מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עליה של בטא, האם תקין?נועה12/04/2018
שלום, רציתי לשאול האם העליה של הבטא שלי נראית לכם תקינה:
13 יום מהשאיבה - 50, יומיים לאחר מכן 201, ויומיים לאחר מכן 362.
הבטא השלישית לא הכפילה את עצמה פי 2, האם יש מקום לדאגה?
(פרוגסטרון היה 190 בבטא השניה, ו170 בבטא השלישית)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר12/04/2018העליה אומנם לא כפי שצריך אך יתכנו טעויות ולכן הבדיקה השלישית תגיד מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת שונה מהרגיל-סיכוי להריון?מיכל11/04/2018
שלום.
תזכורת נתונים:טיפול גונאל,אוביטרל והזרעה(ללא תמיכת אנדומטרין).
דימום הופיע 10 ימים אחרי הזרעה ו10 או 11 ימים אחרי ביוץ (10 או 11 כי לא יודעים בוודאות מתי היה ביוץ).
נתונים נוספים-דימום ניראה כמו ווסת אבל קצר מהרגיל.רק יומיים-שלושה במקום 4 בדרך כלל.
לשם השוואה-מחזור קודם שהיה ללא טיפול-ווסת הופיע 14 ימים אחרי ביוץ ואוןרכה כאמור היה 4 ימים.
האם יתכן שהווסת האחרונה היא בעצם דימום השתרשות חזק?יש תיקווה להריון?יש טעם לבצע בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר12/04/2018רוב הסיכויים שזה הוסת אך אם יש ספק יש לבצע בדיקה.
זה לא קשור להשתרשות או לדבר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בייתית לפני בדיקת הדם
מיכל12/04/2018רשמת"אם יש ספק יש לבצע בדיקה"-האם המקרה הזה הוא מיקרה שיש בו ספק?
ודבר נוסף-מכיוון שרוב הסיכויים שמדובר בווסת חשבתי קודם לבצע בדיקת שתן בייתית כ14-15 ימים אחרי הביוץ ורק אם חיובי אז בדיקת דם.מה דעתך על זה?
ודבר אחרון-האם מנסיונך כבר ניתקלת במיקרים דומים למקרה שאני מתארת ושבסוף התברר שמדובר בהריון שהתחיל בדימום ולא בווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם קיים ספק עדיף חבצע בדיקת דם,מצבים כאלו שמציינים בהיריון אפשריים בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בייתית שלילית
מיכל13/04/2018החלטתי לעשות בדיקה בייתית עם ערכה דיגיטלית.עשיתי זאת אתמול בערב 15 ימים אחרי הביוץ ומכיוון שיצא שלילי,לא אבצע בדיקת דם(כדי לא לחוות עוגמת נפש)ואם במ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בייתית שלילית
מיכל13/04/2018ואם במקרה הבדיקה בבית לא זיהתה הריון אז תהיה לי הפתעה נעימה בעוד מספר שבועות.בינתיים אני יוצאת מהנחה שמה שהיה לי בתחילת השבוע זו ווסת לכל דבר ועניין והשאלה היא שאם החל משבוע הבא אקיים יחסים כדי להיכנס להריון כולל אורגזמות-האם זה יכול לפגוע בהריון אם במקרה יש כזה שהבדיקה הבייתית לא זיהתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר13/04/2018בדיקת שתן היא אמינה ואם שלילית אז זה וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת יחסים
מיכל13/04/2018תודה.
מחזור נוכחי אני מנסה ללא טיפול.
מכיוון שאני בגיל 43 וחצי ויכול להיות ביוץ מוקדם,רק לאחרונה חוויתי ביוץ מוקדם ביום 9 או 10,באיזה יום של המחזור הנוכחי מומלץ להתחיל יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיום היחסים
מיכל13/04/2018ובאיזה יום לסיים אותם כאשר הם מתקיימים כל יום-יומיים ואין שימוש בערכת ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בימים 9,11,13,15
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא איטית אחרי החזרה ראשונהרותם11/04/2018
יום ראשון , עשרה ימים אחרי ההחזרה- בטא 29
היום, 13 יום לאחר החזרה- בטא 42.
