X1, ביום ה - 20 למחזור עדיין לא היה ביוץ (us אצל הרופא) אבל היה זקיק אחד שהתפתח יפה. ביום ה- 30 התחיל דימום משמעותי (גושי דם וכו...) שפסק תוך יומיים ונשארו רק הכתמות חומות. בהנחה שזה לא מחזור אלא השרשה, יכול להיות שביום 33 למחזור בטא קטנה מ- 2? יש מה לבדוק שוב, או להתחיל מחר שוב איקקלומין?...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי27/02/2008בטא קטן מ 2 הוא בטא שלילי. אם את לא לגמרי בטוחה, חכי עוד 2-3 ימים ותחזרי על הבדיקה. לגבי איקקלומין. לקחת איקקלומין חודש אחר חודש ועד במצב שבו אין שום ביטחון לגבי יום התחלת המחזור עלול להביא לשיבושים ולהופעת ציסטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקוקלמין - תכיפות
חסוי27/02/2008החודש פעם ראשונה שלקחתי איקקלומין.... אוביטרל וביצעתי הזרעה ראשונה.
ביום ה-14 אבצע בדיקת דם.
ממה שציינת פה - אם לא יהיה החודש הריון, וארצה לפנות להזרעה גם בחודש הבא - למעשה אין להשתמש גם חודש הבא באקיקלומין?
מה מקובל? (אני חושבת שהרופא שלי אמר שאפשר כל חודש.....האם זה עניין של גישה של רופא או שיש תשובות חד משמעיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי27/02/2008זה עניין של גישה ונסיון של כל רופא. אין כללים חד משמעיים.לכי בדרכו של הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלילינה27/02/2008
שלום רב
סובלת משחלות פוליציסטיות.
עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה-5 לוסת.
מה ניתן ללמוד צהתוצאות הבאות:
Prolactine | mIu/l | (
59.4 *
263 )
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
3.4
FSH | IU/l | *
4.6
Hydroxyprogesterone-17 | nmol/l | *
2.5
Estradiol (E2)
200 pmol/L - קטן מ
(days in cycle relative to
LH peak)
Follicular (-12) 40-253pmol/L
(-4 ) 231-606
Midcycle (-1) 536-1930
Luteal (+2) 121-551
(+6) 250-719
(+12) 132-488
Postmenopausal < 200
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין.
פרופ' שחר קול27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לינה27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיה נמוכהאור27/02/2008
שלום לרופאים
אני בת 34 ובעלי בן 36. מנסים מזה כשנה להשיג הריון.
יש לי שחלה פוליציטית (נקבע על סמך מראה הUS), הפרופיל ההורמונלי ביום 3 תקין.
לפני חדשיים התחלתי טיפול באיקקלומין, מחזור ראשון ללא תגובה ובמחזור השני הייתה תגובה לטיפול עקב העלאת המינון ל 2 כדורים ליום. הרופא הורה לי להזריק אוביטרל ביום 14 ולקיים יחסים.
שאלתי היא האם הטיפול הנוכחי מתאים לי, מכיוון שלבעלי יש בעיית זרע(מורפולוגיה נמוכה).
האם במקרה כזה עדיף לעבור להזרעות?
להלן תוצאות בדיקת הזרע של בעלי:
1) צבע - אפור
2) זמן התנזלות - 20 דקות
3) נפח(סמ"ק) - 5
4) צמיגות - לא צמיג
5) PH -8
6) ריכוז/סמ"ק - 27 מליון.
7) סה"כ זרעונים - 135 מליון
8) % בתנועה - 26%
9) סוג התנועה(%)- מקומית: 24 , סיבובית:32 , פרוגרסיבית:44
10) מהירות פרוגרסיבית ממוצעת - 20 מיקרון לשניה
11) % הנורמלים - 4% (לפי KRUGER)
12) ריכוז תאים עגולים /סמ"ק - 1.5 מליון, תיאור : בעיקר קטנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול27/02/2008על רקע בעית המורפולוגיה עדיף לבצע הזרעה תוך רחמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנית27/02/2008
האם יש קשר כל שהוא בין אוביטרל להריון חוץ רחמי?
