מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא אחרי הפלה עם ציטוטקמיקה26/11/2017
שלום רב,
הריון ראשון לאחר החזרת 2 בלסטוציסטים. לפני 25 יום לקחתי 4 ציטוטק לאחר שבשבוע 11+5 נמצא עובר ללא דופק שהפסיק להתפתח בשבוע 9+2. שבוע אח"כ, נצפתה שאירת 16 מ"מ עם זרימה ונתנו 4 כדורי ציטוטק נוספים. לפני 10 ימים בבדיקת US נאמר כי הרחם נקייה, רירית 13 מ"מ. בימים האחרונים דימום חום מועט מעת לעת. היום עשיתי בדיקת בטא, תוצאה 79. האם הבטא והדימום מצביעים על קיום שארית? האם לא יהיה ביוץ כל עוד הבטא לא התאפסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר26/11/2017כל עוד הבטא חיובית לא יהיו תהליכי ביוץ ויש לדאוג שבבוא תיעלם אחרת זה בעיתי.
זה לא אומר שיש שארית. הבטא יורדת לאט בכל הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
מיקה27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית וביציות איכותיותג26/11/2017
שלום
כשהרזרבה השחלתית מתמעטת, האם בהכרח לא יהיו ביציות איכותיות שיניבו הריון? גיל 39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה
פרופ` דוד בידר26/11/2017לא בהכרח וזה תלוי מאוד בבדיקות ההורמונליות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג26/11/2017אתה מתכוון לבדיקת AMH?
אני גם מתכוונת לבדיקה זו, היא מראה על רזרבה מועטה, איזו בדיקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/11/2017אני מתכוון לרמות LH ו FSH, E2 ו פרוגסטרון בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג27/11/2017ואלה בדיקות שמראות אם הביציות איכותיות ויניבו הריון? זה מה ששאלתי בשאלה הראשונה, יכולה להיות אשה בגיל 43 עם מעט ביציות והיא כן תקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/11/2017תלוי בבדיקות ההורמונליות.
ג27/11/2017איזה ערכים מספריים צריכים להיות להורמונים הללו?
LH ו FSH, E2 ו פרוגסטרון בוסת.
בין מה למה צריך להיות לדוגמא LH
E2
FSH
ופרוגרסטרון בזמן וסת, שיעיד שישנם ביציות איכותיות לאשה בת 40?
האם ישנה בדיקה לאיכות ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר28/11/2017אם FSH מעל 11 ו E2 נמוך זה משמעותי.
תעשי הבדיקות ואגיד לך מה המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעי לאחר הפסקת טיפולאלונה26/11/2017
שלום לכם.היה לי ביוץ טבעי ולמרות זה עשיתי טיפול הורמונלי עם גונל.
אחרי 2 מחזורי טיפול אפסיק את הטיפול ההורמונלי.
בהנחה שהגוף היה ממשיך לבייץ באופן טבעי גם ללא נטילת הגונל-האם נטילתו והפסקתו עלולות לגרום לגוף כבר לא לבייץ ספונטנית?כי הוא כביכול"התרגל"לבייץ עם טיפול הורמונלי שנפסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול ישוב על מקומו בשלום ובכלל זה הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריון וצריך להמשיך הזרקות? אשמח להתייחסות דחופהזואי26/11/2017
שלום,
לאור אי ספיקת גופיף צהוב הונחיתי כי עליי לבצע בדיקת דם לגילוי הריון 10-12 ימים לאחר ביוץ ובמידה והתוצאה חיובית להתחיל בהזרקת פרגניל לתמיכה. יום לאחר ביצוע בדיקת ההריון 13-14 ימים לאחר הביוץ החל דימום עם הכתמה חומה ולאחר מכן דימום אדום מסיבי למשך יומיים נוספים. כיום היום הרביעי לדימום, דימום חלש. היום עליי להזריק פרגניל בשנית. טרם ההזרקה הראשונה בוצעה בדיקת דם hcg כמותי ותוצאתו 13. האם הדימומים האלה תקינים? כיצד יכולה לדעת אם בהריון למרות הדימומים שהיו? אם אמשיך לקבל הזרקות ערך הhcg יעלה? אחרי ההזרקה היום, הזריקה הבאה צריכה להיות בשישי. אובדת עצות. אשמח להארה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות
פרופ` דוד בידר26/11/2017אני לא מכיר את השיטה הזו.
