מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקרנותאני20/10/2007
שבוע טוב
אני 10ימים לאחר החזרת עוברים, מתוך סקרנות אתמול ביצעתי בדיקת הריון ( בסטייק) והתשובה היתה שלילית,
האם התשובה שלילי? או יותר מידי מוקדם ביצעתי את הבדיקה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרנות
פרופ' שחר קול21/10/2007מציע לבצע בדיקת דם להריון במועד שנקבע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרהילה20/10/2007
שלום רב,
יש לי גירוי יתר של שחלות האים אני ירבה בשתיה זה יפחית את הגירוי? מה עלי לעשות בכדי לשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי
פרופ' שחר קול20/10/2007גירוי יתר מאופין בבריחת נוזלים מכלי הדם לחלל הבטן, לכן יש להרבות בשתיה כדי למלא את החסר.
הטיפול במצבים קלים הוא מנוחה בבית, תוך מעקב היחידה המטפלת. במצבים קשים יותר - אישפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר קול
הילה20/10/2007אז למעשה אים אני ירבה בשתיה עד מחר יכול להיות שהשחלות יראו יותר טוב?
ואז יוכלו להחזיר את העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ' שחר קול21/10/2007אין קשר. ההחלטה להחזיר עוברים נסמכת על מידע רב שתקצר היריעה מלפרט.
שתיה מרובה עשויה לתקן במשהו איבוד הנוזלים מכלי הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף ואתמול שכחתי להזריקלונה20/10/2007
ד"ר קול שלום,
אני צריכה את עצתך הדחופה. אני באמצע טיפול IVF 5 (מיום שני) מזריקה כל ערב בסביבות 20:30 בערב 150 יח' פיוריגון.
אתמול, ואין לי מושג איך זה קרה לי, שכחתי להזריק פיוריגון. הזרקתי היום בבוקר איך שהבנתי את הטעות שלי.
האם זה יכול לדפוק לי את הטיפול? האם יכול להיגרם נזק בהתפתחות הזקיקים?
אנא תשובתך הדחופה - תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' שחר קול20/10/2007סביר כי לא יקרה שום נזק. ועם זאת, אנא, הקפידי על הזריקות במועדן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
לונה20/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותאירנה20/10/2007
שלום רב! לא ענו לי על השאלות שלי אשמח לקבל חוות דעת של שני הרופאים
אבקש עזרתכם בפיאנוח בדיקות
מחזור 1/10 רירית 2.8
מיום 10 למחזור אני לוקחת אדלט וגינלי 10מג - כדור בבוקר וכדור בערב לניסיון לעבות רירית
ב11/10 רירית 3.3
E2-קטן מ200
Pr-1.6 nmol/l
LH - 14.3 iu/l
ב12/10
E2- 305 pmolL
Pr-1.8 nmol/l
LH - 12.3 iu/l
ב14/10 רירית 4.4
E2- 585 pmolL
Pr-2.2 nmol/l
LH - 35 iu/l
ב15/10
E2- 349 pmolL
Pr-3.8 nmol/l
LH - 137.6 iu/l
ביוץ ראינו אבל ישנה ירידה של אסטרודיול
ב16/10 רירית 4.8
E2- 42.9 pgr/ml
Pr-0.9 ngr/l
*** יש לשים לב ליחידות אחרות בתאריך 16/10
בדיקות ם היום 18/10 (יש לציין שמיום 16/10 אני מקבלת 4כדורים של פרוגינובה)
E2 -742 pmol/l
Pr - 17.6 nmol/l
LH - 15.2 ui/l
האם אתה יכול להסביר לי בבקשה ירידה של E2?
מה זה יכול להיות?
