מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרהמעיין14/12/2007
כמה זמן אחרי ההחזרה לא מומלץ לקיים יחסי מין?? האם ביום השני להחזרה קיום יחסי מין מסוכנים להשרשת העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול14/12/2007יחסי מין לא ישפיעו לרעה על סיכויי ההשרשה.
אם השחלות מאוד גדולות, עדיף להימנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובמאוכזבת..14/12/2007
בוקר טוב
אחרי החזרת עוברים ב13.11
בדיקת אולטרה סאונד יש שק ריק, האם יש טעם לחכות עוד קצת , אולי יש איזה תקווה.????
האם יש להפסיק את הכדורים אסטרופן+אסטרופם ? ולעלות לביח' או לחכות להפלה טבעית???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק ריק
פרופ' שחר קול14/12/2007השאלה עלתה לפני מספר ימים.
עדיף לסיים ההריון בגרידה, או ע"י כדורים. לא לחכות לדימום "טיבעי".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לאחר הזרעהמיקה13/12/2007
שלום ד"ר,
האם ביצענו הזרעה לאחר מעקב זקיקים ובדיקות דם,
האם מומלץ לקיים יחסים בימים הבאים כהשלמה ? ואם כן , כמה ימים לאחר ההזרעה
מומלץ לבצע ?
תודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים לאחר הזרעה
פרופ' שחר קול14/12/2007מומלץ בהחלט.
לפחות ביומיים הקרובים, ואין שום סיבה שלא להמשיך מעבר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים לאחר הזרעה
מיקה14/12/2007הסיבה ששאלתי זאת היא מכיוון שפעם שמעתי שיותר מידי יחסים
עלולים "להציף" את הרירית ולשבש את ההשתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימוק שגוי
פרופ' שחר קול15/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהענת13/12/2007
שלום
עברתי היום מיפוי עצם והתחלתי היום בכדורי אוטרגסטן לנרתיק (1 בבוקר , 1 בצהריים ו-2 בערב)וממשיכה בכדורי פרוגינובה..
החזרה אמורה להתבצע ביום א' הקרוב.
1...האם יש איזו שהיא בעיה אם אני לוקחת את האוטרגסטן והפרוגינובה לאחר המיפוי?
2... את האוטרגסטן אני אמורה להתחיל היום ולא לקחתי את הכדור בצהריים האם זה יכול לשנות משהו?
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול14/12/2007המיפוי לא אמור להשפיע על הטיפול.
חייבים להקפיד מאוד על תכנית הטיפול.
איחור של מספר שעות לא ישפיע, אך רצוי מאוד להמנע מטעויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהluli13/12/2007
אני נמצאת כרגע בטיפול להחזרה של מוקפאים
היום אני אמורה להזריק לעצמי אוביטרל וביום שני להתחיל עם נרות התמיכה >
וההחזרה מתבצעת יום שלישי לאחר קבלת אישור של ההפשרה מהיחידה .
רציתי לדעת האם חייב לקבל אנטיביוטיקה גם לאחר החזרה בלבד ?
וגם אם ההפשרה לא מצליחה והתחלתי את טיפול הנרות כמה פעמים המחזור גם יגיע
אחרי שבוע ?או שמחכים שבועיים למחזור .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול14/12/2007לרוב לא נותנים אנטיביוטיקה במצב זה, אך טיפול אנטיביוטי לא יפחית מסיכויי ההריון.
אם הטיפול לא יצלח המחזור יבוא לרוב לאחר הפסקת הטפול בנרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
luli16/12/2007תודה על התשובה
רציתי גם לדעת האם יש לנוח לאחר החזרה בזמן ההשתרשות .....כי אני לאחר שתי הפלות
הרירית שלי לא רציפה כיום לפני ההחזרה עומדת על 7 מ"מ
ויש לי בעיית קרשיות הייתי מאוד רוצה לדעת האם מומלצת מנוחה במקרה שלי ?
וגם רציתי לדעת לגבי ההחזרה אמורים להחזיר לי יום שלישי עוברים מוקפאים מי מחליט כמה ?ולמה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ' שחר קול16/12/2007מנוחה לא תשנה את התוצאה.
בעיית קרישיות זקוקה לטיפול ספציפי.
