מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה בשחלה ימנית במעקב זקיקים עלולה להפריע לביוץ?לנה05/09/2020
שלום,
אני במעקב זקיקים ללא טיפול הורמונלי. ברקע שחלות פוליציסטיות.
בשחלה ימין נצפתה ציסטה צלולה בגודל 43*58 מ"מ.
האם הציסטה עשויה להפריע לביוץ החודש? האם קיים חשש לכניסה להריון עם ציסטה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופ` דוד בידר06/09/2020אם מעקב הזקיקים מתקדם טוב עם בדיקות דם במקביל ,אז אין שום בעיה או הפרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לפני החזרת מוקפאים - האם ניתן?נטע05/09/2020
שלום, יש לי החזרת מוקפאים בעוד יומיים האם ניתן לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום
פרופ` דוד בידר05/09/2020אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לזקיק ללא אוביטרל בניסיון להיריון טבעי?יהלי04/09/2020
שלום.
סליחה שאני קצת חופרת בנושא אבל פשוט היה פדיחה בטיפול והתבטלה לי החזרה בגלל לטרזול שדיקק לי רירית... אתמול היה תוצאה שלי רירית 4 וזקיק 21. בדיקות דם הראו שאני לא בביוץ
(פרוגסטרון פחות מ 2, אסטרדיול 885
lh 3.70)
אתמול לקחתי אסטרופם וגינלי פעמיים בניסיון לעבות רירית ואולי לנסות טבעי...
שאלתי האם חייב לקחת היום אוביטרל כדי שיהיה ביוץ?
או שפשוט אפשר לקיים יחסים בלי אוביטרל ויהיה ביוץ?
הרופא רוצה לבדוק בראשון תוצאות דם וא.ס אבל עד אז אני בטוחה שיהיה מאוחר כי הזקיק כבר 21...
אשמח לדעת מה דעתך בבקשה .
קשה לי לפספס בלי לדעת שניסיתי למרות שסיכוי קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה
פרופ` דוד בידר04/09/2020בשביל לטרזול לא חייבים לתת אוביטרל.
תמיד יהיה ביוץ אחרי לטרזול על ידי הורמון הביוץ הטבעי.
הביוץ יהיה ביום א לפי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי שוב בדיקה
שוב אני04/09/2020תודה על תשובתך..
עשיתי היום מעקב זקיקים
שוב..והזקיק שאתמול היה 21, היום כתבו עליו ציסטה
בגודל 29x27
האם הגיוני שזקיק הפך לציסטה ?
האם החודש לא יהיה ביוץ?
יש עוד זקיקים בגודל 9,10,11 ..
מה בדרכ עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
פרופ` דוד בידר04/09/2020היה ביוץ והזקיק הפך לגופים צהוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער סיכויי הצלחה בין עוברים בני 3 ובני 5רוני03/09/2020
היי פרופ',
אשמח להתייחסותכם.
לפעמים נדמה לי שכל הסיפור של עוברים יום 3 הוא פיקציה. שמלכתחילה אין להם באמת סיכוי להשתרש.
בכל פעם שמוחזר לי עובר יום 3 אני מרגישה כאילו החזירו בשביל להחזיר, אבל זה אבוד מראש.
מה דעתכם? באמת יש פער גדול כ"כ בסיכויי ההצלחה בין החזרת יום 3 ל-5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ` דוד בידר03/09/2020ההרגשה שלך לא נכונה.
עוברים ביום 3 נקלטים מצויין אך עניין ההשרשה תלוי בגורמים רבים.
יש יחידות שיום 3 אצלהם נותן
יותר הריונות מיום 5.
צריכים לפעול לפי הרופא המטפל ובעל הניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עודדת את רוחי
רוני03/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אשמח לשמוע גם את דעתך בעניין
רוני09/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אנטי די באיזה שבוע בהיריון נותנים?דנה03/09/2020
שלום
שבוע 25 עשיתי קמבוס נוגדנים יצא שלילי
סוג הדם -b מדובר בהריון שני
בשבוע 6 קיבלתי אנטי די עקב דימומים
האם צריכה להתחסן שוב? אם כן מאיזה שבוע עד איזה שבוע אפשר לקבל את החיסון שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ` דוד בידר03/09/2020שבוע 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת לטרזול לעיבוי רירית ותוצאה הפוכהמיואשת03/09/2020
שלום
לפני כמה ימים כתבתי פה שלקחתי 5 ימים לטרזול פרוטוקול לעיבוי רירית... מה שעשה בדיוק להפך... הרירית פעם ראשונה בחיים שלי 4 על זקיק 21.
אסטרדיול 865. פרוגסטרון פחות מ-2,
lh3.70 ..
