מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון ביתית - תוך כמה זמן מגלה היריון?בתאל31/08/2020
שלום רב
תוך כמה זמן אפשר לגלות הריון בבדיקה ביתית
אני כנראה 9 ימים לאחר ביוץ ומראה לי שלילי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
פרופ` דוד בידר01/09/2020תנסי עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ראשון אחרי החזרת עוברים טריים האם תקינה?יעל31/08/2020
שלום,
אני אחרי החזרת 2 עוברים טריים יום 5 ב-21.8
הבוקר בטא 199 פרוגסטרון מעל 190 אסטרדיול 74
נוטלת דופסטון, אסטרופם ו-2 אוטרגסטן הכל בוקר וערב (הכל פומית).
האם תקין? האם הבטא מספקת או גבולית?
האם האסטרדיול הנמוך בעייתי? קיבלתי אסטרופם כי ההכנה היתה עם לטרזול אבל ציפיתי שאחרי שבועיים נטילת אסטרופם הוא יעלה בצורה יותר מרשימה.
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוא
פרופ` דוד בידר31/08/2020בשלב זה הבטא הראשוני הוא בסדר גמור.
הבטא לאחר יומיים הוא החשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, המשך
יעל31/08/2020תודה על המענה המהיר.
בשעתיים האחרונות טיפה הפרשה חומה בניגוב (לא היה כלל עד היום). על מה יכול להעיד? הפלה למרות פרוגסטרון גבוה?
מה צריך לעשות? האם להקדים את הבטא של עוד יומיים כבר למחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר31/08/2020לא צריך לעשות כלום
להמשיך רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד מעקב החזרת מוקפא על בסיס הורמונליעדי31/08/2020
שלום,
מחזור סדיר. ביוץ תקין. כל 28 יום.
אני עושה החזרה ומיום 3 לוקחת אסטרופם.
הרופא שלי אמר ללכת למעקב ביום 13 לווסת.
זה לא מאוחר מדי?
הביוץ שלי היום 14 קבוע... מפחדת שזה מעקב מאוחר מדע והסבב יתפספס, כתב ואמר ביום 13 בדיקות דם + א.ס.
אולי טעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד
פרופ` דוד בידר31/08/2020לא טעה.
לקיחת אסטרופם מונעת את הביוץ שלך.
אחרי 13 יום בודקים רירית ורמות דם מתאימות לרירית ,ואם הכל בסדר
נותנים פרוגסטרון ,ואחרי מספר ימים החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונלי ותוצאות חריגות בבדיקהלירון31/08/2020
שלום פרופ'.
אני בת 25 ומנסה להרות 3 חודשים. עשיתי בדיקות הורמונים פעמיים ברצף על דעת עצמי.
מחזור ראשון ביום ה3-4: fsh-9.8 , e2-218
מחזור שני לאחר 24 שעות בדיוק מקבלת הווסת: fsh-15 ,e2-156.
הבדיקה הראשונה כאמור יצאה תקינה על גבול העליון אך הבדיקה השנייה יצאה חריגה מאד ומכניסה אותי לפחדים נוראיים.
השאלה שלי היא האם ייתכן שהתוצאה חריגה מכיוון שביצעתי אותה מוקדם יחסית לאחר 24 שעות?
על פי 2 הבדיקות הנ"ל האם להמשיך לנסות להרות באופן טבעי או שאצטרך טיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח
פרופ` דוד בידר31/08/2020למה פתאום עדית?
האם הוסת סדיר.?
צריכה לעשות מעקב מחזור טבעי.
תפני לרופא פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח פרופיל הורמונלי
לירון31/08/2020הווסת שלי סדירה 27-28 יום.
אני אחות עשיתי מתוך סקרנות את כל הבדיקות המקיפות.
