מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון חוץ רחמי עם בטא והכפלות תקינותנילי08/04/2018
שלום,
האם ייתכן מצב שבו הריון מתחיל מבטא גבוהה והכפלות תקינות ואף על פי כן הוא יהיה חוץ רחמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי
פרופ` דוד בידר08/04/2018נדיר ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיה יום אחרי ביוץרונית08/04/2018
שלום רב
אנו מנסים להרות בדרך הטבעית. שאלתי האם יש בעיה לעבור ממוגרפיה יום אחרי הביוץ /יחסי מין מתוזמנים??
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה
פרופ` דוד בידר08/04/2018אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של בלצוסיסט טריליטל08/04/2018
שלום רב, היום הייתה לי החזרה של עובר בלצוסיסט בן 5 ימים. אני אמורה לבצע בדיקת דם בעוד 12 יום שזה יוצא ביום העצמאות. האם אסותא בראשון לציון עובדים ביום העצמאות זה יום חופש ולכן לא ברור לי אם ללכת או שלא עובדים ואז מתי אצטרך לבצע בדיקות דם? אשמח למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה לעשות יום קודם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול דם עם אוביטרולמאיה08/04/2018
שלום,
התחלתי מעקב זקיקים להזרעה , אמרו לי שאצטרך לקחת אובירטול ויש לי בעיית קרישיות.
אשמח לדעת האם זריקת קלקסן מזריקים בסמוך לאוביטרול ולכמה זמן? ביום יום אני לא לוקחת מדללים.
אני לא יודעת מה ההוראות לגבי הדילול עד להזרעה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות
פרופ` דוד בידר08/04/2018אין קשר בין אוביטרל לדלול.
קלקסן נלקח כל יום מיום שהרופא המטפל החליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 11 ימים אחרי הזרעהמיכל08/04/2018
שלום.
אני 11 ימים אחרי הזרעה ו-11וחצי ימים אחרי אוביטרל(אוביטרל ניתן כ-16 שעות לפני ההזרעה)והופיע דימום כמו במחזור.האם להספיד את הסבב הנוכחי או שלא בהכרח?אם לא בהכרח-על מה לשים לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואה למחזור קודם
מיכל08/04/2018במחזור הזה גם לקחתי גונל לפני האוביטרל.
מחזור קודם היה ללא טיפול בכלל ומחזור הדיע 14 ימים אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתון נוסף
מיכל08/04/2018יתכן שהדימום הזה הופיע 10 ימים אחרי ביוץ כי יתכן שההזרעה היתה יום אחד לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ` דוד בידר08/04/2018לרוב זה הוסת שמגיע 11-14 יום אחרי האוביטרל.
אם הדימום לא כמו בוסת רגיל תעשי בדיקת דם להריון ליתר ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיתוי הבדיקה
מיכל09/04/2018אני מעדיפה קודם בדיקת שתן בייתית בנסיבות המיקרה ורק אם חיובי אז בדיקת דם.אם המועד המקורי לפי הוראות הרופא לביצוע בדיקת דם היה שבועיים לאחר הזרעה-כמה זמן מינימום אחרי הזרעה זה לבדיקת שתן כדי שהתוצאה תהיה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חופף לעיתוי של בדיקת הדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה בהריון מודאגת מאודגל08/04/2018
אני אמורה להתחיל טיפולים , לקחתי 5 ימים פרוברה .לאחר שלא קיבלתי מחזור ולאחר בדיקה ביתית התברר לי שאני בהריון. מאוד מודאגת מההשלכות של זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוורה
פרופ` דוד בידר08/04/2018אין מה לדאוג. זה פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת פרוטוקול עם גלולות סובלת מדימום כל הזמןמוריה08/04/2018
שלום קיבלתי פרוטוקול עם גלולות מרסילון ומאז שאני נוטלת. מהיום הראשון של הוסת ועד היום 15 יום הדימום נמשך האם זה יזיק לטיפולי ההפריה ? מדוע זה קורה ז? האם להמשיך ליטול הגלולות ? המון תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר08/04/2018הדימום הוא תוצאת לואי של הגלולות.
זה לא יזיק לטיפול ויש להשלים הגלולות לפי התוכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בטרימסטר הראשוןנטלי07/04/2018
אני בשבוע 10 להריון. הכל תקין
1-האם מותר לצבוע שיער במיספרה בטרימסטר הראשון ?
2-על מה צריך לשים לב וממה להיזהר ?
3- אם לא- אז מתי כן אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר עם צבע שמותר בהיריון ובעיקר ללא אמוניה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה בעקבות כעס ועצביםמיכל07/04/2018
סליחה מראש על השאלה הלא שיגרתית.אני בתחילת הריון בשבוע 5.רבתי עם בעלי שעיצבן אותי ובמשך כמה שניות הייתי מרוגזת וקפצתי את אגרופיי והייתי בסטרס.האם זה יכול להביא להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של סינרלגלית07/04/2018
היי
אני אחרי החזרת עובר אחד , אני בתמיכה של סינרל בוקר וערב, אתמול בבוקר לחצתי פעמיים על הסינרל ( כי הרגשתי שבפעם הראשונה זה לא נכנס טוב)
בערב אחרי שלקחתי יש לי תחושה של נפיחות ממש רצינית בבטן ברמה שממש מציק
האם זה הגיוני? צריכה לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה לאחר החזרת בלסטוציסטרעות06/04/2018
היום החזירו לי בלסטוציסט באיכות טובה. ועכשיו כ 9 שעות אחרי ההחזרה יצאה הפרשה חומה. מה המשמעות שלה?
