מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ בידר שק הריוןאפרת04/05/2018
פרופ שלום
יש לי 2 שאלות
1. בטא שיצא לי היא 1900 האם אם בטא כזאת צריך לראות שק הריון?
2. תחילת חודש 5 היו לי סימני הריון כגון כאבים חזקים בשד שנעלו לחלוטין האם זה אומר שההריון לא תקין ושהבטא בירידה?
3. יש לי תקירות בשחלה שמאלית שהולכים ובאים האם זה אומר גם שמשהו לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר05/05/20181.בשבוע 5, או בערכים של בטא מעל 2000 ,רואים שק.
2.לעניין תחושות הריון זה לא תמיד סימן ברור שאם תחושה נעלמה אז ההריון לא בסדר. לפעמים זה יכול להיות סימנים לאי התפתחות הריון ולכן מה שקובע זהו הי בדיקת האולטרה סאונד.
3.דקירות בשחלה לא אומרות כלום ובהריון יכולות להיות תופעות כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקצרות המחזורים עם טיפול גונאל ואוביטרלמיכל04/05/2018
המחזור שהיעה מאמצע מרץ עד 8 לאפריל היה בן 3 שבועות בלבד עם טיפול גונאל ואוביטרל וביוץ היה בדיוק באמצעו(שבוע וחצי אחרי תחילתו ושבוע וחצי לפני סיומו.
הדימום הוויסתי שהחל ב8 לאפריל היה רצר יחסית יומיים וחצי-3.
מחזור שהחל ב8 לאפריל היה בן 22-23 ימים בלבד.
גיל 43 וחצי ויש 2 הריונות תקינים וספונטניים בשנים 2006-2010.
על מה מעידים קרוב לוודאי התופעות במחזורים האחרונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים נוספים
מיכל04/05/2018amh שלי ערכו 0.99 בבדיקה לפני כחודשיים וחצי ובשנתיים ורבע האחרונות היו לי 4 הפלות טבעיות:2 הפלות כימיות ועוד 2 בשבועות 8-11.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ווסתי
מיכל04/05/2018האחרון היה 4-4וחצי ימים וזה שלפניו היה כאמור קצר 2וחצי-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור
פרופ` דוד בידר04/05/2018עם הגיל יש התקצרות מחזורי הוסת עקב ירידה בפעילות השחלות, וזה דבר רגיל.
בדיקת ה AMH נמוכה אומנם אך יותר חשוב לבדוק פרופיל הורמונלי בוסת.
רק לאחר הפרופיל נוכל להגיד מה מצב השחלות.
באופן כללי אם את מנסה להרות אז יש סיכויים גם למרות המחזור וזאת בתנאי שהפרופיל סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות העובר מתי מסתיימת?יונית04/05/2018
דוקטור שלום
מתי מסתיימת השתרשות העובר כאשר יש הריון ? האם בעליית הבטא? האם כאשר נצפה דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר04/05/2018ההשתרשות היא ביום 5 של העובר .
זה תהליך ביולוגי תאי שמתחיל ביום זה ונגמר תוך זמן קצר.
לאחר 10 ימים מתחיל להופיע הורמון ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר התכווצויות בצד הבטן בהריונותשלומית04/05/2018
פרופ שלום
היו לי מספר הריונות כימיים משהסתיימו בדימום.
לאחר מנכן שוב הריון שהיה מלווה בדימום משבוע 4 והיו לי התכווצויות בצידי הבטן ואז היה בא דימום וזה עד חודש תשע.
עכשיו שוב בתחילת הריון עוד לא עשיתי בדיקת שק ודופק גם יש לי את ההתכווצויות האלה שבהריון הקודם לא ידעו מה הגורם לכך.
מה הסבירות שזה יקרה שוב? והאם אתה חושב שהעובר תקין ויהיה דופק זה ישרוד אם זה מקרה שיחזור על עצמו? יש איזור מסויים בצד ימין בקו הטבור שמתכווץ אצלי שזה היה היה המקור לדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוצויות
פרופ` דוד בידר04/05/2018כאשר המצב ההריוני דומה לקודמיו אזי יכולים להיות אותם התוצאות להריון.
אם לא מוצאים הסיבה לכך תזריקי כל יומיים פרונטוגסט 100 מ״ג
וכן יש לשקול לקיחת קלקסן 40 מ״ג ליום.
תתחילי על כך עם הרופא המטפל, אולי עשית בדיקות של קרישיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר התכווצויות בהריון
שלומית04/05/2018פרופ בידר תודה על המענה
אני מזריקה קלקסן 40 עקב פקטור 5 ליידן האם זה מספיק? ומה זה פרונטוגסט? האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ בידר דופסטון
שלומית04/05/2018פרופ בידר נתנו לי דופסטון 10 מ"ג פעמיים ביום דרך הפא האם זה מספיק יחד עם קלקסן? בהריון הקודם גם היו לי כאבים חזקים לפני השרשה ושלייה נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
פרופ` דוד בידר04/05/2018דוםסטון זה בסדר.
