מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי בדיקת דם, האם הביוץ התפספס?חנה21/09/2020
שלום פרופ'
ביצעתי בדיקת דם היום בבוקר, אלו הם התוצאות
Progstrone-2.68 ng/ml
E2-91 Pg/ml
Lh-6.3
הבנתי שאני לאחר ביוץ כנראה
קיימתי יחסים אתמול בשעה 12 בלילה, ובבוקר ביצעתי את הבדיקות האם פספסתי את הביוץ?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר21/09/2020לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאת אחרי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה21/09/2020כי ככה מאמר לי על ידי האחות בקופת חולים
היא אמרה לי שהערך של ה e2 ירד לעומת בדיקה שבוצעה ביום חמישי היה לי e2 169 pg/ml ופרוגסטרון היה לי 0.39 ng/ml
כל זה היה בחמישי היה חג אז עשיתי בדיקת דם היום בבוקר ביום שני והיה לי פרוגסטרון 2.68 ng/ml והאסטרידול ירד לי ל 91 אז היא אמרה לי היה לך ביוץ אולי אתמול אם עשית בלילה אולי פספסת , קיימתי יום ראשון בלילה ב 12 ובבוקר היום עשיתי בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר22/09/2020אם היה זקיק גדול מ16 מ״מ בבדיקה יחד עם הדם אזי הביוץ הי בלילה שלפני הבדיקה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה22/09/2020פרופ דויד קודם כל תודה לך על המענה באמת שאין כמוך תמיד עונה תודה על כך שהפורום באמת חשוב לך ואתה עונה ועוזר ממש תודה
כתבת לי לילה לפני הבדיקה , זה אומר יום יום שבת בלילה או יום ראשון בלילה הבדיקות נעשו ביום שני בבוקר וקיימתי יחסים יום ראשון ב 12 בלילה שזה אומר כמה שעות 9שעות אחרי זה עשיתי תבדיקה דם , ואחרי כמה שעות היו תוצאות שואלת מכיון שאדע אם פספסתי תביוץ או שיש למה לחכות תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר22/09/2020אם היה זקיק טוב אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה מדאיגה של בטא לאחר החזרת עוברים טרייםנטלי20/09/2020
שלום פרופ'
ב-3.9 הוחזרו 2 עוברים טריים בני שלושה ימים.
ב- 15.9 בטא 131
ב- 17.9 בטא 411
ב- 20.9 בטא 851
בין הבטא השניה לשלישית עברו שלושה ימים ומכאן הדאגה.
האם אכן לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה
פרופ` דוד בידר20/09/2020הבטא השלישית לא עלתה יפה.
יש לחזור שוב על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היית ממליץ לבדוק שוב?
נטלי20/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי
פרופ` דוד בידר20/09/2020מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות ששניים נקלטו ואחד פרש בדרך?
נטלי21/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר21/09/2020אף אחד לא ״פורש״ בימים אילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת 2 עוברים טריים וסיכויי קליטהלילי20/09/2020
שלום ד״ר, בת 33 טיפול IVF ראשון במיקרומניפולציה. הוחזרו 2 עוברים טריים כיומיים וחצי לאחר השאיבה (אחד 7 תאים והשני 5).
האם נחשבים עוברים טובים? כיצד הדירוג מתבצע?
מה הסיכוי לקליטה של לפחות עובר אחד?
חג שמח! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי טוב למדי למרות הנתונים לגבי מספר התאים אינו מספיק מהימן כדי לבצע הערכה אופטימאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להזריק גונאל? וסת התחילה ופסקהלילוש ל19/09/2020
שלום, לפי הפרוטוקול שלי אני צריכה להזריק גונאל ביום ה-2 לווסת.
אתמול התחלתי וסת אך בערב זה פסק והיום בצהריים היו מעין הפרשות חומות.
אשמח לדעת אם לחכות עוד יום או להזריק כבר היום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר20/09/2020אפשר להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפי בדיקת דם ובדיקה ביתית חיוביתחנה19/09/2020
שלום פרופ'.
יום חמישי האחרון ביצעתי בדיקות דם
E2-169.13 pg/ml
Progesterone-0.39 ng/ml
Lh-7 ml
יום שבת היום בדיקת ביוץ ביתית חיובית,
יש לי בדיקת דם רק יום שני בגלל החג לא עובדים אני פוחדת להפסיד את הביוץ, האם אני יכולה להפסיד את הביוץ, לפי בדיקות הדם?חוששת מכיוון שהיום יצאה לי בדיקה ביתית חיובית. אשמח למענה ועזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
פרופ` דוד בידר20/09/2020מה היה גודל הזקיק?