1) האם אפשר לעשות משהו לנסות לעבות רירית לפחות שאנסה טבע אסטרופם או כל דבר אחרי?
2) האם יש מצב שהרירית שלי ככה וזה לא מהלטרזול? (תמיד היא מגיעה לפחות ל 7-8)..
ושאלה אחרונה האם אני חייבת לקחת אוביטרל כדי שיהיה ביוץ? כי לפי הבדיקות הביוץ רחוק והזקיק ענק...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי מעקב נטילת אוביטרל עוד יום ונוטל תוספת אסטרופם בניסיון לעבות את הרירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שלא לקחתי בכלל
מיואשת03/09/2020תודה על התשובה
העניין שלא לקחתי בכלל אסטרופם..רק לטרזול מהיום ה 5 למחזור..
ואני כבר ביום 10 למחזור עם זקיק 21 ורירית דקה..
האם עדיין יש טעם לקחת אסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כריתת חצוצרות בזמן וסת חודשיתהילה03/09/2020
היי,
אני אמורה לעבור כריתת חצוצרות ביום חמישי שבוע הבא והווסת שלי תיהיה יומיים לפני הניתוח.
האם ניתן לעשות את הניתוח הזה בזמן שאני בווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתה
פרופ` דוד בידר03/09/2020אין מניעה, אך אין תשובה ברורה.
תלוי ברופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שבוע לאחר ביוץ עם בטא שליליתנטע02/09/2020
לקחתי חודשיים של הפסקה מהטיפולים - לא נוטלת דבר.
האם הגיוני שיש לי הפרשות לבנות שבוע לאחר ביוץ - בטא שלילית וללא קיום יחסים/ היתכנות של היריון.
האם זה הגיוני/ תקין?
רגילה לרוב שיש הפרשות לפני/ בזמן ביוץ ובמקסימום יומיים אחרי.
על מה זה מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תוספת
נטע02/09/2020רוצה להוסיף שאין לי כל גירוי כלשהו/ משהו אחר שעלול להעיד על פטריה ולכן מתפלאת כי זה נראה בדיוק כמו הפרשות של לפני הביוץ (אני בוודאות לפחות חמישה ימים אחרי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המצב לא מעיד על כלום ויש לבצע בדיקות כדי לביון את ההחימות בין ההפרשות לביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונלי בניסיונות להיכנס להיריון טבעיליאת02/09/2020
שלום, אני בחורה צעירה בת 23, נשואה ורוצה להכנס להריון, מנסה 5 חודשים.
ביקשתי מרופא עור שלי בלי קשר לפוריות בדיקת הורמונים ועשיתי אותה ביום ה-4 לווסת כדי לקבל על הדרך מידע אמין לגבי פוריות וקיבלתי fsh 9.5 lh 6 וe2 225
אני בהתמוטטות עצבים בבקשה האם אוכל להכנס להריון באופן טבעי עם הנתונים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח
פרופ` דוד בידר02/09/2020כן.
בהתמוטטות עצבים מטפל רופא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא לאחר החזרת עוברים טריים מה המשמעות?יעל02/09/2020
שלום,
לאחר החזרת 2 עוברים טריים יום 5 ב-21.8.
בטא ראשונה לפני יומיים 199, פרוגסטרון מעל 190.
היום, יומיים אחרי הבדיקה הקודמת, בטא 561, פרוגסטרון מעל 190.
האם תקין למרות שקפץ יותר מפי 2 (אמרו לי לצפות ל-400).
יש לציין שלפני יומיים כ-20 שעות של מעט הפרשות חומות בניגוב בלבד שחלפו (בינתיים). האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ערכי בטא באיחור של מחזור - האם היריון?עדי01/09/2020
שלום, אני באיחור מחזור של 5 ימים עשיתי בדיקה ביתית, יצא פס חלש ועשיתי היום בדיקת דם יצאה לי תוצאה של 49, האם זה תקין?
