מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוברה בהריון מודאגת מאודגל08/04/2018
אני אמורה להתחיל טיפולים , לקחתי 5 ימים פרוברה .לאחר שלא קיבלתי מחזור ולאחר בדיקה ביתית התברר לי שאני בהריון. מאוד מודאגת מההשלכות של זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוורה
פרופ` דוד בידר08/04/2018אין מה לדאוג. זה פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת פרוטוקול עם גלולות סובלת מדימום כל הזמןמוריה08/04/2018
שלום קיבלתי פרוטוקול עם גלולות מרסילון ומאז שאני נוטלת. מהיום הראשון של הוסת ועד היום 15 יום הדימום נמשך האם זה יזיק לטיפולי ההפריה ? מדוע זה קורה ז? האם להמשיך ליטול הגלולות ? המון תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר08/04/2018הדימום הוא תוצאת לואי של הגלולות.
זה לא יזיק לטיפול ויש להשלים הגלולות לפי התוכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בטרימסטר הראשוןנטלי07/04/2018
אני בשבוע 10 להריון. הכל תקין
1-האם מותר לצבוע שיער במיספרה בטרימסטר הראשון ?
2-על מה צריך לשים לב וממה להיזהר ?
3- אם לא- אז מתי כן אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר עם צבע שמותר בהיריון ובעיקר ללא אמוניה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה בעקבות כעס ועצביםמיכל07/04/2018
סליחה מראש על השאלה הלא שיגרתית.אני בתחילת הריון בשבוע 5.רבתי עם בעלי שעיצבן אותי ובמשך כמה שניות הייתי מרוגזת וקפצתי את אגרופיי והייתי בסטרס.האם זה יכול להביא להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של סינרלגלית07/04/2018
היי
אני אחרי החזרת עובר אחד , אני בתמיכה של סינרל בוקר וערב, אתמול בבוקר לחצתי פעמיים על הסינרל ( כי הרגשתי שבפעם הראשונה זה לא נכנס טוב)
בערב אחרי שלקחתי יש לי תחושה של נפיחות ממש רצינית בבטן ברמה שממש מציק
האם זה הגיוני? צריכה לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה לאחר החזרת בלסטוציסטרעות06/04/2018
היום החזירו לי בלסטוציסט באיכות טובה. ועכשיו כ 9 שעות אחרי ההחזרה יצאה הפרשה חומה. מה המשמעות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נגרם מהקוטר בזמן החזרה-אל חשש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם עובר דרך השיליה לעובר?מירי06/04/2018
עובר דרך השיליה לעובר?
הרופא אמר לי לקחת אסטרופם לתמיכה עד שבוע 12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה מקובלת ואינה מזיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.....
מירי08/04/2018היום הייתי בביקור שני אצל רופא מעקב הריון.
יש עובר ודופק . לפי המחזור וההחזרה אני בשבוע 6 פלוס 3.
לפי האולטרסאונד אני שבוע 6 פלוס 1.
הרופא קבע לפי האולטרסאונד, וטען שזה לא משנה.
עד כמה זה באמת לא משנה? קבעתי כבר תור לשקיפות עורפית לשבוע 11 פלוס 6.
המחזור היה ב 22/2. הביוץ ב 7/3 . ההחזרה ב 10/3.
החזרה של מוקפא על בסיס טבעי ללא הורמונים.
מה תאריך לידה משוער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מועד לידה1/12
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירוג של עובר בלסטוציסטרעות06/04/2018
אני אחרי החזרת בלסטוציט ואמרו לי שהוא מאוד יפה הוא קיבל דירוג 2aa . מה המשמעות של הדירוג הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות העובר
ד``ר אליעזר גירש06/04/2018שלום רעות,
דירוג זה אומר שגם שכבת תאים היוצרת את השיליה בעתיד וגם גוף העובר עצמו שניהם התפתחו בצורה טובה ובאיכות גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני היריון , מה המועד בו מתחילים להרגיש סימני היריוןמירב06/04/2018
קיבלתי זריקות של גונאל אף במשך שבועיים וקיימתי בזמן זה יחסי מין, לפני שלושה ימים קיבלתי אוביטרל ואחכ עברתי הזרעה, היום מרגישה רגישות בחזה, האם הגיוני שיש כבר תסמיני היריון? או שהרגישות לא יכולה להיות קשורה להיריון?
עדיין מוקדם לתחושות היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך ניסיון שלי....
מירי07/04/2018
התופעות הן אותן תופעות לפני קבלת מחזור. גודש בשדיים גם לפני מחזור. בטח ובטח כשאת מזריקה הורמונים הגודש מורגש יותר.
לי היו תופעות לפני מחזור. גודש בשדיים, כאבי מחזור, הפרשות כמו לפני מחזור, דימומים. בטא חיובי, הכפלה טובה, ערכים הורמונים תקינים אך עדיין דימומים. הרופאת נשים אמרה בשבוע חמש פלוס 2 הדימומים יחלפו, והיא צדקה. היא אני שש פלוס 2.