אם בכל זאת יצא חיובי, יתכן שהיה ביוץ ואי אםשר למנוע זאת אך אפשר קיום יחסים.
ביום הבדיקה תדעי אם היה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפא עם פרוטוקול מחקה מחזוריעל19/09/2020
שלום,
אני אמורה להתחיל פרוטוקול מחקה מחזור להחזרת מוקפא ורציתי להבין מספר דברים.
כאשר מגיע דימום - האם זה משנה כמה זמן הדימום נמשך? האם העובדה שהדימום הוא רק במשך יומיים ולא נמשך כמו מחזור משפיעה על אופן הטיפול או הצלחתו?
אם האסטרופם מונע ביוץ, מה הסיבה למעשה שפרוגרסטרון עולה בכל מקרה (הרי אין ביוץ)?
האם יש דרך לשלוט במקרה כזה על רמת הפרוגרסטרון?
באיזה רמות פרוגרסטרון ניתן לבצע החזרה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר20/09/2020כמות הדימום לא משנה.
כאשר לוקחים אסטרופם , לרוב , אין תהליכי ביוץ.
באופן לא שכיח, עקב האסטרופם, יכולה כמות מסוימת של הורמון ה LH לעלות ולגרום לעליית פרוגסטרון וזהו סיבוך של הטיפול.
בנשים שזה קורה הרבה פעמים יש דרכי טיפול למנוע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשפרוגרסטרון עולה
יעל21/09/2020האם זה קורה בכל טיפול או יכול להיות שטיפול אחד הפרוגרסטרון עולה וטיפול אחריו לא?
איך מונעים את העליה בפרוגרסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר21/09/2020לא בכל טיפול .
זה קורה בשכיחות נמוכה ואפשר למנוע זאת על ידי לקיחת זריקות המונעות עלית הורמון LH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי הפרוגרסטרון
יעל21/09/2020מתי צריך לקחת את הזריקות?
האם ניתן לדעת מתחילת הטיפול?
כי למעשה הבדיקות מתבצעות רק 10 ימים אחר תחילת הטיפול.
האם זה לא מאוחר מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
פרופ` דוד בידר22/09/2020אם זה קרה פעם אחת חוזרים על אוטו הטיפול והסיכויים קטנים שזה יקרה שוב.
אם בכל זאת זה קורה נותנים זריקות מיום 5-6 לתחילת לקיחת האסטרופם או יותר מוקדם, לפי שיקול במטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות מצב בפרוטוקול כזה
יעל23/09/2020שהחזרת המוקפאים תהיה אחרי 8 או 10 ימים מיום תחילת הדימום?
מתי הזמן האופטימלי להחזיר מוקפאים בפרוטוקול מחקה מחזור?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר23/09/2020לפני החלטה על החזרת עוברים בודקים עובי רירית ובדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
אם הרירית אובה ו האסטרוגן גבוה והפרוגסטרון נמוך נותנים , ביחד עם האסטרוגן, פרוגסטרון ואז אחרי מספר ימים מחזירים עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגרסטרון
יעל26/09/2020אם הבנתי נכון החזרה מתבצעת כשפרוגרסטרון נמוך.
אבל לקיחת פרוגרסטרון לפני החזרה למעשה מעלה רמות פרוגרסטרון בדם.
האם זה לא פוגע בסיכויי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר26/09/2020ככה צריך להיות.
זה מה שקורה באופן טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקפפטיל לאחר זריקת אוביטרלאסתי18/09/2020
שלום,
נאמר לי בשעה מסוימת להזריק את האוביטרל לפני השאיבה בשילוב עם דקפפטיל. שכחתי לקנות את הדקפפטיל. האם אפשר להזריק את האוביטרל בשעה שנאמר לי ואת הדקפפטיל אלך לקנות ואזריק כשעתיים אחרי. האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת
פרופ` דוד בידר19/09/2020אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון בדיקת מעקב לפני החזרת קפואטלי18/09/2020
נוטלת אסטרופם ובהמשך נוסיף דופסטון וקרינון.
נאמר לי לעשות בדיקות נעקב ביום 13 לווסת.
ייתכן ותהיה לי בעיה עם העבודה ואצטרך לעשות יום אחרי ביום 14, האם זה בסדר או שיש משמעות וקריטיות ליום?
בד"כ מחזור סדיר...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר19/09/2020זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות ורודות אחרי בטא חיוביתשני18/09/2020
שלום,
12 יום אחרי החזרת 2 עוברים יום 3 - בטא 131.
