מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקת אורביטרלדנית18/12/2007
האם מחזור לאחר זריקת אוביטרל(ללא הורמןנים נוספים)אמור להגיע 14 יום בדיוק מהביוץ?יש אפשרות שהמחזור יאחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אורביטרל
פרופ' שחר קול18/12/2007שכיח יותר כי המחזור יקדים.
אם מאחר - רצוי לבדוק, אולי יש הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנית18/12/2007תודה על התשובה המהירה,אני אבדוק
אבל מה יכול לגרום לאיחור? לחץ נפשי?כמו בביוץ ללא אורביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור?
פרופ' שחר קול19/12/2007אם יש איחור יש לברר האם הושג הריון.
אפשרות אחרת היא שלא היה ביוץ תקין מבחינה הורמונאלית, כלומר שרמת הפרוגסטרון לא עלתה מספיק כדי לגרום לשינוי החיוני ברירית הרחם המאפשר הריון, או יביא למחזור אם לא הושג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןטל18/12/2007
שלום ד"ר,
אתמול (יום ב) התחלתי הבהזרקת 75 יח' של פיוריגון וזאת לאחר 3 מחזורי טיפול עם איקאקלומין, אוביטרל והזרעות אשר לא צלחו.
שתי שאלות:
1.האם המינון של הפיוריגון סביר להתחלה?
2.האם לדעתך סיכויי להרות ישתפרו עם הזריקות ? (צילום רחם תקין,פרופיל הורמונאלי תקין)
אני בת 28.
תודה רבה לך על שאתה מקדיש לנו מזמנך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיוריגון
פרופ' שחר קול18/12/2007התשובה לשתי השאלות - חיובית!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנעות מיחסים לפני טיפול הפריהלילך18/12/2007
שלום רב,
לקראת סוף השבוע אני אמורה לעבור טיפול הפריה.
זרע תקין.
כמה ימים לפני ההפריה רצוי להמנע מיחסים?
ואם יש הימנעות של כשבוע האם זה יכול להפריע/להזיק (שהזרע בעצם לא התחדש)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנעות מיחסים לפני טיפול הפריה
פרופ' שחר קול18/12/2007למה הכוונה בטיפול הפריה?
IVF?
IUI?
מה עוצמת התגובה השחלתית?
ההמלצות לגבי הימנעות מקיום יחסים נובעות מסיכון לשחלות מגורות ורגישות.
לגבי הזרע - אין צורך בהימנעות.
הימנעות של שבוע עלולה להזיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית בטאמיכל18/12/2007
שלום רב,
לאחר החזרת 2 עוברים טריים ביום 3.12 ובלסטוציסט אחד ביום 5.12;
ביום 13.12 - בטא 16
ביום 16.12 - בטא 53
היום (18.12) - בטא 92
האם נראה תקין?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב עליית בטא
פרופ' שחר קול18/12/2007לא לגמרי תקין, שכן לא הוכפל ביומיים כמצופה.
מציע להמשיך ולעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים בתחילת הריון...דניאלה18/12/2007
לרופאים שלום,
סוף כל סוף השגנו הריון לאחר מאמצים רבים ולפני שבוע נצפה דופק.
דווקא כעת השיניים התחילו לעשות בעיות....
אני בשבוע 8 פלוס 3 ימים ואתמול נאלצתי לעבור 2 טיפולי שורש כואבים...
לא נעשו צילומים אבל עברתי 2 זריקות המיועדות לנשים בהריון ולחולי לב.... פחות חזקות מהרגיל.
לאחר שההרדמה פגה סבלתי מכאבים חזקים מאוד... ידוע לי שכשיש כאב בגוף משתחרר חומר מסויים מהגוף שיכול להזיק לעובר...
אני ממש בחששות שמא קרה משהו.... מה דעתכם?
תודה ויום טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים
פרופ' שחר קול18/12/2007סביר כי לא נגרם כל נזק לעובר.
אנדורפין (אם לחומר זה את מתכוונת) לא ישפיע לרעה על ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטוןנתנאלהי18/12/2007
היי, בדיקת פרוגסון ביום השני של הוסת הראה תוצאה של 5.8 לפני זה לא השתמשתי בכדורים, מחזור די סדיר.
הוחלט להתחיל טיפול של עט פיורוגון 50 יחידות לחמישה ימים, רציתי לדעת מה אומרת התוצאה של הפרוגסטון וממה היא יכולה לנבוע ?
האם הטיפול בפיורוגון מסכן אותי כרגע ( אולי צריך לתת לגוף טיפול בגלל הפרוגסון )?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטון
פרופ' שחר קול18/12/2007התוצאה מעט גבוהה מבחינת הפרוגסטרון, אם כי בדיקת הפרוגסטרון היא בעייתית באופן כרוני, ואינה אמינה בדיוק מוחלט. לא להיכנס ללחץ.
הטיפול שאת מקבלת הוא טוב, ומקובל.
הטיפול אינו מסכן אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישה בת 40ביצית מאוכזבת18/12/2007
שלום ד"ר יקר,
אני בת 40 ונמצאת בטיפולי ivf באחד מביה"ח הנחשבים בצפון.
