מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיסה לחול בזמן הריוןיעל03/04/2018
אני בת 45 בשבוע 8 להריון מתרומת ביצית. מקבלת תמיכה של קרינון פעמיים ביום. יש דופק עוברי והכל בינתיים תקין .במסגרת העבודה אני צריכה לטוס לחול לעיתים .
האם מותר לטוס לחול בתקופה הזאת ?
ואם לא מתי זה אפשרי ?
והאם מותרות טיסות ארוכות של כ 8 עד 10 שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסות
פרופ` דוד בידר04/04/2018אין בעיה לטוס.
בטיסות ארוכות יש לבצע תרגילים לחילוץ עצמות כל זמן מה, נגיד כל שעתיים-שלוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום תת-פיברילי בזמן טיפולגלי03/04/2018
היי, בת 40. משקל ובריאות תקינים.
אני סובלת מסטרס, כרגע בווסת. והתחלתי אתמול פרגובריס (פרוטוקול ארוך), יש לי בימים האחרונים חום שנע בין 37.2-37.4
בד"כ הוא 36.8, זה מהטיפול/ווסת/סטרס? תודה וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ` דוד בידר04/04/2018אם את מרגישה טוב ובדיקות דם לא מראות משהוא זיהומי אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע לפני הריוןמילי03/04/2018
שלום,
ראשית אספר בקצרה את הסיפור שלנו, אני ובעלי עשינו בדיקות טרם הריון לרבות בדיקת זרע.
מאחר וכשבוע לאחר בדיקת הזרע גילינו שאנחנו בהריון (הריון ספונטני לאחר 3 חודשי ניסיונות) לא טרחנו לקחת את תוצאות בדיקת הזרע כי שיערנו שהכל תקין (טעות גדולה שלנו).
ההריון היה תקין והבדיקות היו תקינות אך לצערנו בשליש השני איבדנו את התינוק בשל קרישיות יתר (apla) שלי שהתגלתה לאחר האובדן.
מאז במשך 5 חודשים אנחנו לא מצליחים להקלט למרות איתור ביוץ. היום הלכתי לקחת את תוצאות הבדיקות זרע שנעשו אחרי 3 ימי התנזרות (שנעשתה ב09.08.17 כשכבר היינו בהריון ולא ידענו) ונראה שהתוצאות אינן תקינות והינן: צבע- צהבהב
צמיגות- normal
pH- 7.4
נפח- 5 מ״ל
ריכוז 8x10^6
תנועה 50%
תנועה פרוגרסיבית 25%
תנועה מקומית 25%
ללא תנועה 50%
לויקוציטים 0x10^6
אגלוטינציה שלילית
Total motile count 20x10^6
בדיקת מבנה לפי WHO
תאים תקינים 1% (כשצריך להיות 4%)
פתולוגית ראש 80%
פתולוגית זנב 19%
מה זה אומר מבחינתנו? עד כמה להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד``ר אליעזר גיר03/04/2018שלום מילי,
זה שבדיקת זרע יצאה לא תקינה עדיין אינו אומר שאתם לא יכולים להיכנס להריון בצורה הטבעית. הרי כן נכנסתם להריון.
קודם כל אני ממליץ לעשות בדיקת זרע נוספת. גבר אינו מייצר זרע כל הזמן באותה איכות. קיימים שינויים באיכות הזרע בין בדיקה לבדיקה. יתכן כי פעם יש זרע חלש יותר ופעם חזק יותר. גם סה"כ 20 מיליון תאי הזרע בתנועה במירוק (שפיחה) זה מדד סביר כי מכל הכמות צריכים להגיע לביצית רק כ-25-50 תאי זרע הטובים ביותר וזה אפשרי בהחלט גם עם הנתונים כמו שלכם.
ממליץ:
1. לקחת ולהשתמש בתוסף תזונתי Vitamale היכול לשפר את איכות הזרע
2. לקיים יחסי מין 6 ימים סביב הביוץ לפי תיזמון של 4 ימים לפני הביוץ עד יומיים אחרי הביוץ. זהו זמן הטוב ביותר להשיג הריון
3. להיבדק אצל אורולוג לבירור איכות הזרע (למשל מצב הואריקוצלה, דלקת, גנטיקה או סיבות אחרות)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שלב לוטאלי קצר?סיוון03/04/2018
היי, מנסה להכנס להריון כבר 8 חודשים ללא הצלחה. שמתי לב שמרגע הביוץ עד לתחילת המחזור עוברים 8-10 ימים. האם זה יכול להוות בעיה? רופאת הנשים שלי אמרה שכל עוד יש ביוץ אז אין בעיה ולחזור אליה עוד חצי שנה אם עדיין לא הצלחתי להכנס להריון,אבל קראתי באינטרנט שזה אכן יכול להוות בעיה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי
פרופ` דוד בידר03/04/2018באופן לא שכיח יש מצב שנקרא שלב לוטאלי קצר , אך את זה צריך להוכיח.
