מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועד ביוץ טבעי ועובי של ריריתיעל09/07/2020
שלום,
בעברי שאיבת ביציות לשימור פוריות, בכל המקרים ציינו רירית מצויינת (למרות שלא היה רלוונטי היות ולא תכננו להחזיר).
כעת לקראת החזרת עובר יום 5 קפוא במחזור טבעי.
יום 8 למחזור - E2-498, LH-4.8, P-2.1
זקיקים קטנים (יש לציין כי נעשה אבדומינלי)
יום 10 למחזור (היום) - E2-1046, LH-4.5, P-2.4
זקיק 18, רירית 5.6 (הפעם בגישה וגינלית)
1. מתי לדעתך צפוי הביוץ?
בתוכנית המקורית הרופא תכנן אוביטרל אבל לאור הבדיקות היום החליט לא לתת וללכת על ביוץ טבעי.
2. האם תקין ההתקדמות המהירה מיום 8 ליום 10?
3. מדוע הרירית כ"כ דקה כשבעבר תמיד נראתה מצוין? יש מה לעשות כדי לשפר במעט הזמן שנותר?
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה כנראה התפספסה, מקפיצה
יעל10/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תג1.ביוץ כנראה בטווח של יומיים עד שלושה ימים 2.ההתפתחות תקינה 3.עדיין יש שהות של 2-3 ימים לרירית לחצות את הרף הנדרש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל12/07/2020תודה.
כולם צפו ביוץ בסופש אבל הבוקר -
יום 13 למחזור (טבעי). 2 זקיקים בצד שמאל,16, 20
רירית 9.5
אסטרדיול 2242
LH - 8.1
פרוגסטרון קטן מ-1.2
מדובר במחזור טבעי לפני החזרת מוקפאים.
1. האם תקין רמות כ"כ גבוהות בלי הזרקת הורמונים?
2. מתי צפוי הביוץ?
3. האם עדיף ביוץ טבעי או עם אוביטרל?
(החזרת מוקפאים יום 5)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ בטווח של עד יומיים ,בצעי בדיקה חוזרת מחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל14/07/2020הבוקר, יום 15 למחזור טבעי 2 זקיקים, 20, 24
רירית 10
אסטרדיול
4475 LH-19.3
פרוגסטרון 1.9
מדובר על מחזור טבעי, איך יתכן הורמונים כ"כ גבוהים? בעבר עם הורמונים ויותר זקיקים הרמות היו נמוכות יותר.
מתי צפוי ביוץ? האם כדאי להזריק אוביטרל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ למחרת הבדיקה האחרונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד
פרופ` דוד בידר19/07/2020צריך לבצע בדיקה יומיים אחרי האחרונה ואם הזקיק גדל ורמת האסטרוגן עלתה, יכול להיות שהרירית תעלה.
אם יהיה ביוץ על זקיק 18 ורירית לא עבה יש לבטל ולעשות מחזור אחר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטו מוקפא שהופשר מכווץ - הוחזר לרחם האם ישתרש?חוה09/07/2020
שלום פרופ בידר', רציתי לשאול - עברתי החזרה של בלסטו מוקפא דירוג ab לפני ההקפאה. לאחר שהופשר האמבריולוג כתב שהוא מכווץ וכך הוא הוחזר לרחם.
האם הבלסטו יכול להשתרש מכווץ ברחם?
האם לא מחכים שיחזור לגודלו המקורי והאם זה לא פוגם ביכולתו להשתרש?
מה המצב האידאלי שאליו צריך להגיע בלסטו מופשר לפני החזרתו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטו
פרופ` דוד בידר09/07/2020בעיקרון הם צריכים להתרחב אך בשלב זה צריך לחכות בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חוה09/07/2020תודה על התשובה, ברור לי שצריך לחכות בסבלנות שהעובר לא יהייה מכווץ אבל לי אין שליטה על כך והמעבדה במדיקל בטח לא תחכה. לכן שאלתי: אם עובר בלסטו מוחזר מכווץ לרחם מה ההשלכות על יכולת ההשתרשות? תודה אשמח שתפרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר09/07/2020קיימת יכולת והיא אםשר להגיד בדיוק מה סיכויי ההצלחה היות ואין דפי מעבדה המראים התפתחות עד ליום 5.
