מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבור פרופסור ג'קי באיזה שבוע השליה מתחילה לתפקדמירי24/04/2018
תפקוד מלא?
מחר אני בשבוע 9 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשבוע הזה כל תפקודי השיליה באים לעדי ביטוי מלא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת......
מירי26/04/2018ראשית תודה רבה .
באיזה שבוע הכי נכון לבצע שקיפות עורפית?
האם שבוע 11 פלוס 6 ?
או עדיף 12 פלוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט ראוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן בזמן מחזורליז24/04/2018
אני בת 23.
לפני 3 שנים (בגיל 20) עשיתי רנטגן גב בזמן מחזור. הטכנאי שאל אותי אם אני במחזור, ועניתי שכן.
היום אני במחזור, ועשיתי רנטגן שיניים (צילום פנורמי).
רציתי לשאול אם צילום רנטגן בזמן מחזור (הצילומים המסויימים שעשיתי, או כל צילום רנטגן אחר) עלול לפגוע בפוריות? האם זה עלול לפגוע באיכות הביציות, וכתוצאה מזה לגרום ללידת ילד עם מום? לא לעשות יותר צילומי רנטגן בזמן מחזור? אני מאוד מודאגת. אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שצילומי הרנטגן במחזור פגעו באיכות הביציות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי הזרעה מודאגת משתי תופעותדניאל24/04/2018
שלום,
אני מטופלת בגונאל מינון 50 ואוביטרל. עברתי שלוש הזרעות ללא הצלחה. לאחר שתי ההזרעות האחרונות שכללו זריקות גונאל הגיעה וסת ביום ה10 להזרעה.
מעוניינת לקבל תשובה לשתי השאלות הבאות:
1. האם קבלת וסת ביום ה10 להזרעה היא מצב תקין? ממה שידוע לי היא אמורה להגיע רק לאחר 14 ימים מההזרעה. מהי הסיבה האפשרית להקדמה שלה?
2. הוסת בצבע חום ולא אדום ומאוד מעט. בעבר הוסת היתה חזקה יותר בעוצמתה והדימום היה אדום. האם אמור להטריד אותי אם הרירית בין 7 ל8 ס"מ? יכול להיות שלא כל הרירית נושרת ויוצאת החוצה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1אכן הווסת אמורה להגיע 12-14 יום לאחר הביוץ2.הופעה מוקדמת יותר כרוכה באי ספיקה של הגופיף הצהוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה שאלה נוספת
לנה25/04/2018תודה רבה.
האם בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ה12 לאחרנההזרעה תוכל לאושש מצב של אי ספיקת גופיף צהוב? מה הטיפול במקרה של אי ספיקת גופיף צהוב כדי לאפשר השרשה והריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הליך הורמונלי וביומיים תקין,ניתן להוסיף תמיכה בשלב שלאחר הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם יום 12 לאחר הזרעה
לנה25/04/2018שלום פרופסור,
הגיעו תוצאות בדיקות הדם שנערכו 12 יום לאחר הזרעה ( מזכירה שקיבלתי וסת 10 ימים לאחר ההזרעה):
E2 213
Progesterone 2.3
האם התוצאות מעידות על אי ספיקה של הגופיף הצהוב? האם אצטרך תמיכה של פרוגסטרון בסבב הבא ובאם יקלט הריון האם יש להמשיך עם התמיכה עד שבוע 12 להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת,אם כי הבדיקה יכולה לשקף מצב לקראת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד על התשובות המקצועיות.
לנה25/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יש השרשה של העובר?חן24/04/2018
ביום שבת הוחזר עובר בן 3 ימים מתי תתבצע השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בין יום שני לשלישי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בנוגע לאחר לידה קיסריתאני24/04/2018
שלום רב,
אני ארבעה וחצי חודשים אחרי לידה קיסרית, עדין לפעמים מרגישה עיקצוצים באיזור הצלקת, כאילו המקום עוד קצת רגיש אם נוגעים בו, האם זה אמור להיות ככה ואם כן עד מתי זה נחשב סביר?
