מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור שהתקבל לאחר ההפלהד``ר אליעזר גירש05/04/2018
שלום, לפני שישה שבועות עברתי הפלה בשבוע 8. אתמול ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור שהתקבל לאחר ההפלה. לציין כי אני בת 38 ומבייצת בדכ ביום ה11( כלומר עוד שישה ימים אמורה לבייץ), ע"פ מעקב זקיקים.
שאלתי האם התוצאות תקינות בהתחשב ביום הבדיקה ויום ביוץ משוער?
Ft4 16.2
Ft3 4.33
Prolactin 168
Lh 30.9
Fsh 10.3
Estradiol 225
Progesterone 4.4
Testosterone total קטן מ1.5
DHEA-S 1.78
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי משתדל לבצע את הבדיקה ביום 2-3 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שישה שבועות עברתי הפלהמיטל05/04/2018
שלום, לפני שישה שבועות עברתי הפלה בשבוע 8. אתמול ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור שהתקבל לאחר ההפלה. לציין כי אני בת 38 ומבייצת בדכ ביום ה11( כלומר עוד שישה ימים אמורה לבייץ), ע"פ מעקב זקיקים.
שאלתי האם התוצאות תקינות בהתחשב ביום הבדיקה ויום ביוץ משוער?
Ft4 16.2
Ft3 4.33
Prolactin 168
Lh 30.9
Fsh 10.3
Estradiol 225
Progesterone 4.4
Testosterone total קטן מ1.5
DHEA-S 1.78
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף במצבך לבצע את הבדיקה ביום 2-3 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון על סטיק שתןטלי05/04/2018
אני 15 יום אחרי הזרעה כפולה זקיקים 20 16 17
לוקחת גונל F אוביטרן ותמיכה דפסתון לאחר הזרעה .
פעמיים ביום.
בוצעה בדיקת שתן לגילוי היריון ביום ה 14 ויצא שלילי
לא יודעת אם לעמוד בכאב ולבצע בטא בדיקת דם
אני לא יודעת אם להפסיק תמיכה
האם דפסתון מעכב מפסיק וסת. ??
אני מותשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/04/2018דופסטון לא מונע וסת.
תעשי בדיקת דם.
בדיקת השתן די אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון על סטיק שתן
טלי05/04/2018אז בשביל מה לבצע בדיקת דם אם בדיקת שתן אמינה ?
מיותר לא ?
הוסת אמורה להגיע עם דופסתון או בלעדיו נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחחח
אוריאן05/04/2018כל החודש את משקיעה במתן זריקות,מדכאים,בדיקות דם,וזקיקים.האם לא תחתמי את הטיפול בבדיקת דם? לידיעתך שיש לא מעט פשאלות עם הסטיקים למיניהם.ישנם כאלה שלא מזהים את ההורמון בשתן אם יש הריון בתחילתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר05/04/2018היות ולא קיבלת וסת, וטעויות יש, בדיקת דם חיונית לתשובה סופית.
אפשר גם לחכות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון על סטיק שתן
טלי06/04/2018אני לוקחת דפסתון לתמיכה אולי בגלל זה אני לא מקבלת וסת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסולוגיה וספא דגים בהריוןריקי05/04/2018
שלום.
אם הנחת המוצא היא שניקלט הריון ומדובר בתחילת שבוע 4(כשאת בדיקת הבטא הראשונה עושים בסוף שבוע 4)ממה מהדברים הבאים מומלץ להימנע בשלב הזה?ספא דגים(שדגיגונים ניצמדים לכפות הרגליים בבריכה טיפולית מיוחדת),רפלקסולוגיה,עיסוי שוודי קלאסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיות ועיסויים בבטן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטלי קצר אחרי לידהגל05/04/2018
שלום,
בת 39 וחצי, הריון ivf עקב רזרבה נמוכה. אני 3 חודשים אחרי לידה, הנקה כמעט מלאה. לפני שבוע הרגשתי שאני מבייצת ( כל חיי היו לי כאבים בזמן הביוץ), ואתמול, בדיוק 7 ימים אחרי כן קיבלתי מחזור ראשון אחרי הלידה.