הרופא אמר שנראה כהתפתחות לא תקינה ולהפסיק את התמיכה. קראתי באנטרנט שלפעמים יש עלייה של פי 1.5 ב72 שעות ולא בקצב של פי 2 כל וומיים. האם עדיי יש סיכוי או להספיד את ההיריון הזה ? האם גם לטעמך יש להפסיק תמיכה? נראה שהוא מתלבט לגבי הפסקת התמיכה ואני לא רוצה סתם לפגוע במשהו שאולי יש בו עוד סיכוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליה בלתי תקינה,הרופא שלך צודק שהפסיק את הטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין עד איזה שבוע?שרון11/04/2018
היי
בהריון שבוע 7+4 מקבל אנדומטרין וקלקסן 60. מתי אפשר להפסיק את התמיכה של הנרות? עברתי הזרעה ולא אייויאף והתמיכה נתנה כי לא מצאו סיבה להפלות החוזרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביב שבוע 8-9
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוסרת 5 חבילות של פרוגינובה חדשותמירי11/04/2018
חדרה. חבל שיזרק.
ברכת הצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת תמיכה אחרי הזרעהZ11/04/2018
מחר ב12 אנחנו עושים הזרעה
אני אמורה להתחיל לקחת תמיכה בוקר וערב
מתי צריך להתחיל לקחת את האנדומטרין?
ישר אחרי ההזרעה או באותו יום בערב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא משנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של טסטומקס בביוץונילה10/04/2018
הרופא אמר לי להתחיל טסטומקס כבר בביוץ.
1. זה לא מוקדם מדי? חשבתי שמתחילים מיד- לוטאלי.
2. וגם.. אם יקלט הריון הריון החודש.. האם הטסטומקס טרטוגני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם יש אפשרות שאת בהיריון,לא הייתי מתחיל בתכשיר האנדרוגני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי IUI
ל11/04/2018עשיתי IUI והרופא אמר להתחיל טסטומקס.
האם זה אומר שהאמונה שלו שIUI יצליח היא אפסית?
כי הבנתי שטסטוסטרון זה קטגוריה X.
האם לא למרוח טסטומקס בניגוד להנחייתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלייך לג’ון בזאת עם הרופא דלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית חיובית - שאריות אוביטרל?טל10/04/2018
הוחזרו 2 עוברים יום 3 ב-1/4 בבוקר
אוביטרל ב-27/3 בערב
הרופא הנחה בטא ב-13/4.
היום עשיתי בדיקת ביתית שיצאה חיובית.
יכול להיות שזה עדיין שאריות אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות ופרוגסyרון גבוהמיקה10/04/2018
היי, שמי מיקה, בת 29, יש לי שחלות פוליציסטיות (כמשתמע מהכותרת;) )
סיימתי ליטול גלולות לפני כמעט שנה. כיום אני מקבלת וסת כל 3 חודשים בערך.
עשיתי סבב אחד של פרוברה ולאחריו איקקלומין וכשהגעתי למעקב זקיקים יום לאחר כדור האיקקלומין האחרון-הסתבר שהיה לי ביוץ טבעי! הביוץ היה בזמן המחזור המלאכותי של הפרוברה וכמובן שפספסתי אותו.
כיום עברו שבועיים מאז הוסת האחרונה. עשיתי מעקב זקיקים ביום 4 וביום 11 אחרי הוסת, אין שום זקיק מוביל ויש מראה קלאסי של שחלות פוליציסטיות.
היום כשהייתי אצל רופאת הפוריות היא אמרה שהפרוגסטרון שלי גבוה ויתכן שכדאי שאקח גלולות כדי לאזן את המצב ההורמונלי ורק אז נחזור לאיקקלומין.
אלו התוצאות שהיו לי ביום 11 למחזור:
אסטרדיול-241
SHBG-93.7
17oh פרוגסטרון-5.58
פרוגסטרון-3.7
LH- 15.4
FSH- 8.5
טסטוסטרון- 3.5
DHEA SULPHATE- 7.46
free androgen- 3.7
ממה עולה הפרוגסטרון? יש דרך טבעית להוריד אותו? הגיוני לקחת עכשיו שוב גלולות ואז להמשיך עם האיקקלומין?
תודה על המענה,
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי לבצע פרופיל של כל ההורמונים האנדרוגנים ממקור שחלתי וממקור של יותרת הכליות כדי לאבחן רקע אפשרי להפרעות ההורמונאליות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. שאלה נוספת בבקשה-
מיקה13/04/2018מאז עשיתי שוב בדיקה, קורטיזול יצא תקין והפרוגסטרון ירד ל2.7
שאר המדדים תקינים.