לפי מה שאת מתארת הסיכויים פחות טובים מבחסומיסט AA שהתרחב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה החזירו עובר מכווץ? האם הפשירו אחרי שהגעת ומיהרו להחזיר?
שאלה ל- חוה09/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
פרופ` דוד בידר09/07/2020מחזירים בכל מקרה, וזה לא משנה אם היו מחזירים מאוחר יותר׳
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיף שהעובר יחזור לנפח הרגיל שלו בצלחת לפני ההחזרה או ברחם?
.10/07/2020למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר10/07/2020הבלסטוציסט מספיק זמן בחוץ לפני ההחזרה ככה שלא מחכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן? האם מגיע לרוחבו לפני ההקפאה?
.10/07/2020.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
.11/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מניעה להחזיר את העובר בכל שלב את המשך ההתפתחות שלו הוא יבצע ברחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בעזרת הורמונים בגיל 41.8יוכי08/07/2020
מעוניינת בילד חמישי.
להריונות הקודמים נכנסתי בקלות ע"י עזרה של הורמונים ויחסים. בגלל ביוץ לא סדיר. מנסה להרות כך גם עכשיו.
FSH- 13 (גם בצעירותי היה יחסית גבוה)
AFC- 8
אני מגיבה טוב להורמונים.
בטיפול הנוכחי - אחרי 150 גונל - היו 4 זקיקים.
מה דעתך על הרזרבה השחלתית?
האם זה שאני מגיבה טוב לטיפול מגדיל את הסיכוי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה שלך סבירה בהחלט בנסיבות הגיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים לאחר ביצוע פיפלאלמה08/07/2020
מתי מומלץ להחזיר מוקפאים לאחר ביצוע פיפל?
האם אפשר להחזיר כבר במחזור הראשון לאחר ביצוע הפיפל?
האם פיפל משפר או מוריד סיכויי קליטה והשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם כבר נעשה פיפל יש לבצע את הטיפול הייעודי במחזור העוקב לחודש שבוצע הפיפל,הגישה העכשווית אינה מצביעה על יתרון לביצוע הפיפל כחלק מהאמצעים לשיפור סיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת ANTIXA בנטילת קלקסןלירון08/07/2020
שלום ד"ר,
מה אומר תוצאות בדיקה ANTIXA בהשוואה לערכי הייחוס? התוצאה 0.10 כאשר ערכי הייחוס 0.5-1...
התוצאות נסמכות על שימוש בקלקסן בהיריון (שבוע 16).
ברקע - לפני שנתיים כמעט לימפומה, כתוצאה מההקרנות נסתם וריד וישנו חשש לקרישיות. כרגע נוטלת קלקסן 60 מ"ג והרופאת נשים ביקשה לבצע בדיקת פקטורי קרישה כדי לבדוק אם יש צורך להעלות את המינון של הקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבדק anti-factor Xa
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2020מבדק anti-factor Xa נועד למדוד רמות הפארין (unfractionated להלן UFH) והפארין קטן-מולקולארי (low molecular weight heparin להלן LMWH), על מנת לנטר טיפול נוגד קרישה. התחומים התרפויטיים של הפארין הם כדלקמן מעל גיל 18 שנה: רמת LMWH תרפויטית היא: 0.5-1.0 IU/ml (למינון כפול ביום, או 1.0-2.0 IU/ml למינון יחיד ביום) על פי Weitz ב- Hematology: Basic Principles & Practice משנת 2009; רמת UFH תרפויטית לבני 18 שנה ומעלה היא: 0.3-0.7 IU/ml על פי Lehman ו-Frank ב-LabMedicine משנת 2009. תחום ריכוזים פרופילקטיים של הפארין הוא כדלקמן: LMWH היא 0.2-0.5 IU/ml על פי Weitz, ואילו תחום הריכוזים הפרופילקטי של UFH הוא 0.1-0.4 IU/ml על פי Hirsh וחב' ב-Chest משנת 2001
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת ANTIXA
לירון09/07/2020תודה פרופסור.
לא ממש הבנתי את התשובה.
האם 0.10 זה חריג? מתחת לנורמה?
ראיתי בתוצאות בדיקה שהערכי ייחוס / הנורמה זה בין 0.5-1.
האם על סמך התוצאה הזו צריך לעלות את המינון של הקלקסן?
