מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת דם אחרי החזרת עוברנופר03/05/2018
שלום.
אחרי החזרת עובר ביום 29/4 בן יומיים.
הרופא ביקש ממני לעשות היום בדיקות דם של הורמונים.
E2-2094
פרוגסטרון 58.1
LH - 7.6
1. אשמח להבין למה בגלל צריך לעשות בדיקת דם בשלב כזה?
2. מה אומרות התוצאות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר03/05/2018הבדיקה מראה שהורמונים אסטרוגן ופרוגסטרון גבוהים, כמצופה, ואין לבדיקות שום משמעות ,ומיותר לבדוק אותם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרי לנסות הזרעה לפני Ivf?אורלי03/05/2018
שלום.!
אני בת 22 ובעלי בן 23.. נשואים 2.5 שנים עם גלולות כאמצעי מניעה של כשנה. אובחנתי כpcos ובמהלך הבירור הסתבר שלבעלי ספירה נמוכה 5 ריכוז ובזרמה 9
תנועה מעולה 45% כש25% בעלי תנועה מהירה ו20 תנועה בינונית..
חוץ מהספירה הכל תקין לדברי הרופא..
השאלה שלי היא כזאת-האם עם ספירה 5 חובה ללכת לivf או שיש סיכוי לנסות הזרעה לפני שמתקדמים לטיפולי Ivf? הרופא אמר שבגלל הגיל שלי והתנועה המעולה יכול להיות שזה אפשרי.?
אולי יש אופציות נוספות.?
באמת יכול להיות או שסתם רצה שלא אלחץ ואקח קשה.? תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר03/05/2018לפי בדיקת זרע אחת לא קובעים כבר שיש בעיה לגבר ,היות והזרע משתנה מבדיקה לבדיקה.
אם הזרע חוזר דומה, כדאי לגרום לביוץ טוב והזרעה לפני כל טיפול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בסינארל ואיחור בקבלת הווסת.מרינה03/05/2018
שלום.האם שימוש בסינארל מעקב את המחזור? אני משתמשת בו מזה שבועיים בשל ציבטה בשחלה שלא נעלמה כתוצאה מנטילת גלולות.הייתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים וטרם.האם זה מעקב?דוחה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול לעכב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית ונזק לעוברנטלי02/05/2018
ערב טוב!
אני בשבוע 7 פלוס 3 . אחרי הבדיקה - נצפה שק הריון ברחם. קוטב עוברי תואם 5+6 עם דופק.
אני אחרי IVF/
לא נאמר לי שאני חייבת לקחת חומצה פולית. (הריון ראשון) . התחלתי לקבל רק עכשיו. (בשבוע 7 פלוס 3). האם אי קבלת תוסף תזונה זה גרם נזק לעובר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
פרופ` דוד בידר03/05/2018לא נגרם נזק.
ישנה סברה שהחומצה מונעת מומים, בעיקר בעמוד השדרה.
אך , לרוב, המחסנים של החומצה מלאים.
כמובן שסקירה אולטרה סונית תגלה המום אך הסיכויים למום קטנים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה טבעית -גודל ביציתרעות02/05/2018
הי, אני עברתי 4 שאיבות ועכשיו אני לקראת שאיבה טבעית ללא הורמונים. ביום ה10 היו שני ביציות גודל 10.11
ביום ה12 שתי ביציות גודל. 10.12 והיום היום ה15 גודל10.10.10
1. למה הביציות לא גדלו?(אפילו ירדו)
2. אצלי משהו לא בסדר?
3. האם כדאי להפסיק ולהמתין למחזור הבא בכדי שהגוף יתנקה מההורמונים ( מהשאיבה הקודמת ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לא הולמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריון טבעי לעומת הריון ב-IVFשלומית02/05/2018
דוקטור שלום
יש לי 2 שאלות ברשותך:
1. איזה תמיכה נחשבת הכי חזקה לתמיכת הריון זריקות פרוגסטרון או תמיכה ואגינלית ? כגון קרינון? או רצוי שילוב של זריקות ותמיכה ואגינאלית?
2.האם בהריון טבעי לא נותנים תמיכה לעומת הזרעות ו-IVF גם אם הרירית בביוץ היתה 5 וקצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לשלב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר03/05/2018לא נהוג לתת תמיכה בהריון טבעי.
התמיכה הטובה היא בתכשירי פרוגסטרון דרך הנרתיק.
טיפול זה מיועד, בעיקרו, בטיפולי הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ וכניסה להריוןמיטל02/05/2018
שלום
עוד חודש בת 43. ללא טיפול. עשיתי מעקב זקיקים ביום ה11 למחזור - רירית 11 וזקיק בגודל 16. ביום ה- 16 עשיתי שוב, רירית 11 זקיקים 10ו11 אך הזקיק 16 "נעלם". מצד שני גם לא ראו גופיף צהוב ונוזל .
1. האם יכול להיות שבין לבין הספקתי לבייץ?
2. כמה זמן אחרי הביוץ רואים גופיף צהוב באולטרסאונד?
3. האם יכול להיות שלא בייצתי בכלל?
4. מה הגודל המינימלי שזקיק יכול לבייץ?
