מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 6 ודימום חלש האם ההיריון ישרוד?נועה19/07/2020
שלום רב,
אני כעת בשבוע 6+3. תאריך וסת אחרון 4/7.
הבוקר עשיתי בדיקת בטא שיצאה 28,668. לפני 5 ימים הייתה 7778. מזה 8 ימים יש לי הפרשות חומות והיום כבר החל דימום קל. שני אולטרסאונד שביצעתי בשבוע האחרון הראו שק ללא נתונים עובריים.
האם לפי הנתונים יש סיכוי שההיריון ישרוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה אמורים לזהות עובר ודופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת מועד ביוץ לפני החזרת מוקפאים על בסיס טבעיאלין19/07/2020
שלום,
לפני החזרת עוברים על בסיס טבעי. ביום 10 למחזור הרופא המטפל שלח אותי ל ב.דם למעקב, על בסיס התוצאה החליט כי הביוץ יתרחש יומיים לאחר מכן לי זה היה נראה מוקדם כי בד"כ מבייצת יותר מאוחר יותר הערתי לו ואמר אוקיי אם יש לך ספקות לכי למחרת לב.דם + א.ס
הפעם לאחר התוצאות אמר כי הביוץ יתרחש עוד 4 ימים, האם זו התנהלות סבירה של רופא בעניין מעקב אחר ביוץ? לא אמור להיות מדויק יותר?
אם לא הייתי מעירה לו ההחזרה הייתה מתבצעת מוקדם יותר, האם הטיפול לא היה נדון מראש לכישלון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שלך שיתן לך את הטיפול המיטבי,אם כי לטעמי ביצוע בדיקת דם ואולטרסאונד נותנים מידע מהימן יותר ביחס לביוץ הצפוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ערכי בטא אחרי החזרת בלסטו מוקפאחוה19/07/2020
שלום פרופ, ב-9/7 החזרת בלסטו מוקפא. היום 19/7 ב״ ה בטא 422, אסטרדיול 1260 ופרוגסטרון 65.
מה דעתך על הערכים? האם יש סיכוי שהעובר התפצל לשניים? החזרתי אחד והערך ניראה גבוה, לא? בבקשה חוות דעתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר19/07/2020לא התפצל לשניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
חוה19/07/2020תודה על המענה פרופ.1-
האם הערכים תקינים לדעתך ? בטא אחרי 10 ימים 422, פרוגסטרון 65 ואסטרדיול 1260?
2- האם יש צורך לחזור על הבטא יום שלישי?
3- לוקחת תמיכה אסטרופם, אנדומטרין , זריקות פרונטוגסט 100 שלוש פעמים בשבוע. הרופא ביקש להוריד אספירין. מה דעתך? זאת למרות שהלידה הקודמת הסתיימה ברעלת ואני סובלת ממגרנות ויתר לחץ דם?
5- מותר אקסידול בהריון? תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי תשובתי באתר המקביל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי במחזור שהגיע באיחורנטלי19/07/2020
שלום פרופ',
חודש אחרי הפריה שנכשלה, המחזור אמור היה להגיע היום, אבל מתעכב.
לכשיגיע, אני רוצה לעשות במהלכו בדיקת דם לפרופיל הורמונלי. האם האיחור מעיד על שיבוש הורמונלי? יכול להיות שתוצאות הבדיקה לא יהיו מהימנות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר19/07/2020את יכולה לעשות פרופיל בוסת שתגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם למשקל עודף יש קשר להפלות חוזרות מתרומת ביצית?עינת19/07/2020
היי, אני כבר מיואשת. זו הפעם השלישית שלא הצלחתי עם עובר בלסטו יום 5 אני בת 42 עם משקל עודף גבוה.
בהחזרה הראשונה הייתה בטא גבוה אך הייתה הפלה טבעית שבוע 5+5 החזרה שנייה לא הצליחה כלל החזרה שלישית הפלה טבעית נוספת שבוע 5.. הרופא שלי אמר שעם תרומה משקל הגוף לא צריך להפריע.. אני תוהה.. רירית הרחם הייתה מעולה, עברתי היסטורוסקופיה שבה הוסר לי פוליפ שגם נאמר שלא מפריע.
אני בצומת דרכים והשאלה אם כדאי לרזות לפחות 20 קילו ואז לחזור להחזרות... יש להפיק לקחים מהמצב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר19/07/2020האם קיבלת קלקסן.
לא בגלל השמנת יתר היו הפלות אך כדאי לרדת בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה טובה להורמונים למרות Amh נמוךחנית17/07/2020
בת 41.9
Fsh - 13
E2 נמוך מ 200
AFC 9
Amh 0.32
מגיבה טוב לגונל 112.5
לפני הזרעה 4 זקיקים מובילים והורמונים לפי הרופא טובים.
עוברת להפריה בחודש הבא. ( על פי בקשתי ביקשתי הזרעה)
האם למרות הרזרבה הנמוכה ובגלל התגובה הטובה לגונל במינון יחסית נמוך יש סיכוי שאצליח להשיג הריון
גם בגיל 36 הרזרבה לא היתה כל כך טובה ונולדו לי 3 ילדים מקבלת הורמונים בלבד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2020קשה לדעת בגלל בגיל.