בת 26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההחלטה בדבר העלאת המינון המה באחריותו של הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה משמינים אחרי שאיבת ביציות?אלה08/07/2020
שלום בוקר טוב,
עברתי בחיים שתי שאיבות
ותמיד יום אחרי שאיבה אני משמינה.
כל הזריקות לא השפיעו עליי מבחינת השמנה
רק אחרי שאיבה זה קורה.
רציתי לדעת מדוע? מה קורה בגוף ביום השאיבה שגורם
לי להשמין?
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה
פרופ` דוד בידר08/07/2020גירוי שחלתי גורם להמטברות נוזלים באגן. צבירת נוזלים מעלה משקל.
בנוסף זריקות מעוררות תיאבון, ואוכלים בלי חשיפ לב יותר בסמן הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון ואבנים בכיס מרה - האם אפשר להימנע מניתוח?נוגה08/07/2020
היי, אני אחרי לידה והתגלו אבנים בכיס מרה לאחר מס התקפים...
שאלתי בקבוצת היריונות אם לעוד מישהי היה את התופעה הזאת לאחר אחרי לידה והתפלאתי שהמון נשים הגיבו לי שהיה להם וחלק גדול מהן באמת הסירו את כיס המרה... ידוע לך הקשר בין התופעה להריונות?
ושאלה שנייה מידע שלך האם רצוי לנתח?
כעת מרגישה טוב והפסקתי לאכול שומנים לגמרי. אם שומרים על תזונה בצורה סופר קפדנית אפשר לדעתך לא לעבור ניתוח? או לפחות לדחות את הניתוח? (אני חודש אחרי קיסרי לא ממש בא לי ניתוח כרגע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר08/07/2020לנשים שיש אבנים בכיס מרה הם נוצרו טרם ההריון רק שההריון משנה את זרימות מיצי המרה ויש הצטברות יצר של אבני מרה ולכן מתפרץ בהריון.
לגבי הניתוח יכולה לעשות בעוד זמן מה, לא חודש אחרי ניצוח קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר בידר
נוגה13/07/2020והאם אתה רואה בעיה לבצע את הניתוח חודשיים אחרי הקיסרי? פשוט לפני שבועיים היה לי התקף כאב שהובהלתי למיון אבן שיצאה כנראה ועשתה כאבים גרמה לעליה בתפקודי הכבד ברוך ה' זה מאחוריי..ומאז אני מודעת לכך שאסור לי לאכול שומנים.
פשוט פוחדת מההתקף הבא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
פרופ` דוד בידר13/07/2020אין בעיה לעשות עכשיו ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בטווח urea בזמן היריון ולאחר לידהיעל08/07/2020
היי. בהיריון שלי ה-urea היה 10 שהבנתי שזה תקין (בדרך כלל זה בטווח) ואני חודש אחרי לידה זה 13. שזה מתחת לטווח.
תחילת הטווח התקין זה 17.
האם זה נורמלי? ומה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר08/07/2020זה תקין.
כל עוד זה נמוך זה לא בעייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחילים להזריק גונל F אחרי נטילת גלולות?ליאת07/07/2020
שלום רב,
בת 39, כדי לתזמן תחילת פרוטוקול טיפול אני נוטלת גלולות.
השאלה היא; מתי בדרך כלל מתחילים להזריק גונל?
יום אחרי הגלולה האחרונה? יומיים אחרי? שלושה ימים?
אמרו לי לעשות בדיקות דם כדי לדעת מתי להזריק -
אבל חשוב לי לדעת ממוצע, כדי לדעת פחות או יותר מתי צפויה ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ` דוד בידר07/07/2020האם מי שנתן לך את הזריקות לא הסביר לך את הפרוטוקול הטיפולי?
כל רופא נותן הוראות לפי הבנתו והיות וצריך להיות ביעוץ מתמיד יש לפנות לרופא המטפל לקבל הסבר ככה שתביני מה הולך בדיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונל f אחרי גלולות
ליאת07/07/2020תודה על המענה.
כאמור, אמרו לי לעשות בדיקות דם עם סיום הגלולות ובהתאם יגידו לי מתי להזריק.
רק רציתי לדעת בממוצע- מתי בדרך כלל מתחילים להזריק?
כדי לדעת פחות או יותר מתי ההזרעה צפויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונל
פרופ` דוד בידר08/07/2020מתחילים ביום 4 אונ5 לוסת למשך 5 ימים ובודקים תגובה.
