מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כניסה להיריון ובדיקת ביוץ לאחר מחזוראני22/09/2020
שלום.
התחלתי לבצע בדיקות ביוץ מהיום השביעי למחזור וכל הזמן היה קו אחד כהה (תוצאה שלילית בימים 7+8+9 למחזור) ביום העשירי היו שני קווים כהים אך קו הבדיקה בהיר קצר יותר מקו הבקרה, חזרתי על הבדיקה באותו יום אחרי שעתיים וקיבלתי אותה תוצאה, את הבדיקה הייתי מבצעת כל יום באותה שעה, היום (יום 11 למחזור) גם ביצעתי בדיקה וקיבלתי שני קווים אך קו הבדיקה אפילו בהיר יותר מאתמול. יש לי כמה שאלות:
1) האם התוצאה שקיבלתי ביום עשירי חיובית? 2) או שעצם העובדה שלא היו כהים באותה עוצמה אומר שהבדיקה שלילית?
3) מתי היה ביוץ לדעתך?
4) האם באמת צריך לשכב אחרי יחסים בכדי להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ ביום ה-11
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה תקינה של בטא - איך מחשבים שבוע היריון?נילי22/09/2020
שלום ד"ר, ב-1/9 היתה שאיבה. וב-6/9 החזרה של עובר יום חמש.
בתאריך 17/9 בטא 280, והיום 22/9 הבטא 780. האם העליה תקינה או איטית? יש לי ממה לחשוש לגבי התפתחות ההריון?
עשיתי גם אולטרסאונד וראו שק הריון קטנטן, האם יכולה להיות רגועה? באיזה שבוע נחשב שאני נמצאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה גבולית,יש בהחלט חשש להתפתחות תקינה של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימת בלוטת הברטוליןמיטל22/09/2020
שלום רב אני בת 33 רציתי לדעת האם חסימת הברטולין יכולה להיגרם עקב הפלה? רשלנות רפואית ? עברתי הפלה ולאחר שבוע נוצר לי חסימה של הברטולין האם הם קשורים אחד לשני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיהום מכל מקור יכול לגרום לחסימת צינורית ההפרשה של הבלוטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להתחסן לשפעת בסמוך להחזרה?נטע21/09/2020
מס' ימים אחדים לפני החזרה/ מס' ימים אחריה עוד לא יודעת מתי בפועל אתחסן,
מותר להתחסן נגד שפעת? הנוגדנים עלולים לעשות משהו רע לעובר או להשפיע על סיכויים להיריון (תקין כמובן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ` דוד בידר21/09/2020מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטן לשבוע ההריון האם יהיה המשך תקין?יעל21/09/2020
שלום פרופ'
בתאריך 21.8 הוחזרו 2 עוברים טריים יום 5.
31.8 בטא 199
2.9 בטא 561
6.9 בטא 2107
8.9 בטא 2617
14.9 בטא 5182
21.9 בטא 9437
בכל הבדיקות פרוגסטרון מעל 190.
אולטרסאונד בשבוע שעבר שק הריון וחלמון, שאריות של שק נוסף שלא התפתח.
הבוקר נצפה עובר עם דופק מתאים לשבוע 6+1.
להבנתי אני שבוע 7. מה המשמעות של הסטיה של גודל העובר מגיל ההריון הידוע?
אני רואה גם שהבטא לא מכפילה עצמה.
האם יש סיכוי שימשיך להריון תקין?
יש לציין שהרופא שלי חולה לכן טכנאית ביצעה הבוקר את הבדיקה. היא לא ידעה מה שבוע ההריון בעת הבדיקה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר21/09/2020שבוע 6+1 זה שבוע 7
בשלב זה צריך מעקב חוזר וקשה לדעת אם ההריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל21/09/2020תודה על המענה.
אז בעצם האולטרסאונד תקין? הבעיה היא רק הבטא?
יש לי מעקב נוסף בשבוע הבא. לעשות רק אולטרסאונד או גם בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר22/09/2020רק אולטרה סאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוקסן פעמיים ביום - כאבים באזור ההזרקהענת21/09/2020
אני מזריקה קלוקסן פעמיים ביום כבר 3 שבועות והשבוע התחלתי לסבול מכאבים ונוקשות באזור ההזרקה. זה נורמלי? איך נפטרים מהנוקשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר21/09/2020נוצרה שם המטומה.
