מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 2 שקי הריוןשני17/12/2007
שלום...
אני בתחילת הריון טבעי ואתמול נצפו 2 שקי הריון נפרדים ברחם!!!
אז אחרי ההלם (כאמור הריון ללא טיפולים ובלי הסטוריה גנטית מהצד שלי או של בעלי...)
יש לי כמה שאלות של טירונית, מה שנקרא...:
1. בשל שחלות פוליציסטיות וביוץ לא סדיר הייתי במעקב זקיקים טרם כניסתי להריון ונצפו סמוך לביוץ 2 זקיקים מובילים (18 מ"מ מוביל ו- 14מ"מ) - האם התאומים הם כתוצאה משחרור ביצית אחת מכל אחד מאותם זקיקים או כתוצאה משחרור 2 ביציות מהזקיק המוביל?
2. במידה והכל יתפתח כשורה אני מבינה שההריון יוגדר כסיכון גבוה? יש לי 2 ילדים בגילאים 5 וקצת ו-3 עוד מעט שנולדו בניתוח קיסרי. האם הניתוחים מסכנים עוד יותר את המשכו התקין של ההריון הנוכחי? האם כדאי להיות בשמירה ואם כן ממתי ומה הפרוצדורה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שקי הריון
פרופ' שחר קול17/12/2007ההריון נובע מהפרית 2 ביציות שונבעו משני זקיקים נפרדים.
אכן, הריון תאומים לאחר 2 ניתוחים קיסריים הוא בסיכון גבוה.
מציע להיות במעקב מרפאה או רופא המתמחים בהריונות בסיכון גבוה.
"שמירה" זה מושג של ביטוח לאומי, לא מושג רפואי.
עם התקדמות ההריון תקבלי המלצות רפואיות, כולל לגבי מגבלות פעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותכם...
טליה18/12/2007בשל השוני בגדלים של הזקיקים (כאמור יום לפני שנצפה נוזל בדאגלס שמלמד על קיום הביוץ היו שני זקיקים בגדלים 18 ו 14 מ"מ) האם התרחשו 2 ביוצים בהפרש של יומיים בערך או שבו זמנית השתחררו הביציות משני הזקיקים (משום שהבנתי שזקיק בגודל של 14 בערך אינו בשל עדיין...)
אני מנסה להבין מה הלך שם...עד כמה שניתן...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
פרופ' שחר קול18/12/2007הביוץ היה באותו יום, אולי בהפרש של מספר שעות, חסר חשיבות לחלוטין לגבי גיל ההריון.
ביצית מזקיק של 14 ממ עשויה להיות תקינה, ולעבור הפריה תקינה, ולתת עובר תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה שלא נענתה לגבי פיענוח בדיקהלינוי16/12/2007
אודה לתשובה מהירה - אני ממש לחוצה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי
ד''ר דוד ישי16/12/2007אני לא מוצא את השאלה. את מוכנה לשאול אותה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבקשת ד"ר ישי
לינוי17/12/2007ברצוני לקבל פיענוע תוצאת בדיקה:
hcg - b quantitative urgent 369 iu/l
לציין כי אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים מלפני שבועיים בתאריך 1.12 וקיבלתי תמיכת קרינון עד לפני 4 ימים עד יום ד - 12.12.
ביום חמישי התחילו לי הפרשות חומות מעטות והיום- יום א' התגברה כמות ההפרשות ובניגוב לאחר שתן נראה דם טרי.
(סליחה על הפירוט).
במידה והתשובה מצביעה על הריון האם העובדה שהפסקתי ליטול קרינון עלולה הייתה לגרום להפרשות וחלילה להריון ליפול?
אודה לתשובה מהירה כיוון שאני ממש לחוצה.
תודה רבה
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש לקבל התייחסות לשאלתי תודה מראש
לינוי17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לינוי
ד''ר דוד ישי17/12/2007את בהריון. לא ברור לי מדוע הפסקת את הקרינון. אני חושב שאין קשר בין הדימום להפסקת הקרינון, אבל לא ניתן לשלול את זה. אני מציע שתחזרי לטיפול ואם זה לא ניתן בגלל הדימום פני לרופא וקבלי ממנו תכשיר דומה בזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה והמעודדת
לינוי18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורדנית16/12/2007
שלום, אני 12 יום מההזרעה השניה על בסיס טבעי עם תזמון אוביטרל יומיים קודם.