נראה מה יהיה מצב העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפות דמויי אפטותחוה16/07/2020
שלום פרופ, אני אחרי החזרה. נוטלת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום. כתוצאה מכך איזור הפות רטוב כמעט כל הזמן עם הפרשה לבנה של האנדומטרין. דבר שצורב לי. בנוסף לפני יומיים ראיתי בשפתיים החיצוניות של הנרתיק מבפנים פצעים דמויי אפטות קטנטנות. אני ממש כאובה! אף פעם לא סבלתי מזה. שטפתי את האיזור המון פעמים , מחליפה תחבושות וכלום לא עוזר. מפחדת וכואבת עד מאוד. מה זה לדעתך? מה יכול לעזור לי עד שאלך לרופא?( הפצעים ממש כואב ופתח הנרתיק שורף)והאם יכול לפגוע בהשרשת העובר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` דוד בידר17/07/2020יתכן וזה תגובה לאנדומטרין אך צריך לבדוק ולראות בדיוק מה זה.
בכל אופן מינון האנדומטרין הןא גבוה והוראות היצרן הן כדור בוקר וכדור ערב. יש רופאים שהם רוצים להיות ״ שונים״ מאחרים וממליצים אחרת, בניגוד להמלצות המקובלות.
תלוי למה את לוקחת תמיכה זו והאם היא נחוצה בכלל בכמות זו.
האם החזרה של טריים? מוקפאים? על מחזור טבעי.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חוה17/07/2020תודה על המענה פרופ. אני בת 45 במנאופוזה. עובר בלסטו מוקפא ת. ב .
התמיכה; 3 אנדומטרין ליום, 3 אסטרופם ליום, 1 מיקרופירין( עד לבטא) זריקות פרונטוגסט 100 שלוש פעמים בשבוע.
מעולם לא היו לי פצעונים כאלו פנימיים על שפת הפות דמויי אפטות. כואב ברמות שכל היום אני שוטפת ובקושי מתפקדת! בנוסף אתמול יצא לי הרפס על יד השפתיים בפנים. בבדיקות דם אני נשאית של הרפס סוג 1 אבל לא נשאית של הרפס סוג 2. מתחילה לפחד ברמותתתתת שאולי מדובר על הרפס סוג 2 בפות.
במידה וחלילה זה הרפס למטה, אם הבטא תהייה חיובית, זה מסוכן? מה עושים?
קראתי שאם זה הרפס זה בעייה גדולה. ממש מודאגת. בכלל ניתן עם הרפס למטה להרות או שההחזרה הזאת אבודה?( כי הבנתי שהחיידק דוגר לפני שהוא מתפרץ. אז אם עשו החזרה לפני שבוע זה עבר היה שם...והבנתי שבגלל חיידקים יכולה לא להתרחש השתרשות בכלל. האומנם???)תודה בבקשה תרחיב בתשובתך ממש מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
פרופ` דוד בידר19/07/2020אם זה הרפס לא תהיה בעיה בגלל ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרידות זרע לאחר הפשרה מחוץ לגוףדנה16/07/2020
שלום,
אספתי זרע iui לאחר הפשרה ממעבדה עבור הזרעה.
מרגע שאספתי את הזרע מהמעבדה ועד לביצוע ההזרעה עברה כשעה וחצי - שעה וארבעים.
הזרע היה במיכל סגור ועל גופי, כשבחלק מהזמן שהיתי ברכב עם מזגן וחלק מהזמן הייתי מחוץ לרכב ביום חם. אני חוששת שהזרע לא שרד עד ביצוע ההזרעה. האם הזרע יכול לשרוד בתנאים האלה ובפרק זמן זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר16/07/2020זרע לאחר השבחה שורד זמן רב והתנאים שציינת לא ישפיעו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מכניסה להיריון האם יש סיכוי במצב כזה?סיוןן15/07/2020
שלום, קיבלתי היום וסת, אתמול בלילה (12 שעות לפני הווסת) כשישנתי עם חבר שלי התחככתי מעליו היינו בלי תחתון.
לא הייתה חדירה. לא גמר אך היה גירוי והייתה נגיעה בין האיברים. יכול להיות שאם נפלט זרע של לפני גמירה בלי שראיתי וזה יוביל כך להיריון בנסיבות האלה? (בלי חדירה ויום לפני קבלת וסת)
או שבגלל שלא הייתה חדירה ושהיום קיבלתי וסת אני מוגנת? האם יש צורך לקחת פוסטינור למרות שהיום קיבלתי וסת? מעדיפה לא לקחת סתם.
אשמח לדעת בוודאות כי לא רוצה להיכנס להיריון וחוששת מאוד.
יכולה להיות רגועה?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה
פרופ` דוד בידר16/07/2020לא הבנתי את עניין השינה
אך הריון לא יהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר בטא שלילית בהחזרת עובר בלסטוסיוןן14/07/2020
שלום פרופסור,
אני 10 ימים לאחר החזרת עובר בלסטו. בטא שלילית. פרוג'- 6.4.
