מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר בטא תוצאה לאחר אוביטרולאדל11/11/2020
לקחתי אוביטרול בשבת בבוקר היום עשיתי בדיקות לדעת על הביוץ לאחר 5 ימים מהאוביטרול לדעת מה המצב שולחת קובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר
פרופ` דוד בידר11/11/2020תחזרי על הבדיקה מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של בלסטוציסט מוקפא וכניסה להיריון שלישיאורית10/11/2020
שלום רב!
בת 30 שני ילדים ברקע מטיפולי פוריות.
כעת בסבב לילד שלישי.
החזירו לי בלסטוציסט מוקפא 4bb ללא הריון.
נותרו שניים מוקפאים 3ab.
אני מעוניינת להחזיר את שניהם אך הרופא שלי לא בעד.
אני טוענת ש:
1. בדוח מעבדה של אסותא ראיתי שבתחלה לא דירגו אותם כבלסטוציסטים ואז שינו את הדירוג- אני מסיקה מזה שהם התפתחו קצת יותר מאוחר אך אין לי הוכחה לזה.
2. אם לא נכנסתי להריון מהעובר היותר איכותי אז אני לא חושבת ששני עוברים בדרגה כזו ישתרשו שניהם.
הרופא שלי טוען ש:
1. מדובר בעוברים מצויינים בעלי סיכויי השתרשות מצוינים.
2. שהריון תאומים ומעלה פי כמה את הסיכוי לבעיות נכות ומבחינתו מדובר בהחלטה מאוד לא נכונה.
אשמח לשמוע מה דעתכם!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצדק עם הרופא שלך בכל המובנים,לא תמיד איכות מורפולוגית בהכרח היא איכות גנטית ולכן הסיכוי לתאומים בהחזרת שני בלסטוציסטים מהותי ולכן שכרך עלול להסתיים בהפסדך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה בשבוע 9 גיל 40יעל10/11/2020
שלום פרופ'
בת 40, לאחר הפלה בשבוע 9 (זרע תורם).
4.10 ציטוטק
11.10 מנה שניה של ציטוטק עקב שארית קטנה
18.10 באולטרסאונד רחם נקי לגמרי, רירית 8, 3 זקיקים גדולים (17-21) בשחלה שמאל.
22.10 אסטרדיול 2796 LH-1.8 P- 3 FSH-1.9
ביום שישי האחרון (כמעט 5 שבועות אחרי ציטוטק) החל דימום חלש, רובו חום, מעט דם טרי.
ביום ראשון - אסטרדיול 899, פרוגסטרון 3.2, LH-1.2
לאור המשכות הדימום הבוקר (שלישי) חזרתי על הבדיקה כולל אולטרסאונד.
אסטרדיול 958, פרוגסטרון 3.1, LH-2.2
בטא שלילית.
רירית 12, זקיקים 13, 19 בשחלה שמאל וגם ציסטה בגודל 31×38 צלולה בשחלה שמאל.
מה מראות התוצאות?
מה הדימום שיש כעת אם לא מחזור ולא ירידת בטא?
מה משמעות הציסטה?
להיכן נעלמו הזקיקים שהיו אחרי הציטוטק אם לא היה ביוץ ולא מחזור?
מתי אקבל מחזור "נורמלי"?
סליחה על ריבוי השאלות... הרופא שלי לא עונה לי על השאלות ואני ממש דואגת.
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי מבצע בראש ובראשונה בדיקת ביטה כדי לאתר אפשרות של שאריות מיקרוסקופיות של תאי שיליה העלולים לשבש את האיפוס שלך וגם לעורר התפתחות ציסטות עקב פעילות ה-HCG
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
יעל10/11/2020תודה על ההתיחסות.
נעשתה הבוקר בדיקת בטא - יצא קטן מ-3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה הרופא יכול לתת לך טיפול הורמונלי ייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל12/11/2020תודה על המענה.
בבדיקה היום אצל הרופא - רירית מעובה עם חללים ציסטיים, 2 זקיקים גדולים וציסטה פשוטה בשחלה שמאל.
נתן דופסטון פעמים ביום לשבוע ואמר שיגיע מחזור עוד כ-10 ימים.