מיום שישי בערב יש לי כאבי מחזור לא מאוד חזקים אבל קיימים מאוד כבר יומיים, אתמול ראיתי מין הפרשה ורודה והיום בבוקר אחת חומה וזהו
מה זה יכול להגיד? אף פעם אין לי כאבים מקדימים למחזור,האם קשור איכשהו לאוביטרל? אני גם מרגישה חולשה וחוסר תאבון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי16/12/2007כאבים כאלה יכולים להיות קשורים לוסת שמתחיל או להריון שמשתרש. קשה להבדיל בינהם. בעוד יומיים תדעי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר ישי הנפלא ולכל הרופאים בפורומיגילי16/12/2007
ד"ר ישי,
אתה איש נפלא ורופא נפלא, מהסוג שבדיוק כמוהו צריך לפגוש במחלקות כאלה. שמחה שזכיתי להיות מטופלת שלך (ועדיין) בכרמל.
כל הכבוד לך על היחס שלך למטופלות: על הסבלנות, על הכבוד, על היכולת שלך לשמוע ולתת הסברים, ועל כך שאתה מאפשר לי, כמטופלת, לשאול כל מה שמטריד ולדון איתך בדרכים השונות.
האמת, שלאחר הפעם האחרונה שפגשתי אותך הערכתי אליך גברה עוד יותר. הגעת למחלקה באיחור רב, לאחר ניתוח שהתמשך, והמחלקה היתה עמוסה במטופלות שחיכו לך, ולמרות כל זאת, קיבלת אותי בשיא הסבלנות וההקשבה, מה עוד שברקע היה רעש בלתי נסבל מעבודות של אנשי האחזקה.
בהמון הערכה.
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
ד''ר דוד ישי16/12/2007תודה רבה על שפע המחמאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי רופא מהמם!
טלי16/12/2007אני מצטרפת לכל מה שנאמר. דר' ישי אתה רופא אנושי וחם ואדם מיוחד במינו וכמובן רופא שאין כמוהו! ממליצה מאד לכל הבנות שיש להן בעיות פוריות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת בחום למחמאות!!!
חסוי16/12/2007אני מטופלת של דר' ישי בקופ"ח בקרית אתא. אכן רופא מדהים ותודה לא-ל שזכינו לטיפולו המסור! המון תודות על הכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרפת , תודה לך ד"ר
טל17/12/2007תודה רבה על הסבלנות ובכלל על זה שאתה מקדיש לנו זמן מזמנך היקר.
מי ייתן וכל הרופאים יהיו אנושיים וסבלניים כמוך .
אז שוב.... תודה לך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםoz16/12/2007
שלום ד"ר, אני בת 30 , מנסה להיכנס להריון כ9 חודשים ,אין בעיית זרע , יש לי שחלות פוליציסטיות. אני אחרי 3 טיפולי איקקלומין (כדור 1 ליום ) שנכשלו בגין רירית רחם דקה מאוד (2, 3.8 מ"מ) שגם הפרוגינובה לא הצליחה לעבות , (חשוב לציין שבשלושת הטיפולים היו זקיקים יפים , אך בטיפול האחרון רמות ההורמונים היו גבוהות מאוד והיה זקיק של 24 מ"מ ). הרופא שלי אמר שככל הנראה הטיפול לא מתאים לי והוא מציע שנעבור לזריקות אך לפני כן עלי לעבור צילום רחם. לא היו לא הריונות /הפלות בעבר לכן הסיכוי שאני סובלות מחסימות כלשהן בחצוצרות הינו קלוש( לפי מה שקראתי בנושא הבנתי שהפלות /גרידות/הריונות/ניתוחי בטן שונים הם הגורמים לחסימת חצוצרות) , האם בכ"ז עליי לבצע הליך פולשני זה? אשמח לקבל דעתך בנושא , תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום OZ
ד''ר דוד ישי16/12/2007אני מסכים עם הרופא שלך. גם אם הסיכוי לבעיה מכאנית קטן, לעשות טיפולים מורכבים ואח"כ לגלות שהם היו לחינם כי החצוצרות חסומות נראה לי לא הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי16/12/2007
שלום רב רציתי לדעת איך מחשבים את מס' טיפולי ההפריה שעברתי? לפי מס' שאיבות או לפי מס' החזרת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי16/12/2007בד"כ מקובל לספור את מחזורי השאיבה ובתוכם לכלול את מחזורי ההפשרה. אם כי גם למספר ההפשרות יש משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת מליון הדולרשירה16/12/2007
שלום רב רופאים יקרים!
