מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 7לימורי12/10/2007
אני בשבוע 7 אחרי IVF, בשבוע שעבר ראו 2 שקים באולטרסאונד ושבוע הבא (ביום ג') נבדוק דופק בע"ה.
התמיכה שאני לוקחת היא 2 אסטרופם ו-2 קרינון ונאמר לי להמשיך כך.
אתמול בערב כשהוצאתי את המוליך לאחר שהחדרתי את החומר ראיתי עליו כתמי דם מפוזרים (על גבי המוליך) ולאחר מכן עקבתי כל הלילה לראות שלא מתפתח דימום והכל היה בסדר עד שבבוקר שוב הוצאתי את המוליך והפעם היו כתמי דם רק על הקצה של המוליך ולא לאורכו!
אציין שאין לי כתמי דם על התחתונית וגם לא בניגוב אלא רק כשאני מוציאה את המוליך ורק בפעמיים האחרונות.
מה זה הדימום הזה?
מה עליי לעשות עכשיו?
יש סיבה לדאגה הרבה שאני חשה?
תדריכו אותי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
פרופ' שחר קול12/10/2007לא לדאוג! להמשיך בטיפול כרגיל.
נראה דברים טובים ביום שלישי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עליך, שבת שלום.
לימורי12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת הזרע להפרייה חוץ גופיתויויאן12/10/2007
ברצוני לברר מה עדיף להגיע להפרייה חוץ גופית - עם זרע יחסית חדש ( כלומר לקיים יחסים בערך שבוע לפני ההפרייה ) או עם זרע ישן יותר - כלומר לקיים יחסים חודש לפני.
האם הגורם של זמן הזרע הוא קריטי להפרייה?
אשמח לקבל תשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול12/10/2007את הזרע להפריה חוץ גופית יש לתת ביום השאיבה.
בימים שלפני השאיבה מומלץ לא לקיים יחסים, בעיקר עקב רגישות השחלות המגורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרהילה11/10/2007
ערב טוב, אני התחלתי בטיפול תרופתי לפני הפריה חוץ גופית במקרה אתה הרופא שלי יש לי שאלה האים ביום השאיבה אתה תהיה כי הבנתי שצריך לשאוב לפי זמן מדיוק האים זה מסתדר לפי שעות העבודה שלך?אני פשוט סומכת רק עלייך אז אני קצת מודאגת מהעניין.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה היקרה:
פרופ' שחר קול12/10/2007יום "התורנות" שלי יוצא בימי שלישי בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר
הילה12/10/2007היי בהמשך לתשובתך האים אני מבינה נכון אתה נמצא רק ביום שלישי באלישע זאת אומרת שאים לא יצא לי ביום שלישי אז רופא אחר יבצע את הפעולה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/10/2007נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לקבלת מחזוראור11/10/2007
אני לפני הפריה ראשונה, לא בהריון , ולא קבלתי מחזור . הרופא המליץ על כדורים לקבלת מחזור 2 כדורים ביום לחמישה ימים.
שאלתי היא :
אני מרגישה שאני עומדת לקבל האם לחכות למחזור הטבעי או לזרז עם הכדורים . אני באיחור של חודש.
והאם אני לוקחת כדורים ומקבלת לפני היום החמישי האם להפסיק את הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור היקרה:
פרופ' שחר קול12/10/2007מציע להתחיל בטיפול, ואם תוך כדי יגיע מחזור - להפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמעיין11/10/2007
אני עכשיו אבודה, בפורום אומרים לי שביום ה12 להחזרה רמת 18 היא היריון תקין, אבל האחות בבית חולים אומרת לי שהסיכוי מאוד קלוש שההריון ישרוד, האם זה נכון? מה האחוז להצלחה??? האם הנטיה היא להצלחה או אי הצלחה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מימי
טל11/10/2007למעשה, שתי התשובות שקיבלת נכונות, במידה זו או אחרת.
עקרונית, בטא מתחת ל-20 ביום ה-12 מדאיגה קצת, כי יתכן ומדובר בהריון כימי, מה שנקרא (הריון שלא התפתח כבר בשלבים הראשונים- רמת בטא חיובית נצפית בדם אך לא נראה שק הריון ברחם). לרמת בטא כזו יש להתייחס באופטימיות זהירה- מצד אחד היו הריונות מוצלחים, ולא מעטים, שהתפתחו מהתחלה כזו, ולכן התשובות שקיבלת בפורום נכונות. מצד שני, רמת בטא נמוכה מצביעה במקרים רבים אחרים על הריון שלא התפתח ובעצם נפל בשלב מאוד מוקדם.
הכי נכון יהיה לחכות יומיים לבדיקה שאחרי- אם הבטא תרד סימן שזה נפל, ואם תעלה- גם אם היא לא בדיוק תוכפל- זה סימן מצויין.
היו לי מספר הריונות כאלו, שבסופו של דבר לא התפתחו- אבל הרופא תמיד אמר לי שהאינדיקציה הכי טובה זה לראות אם יש עלייה אחרי יומיים או לא. האחיות מניחות מתוך נסיון שמדובר בהריון כימי- אבל שוב, זה לא בהכרח נכון.