בינתיים הדימום הלא מוסבר ממשיך. איך אדע מתי הדימום הנוכחי מתחלף למחזור?
אני כבר כמעט שבוע עם הדימום הזה שנמשך, אם המחזור יגיע עוד 10 ימים יצא שיהיה לי דימום כשלושה וחצי שבועות. האם הגיוני מצב כזה?
מה הסיכוי שדופסטון אכן יאפס את המערכת ואוכל להתחיל מחזור טיפול נוסף עם הגעת המחזור האמיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדימום שיופיע בעקבות הטילת התרופות אמור להיות מחזור ובבדיקת אולטרסאונד הרירית תהיה דקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא אחרי חמישה ימיםקלנסווה10/11/2020
ביום ראשון החזרתי עובר מוקפא אחרי 5ימים והדרגה שלו 3BB מה זה אומר טוב אפשרות להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת
פרופ` דוד בידר10/11/2020הדירוגים הללו לא תמיד ברורים לכל הרופאים ואמבריולוגים ולכן חשוב לדעת איזה עוברים היו יום 4.
בכל אופן דרגה טובה זה 4AA, 4ABו 4BB
אך זה לא אמר שהעובר שהוחזר אצלך הוא גם טוב.
תמיד יש סיכויים להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
קלנסווה10/11/2020תודה רבה .אני מקווה להיכנס להריון אבל אני מרגישה כאבים כמו כאבי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צפוי ונורמלי,שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרול בשבת בבוקר וביוץאדל09/11/2020
זקיק ימין 16. 19 שמאל ציסטה 40 מ"מ וזקיק 22 על 24. פעמים ביום איקוקלמין ביום 5 לווסת יום 32 לווסת ללא ביוץ מעקב זקיקים יום 32 ווסת הומלץ אוביטרול בשבת בבוקר זריקה ב.ד ראשון אסטרדיול 2500 lh ירד ל 9.20 פרוגסטרום 8.8 עלה פעם ראשונה לאחר 24 שעות מאוביטרול קיימתי יחסים לא בשישי לפני הזריקה אלא חמישי לילה מוצאי שבת וראשון לילה היום אולטראסונד אין ציסטה ירד 13 מ"מ זקיק נראה אולי גופיף צהוב ללא נוזל דוגלס אין ציסטות וב.ד היום אוסטרידיל ירד 740 . Lh ירד 6.40 פרוגסטרום 7.6 השאלה שלי קיימתי יחסים חמישי שבת לילה וראשון לילה לא בשישי שבבוקר הזריקה זה מהווה בעיה לזריקת אוביטרול למה ירד לי מ 2500 ל 740 למחרת להיום הכוונה למה אין נוזל דוגלס האם כבר בייצתי אתמול אחרי 28 שעות וקיימתי בלילה לאחר 17 שעות ולילה אחרי 39 שעות למה ירדו היום הבדיקות (עבר) לידה ראשונה טבעי לפני 7 שנים וניסיון להיכנס לפני חצי שנה שוב איך הבדיקות הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה
פרופ` דוד בידר09/11/2020מרגע זריקת האוביטרל מתחילים תהליכי ביוץ, וכעבור 36-40 שעות אחרי הזריקה יהיה ביוץ בטוח.
לא עודים שום בדיקות אירי מתן אוביטרל ואין להן שום משמעות.
אםהקיממת יחסים ביום ראשון בערב אז זה זמן הביוץ המדוייק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופא אמר שלפני הזריקה אוביטרול ולמה אין נוזל וא
אדל09/11/2020למה הרופא אמר שלפני הזריקה אוביטרול חייב קיום ולא שבת בהוקר קיימתי מוצאי שבת וראשון בלחלה אני לא מטופלת בפריון אלא ניסיתי פעם ראשונה איקוקלומין ובהמלצה ללא ביוץ אני הזרקתי אוביטרול ולמה אין נוזל דוגלס איך בבוקר של ראשון לאחר 24 שעות היה 8.8 פרוגסטום והיום אין נוזל אבל אולי גופיף צהוב וכל הציסטות נעלמו תודה תןדה יישר כח על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
פרופ` דוד בידר10/11/2020אני לא בדיוק מבין מה את כותבת.