האם זה תקין ששלב לוטלי יהיה ככ קצר במחזורים ראשונים לאחר לידה?
כל חיי היה לי מחזור סדיר של 28 יום, מחזור 14 יום מהביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההנקה משבשת את ההליך הביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו הקלה! תודה על המענה
גל05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת בקשר לצטרוטייד בטיפול בהזרעהאסתי04/04/2018
התחלתי החודש עם טיפול בגונל F במינון 75 מהיום ה-5
-התבקשתי לקנות גם צטרוטייד.
1. למה צריך את הזריקה הזאת למה היא גורמת?
2.האם הזריקה יכולה לבטל את הביוץ לגמרי?
3.האם אוביטרל יכול לבטל את הצטרוטייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צטרוטיד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/20181.הזריקה עשויה למנוע ביוץ מוקדם
2.לא סביר
3.בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט בדיקת הריוןיעל04/04/2018
שלום
27 מרץ הוחזר עובר יום 6 ובערב אוביטרל. יומיים אחכ הזרקתי דקפפטיל.
מתי לבצע בדיקת הריון? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/04/20189-10 ימים, סופרים מיום לאחר ההיזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F ביום ה-5 לווסתאסתי04/04/2018
הרופא אמר לי להתחיל להזריק גונל F ביום החמישי למחזור, זה לא מאוחר?
בדרך כלל הייתי מתחילה להזריק ביום השלישי. לווסת
מה הסיבה שהוא אמר לי להתחיל מאוחר?
האם זה ישפיע על כמות הזקיקים? ועל זמן הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ` דוד בידר05/04/2018נכון, ככל שמתחילים מורדם יותר יש יותר גיוס זקיקים.
לא ברור לי למה ביום 5, תשאלי אותו.
יתכן והוא מתכנן את השאיבה קצת יותר מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החזרה כפולה פוגעת בעובר יום 3?יעלי04/04/2018
אני לקראת שאיבה שניה ושקלת החזרת בלסטוצידים. שאלתי את הרופא שלי לגבי החרה כפולה והוא אמר שניתן אך הוא לא מליץ כי העובר ביום 5 יכול להפריע לעובר יום 3. מה דעתך?
- בת 39, 2 הריונות ספונטניים לפני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה כפולה
פרופ` דוד בידר05/04/2018ישנה אפשרות של החזרה כפולה, שלא פופולרית כיום אצלנו, לא יהיה שום פגיעה בעובר מיום 3, פשוט לרופא יש בעיה להגיע פעמיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה כפולה
יעל05/04/2018מדוע איננה פופולארית? האם יש מחקרים על הצלחות יתרות בכפולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר05/04/2018החזרה כפולה הייתה ״המצאה״ של רופאים לאחר אי הצלחה להרות, לאחר מספר מחזורים, לתת משהוא חדש, כביכול, למטופלת.
זה לא מעלה אחוזי הריון.
עדיף להחזיר פעם אחת ואפשר ביום 3, 4 או 5 לפי החלטת הרופא שלך , אבל להגיד שזה פוגע בעובר שכבר שמנו , זאת מעשיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על שימוש באוביטרלדלית04/04/2018
שלום. האוביטרל שלי מאוחסן במקרר במדף העליון של הדלת. היום כשפתחתי את הדלת הוא נפל לרצפה, בתוך האריזה שלו. האם הוא עדיין כשיר לשימוש? משהו יכול לקרות לזריקה כשהיא נופלת מגובה כזה או שאפשר להשתמש בה כרגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר05/04/2018אם לא נשברה אז אין בעיה להשתמש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשח לדעת מועד הביוץ משוער?ציפי04/04/2018
עשיתי בדיקה למעקב ביום רביעי 4.4 ב 8 בבוקר זקיק 16 רירית 12
בדיקות דם
אסטרודיל 804
LH 14
פרוגוסטרון 2
אשמח לדעת כמה שעות מהבדיקה בערך יתרחש הביוץ אשמח אם אפשר לשער טווח שעות
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר05/04/2018היות ולא ציינת את גילך אזי אם את מעל 40 אז הביוץ יכול להיות בזקיק
קטן יותר.