1. האם זה סופי? יש מקום לבדוק שוב או 10 ימים אחרי ההחזרה מספיקים בוודאות ואין מקום להפתעות?
2. הפסקתי לקיחת התמיכה - אנדומטרין. מתי אמורה להגיע הווסת אם כן?
3. e2 היה אתמול 100 והיום עלה ל150. מדוע יש עליה? לא אמור לרדת לפני ווסת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר
פרופ` דוד בידר14/07/20201.זה סופי.
2.סביב הדלושה ימים.
3.זה באותו טווח ואין לזה משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות ורודות לסירוגין - שבוע 13ענבל14/07/2020
שלום פרופ',
אני בשבוע 13 כעת. 12 שבועות הייתי עם תמיכה הורמונלית (פרגניל, אנדומטרין, ודופסטון) שהופסקה ברגע שסיימתי את שבוע 12.
פחות או יותר החל משבוע 7 מדי פעם יש לי הכתמות ורודות קלות מאוד על התחתון, אבל לא בניגוב. זה ממש מדי פעם ולסירוגין, ובינתיים (מחזיקה אצבעות) לא נצפו בעיות כלשהן בא"ס. שבוע הבא יש לי סקירה.
אני תוהה האם ההכתמות האלו הן סיבה לדאגה וממה הן יכולות לנבוע?
בתודה מראש,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות
פרופ` דוד בידר14/07/2020לא סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לבדוק במצב של בעיית זרע מורפולוגיתאושרית13/07/2020
שלום וברכה.
בת 28 וחצי. בעבר עשיתי הזרעה שנקלט והיה הפסקת דופק ושתי שאיבות כולל שתי החזרות שלא הניבו אפילו מוקפא אחד.
(שאבו באחת 7 והשנייה 21.)
לבעלי בעיית זרע מורפולוגית...
בעצם אני לא מבינה איך בגילי אין עוברים מוקפאים וגם מה שניסו לגדל הדירוג לא משהו..
1) האם pgs או Pgd יכול לעזור לנו?
2) אולי מיון זרע?
2) מה כן יכול לעזור לפעם הבאה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה
פרופ` דוד בידר13/07/2020לא PGS ולא PGD , ולא מיון זרע.
פשוט צריך פרוטוקול מתאים וטוב ותהיה בהריון.
אין ספק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לענות .. מנסיון אישי
חיפה21/07/2020ירשו לי הפרופ ..
אני בדיוק הייתי במקום שלך .. התעקשתי ללכת למכון פרופ ברטוב בפתח תקוה .. בעייה במורפולוגיה של הזרע..
ובעזרת השם היום אני חובקת תינוק בן 3 חודשים אחרי 4 שנים
מאוד ממליצה לך ללכת לברטוב שווה כל שקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת
פרופ` דוד בידר21/07/2020מה שאת עושה זה פרסומת ללא בסיס עובדתי.
אולי אם היית לוקחת אקמול זה גם היה עוזר באותו חודש.
אני לא ממליץ על מיום זרע.
ממליץ לכל אחת ללכת לפי עימת רופא מטפל ולא עיצה של כל מיני שעברו הפריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא שלילית - האם אפשר להפסיק תמיכה?שיר13/07/2020
שלום רב.
יום 9 אחרי החזרת בלסטרו, בטא שלילית (קטנה מ-5).
פרוגסטרון 40 (לוקחת אנדומטרין)
e2- 100
האם אני בכיוון של וסת?
אצטרך לעשות עוד בטא או שזה סופי ולהמתין לווסת לסבב הבא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר13/07/2020סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק ריק - רזרבה שחלתית נמוכהתמר13/07/2020
שלום, בת 38
רזרבה שחלתית נמוכה (הופניתי לייעוץ גנטי ״בדרך״ לאי ספיקת שחלות מוקדמת)
FSH 36
AMH 0.36
לאחר שני ניסיונות שאיבה כושלים.
הסבב הראשון עם הורמונים גונאל F, הסבב השני - טבעי.
בשניהם, זקיק בגודל 17 מ"מ. ( ביום חמישי בשבוע)
שאיבה לאחר 3 ימים. (ביום ראשון בשבוע) - זקיק ריק...
רציתי לדעת מה דעתך על DHEA? או על כל תוסף אחר/ פרוטוקול שונה..
אני מוכנה לנסות כל דבר, עוד לא מוכנה לוותר ולפנות לתרומת ביצית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק
פרופ` דוד בידר13/07/2020כאשר ה FSH הוא 36 לא עושים שאיבות ואין מה לטפל ,אלא לפנות לתרומת ביציות אם כל חוסר הרצון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כלי הדם נשארים מורחבים גם לאחר ההריון והלידה?דפנה13/07/2020
1. בשבועות הראשונים להריון כלי הדם מתרחבים- האם הם נשארים רחבים גם לאחר סיום ההריונות ובהריון הבא לא מתרחבים שוב?
2.האם זה כרוך בכאבי ראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלי דם
פרופ` דוד בידר13/07/2020הם לא נשארים רחבים אלא חוזרים לרוחב הרגיל וזה לא קשור לכאבי ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)