כאשר רופא אומר לקיים יחסים לפני אוביטרל זה כי יכול להיות ביוץ מהורמון שלך.
בכלנאופן תמיד עד ביוץ אחרי אוביטרל ואם ניתן לפני שהביוץ שלך קרה אז זה יהיה 36-40 שעות אחרי הזריקה.
המדד החשוב לביוץ זה עליית פרוגסטרון בדם
נוזל וכל הדברים האחרים לא תמיד מופיעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרול בשבת בבוקר וביוץאדל09/11/2020
זקיק ימין 16. 19 שמאל ציסטה 40 מ"מ וזקיק 22 על 24. פעמים ביום איקוקלמין ביום 5 לווסת יום 32 לווסת ללא ביוץ מעקב זקיקים יום 32 ווסת הומלץ אוביטרול בשבת בבוקר זריקה ב.ד ראשון אסטרדיול 2500 lh ירד ל 9.20 פרוגסטרום 8.8 עלה פעם ראשונה לאחר 24 שעות מאוביטרול קיימתי יחסים לא בשישי לפני הזריקה אלא חמישי לילה מוצאי שבת וראשון לילה היום אולטראסונד אין ציסטה ירד 13 מ"מ זקיק נראה אולי גופיף צהוב ללא נוזל דוגלס אין ציסטות וב.ד היום אוסטרידיל ירד 740 . Lh ירד 6.40 פרוגסטרום 7.6 השאלה שלי קיימתי יחסים חמישי שבת לילה וראשון לילה לא בשישי שבבוקר הזריקה זה מהווה בעיה לזריקת אוביטרול למה ירד לי מ 2500 ל 740 למחרת להיום הכוונה למה אין נוזל דוגלס האם כבר בייצתי אתמול אחרי 28 שעות וקיימתי בלילה לאחר 17 שעות ולילה אחרי 39 שעות למה ירדו היום הבדיקות (עבר) לידה ראשונה טבעי לפני 7 שנים וניסיון להיכנס לפני חצי שנה שוב איך הבדיקות הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שבייצת ונקווה שעיתוי היחסים נתן מענה הולם-בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות העובר בשבועיים עד הבטאלי07/11/2020
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל שעלתה לי אחרי סבב קודם שהיה שלילי (אני חדשה בתהליך ה IVF)..מקווה שאצליח להסביר את עצמי כמו שצריך.
מרגע ההחזרה יש שבועיים עד לבטא.
ביום ההחזרה מחזירים עובר ואחרי שבועיים בודקים בטא, במידה והבטא שלילית, יש דרך לדעת מתי בשבועיים האלה העובר הפסיק להתפתח?
פשוט יש מצב שזה קורה ממש בהתחלה וממשיכים תמיכה על ריק ומעניין אותי לדעת אם זה קורה בהתחלה או אפילו באמצע השבועיים אולי אפשר לבדוק למה זה קורה בדיוק בזמן הזה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר07/11/2020השתרשות מתבצעת ביום החזרת העובר עד יומיים לאחר החזרתו.
עובר שמשתרש מתחיל להפריש לדם האם הורמון ההריון , עקב רמות קטנות בתחילה ,אפשר למדוד את ההורמון בין יום 9-10 לאחר החזרתו.
היות וקודם לא ניתן לזהות רמות נמוכות, אלא רק כעבור כ 9-10 ימים, כאשר הבדיקה מופיעה חיובית או לא , רק אז אנחנו יודעים אם השתרש או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב להיות דימום השתרשות?
לי07/11/2020תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב
פרופ` דוד בידר07/11/2020אני לא חושב שיש בכלל דבר כזה ״דימום של השתרשות״
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית שאיבת ביציותלlilach06/11/2020
איך מתבצע הליך שאיבת ביציות? ההרדמה היא קצרה? ואחרי השאיבה משתחררים ישר הביתה? או שצריכים לעשות עוד בדיקות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
לlilach06/11/2020האם הרדמה הזאת מסוכנת ? אני מאוד נירתעת מהרדמות
אשמח לשמוע איך מתבצע כל ההליך אם יש סיבה להלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה
פרופ` דוד בידר06/11/2020תהליך ההפריה מצריך הסבר מפורט שיש לקבלו מהרופא המטפל.