תודה מראש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול20/10/2007ירידה חדה ברמת האסטרדיול מיד לאחר הביוץ היא נורמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרהילה20/10/2007
בוקר טוב,
אתמול נאשבו לי ביציות 12 מתוכם 3 הופרו האים זה לא מעט עוברים? זה יספיק לי ל 2 טיפולי הפריה אני ממש בדיכאון נאמר לי ששאר הבציות היו באיכות ירודה יכול להיות ש 9 ביציות לא היו בשלות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט
פרופ' שחר קול20/10/2007הממוצע עומד על 66% הפריות. 25% זה מעט נמוך.
רצוי לעבור על שלב גירוי השחלות, אולי ניתן ללמוד משהו.
בכל מקרה, יש סיכוי טוב להריון משלושה עוברים שנוצרוץ
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות בשלט רחוק...אתי מנורווגיה19/10/2007
שלום רב, שמי אתי ואני חיה בנורווגיה. אשמח אם תוכל ליעץ לי מהי הדרך המהירה לקבל טיפול בארץ כאשר אני בחו"ל. אני מנסה כבר יותר משנה להכנס להריון, ולצערי ללא כול הצלחה. בדיוק חזרתי מביקור קצרצר בארץ, הייתי אצל מומחה לפוריות( פרטי) בכדי שהכול ילך מהר יותר, הוא בדק אותי וקבע שהכול בסדר אצלי ואצל בעלי. יצא גם שבייצתי בדיוק שהייתי אצלו והוא שלח אותנו לקיים יחסים. כשעזבתי הוא אמר שלפי כול הנתונים שיש ברשותו, הכול תקין ואולי אפילו אני בהריון, חזרתי עכשיו לנורווגיה בלי ציפיות גדולות שכן הוא לא עשה שום דבר שאנחנו לא עשינו לפני. ואכן קיבלתי את המחזור על אף שאני יודעת בוודאות שעשינו זאת בזמן המתאים והכול בסדר איתנו. אני רוצה לציין שאני בת 32 ואולי קצת לחוצה מכול העניין, מה שלא ממש בא לטובתי, אבל זה המצב. והחלטתי לקבל טיפול. שאלתי היא, האם ניתן לקבל טיפול פעם בחודש, כאשר אני חושבת להגיע לארץ רק בעת זמן הביוץ. אני לא בטוחה לגבי המערכת כאן בנורווגיה, הכול פה איטי ויקר. וידוע לי שהמערכת בישראל היא מהטובות בעולם. האם קיימת אפשרות להתחיל טיפול פה בנורווגיה כגון כדורים או זריקות ולהמשיך אותו בישראל? אין לי מושג מהי הפרוצדורה ואיך הדברים מתנהלים. אני מתחילה להרגיש את הלחץ של הזמן, אני מעוניינת בהרבה ילדים והשעון פתאום מתחיל לתקתק. אשמח למידע וליעוצך בנושא. בתודה מראש אתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורווגיה
פרופ' שחר קול20/10/2007לגבי הברור שעברת:
פרופיל הורמונאלי יום 3 , בדיקת פרוגסטרון יום 21?
צילום רחם?
בדיקת זרע?
כדי לעבור טיפול פוריות יש צורך במעבדה לבדיקת הורמוני הדם, מכון לבדיקות אולטרסאונד, גישה לתרופות, מעבדה לזרע.
לא בטוח שכל זה נמצא בהישג ידך.
אם כן - יש על מה לדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
דני20/10/2007אני גם מנסה בשלט רחוק מארגנטינה (בדיוק אותו גיל כמו שלך ואותה תקופת זמן של נסיונות)
עברתי לגור באתר הזה :)
מקווה לטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אתי
TZCO24/10/2007אני מנסה כבר מזה שנתיים, אנחנו חיים בדרום ספרד וכאן זה התחום הזה לא ממש מפותח,
אני מגיעה לארץ אחת לחצי שנה ואז מנסה טיפול.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה במורפולוגיהדני19/10/2007
שלום לרופאים המכובדים, ביצעתי בדיקת זרע, הכל היה תקין למעט מורפולוגיה נמוכה של 8 %
רציתי לדעת האם יש סיכוי להריון ספונטני?
או האם אנחנו צריכים לפנות לטיפול?