14 יום אחרי (אתמול) - בטא 411.
פרוגסטרון גבוה מ-190.
בימים האחרונים הכתמות ורודות-שקפקפות שבאות והולכות, בעיקר בניגוב ומעט על הפד.
הרופא שלי לא התרגש והורה להמשיך עם תמיכה של אנדומטין פעמיים ביום, אבל אני לא רגועה.
מה עושים כשמופיע דימום בשלב כזה? הולכים להיבדק? אם לא מתחזק, לא עושים כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות
פרופ` דוד בידר19/09/2020לא עושים כלום.
ממשיכים לפי הוראות רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בחומרי ניקוי בתחילת היריוןשיר18/09/2020
שלום,
האם מותר להשתמש בחומרי ניקוי כדוגמת אקונומיקה בתחילת היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי
פרופ` דוד בידר18/09/2020תגידי לבעלך שמותר.
אם את מתעקשת לנרות אז גם זה אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה לפרופ' בידר ופרופ' אשכנזי על המענה!שירי17/09/2020
פרופ' בידר ופרופ' אשכנזי היקרים,
רוצה לנצל את החג שבפתח ולהודות לשניכם בשמי ובוודאי בשם עוד רבות על מענה מהיר, אישי, סבלני, מקצועי ורציני לכל שאלותינו בפורום הזה.
דווקא בתקופה לחוצה זו המענה שלכם יוצר לפחות רוגע וידע. שנה מוצלחת וחג שמח.
תודה 💜* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג
פרופ` דוד בידר17/09/2020חג שמח
שנה פוריה
ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ משוער לפי ערכי בדיקת דםחנה17/09/2020
שלום פרופ
ביצעתי בדיקת דם של מעקב ביוץ היום בבוקר
E2-169.13 pg/ml
Progesterone-0.39ng/ml
Lh-7 ml
מתי ביוץ? יש לי בדיקת דם נוספת יום שני עוד ארבע ימים ב 21/9
מפחדת להחמיץ תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר17/09/2020את רחוקה ביוץ.
זה בסדר לבדוק ב21.9
במקביל צריך גם אולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה וחג שמח וכשר אין כמוך שתמיד עונה תבורך מפי עליון על כל המענה המהיר שלך שתמיד מציל
חנה17/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אסטרופם והשפעה על זקיקים בהחזרת מוקפאשיר17/09/2020
שלום רב,
מנסה להבין - האסטרופם הבנתי שמונע ביוץ ומעבה את הרירית, מצד שני יודעת שהאסטרדיול מעיד על התפתחות הזקיקים.
ונטילת האסטרופם מעלה את רמת האסטרדיול בדם.
אז אם יש זקיקים שגדלים איך אין ביוץ?
ושאלה נוספת האם הגיוני שיש לי הפרשות נמתחות כמו של ביוץ יחד עם אסטרופם?
יום 7 לווסת. נוטלת אסטרופם 3 פעמים ביום החל מיום 3 לווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר17/09/2020במהלך מחזור טבעי הורמון ה FSH גורם לגדילת זקיק המפריש אסטרוגן.
ברגע שניתן אסטרוגן מבחוץ רמתו הגבוהה בדם מונעת הפרשת הורמון ה FSH ולכן אין גדילת זקיקים ו אסטרופם עושה את הפעולה על רירית הרחם במקום האסטרוגן מהזקיק.
גם ההפרשות הן תוצאה מלקיחת האסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר מוקפא קומפקטי - מה הכוונה?א17/09/2020
במעבדה אמרו לי שיש לי עובר מוקפא קומפקטי - למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר17/09/2020קומפקטי פירושו מהודק ,כלומר העובר עובר שלב בהתפתחות שבו מתרכזים התאים ומתחילים לעבור משלב של מספר תאים קטן ליותר תאים צפופים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוופס רירית והחזרת מוקפאיםיעל16/09/2020
שלום,
אני מבינה שהמטרה בלקיחת אסטרופם לפני החזרת עוברים היא לעבות את הרירית ולמנוע ביוץ.
אצלי כבר פעמיים היה ביוץ למרות אסטרופם
ופעם אחת רירית התחילה לרדת אחרי 10 ימים ועוד לפני הביוץ
והיו גם מקרים שהייתה רירית טובה עם אסטרופם.
איך זה במקרה שלי שלעתים האסטרופם עובד ולפעמים לא?
האם יש קשר לגיל מבוגר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שלך שידע לעקר את עליית הפרוגסטרון המוקדמת באמצעים תרופתיים ולשפר את תגובת הרירית ולהגדיל את סיכוייך להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)