מה הכוונה במעקב מחזור טבעי? Afc?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר31/08/2020את צריכה להגיע לרופא פריון על מנת שיבדוק אם תהליכי ביוץ הם תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית נמוך עקב לטרזול לחזרהאני `שוב31/08/2020
שלום פרופ'
מהיום 4 למחזור לקחתי לטרזול להחזרה
(פרוטוקול לעיבוי רירית)
והיום יום 7 למחזור והרירית נתקעה כמו במחזור על שלוש ממ בלבד!
בטבעי היא מגיעה ל-7.5 , 8 בביוץ... בחיים לא היה לי ככה נמוך..
הלטזרול דפק לי את החזרה
מה אפשר לעשות?? האם החודש הלך?
יש לי זקיק 15.
האם אסטרופם יכול לעזור?
הרופא אומר סבלנות ולא נותן לי שום מידע מה קורה פה?
מה ההיגיון בבקשה בבקשה אשמח לעזרה
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
פרופ` דוד בידר31/08/2020אחד הבעיות של לטרזול הוא ברירית דקה שהוא גורם.
בשלב זה תחכי להוראות הרופא ואם הרירית תשאר דקה יש להתחיל מחזור חדש עם אסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל לפני שאיבה עלול לפגוע בהשתרשות העוברים?נילי30/08/2020
שלום פרופ', מכיוון שהאסטרודיל שלי מעל 10000 נאמר לי להזריק שני דקפפטיל ועוד יומיים לעשות שאיבה. האם לא מומלץ להחזיר עוברים החודש הזה? הבנתי שהדקפפטיל פוגע בהשתרשות, למרות שמדובר בעוברים טריים
שואלת מכיוון שהטיפול הזה אנחנו משתמשים במיון זרע של ברטוב במחיר יקר וחבל לי ״לבזבז״ עוברים לשווא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר30/08/2020אפשר להחזיר עוברים אך יש לתת מינון גבוה של פרוגסטרון
לפני החזרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים תקינים של בטא ביום ה-12דני30/08/2020
היי
האם ביום ה-12 בטא 50 זה בסדר?
אמרו לבוא לבטא ביום ה-15.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
דני30/08/2020סליחה מתי בדרך כלל עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים
פרופ` דוד בידר31/08/2020זב ערך נמוך לבטא ראשון.
את הבטא השני יש לעשות אחרי יומיים ואז נדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה לאחר החזרת עוברים טרייםדנית30/08/2020
צהריים טובים לכם,
ראשית תודה רבה על הפורום, לא מובן מאליו בכלל.
דבר שני, לאחר הרבה ניסיונות להריון שני, קיבלתי היום בטא 567, 13 יום מהחזרת שני עוברים טריים בני 3 ימים.
האם מצביע על משהו שהבטא גבוהה? או רק לאחר הכפלה?
תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהתוצאה מצויינת ויתכנו תאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
דנית30/08/2020המון תודה ושבוע טוב פרופסור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - המשך
דנית02/09/2020אז 13 יום לאחר החזרת שני עוברים טריים קיבלתי בטא 567 זה היה ב30/08.
היום 3 ימים אחר כך, ה02/09 קיבלתי בטא 1795, האם העלייה תקינה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ במחזורים לא סדירים וניסיון להקלט להיריוןדנה28/08/2020
גילי 44 מנסה להיקלט טבעי חרף הסיכוי הקלוש
הפריה לפני חצי שנה - הוחזרו 3 עוברים והריון כימי.
מחזורים לא קבועים. 22 ימים האחרון, הקודם לו 26 ולפני זה 24.
גם לא משתמשים במקלוני ביוץ שלא לפגוע בספונטניות.