ההרדמה חא מסוכנת.
השאיבה לוקחת מספר דקות, תלוי במספר הזקיקים.
משתחררים באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיכנות לתסמונת אשרמן לאחר גרידהאלין06/11/2020
שלום רב,
לצערי הרב, השבוע עברתי גרידה (בשאיבה) של תאומים עקב הפסקת דופק בשבוע 9
בת 41, יחידנית. הריון IVF. בריאה באופן כללי ללא בעיות פוריות עד כו.
כעת ברצוני להחלים ולחזור לטיפולים. אך חוששת ביותר שהגרידה לא תגרום לתסמונת אשרמן.
1. מהי היתכנות לתסמונת אשרמן לאחר מה שעברתי?
2. מה הסיכויים שלי להיקלט להריון לאחר הפסקת הריון?
תודה מראש,
אלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנות
פרופ` דוד בידר06/11/2020הסיכויים לאשרמן אחריי גרידה לא שכיח.
אם הגרידה עברה בסדר , סיכוייך להרות הם כפי שהיו טרום הגרידה ותלויה בגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסטים קפואים האם ההחלטה היא של הרופא?אורית05/11/2020
שלום רב,
בת 30 יש לי שני ילדים מטיפולי פוריות
חזרתי לסבב לילד שלישי
עשיתי החזרה אחת של בלסטוציסט מוקפא 4bb ללא הריון.
נותרו שני עוברים 3ab.
הרופא שלי מסרב להחזיר שני עוברים ואני ממש רוצה להחזיר שניים.
מדובר בעוברים לא בדרגה מאוד גבוהה ולמה לא לעלות את הסיכויים?
אשמח לדעת האם ההחלטה כמה עוברים להחזיר היא רק של הרופא המטפל? או שיש מקום להתחשב ברצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת
פרופ` דוד בידר06/11/2020אם לא עברת ניתוח קיסרי את יכולה להחזיר 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסור התכופפות קדימה בשלב בהריוןנגה05/11/2020
מאיזה שלב בהריון אסור להתכופף קדימה, למה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה לבצע זאת,יחד עם זאת יש לבצע זאת בזהירות כדי למנוע מעידה ונפילה על הבטן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול, פורגסטרום ואיקוקלמין האם יהיה ביוץאדל04/11/2020
זקיק 22 אסטרדיול עלה 2054 לקחתי איקוקלמין ו2 ביום ה- 28 לווסת אסטרדיול עלה היום 2054 lh ירד 10 האם תקים פרוגסטרום עלה 2.5 האם תקין האם אני יבייץ
תקין ,לקראת ביוץ,ניתן לתזמן את הביוץ באמצעות מתן אוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה על זמן ביוץ לפי ערכים מבדיקותאדל04/11/2020
לאסטרדיול 2054 היום. עלה. מ 1500 השבוע ביום אחד
מאירוקין 5 ימים בהתחלה היום ה 28 לאחר ווסת עלה עוד היום
אסטרדיול 2054 רירית הרחם ירד השבוע. מ16 ל14היום.. Lh היה 28 תחילת שבוע והיום 10 ופרוגסטרום 2.5 אין נוזל דוגלס האם כבר בייצתי או שיש סיכוי
לקראת ביוץ מתן אוביטרל היום תתחום את הביוץ לטווח של 24-48 שעות לאחר הזריקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זקיק 24 עם מעט נוזל זה אומר שהיה ביוץ כבר?מילי04/11/2020
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר04/11/2020קרוב לודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר נטילת איקולמין וירידה של פרוגסטרוםאדל04/11/2020
איקוקלמין האם ביוץ היה
בוקר טוב יום 28 לאחר ווסת איקוקלמין 2 ביום יום חמישי של ווסת יום 26 של הווסת מעקב אסטרדיול 1977 le 29.50 פרוגסטרו 2.7 זקיק 17 רירית 16 למחרת זקיק 18 ירידה אוסטרדיול 1799 le 17.40 פרוגסטרום ירידה 2.2 האם זה בסדר למה ירד 2.2 צריך להעלות??
טווח שינוי אפשרי לקראת ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)