יכולה לשים קרח לכמה דקות ,זה יעבור כעבור שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקת דם, האם הביוץ התפספס?חנה21/09/2020
שלום פרופ'
ביצעתי בדיקת דם היום בבוקר, אלו הם התוצאות
Progstrone-2.68 ng/ml
E2-91 Pg/ml
Lh-6.3
הבנתי שאני לאחר ביוץ כנראה
קיימתי יחסים אתמול בשעה 12 בלילה, ובבוקר ביצעתי את הבדיקות האם פספסתי את הביוץ?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר21/09/2020לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאת אחרי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה21/09/2020כי ככה מאמר לי על ידי האחות בקופת חולים
היא אמרה לי שהערך של ה e2 ירד לעומת בדיקה שבוצעה ביום חמישי היה לי e2 169 pg/ml ופרוגסטרון היה לי 0.39 ng/ml
כל זה היה בחמישי היה חג אז עשיתי בדיקת דם היום בבוקר ביום שני והיה לי פרוגסטרון 2.68 ng/ml והאסטרידול ירד לי ל 91 אז היא אמרה לי היה לך ביוץ אולי אתמול אם עשית בלילה אולי פספסת , קיימתי יום ראשון בלילה ב 12 ובבוקר היום עשיתי בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר22/09/2020אם היה זקיק גדול מ16 מ״מ בבדיקה יחד עם הדם אזי הביוץ הי בלילה שלפני הבדיקה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה22/09/2020פרופ דויד קודם כל תודה לך על המענה באמת שאין כמוך תמיד עונה תודה על כך שהפורום באמת חשוב לך ואתה עונה ועוזר ממש תודה
כתבת לי לילה לפני הבדיקה , זה אומר יום יום שבת בלילה או יום ראשון בלילה הבדיקות נעשו ביום שני בבוקר וקיימתי יחסים יום ראשון ב 12 בלילה שזה אומר כמה שעות 9שעות אחרי זה עשיתי תבדיקה דם , ואחרי כמה שעות היו תוצאות שואלת מכיון שאדע אם פספסתי תביוץ או שיש למה לחכות תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר22/09/2020אם היה זקיק טוב אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה מדאיגה של בטא לאחר החזרת עוברים טרייםנטלי20/09/2020
שלום פרופ'
ב-3.9 הוחזרו 2 עוברים טריים בני שלושה ימים.
ב- 15.9 בטא 131
ב- 17.9 בטא 411
ב- 20.9 בטא 851
בין הבטא השניה לשלישית עברו שלושה ימים ומכאן הדאגה.
האם אכן לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה
פרופ` דוד בידר20/09/2020הבטא השלישית לא עלתה יפה.
יש לחזור שוב על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היית ממליץ לבדוק שוב?
נטלי20/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי
פרופ` דוד בידר20/09/2020מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות ששניים נקלטו ואחד פרש בדרך?
נטלי21/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר21/09/2020אף אחד לא ״פורש״ בימים אילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת 2 עוברים טריים וסיכויי קליטהלילי20/09/2020
שלום ד״ר, בת 33 טיפול IVF ראשון במיקרומניפולציה. הוחזרו 2 עוברים טריים כיומיים וחצי לאחר השאיבה (אחד 7 תאים והשני 5).
האם נחשבים עוברים טובים? כיצד הדירוג מתבצע?
מה הסיכוי לקליטה של לפחות עובר אחד?
חג שמח! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי טוב למדי למרות הנתונים לגבי מספר התאים אינו מספיק מהימן כדי לבצע הערכה אופטימאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להזריק גונאל? וסת התחילה ופסקהלילוש ל19/09/2020
שלום, לפי הפרוטוקול שלי אני צריכה להזריק גונאל ביום ה-2 לווסת.
אתמול התחלתי וסת אך בערב זה פסק והיום בצהריים היו מעין הפרשות חומות.
אשמח לדעת אם לחכות עוד יום או להזריק כבר היום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר20/09/2020אפשר להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפי בדיקת דם ובדיקה ביתית חיוביתחנה19/09/2020
שלום פרופ'.
יום חמישי האחרון ביצעתי בדיקות דם
E2-169.13 pg/ml
Progesterone-0.39 ng/ml
Lh-7 ml
יום שבת היום בדיקת ביוץ ביתית חיובית,
יש לי בדיקת דם רק יום שני בגלל החג לא עובדים אני פוחדת להפסיד את הביוץ, האם אני יכולה להפסיד את הביוץ, לפי בדיקות הדם?חוששת מכיוון שהיום יצאה לי בדיקה ביתית חיובית. אשמח למענה ועזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
פרופ` דוד בידר20/09/2020מה היה גודל הזקיק?
אם בכל זאת יצא חיובי, יתכן שהיה ביוץ ואי אםשר למנוע זאת אך אפשר קיום יחסים.
ביום הבדיקה תדעי אם היה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפא עם פרוטוקול מחקה מחזוריעל19/09/2020
שלום,
אני אמורה להתחיל פרוטוקול מחקה מחזור להחזרת מוקפא ורציתי להבין מספר דברים.