מציע להתייעץ עם צוות המעבדה לגבי מספר העוברים שיופשרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
luli17/12/2007............לגבי הקרשיות אני מקבלת כרוני אספירין 100 מ"ג ליום האם זה מספיק?או יש להוסיף זרקות קלקסן
הבנתי מהיחידה שמפשירים את כולם (3) ..........ההחזרה היא מחר..........אני במתח
תהליך חדש לי
מחזיקה אצבעות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!!
פרופ' שחר קול17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהטלטל13/12/2007
שלום ד"ר,
האם בהזרעות על בסיס זריקות מתחילים להזריק את הזריקה הראשונה ביום
ה-5 לווסת בדומה להתחלת לקיחת האיקאקלומין ביום ה-5 ?
תודה רבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ' שחר קול14/12/2007טווח האפשרויות הוא בין יום 2 ליום 5 .
אין יום קבוע ומסוים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים של פרוג'סטרוןאריה13/12/2007
בשבוע החמישי להריון
הראשון ביטא-168
ופרוגסטרון 42
יומיים לאחר מכן ביטה-485
ופרוגסטרון-55
6 ימים לאחר מכן הביטה השלישית-5400
והפרוג'סטרון ירד ל-48
אשתי לוקחת כל יום 200 מינון של אוטרוגסטן -נר- 4 פעמים ביום
אנחנו מודאגים שזה ירד והאם זה תקין או קריטי?
כרגע אין לנו את מי לשאול כי הכל סגור וחזרו אלינו בצהרים עם תשובה להגביר ל-מינון של 300 3 פעמים ביום וזריקה מסויימת שאין לי את שמה כעת(במרשם)ולא הספקנו לקנות כי סגור...מיד בבוקר כמובן אך בבקשה להאיר ולהסביר ואולי להפריך את דאגתנו
בתודה רבה לכם מראש
אברהם ושרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אריה
ד''ר דוד ישי13/12/2007הפרוגסטרון סביר. אם ההריון תקין הוא ימשיך להתפתח גם כך. אתם יכולים לחכות בשקט עד מחר עם הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לרופאים המקסימיםמעיין13/12/2007
שלום,
היום הוחזרו לי שני עוברים אחד 6 ואחד 7 תאים, השאיבה היתה ביום שני.
מה איכות העוברים?? הרופא שביצע את ההחזרה אמר שהם באחכות טובה מאוד, אבל האם לא צריכים להיות 8 תאים????
ועוד שאלה, ממליצים על 12 ימי מנוחה, מנוחה זה שכיבה?? במשפחה משגעים אותי רוצים שאשכב את ה12 ימים במיטה זה תקין?? מה עם עליית מדרגות? עבודה וכדומה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כרמית
ד''ר דוד ישי13/12/2007מס' התאים של העובר הוא רק מרכיב אחד שלפיו קובעים את איכות העוברים . אני שמח בשבילך שאיכות העוברים היתה גבוהה.
האמת היא שאני מנחה את המטופלות שלי להיות במנוחה עד ההשרשה שמתרחשת כ 3 ימים לאחר ההחזרה. הכוונה אינה לשכב במיטה , אלא לא לעבוד ולא לעשות מאמצים גופניים ולא לקוץ ולהשתולל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריוןחסוי13/12/2007
ביצעתי היום בדיקת דם. ווסת אחרונה 11.11 התוצאה iu/l <2 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי13/12/2007זאת תשובה שלילית. כלומר כנראה שאת לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהsim13/12/2007
שלום רב,
אני אחרי מחזור הפשרת עובדים בפעם השלישית שלא הצליח פעמים בשבוע 7 עברתי גרידה והפעם התשובה היתה פחות מ - 5, ועדיין לא קיבלתי ווסת.
האם יכול להיות סיבה מדוע בשלושת הפעמים זה לא הצליח כאשר נאמר לנו שהעוברים במצב טוב מאוד?
נגמרו לנו כל העוברים המוקפאים מתי יהיה אפשר להתחיל טיפול חדש מהתחלה שכולל שאיבה?
אשמח לקבל תשובה.
סימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרה
פרופ' שחר קול13/12/2007הסיכוי להריון ממחזור הפשרה הוא סביב 25% .