יש לציין שלא עשיתי בדיקות דם . רק זקיקים.
אשמח לתשובות על ארבעת השאלות
תודה מראש!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר03/05/2018לפי התיאור יתכן ביוץ אך צריך להוכיח בבדיקת דם.
לא תמיד רואים גופיף צהוב אחרי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש בעיה לקחת פרוביטיקה בזמן שאני בטיפולי פוריות מזריקה גונל Fללל02/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות אחת בעניין זיוורקס ואחת בעניין ויטמין D3יעל02/05/2018
שלום דוקטור אשכנזי היקר ,
יצא לי הבוקר הרפס בשפתיים , האם. מותר לי להשתמש במשחת זיורקס ?
שאלה נוספת ללא קשר לזיוורקס .
האם מותר לי בהריון לשתות ויטמין D3 5000 מירקות של חברת סולגאר ? ואם לא אז באיזה מינון עליי להשתמש ? יש לציין שאני שבוע 15 כעת ולוקחת גם מולטי ויטמין לאשה בהריון 🤗, תודה רבה על תשובתך 🤗👍* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפי הצורך,ניתן להשתמש בשני התכשירים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 21, 12 יום לאחר החזרת עובר בן 3 ימיםדנה02/05/2018
להפסיק תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך נמוך,חזרי עוד יומיים על הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך תמיכה?
דנה03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות עוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הכפלה, אך רק הכפלה ולא זינוק בתוצאה
דנה04/05/2018היש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
דנה04/05/2018מה הסיכוי להריון תקין? יש סיכוי?
התחיל בבטא נמוכה מאד, אחרי יומיים הפכלה ובטא נותרה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל עוד שישנה הכפלה בערך הבטה עדיין ישנו ציפיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הכפלה, אבל הבטא מאד נמוכה
דנה06/05/2018יש בכלל סיכוי להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בבטן שבוע 5שלומית02/05/2018
דוקטור שלום
הריון שבוע 5 אמורה לעשות מחר בטא נוספת ,בטא אתמול 702 ויש לי התכווצויות קלות באמצע הבטן בצד ימין. זה היה לי בהריון קודם בשבוע 5 והתחלתי לדמם כמו ווסת והייתי תחת הפלה מאיימת,דיממתי עד הלידה בשבוע 37 . מה הסבירות שעלול להיות לי עכשיו הריון לא תקין בעקבות ההתכווצויות כי כתוב שהתכווצויות עלול לגרום להפלה ודימום וזה נכון התכווצות פירושה דימום שעלול לבוא. בהריון הקודם כל פעם שהייתה התכווצות בא דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצכווציות
פרופ` דוד בידר02/05/2018בתחילת הריון יכולות להיות הרגשות שונות, כולל מה שציינת ואין לזה קשר להפלה או תקינות ההריון.
צריך פשוט להתאזר בסבלנות עד שנראה דופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי ליטול בשלישי אוביטרלדיקלה02/05/2018
מחר יום חמישי יש לי שאיבה בשבע בבוקר. ושכחתי ליטול בשלישי אוביטרל בשמונה בערב. נזכרתי היום ברביעי ולא היה מענה אצל האחיות אז נטלתי בארבע.. זה גרוע?? אשמח מאוד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
פרופ` דוד בידר02/05/2018זה לא בדיקה חשובה.
מה שחשוב זה עליית הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה להריון בגיל מאוחרתמר02/05/2018
שלום,
אני בת 40 אמא לילדה אחת בת 8, נכנסתי להריון ראשון ללא כל קושי. בן זוגי ללא ילדים בן 46. ניסה עם אשתו הראשונה לפני שנתיים-שלוש והיתה לו ספירת זרע נמוכה. נשלחו לתהליך הזרעה ולאחר שני סבבים הפסיקו. אנחנו מנסים להיכנס להריון מזה כחודש. האם כדאי שנערוך בדיקות מסוימות כבר עכשיו או לנסות לבד קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תבצעו בדיקת ולאור גילך ומצב הזרע של בן זוגך בעבר רצוי לפנות ישירות לטיפול הפריה יות גופית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה לגבי אסטרוגןרונית02/05/2018
דוקטור שלום
האם כאשר בתחילת הריון טבעי האסטרוגן נמוך זה עלול לפגוע בהיווצרות שלייה תקינה או מה שחשוב זה שהבא מוכפלת ? וה נחשב לערך לא תקין של אסטרודיל? האם זה קשור לאסטרודיאול בביוץ שגם היה נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסורדיול
פרופ` דוד בידר02/05/2018האסטרטגיות לא קובע.
מה שחשוב וקובע זה איך הבטא מתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר אסטרוגן נמוךרונית02/05/2018
פרופ בידר שלום
קיבלתי תוצאות של אסטרוגן ופרוגסטרון
לאחר 3 ימים איחור:
e2 -427
פרוגסטרון 78
בטא 724
האם האסטרודיאול נמוך להמשך הריון תקין? לפני הביוץ הוא היה 619 וירד ל-309 לאחר ביוץ .
האם צריך תמיכת אסטרוגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן גם היריון תקין אולם המלצתי לבצע ביקורת אולטרסאונד בעוד 4 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר02/05/2018בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)