בנתונים שמסרת יתכן והביוץ יהיה בעוד יומיים או שהזקיק יגדל ואז הביוץ יהיה בעוד כ4-5 ימים.
הנתונים שמסרת לא מאפשרים תשובה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אנדומטרין והפרשות דמיותשרון04/04/2018
שלום
הריון שבוע 6+4, לפני יומיים נצפה דופק. ההריון הושג באמצעות הזרעה. מקבלת קלקסן 60 ופעמיים נרות אנדומטרין בגלל הפלות חוזרות (7 הפלות, 4 רצופות, 2 לידות תקינות). כל כמה ימים יש לי הפרשות ורדרדות, נראה כמו מעט דם בהפרשה. נבדקתי כבר פעמיים ונאמר לי שאולי זה מגירוי של צוואר הרחם מהנרות. החרדה גדולה כמובן בגלל ההפלות. רציתי לדעת האם יש עוד מה לבדוק? הרופא אומר שזה התמיכה המקסימלית ונקוה לטוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר05/04/2018לא צריך בדיקות ולא צריך לעשות שום דבר אלא להמשיך את הטיפול.
בשלב זה הסיכויים להפלה נמוכים ביותר וגם אין דרך למנוע אם במקרה ויקרה משהוא.
הבדיקות הנרתיקית צריכה להערות לעם אחת ולא יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב ראשון לטרוזול ואוביטרלמאיה04/04/2018
מה הסיכוי באופן סטטיסטי, ברור לי שזה ממש לא מדע מדוייק, להכנס להריון בסבב הראשון של לטרוזול ואוביטרל.? יש לי שחלות פוליציסטיות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר04/04/2018תלוי בגילך.
בגיל צעיר, אם הוסת לא סדיר ,זה סביב 20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח! שתי שאלות - תודהמאיה03/04/2018
מועדים לשמחה!
יש לי שאלות
1. אני אחרי החזרת העובר ב26/3.
מתי לעשות בדיקת דם?
2. ועוד שאלה אני מאוד אוהבת לעשות הליכות ארוכות (בטוח עכשיו יותר איטיות, לא מהירות) האם ההליכות של שעתיים או יותר לא משפיעות להיקלט?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר04/04/20181. 12 יום לאחר ההחזרה של עוברים יום 3.
2.הליכה לא מפריעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרוגילוטון משבש מחזור?פרוג03/04/2018
האם פרוגילוטון משבש מחזור? התחלתי ליטול שבוע לאחר וסת, עכשיו יום 14 למחזור, אסטרדיול ממש נמוך, ביוץ לא באופק. בדכ מחזור סדיר וקצר. האם ביוץ יהיה בסיום הלבנים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון
פרופ` דוד בידר04/04/2018כן,משבש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מתי
פרוג04/04/2018האם ביוץ יהיה בתום הכדורים הלבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר04/04/2018לרוב הביוץ מתריש בין יום 5 ליום 10 אחרי הכדור האחרון .
שנוטלים את האוביטרל על זקיקים , בין 18 ל 22 ,אז הביוץ יהיה אחרי 36-40 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרוג04/04/2018תודה. אבל האם לא יהיה ביוץ החודש? הרי התחלתי לקחת פרוגילוטון באמצע המחזור. מה שהסברת זה לחודש הבא לא כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2018נטילת הפרוגילוטון באופן שציינת עלולה לשבש את ההליך ההורמונאלי השגרתי ובכלל זה את ההליך הביוצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר05/04/2018חשבתי שמדובר באיקכלומין, אז מה שאמרתי זה טעות.
כתבתי שפרוגילוטון משבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אשמח לתשובה
פרוג05/04/2018תודה, אז אם כך, מתי יהיה ביוץ.. בסיום הטבליות הלבנות?? האם הביוץ יהיה תקין לאור כך שהותחל פרוגיליטון ביום 8 למחזור. תודה רבה
פרופ` דוד בידר05/04/2018לרוב אין ביוץ בנטילת ה פרוגילוטון.
בגמר הלקיחה יגיע דימום ואז יתחיל תהליך טבעי של הביוץ ואפשר לעקוב אחרי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)