ידוע לי שלנטילת הורמןנים להשראת ביוץ יש אך האם גם לאוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
דנית27/02/2008לאחר הזרקת האוביטרל,הביוץ מתרחש מינימום 36 שעות אחרי או יכול להתרחש הרבה לפני?אני מקבלת זרע מתרומה וחושבת לעבור להזרעה אחת עם אוביטרל תוך 36 שעות מההזרקה במקום שתיים סביב מועד הביוץ. מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול27/02/2008הידע הקיים היום אינו קושר אוביטרל להריון חוץ רחמי.
הזרעה אחת מתוזמנת היטב אמורה לעשות את העבודה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל בקשר לתיזמון
דנית27/02/2008התיזמון האידאלי הוא 36 שעות מהזריקה? או שהביוץ יכול להתרחש לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזמון
פרופ' שחר קול28/02/2008התיזמון הוא 36 - 42 שעות לאחר הזריקה.
תהליך ביוץ ספונטאני יכול להתרחש.
ניתן לברר זאת ע"י בדיקות דם.
ניתן למנוע ע"י שימוש [a href='http://ivf.co.il/hprocess.htm' id='link']באנלוגים של GNRH [/a](לא מקובל במחזורי הזרעה).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות לאחר החזרהאנונימית27/02/2008
שלום,
יש לי שאלה קצת טיפשית ומוזרה אבל בכל זאת אשאל...
האם אפשר יומיים לאחר ההחזרה לצאת להצגת בידור(סטנדאפ)?
אני יודעת שלא מומלץ לעשות פעילות ספורטיבית ולא להתאמץ לאחר החזרה האם צחוק אינטנסיבי כלול בזה?
סליחה על השאלה אבל הייתי חייבת כדי להרגיע קצת את הלחץ שלי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות לאחר החזרה
פרופ' שחר קול27/02/2008כן, בוודאי.
תהני תצחקי ותשכחי מעט את הטיפולים...
זה רק יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ???לילוש27/02/2008
שלום ד"ר,
צילום רחם-תקין בדיקות הורמונאליות- תקינות זרע-בעייה קלה מאוד של תנועתיות
ובכל זאת אין היריון. (בת 28)
עברתי עד היום הזרעה אחת על בסיס טבעי
2 הזרעות עם איקאקלומין
ועוד הזרעה אחת עם פיוריגון.
(ובסה"כ 4 הזרעות)
האם לדעתך יש מקום לעוד הזרעות עם פיוריגון או שלהמשיך הלאה ל- IVF?
תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום:
פרופ' שחר קול27/02/2008מציע עוד 2 - 3 מחזורים על בסיס פיורגון.
אם לא יושג הריון - IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לחו"ל לאחר הזרעהשלומית27/02/2008
אחרי טיפול באיקקלומין עשינו הזרעה ביום ראשון.
עכשיו אני עם אסטרופם ואוטרוגסטן לתמיכה.
במהלך השבועיים עד הבטא רצינו לטוס לחופשה קצרה בחו"ל
אבל בעלי קצת מודאג שהטיסה והלחצים יהרסו את סיכויי ההשתרשות/קליטה/החזקת הריון במידה וכבר קיים.
האם יש סכנה בטיסה בשלב שלאחר הזרעה?
תודה, שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה בטיסה.
פרופ' שחר קול27/02/2008בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלידני27/02/2008
שלום רב! להלן תוצאות בדיקת פרופיל הורמונלי שבוצעה ביום השלישי למחזור:
nmol/L 1.2 TESTOSTERONE- TOTAL
nmol/L 43.00 SHBG
2.8 FREE ANDROGEN INDEX
pmol/L <200 ESTRADIOL (E-2)
nmol/L 1.67 17-OH-PROGESTERONE
mIU/L 4.34 TSH
pmol/L 4.7 T3- FREE
pmol/L 13.5 T4- FREE
IU/L 5.7 FSH
mIU/L 741.1 PROLACTIN
nmol/L 1.7 PROGESTERONE
nmol/L 3.05 ANDROSTENEDIONE
µmol/L 3.39 DHEA SULPHATE
nmol/L 614.4 CORTISOL-BLOOD
האם תקין? אודה מאוד לתשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
פרופ' שחר קול27/02/2008LH?