צריך לבצע מעקב ביוץ טבעי וכן לבדוק זרע.
אם הכל תקין אז לחכות חצי שנה זה יותר מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב ביוץ טבעי
סיוון03/04/2018היי פרופ' בידר ותודה על המענה המהיר! מה הכוונה במעקב ביוץ טבעי? האם זה לא מה שכבר עשיתי? עקבתי אחר הביוץ בעזרת מקלונים, ומלבד זאת אני מזהה את הביוץ בצורה ברורה מאוד כי יש לי כאבים בזמן הזה (בדרך כלל כמה שעות עד יממה לאחר תוצאה חיובית במקל). האם אני צריכה לגשת למומחה פוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר03/04/2018מעקב ביוץ נעשה עלי ידי בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון.
אם הזרע תקין צריך יעוץ.
זה יותר מידי 8 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר03/04/2018ואם הזרע לא תקין אז בטח צריך לעשות משהוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד דואגת - בבקשה תשובהנטלי03/04/2018
שלום רב! וחג שמח!
מחזור אחרון היה 5.3.
ב25.3 הוחזר עובר מוקפא.
אני מקבלת 4 פעמים ביום פרוגינומה
3 פעמים ביום אנדומטרין.
היום בבוקר התחילו הפרשות , כמו במחזור. מה קיבלתי מחזור במועד? המחזור אצלי מאוד מסודר 28-29 ימים.
זה אומר שאין הריון?
העובר שהוחזר הוא מתרומה כפולה (ביצית + זרע). נאמר לי בתחילת הטיפול שהצלחה מתרומה כפולה ברמה מאוד גבוהה, זה אומר שאצלי - אכזבה ממשית?!?
האם כדי בכלל לבצע בדיקת דם?
אני ממשיכה בתמיכה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוא
פרופ` דוד בידר03/04/2018אין מחזור טבעי בלקיחת תרופות אלו. זהו מחזור תחליפי והוסת תגיע בסמן הפסקת התרופות.
יכולות להיות כל מיני הפרשות ובשלב זה אין מה לעשות אלא להמשיך תרופות ולחכות לבדיקת הדם.
באופן עקרוני אין יוצר סיכויים בגלל שזה זרע תורם וביצית.
כמו כן יש ירידה בסיכויי הריון בעוברים קפואים, למרות מה שיגידו לך.
ככה דת אזרח בסבלנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יהיה ביוץ משוערמתי02/04/2018
LH- 4.42, אסורדיול 183, פרוגסטרון 0.9.
מתי ביוץ יהיה בערך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שעדיין נדרש עוד זמן עד חביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוז הצלחה IVF שלישי עוברים טרייםטל02/04/2018
בת 33, לא מוסברים, IVF שלישי, החזרה שישית.
החזרה של שני עוברים טריים יפים יום 3, 8 תאים.
פעם ראשונה שמחזירים טריים (עד עכשיו הוחזרו רק מוקפאים).
ב-2 מתוך ההחזרות הקודמות היו הריונות כימיים.
רירית לפני השאיבה היתה 8 מ"מ.