בהצלחה ותהיי אופטימית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינדרלה
פרופ' שחר קול12/10/2007אין כמוך!
מדוייק להפליא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול, לצערי זה הכל מנסיון..
טל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לסנדרלה וד"ר שחר- בטא אחרי יומ
מעיין12/10/2007הבטא שלי אחרי יומיים עלתה ל49
תודה לאל אני מאוד שמחה
אבל אמרו לי שרמת הורמונים מסויימים נמוכה אצלי ונתנו לי תרופות לחיזוק
מקווה שהבטא תמשיך להכפיל את עצמה
תודה על התשובות המעולות שמאוד עוזרות לי ותודה על התמיכההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי11/10/2007
רציתי לדעת האם בהריון טבעי של תאומים יש אפשרות שהתאומים יצאו שונים? ומה הסיכוי שהם יצאו שונים בהריון טבעי?
האם מחייב שבהריון תאומים ב - ivf התאומים יצאו שונים? ומה הסיכוי שהם יצאו דומים ב - ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
פרופ' שחר קול11/10/2007השאלה האם יש 2 עוברים נפרדים, שנוצרו מביציות שונות, או 2 עוברים המתפתחים בשק הריון משותף, ונוצרו מביצית אחת.
בהריון טיבעי יתכן ויהיו תאומים שונים עקב ביוץ של 2 ביציות. זה לא נדיר, בעיקר בגילים המתקדמים יותר.
כנ"ל יתכן תאומים זהים ב - IVF, אך הסיכוי לכך די נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי11/10/2007אם הבנתי אותך נכון אז כשאני רואה תאומים שונים סביר להניח שרוב הסיכויים שזה מטיפולי הפריה?
ואני שאני לאחר החזרת שני עוברים אם שניהם יקלטו רוב הסיכויים שהם יצאו שונים נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
פרופ' שחר קול12/10/2007נכון לשתי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריון?חסויה11/10/2007
אני נמצאת בשבוע 5+5 האם אני בשבוע
5 או 6 להריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי11/10/2007את בסוף שבוע 6 להריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואגת
חסויה11/10/2007לפני יומיים ביצעתי אולטרסאונד נצפה שק הריון בגודל 8 מ"מ ובתוכו שק חלמון
לא נצפה עובר וכמובן לא דופק האם זה מדאיג?
קבעתי תור לשבוע הבא בתקווה שכן אראה עובר ודופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי11/10/2007אם את בטוח בשבוע 6 ולא רואים עובר יתכן שיש בעיה. כדאי אבל לא להתיאש ולחכות לאולטרסאונד בעוד שבוע כי לפעמים ההריון יותר צעיר ממה שחושבים ולכן לא רואים אותו בבירור.
מחזיק לך אצבעות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמשיך לעדכן
חסוי11/10/2007תודה ד"ר ישי
מקווה שיהיו חדשות טובות
סופשבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאמיה11/10/2007
מהי רמת הבטא האידאלית? יש לי טבלה שבכלל לא מובנת, כל מספר כלול בכמה טווחים, השאלה שלי ביום ה12 להחזרה כמה צריך להיות?? אחרי יומיים כמה צריך להיות?? מאוד מודה על התשובות שעוזרות לי להבין יותר מה מתרחש איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול11/10/2007הרמה עצמה לא חשובה. מה שחשוב זה קצב העליה! הבטא עולה מאפס למאה אלף!!!
בתחילת הדרך יש הכפלה כל יומיים.
זה מה שקובע, לא המספר עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בתחילת הריוןפוריה10/10/2007
שלום רב ד"ר,
אני מאוד מודאגת.
האם מותר לעבור ניתוח סינוסים בהרדמה מלאה בתחילת הריון ממש ממש צעיר.ההריון רק התגלה.שבוע 4+2.
האם יש סכנה לעובר באם חייבים לעבור את הניתוח?
תודה מקרב לב.
הדואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
ד''ר דוד ישי10/10/2007אם הניתוח חשוב לפי דעת רופא האא"ג, חעשי אותו. אל תדאגי, הסיכוי שההריון יפגע כתוצאה מהניתוח הוא קטן ביותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאמעיין10/10/2007
שלום, ביום 12 להחזרת שני עוברים (8 תאים כל אחד) רמת בטא 18. האם יש מצב שההריון ישרוד?? בבקשה תשובה אני בלחץ מחריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימי היקרה
לימורי10/10/2007אל תהיי בלחץ, הבטא בסדר גמור והיא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים, זו הבדיקה היחידה כרגע.
מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי?
פרופ' שחר קול11/10/2007כן, חייבים להמשיך לעקוב אחר רמת הבטא, ולתעד הכפלה כל יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שחלותדני10/10/2007
דר' שלום- חזרתי ממעקב זקיקים, היום ה 11 למחזור, יש לי מראה פוליצסטי וכתוב לי שיש לי ציסטות בגודל של 7 מ"מ ושתיים בגודל של 10 מ"מ על השחלה הימנית.