האם היית ממליץ לקחת איקקלומין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת בתנאי שבוצע הבירור המלא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם להזרעהציפה10/04/2018
ככל הנראה ביוץ היה היום. האם יש טעם בהזרעה מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלון הפוריות משתרע גם 24-36 שעות לאחר הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון יחסי מין לאור הבדיקותנורית10/04/2018
שלום רב
מנסים להרות בדרך טבעית.
29.3.18 התחלת וסת.
אולטרסאונד מהיום- רירית 6.5, זקיקים 17, 13, 10 צד שמאל.
בדיקת דם מהיום:
E2- 935
PROG-2.4
LH-12.8
מתי לתזמן יחסים?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעוד יומיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מסתדר מחר בלילה... עדיין יש סיכוי?
נורית10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף חצוצרה שמאלית קצת חסומה עם נוזלים:-(
נורית10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קצת מוקדם אבל לא יזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרקה של האוביטרללנה10/04/2018
שלום
מעקב זקיקים היום זקיקים בגודל 16 14 ו12.
רירית 7.8
E2 1332
פרוגסטרון 1.7
הנחו אותי מחר להזריק אוביטרל בשעה 8:00 בבוקר. הזרעה ביום שישי בשעה 10:30.
האם תזמון האוביטרל מוקדם מידיי? תמיד הייתי מזכירה אוביטרל ב22:00 כשההזרעה בבוקר וחוששת לפספס את הביוץ שמתרחש 36 שעות לאחר האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי מזריק את האוביטרל מחר בערב ומבצע הזרעה ביום ו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. בהנחה שההזרעה
לנה10/04/2018תודה רבה!
בהנחה שההשקעה ביום שישי סביב השעה 10:30-12:00,באיזה שעה כדאי להזריק מחר אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקראת 10pm
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה ושאלה נוספת
לנה12/04/2018תודה רבה על המענה.
אשמח לדעת האם יש סיכוי ששלושת הזקיקים יבייצו. ביום שלישי הם היו בגדלים 11, 14,16 הם גדלים 1.5 מ"מ ביום ואתמול הזרקתי אוביטרל ב22:00. האם יש סיכויים גבוהים יותר לקליטה של הריון עם 3 זקיקים מאשר עם זקיק אחד? האם יש סיכוי להריון מרובה עוברים עם זרע שהמורפולוגיה בו 3%?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי בהחלט גבוה יותר עם שלושה זקיקים מובילים על פני זקיק בודד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית הרחם בזמן מחזוררונה10/04/2018
שלום דוקטור יום ה6 למחזור עובי רירית הרחם 7 האם תקין? במידה ולא מה הערכים הרצויים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ורירית
פרופ` דוד בידר10/04/2018אין עובי רירית 7 בזמן המחזור ובכלל קשה למדוד רירית בוסת או מיד ביום 6.
הבדיקה צריכה להיות קרוב לביוץ כאשר ערכי ההורמונים מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- total motile count - מה נחשב תקין?TMC10/04/2018
total motile count מה נחשב תקין?
מתחת ל20 מיליון נחשב לא תקין - סיכוי הפריה נמוכים יותר?
המדד לא לוקח בחשבון מורפולוגיה, אז אם 0% סיכוי הפריה אף עוד יותר נמוכים?
תודה
בבקשה מענה על שלושת השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ` דוד בידר10/04/2018מה שחשוב זה ריכוז הזרע.
איכות הזרע משתנה מבדיקה לבדיקה.
את סיכויי ההפריה אומרים בזמן מתן הזרע להפריה.
בכל מקרה כל זרע מפרה, כמעט, את הביציות, לכן בדיקה אחת שכתבת לא אומרת כלום.
גם העניין של צורות 0% הוא בסימן שאלה ותלוי בבודק המנוסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליות בזמן ביוץרעות10/04/2018
שלום דוקטור ביום הביוץ יוצא לי אסטרדיול בין 1800-2000 האם זה תקין?
לפי כול הטבלאות נראה כי אמור להיות בין 500-1000
האם יש לי עודף?
ואם כן איך זה מתבטא ביחס לקליטת הריון
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר10/04/2018אין עודף.
לכל אחת זה הולך באופן אישי.את יכולה לעשות מחזור של ביוץ אצל רופא המטפל ושיסביר לך למה הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)