מה פחות או יותר הסיכויים להצלחה בסבב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי הנו בהחלט טוב מאוד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר-אספירין במקרים מיוחדיםריקי02/04/2018
כתבת כי בבית חולים ציבוריים אספירין לא ניתן אלא במקרים מיוחדים.אני מניחה שקרוב לוודאי המקרה שלי לא שייך למקרים"מיוחדים"ותקן אותי אם אני טועה.גילמ43,עם 4 הפלות טבעיות שבהן תועדה בטא חיובית בשנתיים האחרונות.2 מהם ו2 יותר משמעותיים(1 עם דופק עוברי ואחד עם בטא 4,100 יומיים אחרי התחלת דימומי הפלה)ואולי אפילו עוד הריון כימי שנפל לפני חודשיים אבל בלי תעוד של בטא חיובית.בדיקת סיבות להפלות חוזרות הכל תקין(נעשה צילום רחם ולא היסטרוסקופיה)ובבדיקת הקרישיות כל הסעיפין תקינים למעט sct ratio lac שיצא 1.5 כשהנורמה 0.7 עד 1.22.סביר להניח שאם הייתי מטופלת בבית חולים ציבורי לפי הנ"ל לא היו נותנים לי אספירין.האח אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 מהם כימיים
ריקי02/04/2018היה צריך להיות כתוב 2 מהם כימיים ונכתבו המילים 2 מהם(בלי כימיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
פרופ` דוד בידר02/04/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבטא לא נמוכה מדי?אסתר02/04/2018
שלום
החזרה של 2 עוברים ב16.3
ב29.3 בדיקת בטא 93
ב1.4 בדיקה נוספת 297
האם תקין האם לא נמוך מידי?
באיזה שבןע אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ביטה סבירים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה מאוד אחרי החזרהמיטל02/04/2018
שלום.
אני 14 ימים אחרי החזרת מוקפאים.
עשיתי היום בדיקת דם והבטא יצאה 15.
האם זה הריון כימי?
מה הסיכוי שזה הריון תקין?
הרופא אמר לי להמשיך עם האסטרופם והאוטרוגסטן,
ולעשות בדיקת דם חוזרת עוד יומיים. מה צריך להיות ערך הבטא כדי שזה ייחשב להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי להריון תקין כמעט אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
מיטל02/04/2018בהכרח מדובר בהריון כימי? לא יכול להיות שהייתה השתרשות מאוחרת?
אציין שהתחלתי להרגיש הערב כאבי שרירים בעיקר ברגליים ובאיזור הרחם, דפיקות לב, וצמרמורות. האם זה מבשר על הפלה?
והאם יכול להתחיל דימום גם תוך כדי לקיחת התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן ותופעות לקראת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלות נוספות..
מיטל09/04/2018אכן ההריון לא היה תקין. הבטא עלתה ל19 אך קיבלתי הוראה להפסיק את התמיכה וקיבלתי ווסת לפני יומיים.
לקראת החזרת המוקפאים הבאה, יש לי מספר שאלות:
1. מה ניתן לעשות כדי להגביר את הסיכויים לקליטתם?
2. האם הריון כימי משפיע על הסיכוי לקליטת ההריון הבא? מומלץ להמתין או שכדאי לנסות שוב בקרוב?
3. האם שימוש בפרימולוט לקבלת ווסת משפיע באופן כלשהוא על עובי או איכות הרירית?
4. האם יש תרופות שניתן לקחת, מלבד או בנוסף לאסטרופם, לעיבוי הרירית?
5. האם יש תרופה שניתן לקחת במקום אוטרוגסטן שהינה אפקטיבית יותר בהכנת הרחם לקליטת העוברים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2018יכולה להתחיל לאלתר טיפול החודש,כל טיפול שתקבלי יהיה מותנה ברקע הבסיסי שלך,איכות העוברים ואיכות רירית הרחם שלך-חזקה על הרופא שלך שידע לבחור עבורך את הפרוטוקול האופטימאלי להחזרת עוברים מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה ופוריות- סיכויי הריוןליאור02/04/2018
היי
אני בת 28, מגיל 14 סובלת מהפרעות אכילה. היו הפסקות בוסת בגיל 14,19,25. ההפסקה האחרונה הייתה למשך שנתיים ואז נטלתי פרי ולט נור, הייתה וסת וחודש אחרי זה קיבלתי שוב, בלי הפרימולט. מאז עברה שנה בלי וסת ואז קיבלתי באופן טבעי כולל ביוץ שנראה באולטראסאונד. ומאז שוב עברו 3 חודשים בלי וסת.
אני מתחילה לחשוב על הריון ודואגת. הטם אפשר להיכנס להריון בלי לעלות במשרל קודם ולעלות תוך כדי ההריון? או שחייב קודם להחזיר את הוסת ורק אז להרות? אני שוקלת עכשיו 47 על 1.63 פרופיל הורמונלי ואולטראסאונד
היו בסדר. מה כדאי לי לעשות כרגע כדי להיכנס להריון? והאם הפרעות האכילה םגעו בסיכויים שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
פרופ` דוד בידר02/04/2018במצבים כמו שלך יש פגיעה בתהליכי הביוץ.