האם הסיכוי להריון הוא גדול יותר ככל שמחזירים יותר עוברים?
ומה ההבדל בין טריים למוקפאים? בטריים מקובל להחזיר 2 ובמוקפאים 3. האם יש טעם להחזיר יותר במוקפאים על מנת להגביר את הסיכוי? יש מאמר מאד גדול באינטרנט שכתב ד"ר אייבי לוין והוא טוען שיש להחזיר 4 עוברים ומעלה. מה דעתכם?
תודות חמות שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי16/12/2007הסיכוי אכן גדל ככל שמחזירים יותר עוברים.הוא גם גדול יותר בעוברים טריים לעומת מוקפאים. על פי הוראות משרד הבריאות, אין להחזיר יותר מ 2 עוברים טריים ו 3 מוקפאים, אלא במצבים מוגדרים מראש. אין משמעות לדעות פרטיות של רופאים שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקהלינוי16/12/2007
ברצוני לקבל פיענוע תוצאת בדיקה:
hcg - b quantitative urgent 369 iu/l
לציין כי אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים מלפני שבועיים וקיבלתי תמיכת קרינון עד לפני 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך פיענוח תוצאות בדיקה והוספלינוי
לינוי16/12/2007תאריך ההחזרה לפני שבועיים ב- 8.12
הפסקתי לקחת קרינון ביון רביעי ה- 12,12 ומיום חמישי יש לי הפרשות חומות מעטות
והיום התגברו כמות ההפרשות ונראה כמו מחזור רגיל בניגוב לאחר שתן נראה דם טרי.
(סליחה על הפירוט)
תודה רבה
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיענוח
פרופ' שחר קול17/12/2007בדיקת הבטא מראה שמתחיל הריון.
חייבים להמשיך וליטול התרופות.
אין להפסיק הטיפול ללא התייעצות עם הרופאים המטפלים, גם אם נראה כאילו בא "המחזור".
ממליץ להמשיך ולעקוב אחר הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי16/12/2007
בכל פעם שאנו מקיימים יחסי מין, לאחר מספר דקות מועט מזמן השפיכה, נפלט כל נוזל הזרע מתוך הנרתיק החוצה. האם זה נורמלי??? ייתכן שזאת הסיבה שאיננו מצליחים להכנס להריון, מכיוון שהזרע לא נקלט בגוף??? (אני מטופלת באיקקלומין, אך בינתיים אין תוצאות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי16/12/2007הזרע נמצא בתוך נוזל. לאחר יחסי מין נכנסים הזרעים לרחם והנוזל נשפך מהנרתיק החוצה. צריך להשאר בשכיבה כ 10-15 דקות לאחר יחסי המין כדי לתת לזרעים זמן להכנס לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות - תוצאות בדיקת דםנירה16/12/2007
יום שישי למחזור עם זריקות גונאל במשך 3 ימים
אבקש לדעת מה מצבי.