אולי יעזור לכם לדעת כי ריכוז הזרע שרשום לי הוא 62.100.000
אנחנו קצת מודאגים לגבי התוצאה? אשמח לשמוע מה דעתכם על הליך טבעי או כדאי לעבור לטיפולים
אנחנו מנסים רק כ 4 חודשים אבל לאור התוצאה נלחצנו וחשבנו לפנות לטיפול....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול20/10/2007לא להילחץ, זה זרע שבהחלט יכול לתת הריון באופן טיבעי, ללא טיפול כשלהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל משפר השרשה?רעות19/10/2007
בת 35 ללא ילדים אחרי 7 טיפולי IVF שלא נקלטו.
הרופא הציע פיפל ואמר שהמחקרים שנויים במחלוקת האם עוזר או לא בהשרשה. מצד שני אמר שאולי יש סיכון להדבקויות ברחם.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול20/10/2007הסיכון להידבקויות ברחם - אפסי.
לדעתי - שווה לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמצאת בהכנה לפני IVFדניאלה19/10/2007
שלום לרופאים המקסימים ותודה מראש!
בת 30.
אני כעת בטיפול של דקאפפטיל התחלת זריקות מהיום ה21 למחזור כל יום 0.1....
נכון להיום נמצאת ביום ה32 למחזור וטרם קיבלתי מחזור... אני יודעת שאינני בהריון.
הרופא ביקש שאגיע ביום א' יום 34 למחזור לבדיקת דם ואולט' לבדיקה באם הושג דיכוי והאם ניתן להתחיל את הגונל (150 יח').
רציתי לשאול מה יקרה אם לא אקבל את המחזור ואתחיל עם הגונל... האם זה ישפיע על תגובת הגוף לטיפול ... פחות ביציות וכו'...
ודבר שני באם כן אקבל מחזור במהלך הזריקות של הגונל האם זה גם יהווה איזה שהוא גורם מפריע לטיפול?
אודה לתשובתכם.
שבת נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול20/10/2007אם בדיקת הדם ובדיקת האולטרסאונד יהיו תקינות - אין בעיה להתחיל טיפול, גם אם לא הגיע המחזור. זה לא ישפיע על התוצאוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית וערכי בטאמיקי19/10/2007
ד"ר שלום,
תאריך המחזור האחרון שלי היה 22.9. הזרעה ב- 5/10, לאחר איקקלומין פעמיים ביום וזריקת אוביטרל ב-4/10. לפני ההזרעה עובי הרירית היה 5 מ"מ. ב-18/10 בוצעה בדיקת דם שהראתה בטא 40 ובאולטרסאונד רירית 8 מ"מ. האם ערכי הבטא והרירית תקינים לשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול20/10/2007הכל נראה תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור, השמנה חריגה, עייפות,סנדרה19/10/2007
שלום רב,
כבר 5 שנים אני מחפשת תשובה לעלייה הדרסטית שהתרחשה במשקל 25 קילו במשך שנה ואף פחות. תמיד עסקתי בפעילות ספורטיבי ושמרתי על תזונה נכונה.
בנוסף, המחזור שבתחילה הופיעה מידי חודש באופן מדוייק החל להופיע פחות ופחות עד שכעת ללא גלולות אינו מופיע כלל. אני חשה עייפות, נשירת שיער, מצבי רוח משתנים וכתוצאה מהבעיה גם יאוש.
הסברה היתה כי יש לי שחלות פוליציסטיות. לפי כך טופלתי וכלום לא השתנה, עד שלפני חודש ביקשתי הפניה נוספת לאולטרסאונד ובו לא נראו כלל שחלות פוליציסטיות.
תמיד הייתי ילדה מלאה אך בגיל 12 התחלתי במעקב אצל תזונאית עקב כולסטרול גבוה עד שרזיתי ומגיל זה ועד גיל 18 הייתי אובססיבית למשקל והוא אינו היה יציב: כל הזמן עליות וירידות במשקל.