נגרם מהקוטר בזמן החזרה-אל חשש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם עובר דרך השיליה לעובר?מירי06/04/2018
עובר דרך השיליה לעובר?
הרופא אמר לי לקחת אסטרופם לתמיכה עד שבוע 12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה מקובלת ואינה מזיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.....
מירי08/04/2018היום הייתי בביקור שני אצל רופא מעקב הריון.
יש עובר ודופק . לפי המחזור וההחזרה אני בשבוע 6 פלוס 3.
לפי האולטרסאונד אני שבוע 6 פלוס 1.
הרופא קבע לפי האולטרסאונד, וטען שזה לא משנה.
עד כמה זה באמת לא משנה? קבעתי כבר תור לשקיפות עורפית לשבוע 11 פלוס 6.
המחזור היה ב 22/2. הביוץ ב 7/3 . ההחזרה ב 10/3.
החזרה של מוקפא על בסיס טבעי ללא הורמונים.
מה תאריך לידה משוער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מועד לידה1/12
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירוג של עובר בלסטוציסטרעות06/04/2018
אני אחרי החזרת בלסטוציט ואמרו לי שהוא מאוד יפה הוא קיבל דירוג 2aa . מה המשמעות של הדירוג הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות העובר
ד``ר אליעזר גירש06/04/2018שלום רעות,
דירוג זה אומר שגם שכבת תאים היוצרת את השיליה בעתיד וגם גוף העובר עצמו שניהם התפתחו בצורה טובה ובאיכות גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני היריון , מה המועד בו מתחילים להרגיש סימני היריוןמירב06/04/2018
קיבלתי זריקות של גונאל אף במשך שבועיים וקיימתי בזמן זה יחסי מין, לפני שלושה ימים קיבלתי אוביטרל ואחכ עברתי הזרעה, היום מרגישה רגישות בחזה, האם הגיוני שיש כבר תסמיני היריון? או שהרגישות לא יכולה להיות קשורה להיריון?
עדיין מוקדם לתחושות היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך ניסיון שלי....
מירי07/04/2018
התופעות הן אותן תופעות לפני קבלת מחזור. גודש בשדיים גם לפני מחזור. בטח ובטח כשאת מזריקה הורמונים הגודש מורגש יותר.
לי היו תופעות לפני מחזור. גודש בשדיים, כאבי מחזור, הפרשות כמו לפני מחזור, דימומים. בטא חיובי, הכפלה טובה, ערכים הורמונים תקינים אך עדיין דימומים. הרופאת נשים אמרה בשבוע חמש פלוס 2 הדימומים יחלפו, והיא צדקה. היא אני שש פלוס 2.
מאחלת גם לך.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה לכולן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת הפלה טרם גילוי הריוןריקי05/04/2018
אולי ניקלטתי בביוץ לפני 8 ימים.עדיין אין אפשרות כמובן לדעת.במידה ולא אזהר בפעילויות שבהן יש אזהרה להימנע מפעילות לנשים בהריון(כמו למשל בפורט ימי)אז אם ניקלטתי בביוץ כאמור לפני 8 ימים יכולה להיות הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט ימי
ריקי05/04/2018זה מה שהיה צריך להיות רשום בהודעה המקורית ולא מה שנרשם בטעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ריקיי05/04/2018הבהרה-הספורט הימי המדובר הוא"בננה"זה סירת מנוע שגוררת אחריה במהירות גוף הדומה לסירת גומי ועליו אני יושבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי, ממליצה לך להפעיל שיקול דעת לבד
דנה06/04/2018אומנם אני לא הרופא בפורום אבל בהחלט יש דברים שאפשר להחליט עליהם לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדנה
ריקי06/04/2018בוקר טוב.אני באילת ואת פעילות ה"בננה"שנמשכה כרבע שעה הזמנתי מבעוד מועד ושילמתי עליה מראש.כשהגעתי למקום ראיתי שיש הוראה בכתב לדווח על בעיות בריאות שונות וגם על הריון(כי אז יש להימנע מפעילות זו)אבל מכיוון שהייתי רק 8 ימים אחרי הזרעה וביוץ אז תארתי לעצמי שאם ניקלטתי אז בגלל השלב המוקדם לא תהיה הפלה ולא ביטלתי את הפעילות שכאמור הוזמנה מבעוד מועד.אם היית במקומי גם היית נוהגת כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
ריקי06/04/2018המאמץ בפעילות זו היה בעיקר על שרירי הזרוע והאמה כי צריכים לאחוז בחוזקה במעין חבל שמוצמד ל"בננה"כדי לא ליפול למים במהלך הפעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הייתי נמנע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש להמתין עוד שבוע ולבצע בדיקת דם להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)