תקין, פרט לעליה גבולית של פרולקטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דני27/02/2008לא נשלחתי לבדוק את LH במסגרת פרופיל הורמונלי. האם יש צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
פרופ' שחר קול27/02/2008LH - חלק אינטגרלי של פרופיל הורמונאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרהאנונימית27/02/2008
שלום,
רציתי לשאול איזה בדיקות יש לבצע אחרי החזרה על מנת לוודא שהתמיכה מספיקה.
באיזה יום מההחזרה כדאי לבצע אותן?
ומה קורה אם התמיכה לא מספיקה,האם זה פוגע בסיכויי ההצלחה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי החזרה
פרופ' שחר קול27/02/2008לרוב, ביום בדיקת ההריון.
יש הבדל תהומי בין מחזורי הפשרה בהם הטיפול חיוני, לבין מחזורים טריים שבחלקם ניתן להפסיק הטיפול אם מושג הריון עם רמות גבוהות של הורמוני המין.
בשורה התחתונה: טיפול פריון הוא אינדיבידואלי. יש להתאים הטיפול למטופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה עם אנדומטריןמירי27/02/2008
שלום רב! אתמול עברתי הזרעה בפעם הרביעית [שתים מהן הן על בסיס גונל אף 450 ,ההזרעה בפעמים הקודמות היתה עם תמיכה סופרפקט ,בגלל שאני מתענינת וקוראת בפורמים הבנתי שהסופרפקט לא הכי מתאים לי וביקשתי מהרופא את האנדומטרין ,התבקשתי לקבל אנדומטרין פעמים ביום בוקר וערב ,שאלתי היא מה ההבדלים בין 30 ל45 והאם באמת יש קשר לכך שהזרעות נכשלו עם הסופרפקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה עם אנדומטרין
פרופ' שחר קול27/02/2008מה הכוונה 30 או 45?
לדעתי, ההזרעות לא נכשלו בגלל סופרפקט.
למעשה, מחזורי הזרעה אינם חייבים תמיכה!!! (אלא אם משתמשים באנאלוגים של GNRH ) .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה אחרי החזרהאנונימית27/02/2008
שלום,
רציתי לדעת כמה זמן מנוחה מומלץ אחרי החזרה?
האם כדאי במשך היום לשכב או שרק לשבת ולנוח?
תודה,נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
פרופ' שחר קול27/02/2008אין צורך במנוחה, אלא אם מדובר על שאיבה מסיבית עם מספר גדול של ביציות על רקע תגובה שחלתית נמרצת.
רוב המטופלות יכולות לחזור לפעילות רגילה מיד לאחר ההחזרה.
מנוחה כזו או אחרת אינה משפיעה על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהטל27/02/2008
שלום לרופאים
אני בשבוע 10+1 הריון תאומים לאחר החזרת טריים, האם אני יכולה להפסיק את התמיכה של הקרינון ללא חשש לפי דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר קטנטן נוסף
טל27/02/2008הייתם ממליצים לעשות בדיקת דם לפרוגרסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול27/02/2008אין צורך לבדוק פרוגסטרון.
מציע להפסיק הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבהסמד27/02/2008
אתם מקסימים ביותר ואין לכם מושג איך לפעמים תשובה פשוטה יכולה לעזור. יישר כח וממש ממש תודה. והבדיקות יצאו שלילי והרופא הזמין אותי ואת בעלי לשיחה היום. אני מקווה שבפעם הבאה יהיה טוב יותר. קצת קשה לי. אבל כל הכבוד לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, ובהצלחה בהמשך.
פרופ' שחר קול27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לברכות , אין כמוכם !
לילוש27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרפת לתודות ולברכות !!
גל28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרפת לתודות ולברכות
אמאני28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)