ההזרעה בערך אחרי 13-14 יום מתחילת הזריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים כאבים וגוש יצא האם זו הפלה?אנונימית07/07/2020
החזרת בלסטו מוקפא ב 17/6 הבטא שלי הופלה שלוש פעמים יפה. הפרוגסטרון התחיל ב 22 עלה ל-27 יום שישי היה כתם אדום ואז הפסיק הייתי בלחץ ממש יום א' הזה (לפני יומיים) עשיתי אולטרסאונד ראו שק ושק חלמון מתאים לשבוע הזה. ובטא 1500 ופרוגסטרון 22
היום יום שלישי הבוקר התחיל בדימום ואז ממש התחזק עם גושים קטנים רציתי לאולטרסאונד ראו עדיין את השק ושק חלמון בתוך הרחם עם דימום מעל השק.
עשיתי בטא גם והתוצאה היא 3080 ופרוגסטרון 27
כרגע פחות כאבים ופחות דימום.
מה עליי לעשות והאם אני בהפלה? אני אחרי 3 הפלות בשבוע 6/7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות הפרוגסטרון הנמוך
אנונימית07/07/2020הרופא התעקש לא להביא תמיכה נוספת. נוטלת 3 אנדומטרין ו4 אסטרופם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות
פרופ` דוד בידר07/07/2020קלקסן לוקחת?
אפשר להוסיף זריקות פרוגסטרון אך זה לשיקול רופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לוקחת קלקסן. הרופא עכשיו עדכן
אנונימית07/07/2020שלא לקחת כלום. ולנוח. ניראלי קצת מוגזם מצידו לא לנסות להציל את המצב! לדעתך יש משו שיכול להציל את זה? וניראה לך שיכול להתפתח לטוב? אני ממש בסיוטים. תודה. מחר מבצעת שוב בטא ואולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ` דוד בידר07/07/2020נראה מה הולך מחר בבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי השק נפל היום
אנונימית08/07/2020הייתי הבדיקות וזהו. אני ככ עצובה.. מה אתה ממליץ לעשות עכשיו אחרי 4 הפלות השלב כזה. זה עוברים עם מיון זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי
פרופ` דוד בידר08/07/2020מיון זרע מיותר.
צריך להתחיל קלקסן בפעם הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שאין בעיה בקרשיות??
אנונימי08/07/2020עשיתי את בידקת המורכבת של הקרשיות. ו קריוטיפ עוד לא עשיתי. תודה על המבנה המהיר ככ מעריכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עובר קפוא מפשירים להחזרה?רעות07/07/2020
כאשר יש מספר בלסטוציסטים קפואים להחזרה
איזה עובר מפשירים קודם? מי מחליט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה
פרופ` דוד בידר07/07/2020הרופא נותן את ההוראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מעדיפים להפשיר קודם את העוברים היותר טובים?
.08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר08/07/2020מפשירים ואם יוצא בסדר אז לא מפשירים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים אם יש נישה ברחם?חן07/07/2020
עברתי ניתוח קיסרי לפני שנה ומאז לא קיבלתי מחזור.
בבדיקת א.ס לא נמצא נוזל בדוגלס - האם זה אומר שאין לי נישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך
פרופ` דוד בידר07/07/2020אין שום קשר בין נוזל בדוגלס לנישה.
נישה זה פתיחה קלה של חתך הניתוח בקיר הקדמי של הרחם ואפשר לראות זאת באולטרה סאונד או היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נישה יכולה להפריע לקליטת הריון? אם כן, למה?
חן07/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר07/07/2020לא מפריע לקליטה אך נישה גדולה יכולה להוות בעיה בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בנישה מצטברים נוזלים?
.08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רואים את הנישה , אם קיימת, או את החתך של ניתוח קיסרי בזמן ההחזרה בא.ס?
.08/07/2020
האם יש לנישה או לחתך ברחם משמעות בזמן ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשה
פרופ` דוד בידר08/07/2020אין הצטברות נוזלים ולא רואים בסמן ההחזרה
אם יש חשד אז על ידי היסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך אפשר להיזהר בזמן ההחזרה שלא להחזיר עובר שישתרש על הנישה - על החתך ברחם שנעשה בקיסרי?