בנוסף האם אני יכולה לעשות טיפול הסרת שיער בליזר באיזור של הבטן תחתונה(הכוונה למפשעות אולם מאמינה שגם יגע באיזור הצלקת)?
תודה מראש על תשובתכם :)
לכל שאר הבנות המקסימות אם אתן קוראות, לא יאמן אולם הפורום הזה היה עבורי תמיכה לשאלות רבות בתקופת הטיפולים, לאחר שש שנים וקצת זכינו להיות הורים, והנה עכשיו אני שואלת שאלה שקשורה לאחרי לידה. בקרוב אצל כולן לא להתיאש! בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגש תודה לך על העידוד
יעל24/04/2018בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשמח לקבל תשובה, תודה
השואלת26/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.התופעות אינן חריגות 2.יכולה חבצע כל טיפול קוסמטי שתחפצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשה בתחילת הריוןגילי23/04/2018
שבוע 8 פלוס 5.
אתמול אכלתי מאכל עם צילי חריף.
היום בבוקר התעוררתי עם עצירות קשה ביותר. התאמצתי בשירותים עד שקצת השתחררתי. הבטן עדיין קשה וכואבת. שתיתי קצת מיץ עגבניות ועדיין הבטן כואבת.
האם עצירות ומאמץ קשה יכול לגרום חלילה להפלה או נזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שזה יגרום להפלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיימתי ביום חמישי גלולות מרסילון ולא קיבלתי וסת זה נורמלי?ליבי23/04/2018
יש לציין כי במהלך כל ימי הנטילה היה לי דימום. מה לעשות להמתין?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי,המתיני עוד יום יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 ימים אחרי הזרעה בדיקת הריוןן בייתית בשתן הראשון של הבוקר יצאה שליליתשושה23/04/2018
אני עם תמיכה של אנדרומטרין ומתלבטת אם להפסיק את התמיכה בשל הבדיקה השלילית?
ממה שהבנתי פה בפורום אם הבדיקה שלילית ביום ה12 אין סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתיני עוד יום יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעטשויות לאחר לקיחת סינרלנועה22/04/2018
שלום רב,
כחלק מפרוטוקול ארוך לקראת IVF התחלתי לקחת סינרל פעמיים ביום, בוקר וערב.
אני דיי רגישה לזה ומייד אחרי ההסנפה יש לי התעטשויות ונזלת.
האם זה בסדר? או שיתכן ולא כל החומר נספג כמו שצריך?
חשוב לציין שאני מרגישה את הטעם המר אז ברור לי שחלק מספיק להיספג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות זאת כנראה הכול תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא לאחר הריון מולרירויטל22/04/2018
בת 43.5 ללא ילדים. הריון מולרי לאחר טיפולים.
בטא 108,000. לאחר גרידה 60,000. שבוע אחרי 2424 לאחר שבוע 1212. אחכ עליה ל 1900. מסתבר שיש שארית. לאחר היסטוסקופיה ניתוחית בטא 214. אחרי שבועיים בטא 78 ולאחר שבוע וחצי בטא 83.
האם יתכן שזה שוב שארית? ואם כן, האם ניתן לחכות שיצא לבד במחזור או שאין אפשרות כזו במולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לעקוב ולפעול בהתאם אם הביטה בכל זאת תעלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש של בדיקות שונותניצה22/04/2018
מה זה בדיקת
* dna ds/ana batt. Child
* dna ds ab
*beta 2 Glycoprotein 1 lgm
אפשר בבקשה הסבר מה אומרת כל בדיקה ומה בעצם היא בודקת?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם המצביעות על הפרעה הקשורה בהפלות חוזרות,או כשל חוזר בטיפולי הפריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקת דםמאיה22/04/2018
שלום.
יום 8 למחזור מהיום השני של המחזרו 450 יח' מנופור ואלנובה חד פעמית. לפי הוראות של הרופא מיום שישי ושבת התחלתי צטרוטייד.
בדרך כלל מחזור סדיר כל 28 ימים.
היום בבדיקת דם ומעקב זקיקים:
E2-1011
פרוגסטרון-קטן מ-0.8
LH-1.9
שחלה ימנית - מס' זקיקים קטנים מ-10 מ"מ
שמחלה שמאלית - זקיק 13 מ"מ + מספר זקיקים קטנים מ-10 מ"מ.