אני אעשה בעוד יומיים בדיקה חוזרת אבל בשביל להיות רגועה עד אז... יש לציין שהביוץ שלי מאוחר בדרך כלל (יודעת מהריונות קודמים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר01/09/2020הבדיקה מראה שאת בהריון והיות ולא ברור מצי נקלטת רק הבדיקה הבאה תראה לנו האם הולך בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון
עדי02/09/2020ובאיזה שלב ניתן לראות שק הריון? במידה והבטא אתמול היתה 49?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק
פרופ` דוד בידר02/09/2020בעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון
עדי08/09/2020שלום, ביום חמישי ביצעתי בדיקת בטא חוזרת וזה עלה ל 184
היום 6 ימים אחרי ביצעתי אלטראסונד בשביל להיות רגועה ונצפה שק הריון ממש קטן שמתאים לשבוע פחות מ 5 כך היה רשום בפירוט של הבדיקה, מחזור אחרון 27.7 אני צריכה להיות היום בשבוע 6+1 אני יודעת שיש לי תמיד ביוץ מאוחר האם זה נשמע לך תקין? קבעתי אולטראסונד נוסף לעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק
פרופ` דוד בידר08/09/2020יש לחכות בסבלנות לעוד בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Amh נמוך מאוד בגיל צעיר האם יש משמעות?שמרית01/09/2020
שלום
בת 28 אחרי הריון תאומים ספונטני לפני שנתיים
בחודש 8 קיבלתי שני מחזורים בהפרש של שבועיים
עשיתי פרופיל הורמונלי ולהלן התוצאות :
Bhcg 0
ESTRADIOL (E-2) 143 pmol\L
PROGESTERONE 0.58 ng\mL
LH 7.0 IU\L
FSH 21.28 IU\L
PROLACTIN 14.04 ng\mL
TESTOSTERONE- TOTAL 0.21ng\mL
TSH 1.14 uIU\ml
T4-FREE 14.52 pmol\L
עשיתי גם בדיקת amh והתוצאה היא 0.16 pg\ml
האם אני לקראת גיל המעבר בגיל צעיר כזה? כמעט תוך כמה זמן אני אהיה ב אל-וסת? יכול להיות שיש טעות בשתי בדיקות שונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמוך
פרופ` דוד בידר01/09/2020הרמות בהחלט לא מתאימות לגיל שלך ולכן את צריכה לעבור ברור שכולל ברור גנטי, מעקב מחזור טבעי ועוד.
יש לפנות לרופא פריון שיעשה את הברור המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAmh נמוך מאוד בגיל 28
שמרית02/09/2020אם זה אכן המצב מתי אני אגיע לגיל מעבר לפי הנתונים שלי ? זה יקח שנים או זה יהיה בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAmh נמוך FSH גבוה מאוד בגיל 28
שמרית03/09/2020
אם זה אכן המצב מתי אני אגיע לגיל מעבר לפי הנתונים שלי ? זה יקח שנים או זה יהיה בקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור הנושא מחייב בירור כולל בירור גנטי לרקע אפשרי לנתוני הרזרבה השחלתית הנמוכים שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים וחישוב גיל היריוןמאי01/09/2020
שלום רב, אשמח לעזרה בחישוב גיל היריון.
וסת אחרונה 14/7. החזרת בלסטוציסט קפוא ב 4/8. מה גיל ההיריון? ואיזה תאריך וסת לעדכן בקופה בשביל מעקב היריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת
פרופ` דוד בידר01/09/2020תשימי את גלגל ההריון כך שהיום הראשון של הוסת האחרון יהיה ב17.7
ולפי זה לחשב גיל הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הורמונים Fsh ו-LH ביחס לזמן המחזורקורל01/09/2020
שלום פרופ', אשמח לקבל הסבר קטן על רמת ההורמונים ביום הראשון למחזור וביום החמישי נניח...
האם ביום הראשון ההורמונים אמורים להיות נמוכים או גבוהים יותר מהיום החמישי?
יצא לי מקרה מוזר שבו ההורמונים ביום הראשון היו מאד גבוהים וביום החמישי נמוכים כמעט בחצי. זה לא אמור להיות ההפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת
פרופ` דוד בידר01/09/2020ההורמונים, כולם, נמוכים בוסת גם ביום הראשון וגם יום חמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך יתכן ביום הראשון fsh 14 וביום החמישי fsh 9?
קורל01/09/2020מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלוי באיזה הורמונים מדובר?,עשויים להיות שינויים ברמת האסטרוגן והפרוגסטרון,פחות ברמת ה-FSH וה-LH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק או ציסטה? כיצד ניתן לדעת?שירן01/09/2020
שלום בוקר טוב.
אתמול שאלתי אותך לגבי לטרזול אז קודם כל תודה על התשובה.
ורציתי לברר עוד משהו...
ביום ה 3 למחזור היה לי זקיק 19 מה שלא הגיוני כ"כ... כנראה ציסטה.
וביום ה-7 למחזור היה זקיק 15 (אחרי 5 ימי לטרזול)
האם הגיוני כ"כ מהר שיש זקיק 15 או שזו בכלל ציסטה שהייתה 19 שירדה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר01/09/2020הכל יכול להיות
צריך לעקוב על מהלך תוצאות בדיקות הדם שעושים במקביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)