ESTRADIOL(E2) 265.00 PMOL/L
REFERENCE VALUES:
FOLLIC. 88-419
MID C. 227-1960
LUTEAL 150-1009
POST M. UNDETECT.-130
PROGESTERONE 2.18 NMOL/L
( FEMALE: FOLLIC......1.0-4.8
LUTEAL....9.0-69.0)
POST-MENOP..NON-DETECT-3.0)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם
פרופ' שחר קול16/12/2007את בתחילת הדרך, יש עוד מספר ימים של טיפול עד לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחיצות ביצוע PGD כאשר לגבר BRCA2יאיר16/12/2007
שלום רב
אני גבר בן 28
נמצאתי נשא לגן BRCA2 (נבדקתי עקב היסטוריה משפחתית של נשאות)
האם נכון שזוג צעיר ללא כל בעיות פוריות כלשהן יעשה IVF PGD על מנת להבטיח שילדיו לא ישאו את הגן האמור.
אישתי ואני רוצים להיכנס להריון ומאוד מתלבטים אם לבצע PGD או "לקחת את הסיכון" ולהיכנס להריון באופן טבעי.
יש לציין שאנו זוג צעיר, לפני הריון ראשון, ללא כל בעיות פוריות ידועות, בריאים לחלוטין וללא שום בעיה גנטית נוספת (נבדקנו למספר רב של מחלות גנטיות אפשריות , שנינו אשכנזים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחיצות ביצוע PGD כאשר לגבר BRCA2
פרופ' שחר קול16/12/2007מציע לקבל יעוץ גנטי מפורט על סמך הממצאים אצלך ואצל אישתך, ולדון ב - IVF לאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםטל16/12/2007
שלום ד"ר,
הרופא שלי תמיד נותן בימים של ה- US בדיקות דם של
ה- E2 ושל הפרוגסטרון, אך לא בדיקת דם ל- LH.
האם זה בסדר, או לדרוש ממנו גם בדיקת דם ל-LH?
תודה רבה על הכל,
ושיהיה לך יום נפלא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
פרופ' שחר קול16/12/2007הכל בהתאם לפרוטוקול, לצורך, לשיקול הרפואי, ובהתאמה אישית למטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר הזרעהחגית16/12/2007
שבוע טוב לכולם.
בתאריך 11/12/07 עברתי הזרעה שבה נאמר לי שהסיכויים מאוד טובים שאהיה בהריון.
אמרו לי לבצע בדיקת דם להריון בתאריך 26/12/07.
רציתי לדעת אם אבצע בדיקת הריון ביתיתי האם יש מצב שאראה תוצאות לפי ה- 26 לחודש מפני שאני מאוד סקרנית לדעת.
לתשובתכם בהקדם אודה.
תודה ושוב שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר הזרעה
פרופ' שחר קול16/12/2007אם לא יבוא מחזור יש סיכוי טוב שבדיקה ביתית ב - 26.12 תצביע על הריון.
מציע לא לבדוק לפני כן. סיכוי גבוה לתשובה כזובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםחסוי16/12/2007
בוקר טוב ד"ר קול ביום חמישי החזירו לי 2 עובים שהופשרו.
הרופא אמר לי שהם נראים יפה. רציתי לדעת כמה זמן לוקח לעוברים מזמן ההחזרה להשתרש ברחם?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים
פרופ' שחר קול16/12/2007אם מדובר על עוברים בני יומיים ההשרשה תהיה 3 - 4 ימים לאחר ההחזרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר קול
חסוי16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול-שעה להזרקת פיורגוןגילה16/12/2007
שלום לך,המלצת לי להזריק פיורגון 150 יחידות מהיום השלישי.
שתי שאלות:1.אם אחה"צ התחיל דימום מועט(ביו ה-24 )ומוקדם מהרגיל,האם זהו היום הראשון?
2.האם יש שעה ספציפית שרצוי להזריק בה?מאחר ואני עובדת יום אחד בערב ולא אהיה בבית בין השעות 4 עד 10 בלילה ,שאלתי היא אם אפשר גם ב10 בלילה להזריק.עד כמה חייבת השעה להיות קבועה?
האם גם בשעות הצהריים זה אפשרי?
תודה,גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעה להזרקת פיורגון
פרופ' שחר קול16/12/2007דימום מועט אינו המחזור. יש לספור בחל מיום הדימום הממשי.
ניתן להזריק ב - 10 בערב. עדיף בערב מאשר בצהרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)