מאחלת גם לך.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה לכולן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת הפלה טרם גילוי הריוןריקי05/04/2018
אולי ניקלטתי בביוץ לפני 8 ימים.עדיין אין אפשרות כמובן לדעת.במידה ולא אזהר בפעילויות שבהן יש אזהרה להימנע מפעילות לנשים בהריון(כמו למשל בפורט ימי)אז אם ניקלטתי בביוץ כאמור לפני 8 ימים יכולה להיות הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט ימי
ריקי05/04/2018זה מה שהיה צריך להיות רשום בהודעה המקורית ולא מה שנרשם בטעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ריקיי05/04/2018הבהרה-הספורט הימי המדובר הוא"בננה"זה סירת מנוע שגוררת אחריה במהירות גוף הדומה לסירת גומי ועליו אני יושבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי, ממליצה לך להפעיל שיקול דעת לבד
דנה06/04/2018אומנם אני לא הרופא בפורום אבל בהחלט יש דברים שאפשר להחליט עליהם לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדנה
ריקי06/04/2018בוקר טוב.אני באילת ואת פעילות ה"בננה"שנמשכה כרבע שעה הזמנתי מבעוד מועד ושילמתי עליה מראש.כשהגעתי למקום ראיתי שיש הוראה בכתב לדווח על בעיות בריאות שונות וגם על הריון(כי אז יש להימנע מפעילות זו)אבל מכיוון שהייתי רק 8 ימים אחרי הזרעה וביוץ אז תארתי לעצמי שאם ניקלטתי אז בגלל השלב המוקדם לא תהיה הפלה ולא ביטלתי את הפעילות שכאמור הוזמנה מבעוד מועד.אם היית במקומי גם היית נוהגת כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
ריקי06/04/2018המאמץ בפעילות זו היה בעיקר על שרירי הזרוע והאמה כי צריכים לאחוז בחוזקה במעין חבל שמוצמד ל"בננה"כדי לא ליפול למים במהלך הפעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הייתי נמנע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש להמתין עוד שבוע ולבצע בדיקת דם להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור שהתקבל לאחר ההפלהד``ר אליעזר גירש05/04/2018
שלום, לפני שישה שבועות עברתי הפלה בשבוע 8. אתמול ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור שהתקבל לאחר ההפלה. לציין כי אני בת 38 ומבייצת בדכ ביום ה11( כלומר עוד שישה ימים אמורה לבייץ), ע"פ מעקב זקיקים.
שאלתי האם התוצאות תקינות בהתחשב ביום הבדיקה ויום ביוץ משוער?
Ft4 16.2
Ft3 4.33
Prolactin 168
Lh 30.9
Fsh 10.3
Estradiol 225
Progesterone 4.4
Testosterone total קטן מ1.5
DHEA-S 1.78
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי משתדל לבצע את הבדיקה ביום 2-3 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שישה שבועות עברתי הפלהמיטל05/04/2018
שלום, לפני שישה שבועות עברתי הפלה בשבוע 8. אתמול ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור שהתקבל לאחר ההפלה. לציין כי אני בת 38 ומבייצת בדכ ביום ה11( כלומר עוד שישה ימים אמורה לבייץ), ע"פ מעקב זקיקים.
שאלתי האם התוצאות תקינות בהתחשב ביום הבדיקה ויום ביוץ משוער?
Ft4 16.2
Ft3 4.33
Prolactin 168
Lh 30.9
Fsh 10.3
Estradiol 225
Progesterone 4.4
Testosterone total קטן מ1.5
DHEA-S 1.78
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף במצבך לבצע את הבדיקה ביום 2-3 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון על סטיק שתןטלי05/04/2018
אני 15 יום אחרי הזרעה כפולה זקיקים 20 16 17
לוקחת גונל F אוביטרן ותמיכה דפסתון לאחר הזרעה .
פעמיים ביום.
בוצעה בדיקת שתן לגילוי היריון ביום ה 14 ויצא שלילי
לא יודעת אם לעמוד בכאב ולבצע בטא בדיקת דם
אני לא יודעת אם להפסיק תמיכה
האם דפסתון מעכב מפסיק וסת. ??
אני מותשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/04/2018דופסטון לא מונע וסת.
תעשי בדיקת דם.
בדיקת השתן די אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון על סטיק שתן
טלי05/04/2018אז בשביל מה לבצע בדיקת דם אם בדיקת שתן אמינה ?
מיותר לא ?
הוסת אמורה להגיע עם דופסתון או בלעדיו נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחחח
אוריאן05/04/2018כל החודש את משקיעה במתן זריקות,מדכאים,בדיקות דם,וזקיקים.האם לא תחתמי את הטיפול בבדיקת דם? לידיעתך שיש לא מעט פשאלות עם הסטיקים למיניהם.ישנם כאלה שלא מזהים את ההורמון בשתן אם יש הריון בתחילתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר05/04/2018היות ולא קיבלת וסת, וטעויות יש, בדיקת דם חיונית לתשובה סופית.
אפשר גם לחכות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון על סטיק שתן
טלי06/04/2018אני לוקחת דפסתון לתמיכה אולי בגלל זה אני לא מקבלת וסת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסולוגיה וספא דגים בהריוןריקי05/04/2018
שלום.
אם הנחת המוצא היא שניקלט הריון ומדובר בתחילת שבוע 4(כשאת בדיקת הבטא הראשונה עושים בסוף שבוע 4)ממה מהדברים הבאים מומלץ להימנע בשלב הזה?ספא דגים(שדגיגונים ניצמדים לכפות הרגליים בבריכה טיפולית מיוחדת),רפלקסולוגיה,עיסוי שוודי קלאסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיות ועיסויים בבטן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטלי קצר אחרי לידהגל05/04/2018
שלום,
בת 39 וחצי, הריון ivf עקב רזרבה נמוכה. אני 3 חודשים אחרי לידה, הנקה כמעט מלאה. לפני שבוע הרגשתי שאני מבייצת ( כל חיי היו לי כאבים בזמן הביוץ), ואתמול, בדיוק 7 ימים אחרי כן קיבלתי מחזור ראשון אחרי הלידה.
האם זה תקין ששלב לוטלי יהיה ככ קצר במחזורים ראשונים לאחר לידה?
כל חיי היה לי מחזור סדיר של 28 יום, מחזור 14 יום מהביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההנקה משבשת את ההליך הביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו הקלה! תודה על המענה
גל05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)