מה שמדאיג אותי יותר זה שכתוב לי שהשחלות שינו את גודלן (מהבדיקה הקודמת לפני חודשיים) וגדלו , מה זה אומר? מה משפיע על הגדילה שלהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
דני10/10/2007האם אחד משני הזקיקים של ה 10 מ"מ בשחלה השמאלית שלי יכול להיות הזקיק המוביל?
אמנם זה היום ה -11 אבל המחזורים שלי בני 30 ימים בממוצע.
בנוסף עובי רירית הרחם 7 מ"מ.
האם אני צפיה לבייץ החודש על פי הנתונים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים
פרופ' שחר קול11/10/2007כן, יש סיכוי, אך חייבים להמשיך לעקוב כדי לתעד המשך צמיחת הזקיקים לכיוון של 20 ממ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתשרון10/10/2007
שלום ד"ר קול,בבדיקה בחלל הרחם נראה ספטום שבולט מהפונדוס עד ל-30% מחלל הרחם ונצפו פתחים תקינים של חצצוצרות. נאמר לי לשקול אפשרות לכריתת מחיצה רחמית. יש לציין כי אני בת 40 אם לילד שנולד ספונטנית. האם לחוסר הצלחת טיפולי הפריית מבחנה - 10 במספר יש קשר לתוצאות הבדיקה? תודה מראש, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספטום
פרופ' שחר קול11/10/2007מבנה הרחם לא משתנה עם הגיל מבחינת הספטום.
אותה מחיצה היתה ברחם גם כאשר היית בהריון שהסתיים בהצלחה.
מחיצה של 30% אינה אמורה לעורר בעיות, ואם כן - לרוב הפלות, לא חוסר השרשה של ההריון.
כנראה שאין קשר בין המחיצה לכישלונות החוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריוןלימורי10/10/2007
אני בשבוע 5 פלוס 6 ימים.
כששואלים אותי באיזה שבוע אני, מה לומר 5 או 6?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6
שואלת10/10/2007השבוע השישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור...כרמית10/10/2007
אני מאוד סקרנית לדעת אם נקלטתי (אפילו סקרנית עד מאוד)
אני אמורה לקבל מחר מחזור הביוץ שלי היה כביכול בין ה-27/9 ל28/9
יש לי מחזור מאוד סדיר.ממש כל 28 יום.
אין לי תופעות של הריון כלל ומצד שני אני כלל לא מרגישה שאני צריכה לקבל
1) האם ייתכן הריון בשלב מוקדם ללא כל תופעות וללא הפרשות כלל(כי שמעתי שיש הפרשות לפני הריון)
2) אם אעשה היום/מחר בדיקת דם/שתן זה יהיה בסדר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' שחר קול10/10/2007בדיקת דם תענה היטב על השאלות.
בדיקת שתן - לא בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן
ליאור10/10/2007ערב טוב,
לאחר שהיתי כ"כ סקרנית ביצעתי בדיקה שיצאה שלילית ואף קיבלתי מחזור-ביש מזל כפול.
אני לא מבינה - אם קיבלתי היום מחזור, כלומר 27 יום מהמחזור האחרון שהיה ב-14/9 והקפדתי לקיים יחסים בימי הביוץ 24/9-29/9 איך ייתכן שלא נקלטתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליטה
פרופ' שחר קול11/10/2007בכל חודש בו יש ביוץ סיכויי ההריון אינם עולים על 30% בהנחה שבני הזוג צעירים, בריאים ופוריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFאחת שרוצה10/10/2007
שלום לך ד"ר קול.
שנה שעברה הייתי בהריון ובצעו לי הפסקת הריון היות ולא ראו דופק ו/או שק חלמון. ומאז שנה שאני לא מצליחה בטיפולים. כל הבדיקות שבוצעו עד עכשיו תקינות אצלי ואצל בעלי, . אומנם לאחר ההפלה התקשור ואמרו שיש לי סוג דם R מינוס. וקיבלתי זריקה
עשיתי 3 טיפולים, בטיפול האחרון אפילו שקיבלתי מחזור הבטא עלתה ל-37 ואחרי יומיים 112 ואומנם אחרי 4 ימים 127 והפרוגסטרון נשאר אותו דבר. ההריון נפלט החוצה. אני אמורה לבצע בדיקת הדבקויות . אציין כי הגוף מגיב בצורה טובה לטיפול אך העוברים לא נקלטים.
שאלותי:
האם יש משהו שכדאי לי לשאול את הרופא במעמד הבדיקה? למרות שהרופא חושב שהבדיקה תצא תקינה אבל על מנת לשלול חייבים לבצע את הבדיקה.
האם יש בדיקות שהיית ממליץ לי עליהן?
האם עליי לחשוש מההריון הבא?
האם לחץ משפיע עד כדי כך שהעוברים לא נקלטים?
האם אתה חושב שאצליח להקלט?
אשמח לתשובתיך במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטה
פרופ' שחר קול10/10/2007סביר כי הכל תקין.
לחץ נפשי לא משפיע על העוברים.
אין לחשוש מהריון הבא, אלא לקוות שיבוא במהרה ויהיה תקין.
סיכוי מצויין שאכן כך יקרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)