עליית משקל תעזור להחזרת הביוץ וכן סיכויים להריון ללא טיפולים.
בעקרון את יכולה להתחיל בטיפולים לגרימת ביוץ וכן להרות ועלות במשקל, באופן מתאים, בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם תקין והיסטרוסקופיה מעידה על מחיצה קטנה?רונית01/04/2018
האם יכול להיות שעשיתי צילום רחם שיצא תקין ..."רחם במבנה תקין..," ועדיין בהיסטרוסקופיה האבחנתית נמצא שקיימת מחיצה קטנה בפונדוס 20% ונשללה מיומה קטנה דוחקת רירית ...
1.האם רחם במבנה תקין לא אומר שאין מחיצה כלל?
2.האם יכול להיות שמה שראו בהסטרוסקופיה היתה מיומה דוחקת רירית ולא מחיצה?
נ.ב עשיתי גם א.ס תלת מימדי שבו לא הוזכרה כלל מחיצה אלא חשד למיומה דוחקת רירית...
הוצע לי לעשות ניתוח על סמך ההיסטרוסקופיה... חשוב לי לדעת האם אכן האבחנה נכוה לפני שאסכים לניתוח. (המטרה שהרחם יהיה תקין לצורך מיקסום סיכויי כניסה להריון). תודה ומועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ` דוד בידר01/04/2018את לא זקוקה לשום ניתוח.
הצילום רחם קובע יותר.
לא עושים ניתוח על סמך מה שראו בהיסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה על בסיס טבעי בהחזרת מוקפאיםר.01/04/2018
שלום,
האם זה מקובל לבקש מהרופא לעשות הזרעה על בסיס טבעי באותו מחזור של החזרת עוברים מוקפאים?
אני חוששת ממצב שבו העוברים לא ישרדו ורוצה לנסות למקסם את הטיפול כך שנעשה הזרעה וכעבור מס' ימים החזרה.
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר01/04/2018אין טיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר01/04/2018את יכולה לקיים יחסים ,לאחר הביוץ, לפני ההיזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים- בדיקות דם ואולטרסאונדדנה01/04/2018
שלום,
אני עם שחלות פוליציסטיות. נטלתי 10 זריקות של גונאל f במינון 37.5 שלא השפיעו ו3 זריקות של גונאל f במינון 50.
תוצאות הבדיקות
E2 793
פרוגסטרון 2.2.
באולטרסאונד ראו זקיקים קטנים מרובים ורירית בגודל 6. יכול להיות שאין אף זקיק מוביל עם ערכים כאלה של הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ` דוד בידר01/04/2018צריך להמשיך במינון של 50 לשלושה ימים נוספים וצריכים להופיע זקיקים מובילים גדולים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוחלט על הורדת מינון...
לאה01/04/2018שלום פרופ'
לאחר שאין התאמה בין רמות ההורמונים לתוצאות הu.s.
הוחלט על הורדת מינון ל37.5 עקב עליה חדה ברמת ההורמונים במינון 50 (פי 3) תוך 3 ימים לאחר שהוזרקו 10 זריקות של 37.5 ללא תגובה של הגוף.
הרופא זהיר איתי לאחר שחודש שעבר הוזרקו 5 זריקות במינון 75 שגרמו לרמות הורמונים גבוהות מאוד (אסטרדיול היה 8000) והיו המון זקיקים בגדלים שונים בין 11 ל16.
האם זה נכון לדעתך לנוכח הנתונים לנקוט משנה זהירות ולהוריד שוב את המינון ל37.5 ולהיות במעקב יומיומי?
אני מיואשת..נראה שהסתבכו איתי במציאת המינון הנכון.
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
פרופ` דוד בידר01/04/2018צריכה 50 , שלושה ימים ,ואחר כך לפי התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם בטיפול ivfמיטל01/04/2018
שלום. כשעושים טיפול ivf מה מבין הזריקות משפיע על רירית הרחם להתעבות? מתוך גונאל מנופור וצטרוטייד? הרי כשמכינים את הגוף להחזרת מוקפאים לוקחים אסטרופם שמעבה את הרירית. מה עושה את אותה העבודה ב ivf?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם
פרופ` דוד בידר01/04/2018ההורמונים גורמים לגדילת זקיקים ומשם מופרש האסטרוגן המגדל רירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)