עובי רירית הרחם 7.8 מ"מ.
טכנאית אמרה לי שלא מודדים את הקטנים.
האם זה אומר שצריך לפחות עוד שבוע של זריקות ושאני רחוקה מהביוץ? להפסיק את הצטרוטייד?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
את עדיין מספר ימים לפני המועד הצפוי של הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזקיקים יכולים עוד לגדול? מה עם צטרוטייד?
מאיה22/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב מהיום
מאיה25/04/2018שלום ד"ר, קודם כל תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי.
היום הייתי שוב פעם במעקב זקיקים ובדיקות דם.
יום ה-11 למחזור.
בבדיקות דם:
e2 עלה ל-2391
פרוגסטרון נשאר קטן מ-0.8
LH עלה ל-3.9
הבעיה היא במעקב זקיקים.
בשמחלה שמאלית הזקיק המוביל גדל מ-13 ל-17.8
ויש עוד שניים קטנים לפי טכנאית פחות מ-6 מ"מ
בשחלה ימנים זקיק בגודל 9 מ"מ ועוד אחד קטן פחות מ-5 מ"מ.
לא ברור לי האם יש התאמה של E-2 לכמות הזקיקים.
השאיבה אמורה להיות ביום שישי הקרוב.
אבל מה הטעם בשאיבה אם יש רק זקיק אחד ולא בטוח שיש ביציות בתוכו.
זה טיפול השני שלי, בטיפול הקודם היה אותו המצב בשחלה שמאלית היה זקיק בגודל 17.8 והוא היה ריק ודווקא בימנית היה זקיק בגודל 9 והיו 2 ביציות והפריה 1 עם עובר יפה מאוד והריון כימי לצערי.
העניין הוא שבגלל גילי (עוד מעט בת 45) זה הטיפול האחרון שלי ואני מאוד מאוכזבת וחוששת שגם הפעם זה לא יצליח.
אז השאלה היא:
1. האם ייתכן שהדיקת הדם תואמת למעקב הזקיקים, או שאולי טעות של הטכנאית שהיא מאוד צעירה ולא נראתה לי מנוסה.
2. יש סיכוי שיתר הזקיקים יבשילו עוד קצת עד יום שישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול תואם למרבה הצער התגובה ירודה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה לאחר נטילת איקקלומיןמיקה22/04/2018
שלום, שמי מיקה, בת 29.
סיימתי ליטול איקקלומין לפני יומיים והיום הייתי במעקב זקיקים.
נמצאו 3 זקיקים בגודל 12-13, ורירית דקה מאוד (2.5 ממ)
אני מכירה את התופעה של הידקקות רירית הרחם בשל האיקקלומין-האם יש דרך לעבות את הרירית? אני לא רוצה לפספס את החודש הזה.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן להוסיף תכשיר אסטרוגני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי אוביטרל ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?אסתר21/04/2018
רציתי לשאול אם 11 ימים אחרי הזרעה ו13 ימים אחרי אוביטרל
ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילה לא נכונה של איקאקלמיןדנה21/04/2018
שלום,
לצערי שכחתי את הוראותיו של הרופא שלי לגבי נטילת איקאקלמין ולקחתי כדור אחד ביום למשך חמישה ימים מהיום הראשון לוסת במקום מהיום החמישי. היום זה היום הרביעי מסיום נטילת הכדורים.
האם הנטילה השגויה תשפיע על אפקטיביות הכדור? האם ניתן להעריך את זמן הביוץ?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יהיה צורך לבצע מעקב אולטרסאונד החל משלושה ימים אחרי סיום הכדורים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם דקה אחרי נטילת איקקלומין
מיקה22/04/2018שלום, שמי מיקה בת 29.
סיימתי ליטול איקקלומין לפני יומיים והיום הייתי במעקב. נמצאו סהכ 3 זקיקים בגודל של 12-13 וריקית דקה מאוד (2.5!!).
האם יש דרך לעבות את הרירית? אני לא רוצה לפספס את החודש הזה.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקחת תכשיר המכיל אסטרוגן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)