בגיל 18 עד 20 המשקל שלי השתנה דרסטית מ52 ועד 80 קילו. נכון להיום לא מצאתי אנדוקרינולוג בעל נכונות וסבלנות לחקור את הבעיה הזו לעומק, נותנים לי פתרונות סטנדרטיים: גלולות לקבלת מחזור וספורט ואכילה נכונה להרזיה. כשההנחה היתה כי יש לי שחלות פוליציסטיות נתנו לי מטפורמין' אך לא הועיל. אני יותר מאשמח אם תוכלו להפנות אותי לרופא מומחה שיוכל לעבוד איתי. לא משנה דרך קופת חולים או פרטי צפון, מרכז או דרום הארץ, כל מה שיכול לעזור.
בתודה רבה על הסבלנות,
סנדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יו-יו
פרופ' שחר קול20/10/2007עליות וירידות חדות במשקל מערערות את האיזון ההרומונלי הנחוץ לקיום הביוץ.
משקל תקין ויציב יחזיר הביוץ, והמחזור לסידרו.
כל זאת בהנחה שלא נמצאו חריגות בבדיקות ההורמונאליות שלך.
לדעתי אינך זקוקה לרופא מתחום הפיריון, אלא לסיוע בתחומים אחרים כדי להבטיח משקל תקין ויציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרהילה19/10/2007
שלום רב,
היום עברתי שאיבה שאבו לי 12 ביציות האים סכום הבציות בסדר כמה לדעתך ישארו טובות?
הרופא ממליץ על החזרת עוברים רק בחודש הבא מכיוון שהשחלות מגורות יותר מדיי ביום ראשון הוא יחליט מה לעשות האים כאשר מקפאים את העוברים הם לא נפגעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ' שחר קול20/10/200712 ביציות זה מצוין.
במוצע כשני שליש עוברים הפריה.
מחזורי הפשרה מניבים פחות הריונות לעומת הטריים, אך הבטיחות שלך קודמת לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר ללא דופקדנה19/10/2007
שלום,
אתמול עשיתי בדיקת US (שבוע 7 +3), נמצא אצלי עובר עם שק הריון שמתאים לשבוע 7 +4 ימים, בלי דופק.
האם יכול להיות שהפסקת ההריון נוצרה לאחר שבשבוע הזה הייתי חולה עם חום גבוה (38.6) ושלשולים? מה התהליכים שעליי לעבור כעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא דופק
פרופ' שחר קול20/10/2007מחלת חום כולל שלשול לא תיגרום להפלה.
יש צורך לרוקן את הרחם מתוכנו.
אם בגרידה, או ע"י שימוש בכדורים (ציטוטק).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימים לאחר החזרת עובריםאורטל19/10/2007
שלום
לפני 14 יום הוחזרו לי 2 עוברים כל אחד בעל 5 תאים.
אני משתמשת באנדומטרין 3 פעמים ליום.
בדיקת הדם נקבעה לי ליום ראשון.
היום בבוקר התחיל דימום קל.
אולי כבר אין טעם לבצע בדיקת דם להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
פרופ' שחר קול20/10/2007מציע להמשיך בטיפול ולבצע בדיקת דם כמתוכנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןחסוי18/10/2007
בקרוב אני אמורה לעשות בדיקת דם, לאחר שימוש באיקקלומין ואוביטרל, ע"מ לוודא אם אכן אני בהריון. שאלתי היא איך אני יודעת לפי תוצאות הבדיקה מהי תוצאה חיובית ומה שלילית. שם הבדיקה הוא BETA-HCG. האם יודעים לפי מספר כלשהו? אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול19/10/2007כל מספר זוכה..
אם אין הריון בד"כ כתוב בטא קטן מ - 3 או קטן מ- 5 , או משהו בסיגנון.
אם יש מספר חיובי כלשהו (למשל 82, 25, 19, 52, 174, 204, 9, 329 וכו') זה אומר שמתחיל הריון ויש לעקוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)