.08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נישה תופעות לואי,השפעה על פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2020מעריכים כי הסבירות לדימומים לא סדירים בנשים עם "נישה" שכזו גבוהים פי 3 מאשר בנשים ללא "נישה" (אוכלוסיית הנשים ה"הרגילה") ועומדת על כ 30%. אחד הנושאים החשובים ביותר היא הקשר לאי פוריות, הפרשה מתמדת זו עלולה לפגוע בהשתרשות ולכן לעיתים מומלץ לתקנה בנשים הסובלות מאי פוריות וכמובן תיקון זה הכרחי במקרים בהם דופן הרחם קטנה באופן משמעותי והחשש הוא מפתיחת הצלקת במהלך ההריון או בלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע הנישה גורמת לדימומיםלא סדירים? מה המקור לדימומים?
.09/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישה
פרופ` דוד בידר09/07/2020הנישה לא גורמת לדימומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להיזהר בהחזרה שלא לשים עובר על הנישה , על החתך ברחם מניתוח קיסרי?
.10/07/2020.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישה
פרופ` דוד בידר10/07/2020את העובר שמים בחלק העליון של הרחם וזה רחוק מהנישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מודיעים לגבי מועד החזרה? יחד עם ההוראה למתן פרוגסטרון?דנה06/07/2020
היי,
באיזה שלב של הטיפול הודיעו מודיעים למטופלת על מועד ההחזרה?
האם לפני תחילת מתן פרוגסטרון?
ומתי מעדכנים לגבי מועד הפשרת עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר07/07/2020הרופא מודיע לך מתי להתחיל טיפול בפרוגסטרון ומתי הוא נותן הוראת הפשרה.
יחידת ההפריה מודיע ערב קודם מתי להגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב פוריות לאחר נטילת פרגובריס בגיל 43ליאת06/07/2020
היי.
רציתי לברר על מצב הפוריות בגילי, יודעת שאני בגיל מאוחר מאוד.
נטלתי פרגובריס 7 ימים ובקושי זז משו אני בת 43 ... שחלה אחת 11 שחלה שנייה 4 ועכשיו שינו לי למונופאר מה סיכויי שמשו יזוז??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב
פרופ` דוד בידר06/07/2020בעיקרון זה אותן ההורמונים ,ולפי התיאור שלך זה לא יזוז.
אם הפרופיל ההורמונלי שלך אף הוא לא תקין אז לא צריך לנסות לעשות שאיבות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב לגבי המצב שלי
ליאת06/07/2020הפרופיל הורמונלי 14 חלקיו לי היום בדיקת דם שוב ...בכדי לעבור למונופר..מה כוונתך לא לעשות שאיבה ? תודה שעניתי לי על השאלה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת
פרופ` דוד בידר06/07/2020יש לך פרופיל הורמונלי עדכני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב לגבי המצב שלי
ליאת06/07/2020האחרון ליפני שבוע 14 ויש לציין שאין לי בלוטת התריס ואני נוטלת כדורים ....וכרגע הבדיקה של בלוטת התריס לא יצאה תקינה .ליפני שבוע וידוע לי שזה גם משפיע בנוסף להכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת
פרופ` דוד בידר06/07/2020מתי עשית פרופיל הורמונלי לאחרונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב לגבי המצב שלי
ליאת06/07/2020ליפני שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני
פרופ` דוד בידר06/07/2020תשלחי פרופיל הורמונלי
ליאת06/07/2020חיפשתי היום ולא מצאתי ...אני אחפש שוב ..ממש תודה רבה אלא אם כן מחר אוציא מהקופסה .תודה רבה !
ליאת07/07/2020היי אני שולחת פרופיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב
פרופ` דוד בידר07/07/2020לפי הפרופיל, הגיל ותגובה לטיפול את צריכה לעבור לתרומת ביציות.
ליאת07/07/2020וואי דיכאון גדול תודה
פרופ` דוד בידר07/07/2020יהיה בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב לגבי המצב שלי
ליאת07/07/2020תודה רבה אני מדברת לגבי זה .זה מה שקורה שמחכים לדקה 90 ...הייתי ליפני שנה וחצי פעמיים בהריון טבעי אבל חודש שני זה נפל 2 הריונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי כדאי לעשות סקירה מוקדמת?ליטל05/07/2020
היי,
מתי כדאי לעשות? ראיתי כאלו שממליצים על שבוע 14, וחלק מאוחר יותר. האם זה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 15
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)