ניתן לפי האורכים הנ"ל להעריך בסביבות איזה יום של המחזור הפעם יהיה הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ימים 8-11
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ביום או לסרוגין
דנה29/08/2020אז אם כך והימים הפוטנציאליים משתרעים על פני זמן לא רב ימים 8 עד 11-עדיף לקיים יחסים כל יום בימים אלה פעם ביום?או יום כן ויום לא(כלומר לקיים בימים 8,10)או שזה לא משנה?אולי פעם ביום-יומיים לדוגמא ימים 8,10,11?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לסירוגין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית 4 ימים ברצףליטל27/08/2020
שלום,
עברתי הפלה בגרידה, לאחר מכן קיבלתי מחזור תקין- ביצעתי בדיקת אולטרסאונד- אישרו שהכל תקין. כעת אני במחזור השני לאחר הגרידה. ביום שבת הסתיים המחזור, ביום שני בצעתי בדיקת ביוץ והיא יצאה חיובית. מאז המשכתי לבצע בדיקה בכל יום והיום יום חמישי (משמע היום הרביעי ברצף)- ושוב בדיקת הביוץ יוצאת חיובית.
כיצד זה ייתכן?
בת 33 בריאה. ניסיון להרות באופן טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תבצעי בדיקת היריון ,שרידי היריון למרות הגרידה?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביוץ חיובית 4 ימים ברצף
ליטל27/08/2020אחרי הגרידה קיבלתי מחזור...
כעת מדובר בבדיקת ביוץ שמבוצעת לאחר קבלת מחזור נוסף. ככה שלא מדובר בשרדי הריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר27/08/2020מצבך לא ברור כי בדיקת ביוץ רצופה מראה שהורמון ה LH
גבוה וזה יכול להיות גם הורמון ההריון.
תעשי ביום א בדיקות לאסטרוגן, פרוגסטרון ובטא כדי להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל27/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאות בדיקה
ליטל02/09/2020היי, אלו תוצאות הבדיקה שהתקבלו, אשמח לדעת מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר02/09/2020את בהריון שבוע 6 בערך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה יכול להיות ?
ליטל02/09/2020סיימתי מחזור ביום שישי ה21 לאוגוסט... איך זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאות בדיקה
ליטל02/09/202021.6 גרידה
קיבלתי מחזור תקין 17-24.07.20
ביצעתי בדיקת אולטרסאונד של רופאת נשים בתאריך 2.8.20 ,אישרה שהכל תקין ושאני בביוץ.
קיבלתי מחזור נוסף מה15-21.08.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר02/09/2020לא חדוב מה יכול או לא יכול להיות
תבצעי מחר אולטרה סאונד.
מה שחשבת שזה מחזור וביות אז זה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תודה רבה !02/09/2020תודה על הכל , עזרת לי מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש לאחר הפריה יהיה ביוץ או לא?דר27/08/2020
אשמח לשאול - במידה ויש הפריה (הריון צעיר) חודש אחרי לא יהיה ביוץ? או שעדיין יהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש
פרופ` דוד בידר27/08/2020כשיש הריון אין תהליכי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית עם רצון לשני עוברים בשל מחלת אפילפסיהשני27/08/2020
היי פרופ'
אני ובעלי מתכננים הריון ראשון, בשל מחלה גנטית (אפילפסיה) אנחנו מעוניינים לעבור הפריה חוץ גופית עם שני עוברים כי זה יהיה בעייתי להיכנס פעמיים להריון בגלל שינוי תרופתי שלי.
רציתי לדעת כמה ביציות/ עוברים שואבים בכדי לבדוק שני עוברים תקינים?
(מחזור וביוץ סדירים, עושים את ההפריה רק בגלל האפילפסיה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין שאני בת 31 ובעלי 35
שני27/08/2020ומבחינת רחם, שחלות וכו' הכל תקין, אחרי מס' בדיקות אצל רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי
פרופ` דוד בידר27/08/2020אין פה עניין של כמה שואבים. בגילך ישאבו כמה שיותר ויהיו שני עוברים טובים להחזרה.
העניין שהריון תאומים הוא סיבוך של טיפולי ההפריה.
הריון ראשון שלך עם תאומים הוא בעייתי היות ונב20% קיים זיכויי של לידה מוקדמת ואת עלולה לגדל שני ילדים לא בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
שני27/08/2020אני אחרי בדיקות גנטיות, כולל צ'יפ גנטי, מבחינת הבדיקות - שללו אפילפסיה ועוד מחלות שאין לי (לפי היועצת בשיחת טלפון).