ניתן להמשיך בטיפול ללא דיחוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלינור13/12/2007
שלום,
אני אחרי IVF שכשל ביום ג' 11.12 עברתי בדיקת הריון שלילית הפסקתי את התמיכה אך עדיין לא קיבלתי וסת, האם זה נורמאלי? האם זה קשור לזה שהוסת שלי לא סדירה? והאם ניתן בוסת הקרובה להתחיל טיפול חדש? תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון שלישי ללא הצלחה
sim13/12/2007שלום רב,
אני אחרי מחזור הפשרת עובדים בפעם השלישית שלא הצליח פעמים בשבוע 7 עברתי גרידה והפעם התשובה היתה פחות מ - 5, ועדיין לא קיבלתי ווסת.
האם יכול להיות סיבה מדוע בשלושת הפעמים זה לא הצליח כאשר נאמר לנו שהעוברים במצב טוב מאוד?
נגמרו לנו כל העוברים המוקפאים מתי יהיה אפשר להתחיל טיפול חדש מהתחלה שכולל שאיבה?
אשמח לקבל תשובה.
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סימה
ד''ר דוד ישי13/12/2007גם כשהעוברים נראים מצויין והרחם מוכן, הסיכויים להצליח רחוקים מלהיות 100%
אם הבנתי נכון, מתוך השלוש פעמים, היית פעמיים בהריון. זאת הצלחה מסויימת. אם שוב יהיה הריון שיפול כדאי שתעשי בירור של הפלות חוזרות.
אחרי מחזור הפשרה, אפשר להתחיל באופן מיידי בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לינור
ד''ר דוד ישי13/12/2007לפעמים עוברים כמה ימים מהפסקת הטיפול עד הופעת הוסת. אבל זה יגיע. אם לא, תחזרי על בדיקת הבטא. אין לזה קשר למחזור הלא סדיר שלך.
בד"כ אנחנו מחכים חודש בין טיפול לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא תקין?שני13/12/2007
שלום,
אני בתחילת הריון טבעי ללא טיפולים:
מחזור אחרון - 8.11
מועד הביוץ - 28.11 (לפני שבועיים ויום - ידוע בוודאות בשל מעקב זקיקים עקב p.c)
07.12 - בטא 36 (10 ימים לאחר הביוץ)
13.12- היום בטא 833
האם העלייה הגדולה בערך הבטא (כ- 800) כעבור 6 ימים בלבד היא תקינה?
לפי חישוב גס שלי במידה וזה מכפיל את עצמו כל יומיים - שלושה זה היה אמור להיות פחות לא?
אם זה לא תקין, על מה זה יכול להעיד? על הריון רב עוברי?
ושאלה נוספת - הביוץ היה מאוחר יחסית (ביום ה-21) האם לדעתכם ידרש תיקון לתאריך וסת אחרונה להמשך המעקב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיבעי
פרופ' שחר קול13/12/2007המהלך תקין.
אם אחד או יותר נדע רק לאחר ביצוע אולטרסאונד.
בהמשך ניתן יהיה לתקן גיל ההריון לפי אורך העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןחסוי13/12/2007
שלום ד"ר
הרופא שלי המליץ לי לקחת 2 כדורי איקקלומין מהיום החמישי למחזור, שאלתי היא מתי כדאי להתחיל לנסות? 14 יום מהמחזור או כמה ימים קודם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול13/12/2007אפשר לנסות מידי יום.
רצוי מעקב זקיקים כדי להעריך מועד הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרנטיביחסוי12/12/2007
שלום חברה שלי לא הייתה מצליחה להכנס להיריון בגלל משהו בדם שלה
אז היא הלכה לרופא אלטרנטיבי ונתן לה תפריט מה לאכול ומה אסור וגם ויטמינים
והיא נכנסה להיריון..
זה אומר שזה כן עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוזר
פרופ' שחר קול13/12/2007אכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הפריהלילך12/12/2007
שלום,
בטיפול הפריה. פרו' קצר. אני נמצאת ביום 3 לזריקות.
ביום 3 למחזור עשיתי אולט' והתקשו לראות אחת מהשחלות ונאמר שיש נוזלים, רק לאחר כמה לחיצות על הבטן השחלה נראתה. מה זה אומר? והאם זה נורמלי (ביום זה של המחזור)? עשיתי יוגה ביום הראשון למחזור, בפעם הראשונה, הפעילות הייתה קצת מאומצת, ואני חוששת שאולי זה גרם לנזק-יכול להיות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי12/12/2007השחלות אינן קבועות למקומן ומדי פעם משתנה מיקומן. לעיתים יושבת השחלה במקום שמקשה טכנית להדגים אותה. אין לזה שום משמעות וגם לא לפעילות המאומצת שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
לילך13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)