תוסיפי זריקות יום כן יום לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
פרופ` דוד בידר04/05/2018פרונטוגסט זה גם פרוגסטרון.
יצכן ויעזור להתכוצויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ בידר צריכה מענה דחוף
שלומית04/05/2018פרופ' בידר תודה על המענה יש לי זריקות בבית בשם ריטארד 500 האם זה בסדר להזריק רטארד 500 פעמיים בשבוע בנוסף לדופסטון ?זה הריון טבעי והפרוגסטרון 85 ויש התכווצויות קלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
פרופ` דוד בידר04/05/2018אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר האם התכוונת פעמיים בשבוע או פעם בשבוע להזריק?
שלומית04/05/2018פרופ בידר לא הבנתי אותך אפשר פרוגסטרון רטארד 500 פעמיים בשבוע או זריקה אחת בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
פרופ` דוד בידר04/05/2018מספיק פעם בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת בטאמודאגת04/05/2018
שלום רב,
בבדיקה ראשונה, ביום ה-12 לאחר החזרת עוברים הבטא עמדה על 27. יומיים לאחר מכן 67 ויומיים לאחר מכן 217. האם זה טוב? או שעדיין מדאיג כיוון שהערכים נמוכים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר04/05/2018בשלב זה העליה נראית בסדר....
לרוב רגילים לערכים גבוהים יותר אחרי 12 יום, אך בשלב זה זה נחשב תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי רירית הרחםמירית04/05/2018
דוקטור שלום
יש לי 3 שונות שאלות אודה לך אם תתן לי הסבר על כל אחת :
האם כאשי אישה בגיל מבוגר מעל 40 נכנסת להריון טבעי לעומת אשה מעל גיל 40 נכנסת להריון ב-IVF יש הבדל מבחינת חוזק ההריון,הישרדות ההריון ולידה מוקדמת?
2. רירית אופטימלית לקליטת הריון היא 7 מ"מ . מה קורה כאשר יש קליטת הריון אם רירית 5 מ"מ הרירית צומחת או נשארת 5 מ"מ או בגלל שהיא 5 עלולה לשבש את ההשרשה של העובר?
3. האם כאשר הרירית 5 מ"מ ונוצר הריון ורואים שק ודופק יש כאן סיכויי להפלה לאחר שרואים דופק עקב זה שהיא הייתה נמוכה ותתקשה להחזיק את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר04/05/20181.הריון טבעי והריון הפריה, ברגע שמתפתח טוב זה דומה.
2.ברגע שהשתרש הריון ומתפתח תקין אז לא משנה מה הייתה הרירית בזמן אמת.
3.ברגע שרואים דופק אין משמעות לרירית לגבי הסיכויים להפלה. ברגע שרואים דופק בשני המקרים הסיכויים להפלה דומים וקטנים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשת עובר והתפתחות שלומאיה04/05/2018
דוקטור שלום
כמה זמן היא השרשת עובר? האם עד הדופק הוא מתחלק כל יום לתאים ומשתרש ברחם? אני 21 יום לאחר ביוץ האם זה אומר שהעובר כבר לא בלסטוציסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הליך ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2018לקראת היום החמישי או השישי לאחר ההםריה העובר נמצא בשלב הקרוי בלסטוציסט המכיל מעל ל-100 תאים- בשחב זה בהשפעת הורמונים שמקורם בשחלה (האסטרוגן והפרוגסטרון), עוברת רירית הרחם שינויים, המכינים אותה לקליטת העובר.בשלב זה בהשפעת תהליכים כימיים מורכבים, חודר העובר לתוך רירית הרחם ושוקע בה, התהליך של שקיעת העובר ברירית הרחם מכונה השרשה (Implantation). עד מהרה הרירית צומחת ומכסה עליו. כך משתרש העובר ברחם, ותהליך ההריון מתחיל. שכבת התאים החיצונית של העובר תצמיח את השליה, שחודרת לתוך רירית הרחם ומחברת בין העובר המתפתח לבין מחזור הדם האימהי. מכאן, ימשיך העובר ויתפתח עד הלידה, כשהוא מקבל את כל צרכיו, ממחזור הדם של האם, באמצעות השליה וחבל הטבור המוליך את הדם העוברי מהשליה לעובר וחזרה.