אני מודעת שיכולה להיות לידה מוקדמת.
היה לי יעוץ גנטי והשני יוצא בתחילת ספטמבר, לכן רציתי לדעת לפני הפגישה עם היועצת כדי לדעת מה אולי מחכה לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר27/08/2020בגילך ומצבך צריך להחזיר רק עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסת ובדיקת דם שלילית - האם יכול להיות היריון?דניאל27/08/2020
שלום, עברו 26 יום מקיום יחסים לא מוגנים ובדיקת דם שלילית. עדיין לא קיבלתי ווסת.
האם עדיין יכולה להיות אפשרות של היריון למרות שהיא שלילית בדם אחרי 26 ימים מהיחסים?
ביוץ ווסת לא סדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר27/08/2020עקב ביוץ חא בדיר את צריכה לבצע בדיקת אסטרוגן , פרוגסטרון ובטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטן חזקים כמה ימים לאחר ביוץלונה26/08/2020
שלום פרופ',
רציתי לשאול האם שלושה ימים לאחר ביוץ יש לי כאבי בטן מאזור הצלעות לכיוון הבטן התחתונה, כאבים חזקים, האם הם קשורים לימים שלאחר הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר27/08/2020אם זה בא כל חודש באופן קבוע באמצע המחזור אז יתכן.
יותר נראה לי בעיה במערכת הכליה והשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לונה27/08/2020תודה על המענה פרופ
יכול להיות שאתמול היה הביוץ שלי
עשיתי בדיקת ביוץ ביתית וביום שישי ושבת הראה לי תוצאה חיובית ובראשון הפס התחיל להתחלש יכול להיות שהכאבים שחשבתי אתמול הם היו אולי כאבי ביוץ ? ארבע ימים לאחר בדיקת ביוץ חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/08/2020האם את מרגישה ככה אחרי כל ביוץ,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לונה27/08/2020תודה פרופ על ההענות
למען האמת שרק בתקופה האחרונה שרף אני רוצה להכנס להריון התחלתי
לעקוב אחרי הביוץ הייתה פעם אחת שגם הרגשתי ככה כמה ימים לאחר שבדיקת ביוץ הראתה לי חיובי
הבדיקה שעשיתי הפעם הייתה חיובית ביום שישי האחרון וביום רביעי היו כאבים אולי זה הביוץ שלי חמישה ימים לאחר בדיקת ביוץ או שלא הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/08/2020כדי להבין מה קורה צריך לעשות מעקב ביוץ.
ואז לראות האם יש קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאות אחרי בטא שלילית לפני שבוערינת26/08/2020
שלום.
עשיתי החזרה של בלסטרו ולאחר 12 יום בטא שלילית. עבר מאז שבוע ואני מרגישה רע מאוד - בחילות רבות + הקאות, חוסר תאבון, כאבי ראש.
האם יכול להיות שאני כן בהיריון ויש טעם לבדוק שוב בטא?
בנוסף הייתה לי הפרשה של כמו אחרי ביוץ כמו ג'לי נמתח (אני לפני ביוץ) וזה לא תואם את ההפרשות הלבנות שיש לי בד"כ לפני ביוץ.
משהו מוזר שלא מצליחה להבין... אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
פרופ` דוד בידר26/08/2020אם הבדיקה שלילית ,והיא שלך, אז מה שאת מרגישה זה לא קשור להריון.
האם קיבלת וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, קיבלתי ווסת (דימום שנראה ומרגיש כמו ווסת לפחות)
רינת26/08/2020בדקתי עוד בדיקה ביתית היום ואכן שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
פרופ` דוד בידר27/08/2020הסיבה לתופעות נובעות ממקור אחר כמו הרעלת מזון.
זה צריך לחלוף אחרי כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)