עברתי חמישה מחזורי שאיבה כשכל פעם נשאבו 5 ביציות והועבר 3 עוברים. יש לי תחושה שמכיוון שאני לא עושה את הטיפולים באופן פרטי אני לא מצליחה. אשמח לתגובה מהירה, אתה יודע, השעון שלי מתקתק... אם תוכל להמליץ לי על רופא שילווה אותי באופן פרטי מבלי שארנקי יתרוקן...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 40
פרופ' שחר קול18/12/2007התוצאות עד כה נראות סבירות מבחינת מספר הביציות והעוברים שהושגו.
איני מסכים איתך לגבי הסיבה לחוסר ההצלחה עד כה.
מציע להמשיך ולנסות, לא להרים ידיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל נא תתיאשי אני בת 43 ובהריון ..
סמדר 4318/12/2007אני בהריון ראשון (33+2)לאחר ivf ראשון שנעשה בבי"ח אלישע ע"י ד"ר קול . אני בעלת משקל עודף גדול ומעשנת שנים! הסיכויים היו קלושים אולם בעזרת ד"ר קול נעים ההליכות והמקצועי אני בהריון. ד"ר קול עובד בבי"ח רמב"ם ,במרכז בריאות האישה (מכבי) ובבי"ח אלישע. ממליצה לך להשקיע ולהגיע לרופא טוב! חבל סתם למרוח את הזמן! בנוסף עברתי טיפול בהילינג ובשיחרור חסימות לשם הורדת הלחץ והמתח. אולי לך יתאים יותר רפלקסולוגיה /דיקור /שיאצו /יוגה או כל דבר שיוריד ממך את הלחץ.שני את תזונתך לתזונה בריאה יותר, וחשבי מחשבות אופטימיות! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןקארין18/12/2007
בוקר טוב דוקטור,
אני נמצאת בשבוע 5+4 הרופא שלי ביקש שאגיע ב-28/12 על מנת לבצע אולטרסאונד לבידקת שק הריון+דופק (תחילת שבוע 7)
מה שמוזר הוא שאני כלל לא חשה בהריון - מעט עייפות ואי נוחות בחזה לא רציני,וזה הכל.
האם יכול להיות מצב שהריון לא מתפתח ולכן גם אין תופעות - אני מאוד מוטרדת
לא ביצעתי בדיקת דם להריון אלא רק בדיקת שתן שיצאה חיובית (מחזור אחרון ב- 9/11)
אין לי דמם או משהו אחר חריג .
יכול להיות מצב שהריון לא תקין ואין תופעות המעידות על כך.
לתשובתך אודה - מעט מודאגת.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות....
פרופ' שחר קול18/12/2007קצת קשה לענות, שכן הכל יכול להיות.
במקום לעסוק בספקולציות - מציע להקדים את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור....
קארין18/12/2007אם אקבע תור לסופ"ש יהיה ניתן לראות דופק?
האם זהו שלב מוקדם בכדי לבצע אולטרסאונד?
כוון שבפעם האחרונה שהייתי (שבוע שעבר) הרופא טען שלא יוכל לבדוק עד לעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ' שחר קול18/12/2007אפילו אם לא יראו דופק,אולי יראו שק הריון ברחם, ואולי YS, כלומר סימנים ראשונים להתפתחות תקינה של הריון, עוד לפני הופעת הדופק.
בדיקה כזו עשויה לתת תשובות, לפחות חלקיות, לשאלות בנוסח "יכול להיות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהשלי18/12/2007
בעלי ביצע ספירת זרע
להלן הנתונים
כמות 5.1 CC
התנזלות מלאה
צמיגות תקינה
תנועתיות
מתקדמת (-)
בנונית (5)10 * 6
לא מתקדמת(5) 10*7
ללא תנועה (6)10 * 1
ריכוז תאי זרע למ"ל (6)10 * 2.3
סה"כ תאי זרע (6)10*11.7
מורפולוגיה (עפ צביעה)
תאים שצורתם נורמלית 4%
תאים שצורתם פתולוגית 88%
פירוט : רוב הפתולוגיה בראש התאים,זנבות ארוכים.
לויקוציטים בודדים.
מה משמעות הבדיקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ' שחר קול18/12/2007הבדיקה אינה תקינה:
נפח גדול - יכול לרמוז על תהליך זיהומי.
ריכוז נמוך
ריכוז זרע בתנועה - נמוך
ריבוי צורות פתולוגיות.
מציע לחזור על הבדיקה, ולהמשיך בברור רפואי לבן הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לא תקינה
שלי18/12/2007מה עושים במקרה כזה?למי פונים?
מה האפשריות להקלט להריון?
האם צריך לעבור תהליך הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לא תקינה
פרופ' שחר קול18/12/2007יש מקום לערוך ברור רפואי, לאחר בדיקת זרע חוזרת, ע"י רופא נשים העוסק בתחום הפריון , או אורולוג העוסק בפריון הגבר.
בשורה התחתונה - הסיכוי להריון הוא מצוין, ותלוי בגיל האישה!!!