כאשר מגיע דימום - האם זה משנה כמה זמן הדימום נמשך? האם העובדה שהדימום הוא רק במשך יומיים ולא נמשך כמו מחזור משפיעה על אופן הטיפול או הצלחתו?
אם האסטרופם מונע ביוץ, מה הסיבה למעשה שפרוגרסטרון עולה בכל מקרה (הרי אין ביוץ)?
האם יש דרך לשלוט במקרה כזה על רמת הפרוגרסטרון?
באיזה רמות פרוגרסטרון ניתן לבצע החזרה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר20/09/2020כמות הדימום לא משנה.
כאשר לוקחים אסטרופם , לרוב , אין תהליכי ביוץ.
באופן לא שכיח, עקב האסטרופם, יכולה כמות מסוימת של הורמון ה LH לעלות ולגרום לעליית פרוגסטרון וזהו סיבוך של הטיפול.
בנשים שזה קורה הרבה פעמים יש דרכי טיפול למנוע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשפרוגרסטרון עולה
יעל21/09/2020האם זה קורה בכל טיפול או יכול להיות שטיפול אחד הפרוגרסטרון עולה וטיפול אחריו לא?
איך מונעים את העליה בפרוגרסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר21/09/2020לא בכל טיפול .
זה קורה בשכיחות נמוכה ואפשר למנוע זאת על ידי לקיחת זריקות המונעות עלית הורמון LH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי הפרוגרסטרון
יעל21/09/2020מתי צריך לקחת את הזריקות?
האם ניתן לדעת מתחילת הטיפול?
כי למעשה הבדיקות מתבצעות רק 10 ימים אחר תחילת הטיפול.
האם זה לא מאוחר מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
פרופ` דוד בידר22/09/2020אם זה קרה פעם אחת חוזרים על אוטו הטיפול והסיכויים קטנים שזה יקרה שוב.
אם בכל זאת זה קורה נותנים זריקות מיום 5-6 לתחילת לקיחת האסטרופם או יותר מוקדם, לפי שיקול במטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות מצב בפרוטוקול כזה
יעל23/09/2020שהחזרת המוקפאים תהיה אחרי 8 או 10 ימים מיום תחילת הדימום?
מתי הזמן האופטימלי להחזיר מוקפאים בפרוטוקול מחקה מחזור?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר23/09/2020לפני החלטה על החזרת עוברים בודקים עובי רירית ובדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
אם הרירית אובה ו האסטרוגן גבוה והפרוגסטרון נמוך נותנים , ביחד עם האסטרוגן, פרוגסטרון ואז אחרי מספר ימים מחזירים עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגרסטרון
יעל26/09/2020אם הבנתי נכון החזרה מתבצעת כשפרוגרסטרון נמוך.
אבל לקיחת פרוגרסטרון לפני החזרה למעשה מעלה רמות פרוגרסטרון בדם.
האם זה לא פוגע בסיכויי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר26/09/2020ככה צריך להיות.
זה מה שקורה באופן טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקפפטיל לאחר זריקת אוביטרלאסתי18/09/2020
שלום,
נאמר לי בשעה מסוימת להזריק את האוביטרל לפני השאיבה בשילוב עם דקפפטיל. שכחתי לקנות את הדקפפטיל. האם אפשר להזריק את האוביטרל בשעה שנאמר לי ואת הדקפפטיל אלך לקנות ואזריק כשעתיים אחרי. האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת
פרופ` דוד בידר19/09/2020אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון בדיקת מעקב לפני החזרת קפואטלי18/09/2020
נוטלת אסטרופם ובהמשך נוסיף דופסטון וקרינון.
נאמר לי לעשות בדיקות נעקב ביום 13 לווסת.
ייתכן ותהיה לי בעיה עם העבודה ואצטרך לעשות יום אחרי ביום 14, האם זה בסדר או שיש משמעות וקריטיות ליום?
בד"כ מחזור סדיר...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר19/09/2020זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות ורודות אחרי בטא חיוביתשני18/09/2020
שלום,
12 יום אחרי החזרת 2 עוברים יום 3 - בטא 131.
14 יום אחרי (אתמול) - בטא 411.
פרוגסטרון גבוה מ-190.
בימים האחרונים הכתמות ורודות-שקפקפות שבאות והולכות, בעיקר בניגוב ומעט על הפד.
הרופא שלי לא התרגש והורה להמשיך עם תמיכה של אנדומטין פעמיים ביום, אבל אני לא רגועה.
מה עושים כשמופיע דימום בשלב כזה? הולכים להיבדק? אם לא מתחזק, לא עושים כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות
פרופ` דוד בידר19/09/2020לא עושים כלום.
ממשיכים לפי הוראות רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)