בשחב של 3 שבועות לאחר ההפריה ניתן לזהות באולטרסאונד שק היריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות שנעלמו האם תקין?שלומית04/05/2018
דוקטור שלום
תחיל הריון שבוע 5 הכאבים שהיו י בשד נעלמו האם זה מראה שמשהו לא תקין? אין שום תופעות
לפני שנה וחצי לאחר שהפסיקו לי הכאבים בשד הבטא למחרת הבטא ירדה . האם זהזה אומר ששוב משהו לא תקין? כי אני מכירה את עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הייתי ממליץ להסתמך על ממצאים קליניים כאלו או אחרים כמדד להיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצר לאחר טיפולמירי03/05/2018
שלום
לאחר טיפול החזרת מוקפאים שבו הרירית הגיעה לעובי 9 מ"מ הגיע מחזור קצר של יומיים בלבד. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הטיפול היה הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי נטילת התכשירים ההורמונאליים כנדרש,עיתוי החזרה לא מוצלח,סיבה אורגנית ברחם או רירית הרחם,טראומה לרירית בעת ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
מירי04/05/2018לקחתי את התרופות לפי הנחיית הרופא. יכול להיות שזה קשור לנטילת אוביטרל ודקפפטיל לאחר ההחזרה או נטילה עודפת של פרוגסטרון באמצעות זריקות? בחודש שעבר המחזור היה ארוך יותר אחרי טיפול. האם יש משהו שצריך לעשות כדי לברר מדוע קרה או להמשיך כרגיל לטיפול נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לפרופ' בידררונית03/05/2018
פרופ בידר שלום
ברשותך יש לי 2 שאלות:
1. בטא שנייה 1868 האם יש צורך לחזור על עוד בדיקה .
2. לא לקחתי חומצה פולית 3 חודשים לפני ואני מעל גיל 40 . האם זה בעייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר04/05/2018לא צריך לחזור על הבדיקה אלא לעשות אולטרה סאונד עוד שבועיים.
חומצה פולית, לרוב אין בעיה.
את יכולה לעשות בדיקת חומצה פולית בדם ולראות אם זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה מתי צריך לקחתגילי03/05/2018
צריכה לקחת 3 כדורים ביום. מתי מומלץ לקחת? בוקר צהריים וערב או שאין משמעות אם לוקחים בבוקר 2 כדורים וערב עוד 1?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההשפעה של הצטרוטייד והגונל f ביחד?Z03/05/2018
אחרי 4 ימים של גונל במינון 150 הונחתי להזריק גונל וצטרוטייד ביחד למשך 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביחד
פרופ` דוד בידר03/05/2018הגונל ממשיך לגרום לגירויי השחלות ו לגדילת זקיקים ו צטרוטיד מונע מהורמון ה LH לצאת ובכך למנוע ביוץ בזקיקים המתפתחים.
לחא הצטרוטיד , או כל תרופה מונעת ביוץ, זקיקים בכל גודל יכולים לבייץ ואז תתבטל השאיבה.
בצורה זו אנחנו מגיעים לזקיקים גדולים ללא חשש מבחוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפרופ בידר - תמיכהרונית03/05/2018
פרופ בידר שלום
יש לי 3 שאלות אודה לך מאוד אם תענה לי
בת 42 להזכירך הפסקתי טיפולי פוריות עקב רירית נמוכה . ניסיתי להרות ספונטני ולפני 46 שעות:
בטא :724
פרוגסטרון 78
אסטרודיאול: 427
היום 3.5
בטא 1868
פרוגסטרון 88.4
אסטרודיאול719
1. האם העלייה תקינה ? ועקב הגיל צריך עוד בדיקת בטא?
2.בגלל הגיל שלי האם צריך תמיכת פרוגסטרון? בגיל 36 הייתי תחת הפלה מאיימת משבוע 4 עקב דימום רב.
3. הזרקתי בקופת חולים היום זריקת פרוגסטרון רטארד 500 זריקה 1 מאז גילוי ההריון והרופא אמר להפסיק? האם זריקה 1 יכולה לפגוע בעובר ובהריון ולגרום להפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר03/05/2018העליה נראית בסדר.
לא צריך תמיכה .
רמות הפרוגסטרון שלך גבוהות עקב הזריקה.
הזריקה לא תפגע בכלום.
פרוגסטרון אוטרד נמצא זמן רב בגוף כך ,שקיבלת תמיכה ללא צורך.
אך זה לא יגרום לנזק כלשהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 41, 11 ימים לאחר החזרת בלסטומאי03/05/2018
החזרה ב-22.4 , אוביטרל בבוקר ה-24.4.
האם עדיין בהשפעת אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך
פרופ` דוד בידר03/05/2018זה לא מהאוביטרל.
זה הריון רק שהערך נמוך ,ורק בדיקה נוספת ,אחרי יומיים ,תראה לנו לאן נושבת הרוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וחלושה בבטן תחתונהלירון03/05/2018
דוקטור שלום
שבוע 5+2 יש לי כאבים נסבלים בבטן תחתונה וחולשה חזקה מאוד . האם הכאבים האלה אאופיינים בתחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר03/05/2018יש כל מחני תחושות בתחילת ההריון ויכול להיות שזה נובע מכך.
בכל אופן יש לשלול דברים נוספים ואפשר כבר לבדוק שק ברחם ומה מקור הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)