יתכן ויהיה צורך בהפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםחפ18/12/2007
בוקר טוב
טיפול ה- IVF שלי נכשל. אני בהתלבטות לגבי החזרת המוקפאים. עדיין לא מגובשת עם עצמי לגביהמשך התהליך....מהם אחוזי ההצלחה בהחזרת מוקפאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול18/12/200720% - 25% הריון במחזורי הפשרה.
מציע ללכת על זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מקבל את ההחלטה לגבי החזרת עובריםמיכל17/12/2007
שלום,
הגעתי היום להחזרת שני עוברים מוקפאים אחרונים שנותרו לי. נמסר לי כי אחד העוברים לא שרד את ההפשרה והוחלט להחזיר את העובר הבודד שכן שרד, על אף היותו בן תא אחד בלבד (הוקפא ביום 2). למיטב ידיעתי זוהי איכות נמוכה והסיכוי להצלחה קלוש. רציתי לדעת באיזה מקרים מחזירים/לא מחזירים עוברים שהופשרו? האם בכל מקרה מחזירים ולא משנה מה דרגתו? כמו כן, מי מקבל החלטה זו? (האם מדיניות של ביה"ח/מעבדה או אולי אף החלטה "ממשלתית" או שמא מדובר בהחלטה של הרופא הספציפי המטפל בלבד?). האם יכולתי להשפיע בדרך כלשהי על קבלת החלטה זו ולסרב להחזרה?
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי17/12/2007משרד הבריאות הגביל אותנו רק לגבי מספר העוברים שיוחזרו לרחם. לגבי איכות העוברים אין הנחיות חד משמעיות וכל יחידה פועלת לפי שיקול דעתה. הדרך הנכונה היא להסביר לבני הזוג על איכות העובר ועל הסיכוי להריון ולאפשר לו להחליט האם להחזיר את העובר/עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
מיכל17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזראור17/12/2007
ב4/12 קבלתי מחזור ביום ה-12 לבטא אחרי הפריה שנכשלה. אני לא בהריון.
היון אנחנו 14 יום מה שאמור להיות ביוץ ועדיין יש לי מדי פעם הפרשות חומות .
פעם ביום...למה זה???אף פעם לא היו לי הפרשות חומות באמצע החודש???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי17/12/2007המחזור אחרי טיפול, מתנהג הרבה פעמים באופן לא רגיל. אם יש לך עדיין דימום כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםלילוש17/12/2007
האם אתם נוהגים לתת לכל אישה שעוברת שאיבה אנטיביוטיקה? הבנתי שבתי חולים ורופאים שונים נוהגים באופן שונה, הייתי רוצה לקבל את דעתכם.
תודה
לילוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ללוש
ד''ר דוד ישי17/12/2007אצלנו ביחידה לא נהוג לתת אנטיביוטיקה באופן שגרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדיין קיים היריון?לינוי17/12/2007
ביום ה - 16 להחזרת מוקפאים בדיקת בטא hcg - b quantitative urgent 369 iu/l
במשך כל אותה תקופה מאז החל מחזור שעדיין לא הסתיים
האם עדיין קיים סיכוי להיריון על אף המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום לינוי
ד''ר דוד ישי17/12/2007יתכן שההריון תקין. תמשיכי במעקב בטא. ותחזרי לקחת פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםדליה17/12/2007
שלום, מטופלת של ד"ר קול
יש לי תור לצילום רחם ביום ראשון הקרוב (יצא היום ה9 למחזור)
נאמר לי ע"י הפקידה שקובעת את התורים כי אין לקיים יחסי מין לפני הצילום.
שאלתי: האם יש מניעה לקיים יחסי מין בטוחים (עם קונדום ) ?
כמו כן האם בחודש ביצוע צילום הרחם מתרחש ביוץ רגיל...כלומר האם מספר ימים אחרי הצילום צפוי להתרחש ביוץ תקין?
תודה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול17/12/2007אין בעיה לקיים יחסים עם קונדום.
הצילום אינו משפיע על הביוץ, הצפוי מספר ימים לאחר הצילום.
אין מניעה לנסות ולהרות על בסיס ביוץ זה, שיגיע לאחר הצילום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותך
דליה18/12/20071. לידע כללי - אם הביוץ שלאחר צילום הרחם אמור להיות תקין ואין בעיה לנסות להרות ממנו...מדוע
אין לקיים יחסי מין לפני הצילום?
2. באופן כללי אני מנסה להרות באמצעות הזרעות (תורם ) ולא באמצעות יחסי מין .
אם הביוץ (שאמור לקרות על פי נסיון העבר יום-יומיים אחרי צילום הרחם) אמור להיות תקין מדוע
לא המלצת לי לבצע הזרעה גם החודש?
2. האם יש צורך לנוח לאחר צילום רחם או שניתן לחזור מיד לסדר יום רגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' שחר קול18/12/20071. כדי שלא יהיה ספק של הריון.
2. אם בנק הזרע זמין - אין מניעה, על בסיס מחזור טבעי, וביוץ טבעי, ללא גירוי שחלות.
3. ניתן לחזור לסדר יום רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
דליה18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)