מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמות נמוכות של ויטמין Dמרים17/04/2018
אני בשבוע 10 הריון ראשון תקין..עם עובר אחד...
בבדיקת דם לפני יומיים רמות נמוכות של ויטמין די =18.
לציין שלפני שלושה חודשים הערך היה 33...לכן הפסקתי לקחת תוספת. הייתי לוקחת 3 טיפות של 200 יחידות.
1-האם אפשר לחדש את נטילת הויטמין ?
2- באיזה מינון -טיפה אחת של 200 יחידות או יותר ?
3-האם יש סוג מומלץ או כל תוסף מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנו תכשיר הקרוי פרינטל המכיל את כל התוספות הרצויות בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה במספר שאלותערב טוב16/04/2018
אחרי הזרעה עם תמיכה של אנדרומטרין
יש לי שלב לוטאלי ארוך של 17 ימים (שנה במעקב).
השאלות שלי:
1. באיזה יום של המחזור כדאי לעשות בדיקת בטא?
2.האם האנדרומטרין עלול לעכב את המחזור מעבר לשלב הלוטאלי הרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר17/04/20181. 14 יום אחרי הזרעה.
2. אנדומטרין לא מונע דימום, ולא מעכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין האם חייב להיות סטרילירוית16/04/2018
שלום
היום בגלל שלא הייתי בטוחה שלקחתי את כל האנדומטרין שהייתי צריכה, (הכל בסדר כמובן), שטפתי ידיי ושפכתי את כל טבליות האנדומטרין ליד שלי כדי לספור אותן ולאחר מכן החזרתי לקופסא. האם אפשר להמשיך ולהשתמש בטבליות האלו אחרי שהיו ביד שלי או שהן חייבות להיות סטרילויות מהקופסא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ` דוד בידר17/04/2018אפשר להשתמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי הזרעהמבולבלת16/04/2018
שלום,
אני 12 יום אחרי הזרעה על מחזור טבעי ללא תמיכה. הופיע דימום קל (לא כמו וסת רגילה, ללא כאבים) ולכן ביצעתי היום את הבדיקה למרות שנתבקשתי רק ביום ה-14 להזרעה.
אלה התוצאות:
FSH- 2.9
Estradiol- 1011
Progesteron- 67.5
LH- 6
HCG-B<2
יש לציין שה-FSH וה-LH ירדו והפרוגסטרון והאסטרדיול עלו מהבדיקה שביצעתי מספר ימים אחרי ההזרעה. (FSH-9.9, LH- 8.7, E2- 368, Progesteron- 25.1)
האם ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי? האם לחזור שוב בעוד כמה ימים או שבוודאות הסבב הזה אין היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר17/04/2018תבצעי בדיקת דם נוספת להריון ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי אחרי טיפולים שלא צלחומיכל16/04/2018
שלום
האם ידועים מקרים של מטופלות פוריות(למשל בגילאים כמו 42-43)שבצעירותן ילדו בהריון ספונטני ותקין,ושאחרי שהתייאשו מהטיפולים אז בגילאים כמו 43-44 לקראת סיום גיל הפוריות נכנסו באופן מפתיע להריון ספונטני שגם היה תקין?
מחפשת עידוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אירועים כאלו התרחשו בעבר,בהווה ויתרחשו בעתיד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של טיפול IVFמאיה16/04/2018
שלום רב,
התחלתי אתמול עם זריקת אלנובה ומנופור.
זהו הסבב השני שלי, הקודם הסתיים בהריון כימי.
אחרי שהזרקתי את מנופור התחילו לי כאבים חזקים באיזור הזריקה ותחושה של עור בוער. לא היה לי דבר כזה בפעם הקודמת. האם זה תקין? הכאבים עדיין נמשכים אבל יותר חלשים.
בגלל החג אני אמורה לעשות בדיקות דם וספירת זקיקים רק ביום א'. אם אני מפתחת תגובת יתר שחלתית האם זה לא יהיה מאוחר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להניח שהרופא המטפל תכנן לך את הטיפול המרבי ללא סכנת גירוי יתר שחלתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפי אחרי החזרת עובריםסיגל16/04/2018
שלום. לפני החזרת עוברים שתיתי ליטר וחצי, אחרי שהחזירו אותם חיכיתי עוד כרבע שעה עד שהלכתי לעשות פיפי למרות שהייתי ממש צריכה. האם השלפוחית המלאה שלחצה יכלה לגרום לכווץ הרחם או להורדת סיכויי ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי ההחזרה מתבצעת השרשה?גל16/04/2018
..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יומיים שלושה לאחר ההחזרה של עוברים בשלבי חלוקה מוקדמים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם תשובות חריגותנטלי16/04/2018
אני בהריון בשבוע 10 לאחר תרומת ביצית...לוקחת תמיכה של קרינון פעמיים בשבוע מזה כחודשיים..ועדיין ממשיכה בתמיכה.
בבדיקות דם קיבלתי מספר תשובות חריגות אשר הדאיגו אותי:
קראטנין - 0.47
לויקוציטים-11.3
לימפוציטים-16.1( בנורמה רשום 22.0)
נויטרופילים-8.23 (במקום 7.7)
לציין שלפני ההריון הבדיקות שלי תמיד היו תקינות..אני בריאה ללא מחלות רקע..
האם יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקות סבירות למצב היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות תנוחה מסויימת להתעברותמיכל15/04/2018
שלום למומחים.
אני ובעלי גילינו תנוחה שרק בה אנו משתמשים:
שאני שוכבת על הגב והוא על הבטן והראשים שלנו פונים לכיוונים מנוגדים זה לזה.
האם תנוחה זו יעילה להתעברות גם במקרה של רחם"קידמי"וגם במקרה של"רחם אחורי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנוחה טובה באותה מידה כמו תנוחות אחרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התוצאות של הזרע טובות להזרעה?חסוי15/04/2018
SPERM CONCENTRATION 140.0 million/ml
SPERM MOTILITY 1 HR 70.0 %
METHOD2 Gradient
SEMEN VOL AFTER PREP 0.50 ml
SPERM CONC. AFTER 400.00
PROG.MOTILITY. PREP 50 %
TMC AFTER 100.00
DAYS OF ABSTINENCE 18 ימי הימנעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע להזרעה תוך רחמית
ד``ר אליעזר גירש15/04/2018תוצאות טובות מאוד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לראות שק הריון?טל15/04/2018
החזרה של 2 עוברים יום 3 ב-1/4.
ביום שישי ה-13/4 בטא 434.
היום ה-15/4 בטא 1182.
מתי אפשר יהיה לראות משהו באולטרסאונד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק היריון ב-22 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לא עוברים אחרי היסטרוסקופיהדנה15/04/2018
שלום
ביום חמישי עשיתי היסטרוסקופיה אבחנית,ויש לי כתמים
עד היום,וזה לא מפסיק,כמה זמן זה צריך להיות?זה טבעי?
כשעשיתי לפני שנתיים אותה בדיקה,רק באותו יום היה ועבר
מחכה לתשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמה דמית עלולה להיות מספר ימים לאחר ביצוע ההיסטרוסקופיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לבריכה לאחר החזרת עוברים מוקפאיםגל15/04/2018
שלום רב
יום ראשון צריכה לעשות החזרת עובר מוקפא בפעם הראשונה בחיי. ביום רביעי אני נוסעת לנופש באילת . רציתי לדעת האם אפשר להכנס לבריכה 4 ימים או 5 ימים לאחר ההחזרה ? ומה עוד המגבלות לאחר ההחזרה ? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריכה
פרופ` דוד בידר15/04/2018אפשר לבריכה,רצוי לא לגקוזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועתיות הזרע ביחסים עם מין אוראלימיכל15/04/2018
שבוע טוב.
האם יחסי מין אוראלי הדדיים לפני החדירה בין 2 בני הזוג פוגעים ביכולת הזרע להפרות את הביצית?ואם רק הגבר מעניק לאישה מין אוראלי זה פוגע ביכולת זו?
ובמידה ולפחות אחת התשובות הנ"ל חיובית-מהו הג'ל הסיכוך המומלץ כתחליף לרוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא פוגע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)