בכל אופן הבדיקה 13 היא חיובית אך מאוד נמוכה.
אני לא חושב שיש תועלת בהזרקות האלה אך עדיף שתדברי עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה - שאיבה נוספת?שני26/11/2017
אני יום לפני שאיבה
אסטרודיאול 5041 , פרוגסטרון 14.8 , lh 0.4 יש זקיקים טובים, האם יש טעם לבצע את השאיבה ולהקפיא? או שבמצב כזה רוב הסיכויים שהביציות לא יהיו איכותיות וחבל על השאיבה.
מה יכולה להיות הסיבה לפרוגסטרון גבוה לפני השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר26/11/2017זוהי שאלה בעיתית ואין תשובה לכך.
באופן כללי זה לא טוב שכך עלה הפרוגסטרון וגם חשוב האם האסטרוגן ירד גם הוא.
אם כן ,לא הייתי עושה שאיבה ואם לא אפשר לנסות לשאוב, להקפיא העוברים, ולהחזיר במחזור תחליפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
שני26/11/2017אכן ה es עלה אבל הפרוגסטרון עלה איתו יחד.
האם מבחינתך אין מניעה לשאוב ולהקפיא במצב כזה , איכות הביציות לא תיפגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
פרופ` דוד בידר27/11/2017אני , כנראה, לא הייתי שואב כי הפרוגסטרון גבוה מידי.
אך את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל ומה ניסיונו והמלצותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי ללא הורמוניםיעל26/11/2017
לאחר 6 טיפולי ivf ללא הצלחה, חשבתי לעבור לטיפול הפריה ללא הורמונים. שאיבת הביצית הקיימת בלבד.
בטיפולי ivf הצליחו לשאוב בין 7-11 ביציות, ויש 2-3 הפריות.
המחזור שלי סדיר, פעם בחודש.
האם אפשר לבצע את הטיפול אצל הרופא הפרטי אצלו עשיתי את ivf, או שצריך לפנות לרופא מומחה בענין?
האם זה בזבוז זמן?
אשמח לשמוע מה דעתכם בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור טבעי
פרופ` דוד בידר26/11/2017אין רופא מומחה למחזור טבעי.
כל רופא שמבין בהפריות מבין גם בנושא הזה.
את יכולה לנסות אלא שלא נתת פרטים על גילך ועל המצב ההורמונלי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב הורמונלי
יעל26/11/2017בת 42 וחצי. ללא ילדים.
לפני כשבוע שלחתי לך את המצב ההורמונלי.
הצעת לבצע בדיקה חוזרת כיוון שהאסטרוגן גבוה. אני מניחה שבדיקה כזאת מבצעים בימי מחזור בלבד. אני מחכה למחזור הבא.
Estrodiol (E-2) 471
TSH 1.69
LH 4.00
FSH 7.30
Prolactin 165.8
צילום רחם תקין. היסטרוסקופיה לא ביצעתי.
היתה הפלה אחת בטיפול ivf 5.
הטיפולים ההורמונליים קשים לי מאוד. אני עושה פעם ב- 3 חודשים בערך. אין החזרות.
לכן חשבתי אולי לעבור לטיפול טבעי ללא הורמונים ולעשות כל חודש שאיבה, וההחזרה תהיה במצב שהגוף לא יהיה חלש כמו לאחר ivf. ואולי אז הסיכויים יגדלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר26/11/2017נחכה לפרופיל חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל חוזר
יעל27/11/2017ראשית - המון תודה על התשובות וההתייחסות המהירה.
אני אמורה ללכת מחר לרופא הנשים שלי (לא לרופא הפוריות). איזה בדיקות לבקש ממנו?
האם הפרופיל הורמונלי מעיד גם על רזרבה שחלתית?
האם כדאי לעשות גם בדיקת קרישיות יתר (בגלל ההפלה שהיתה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/11/2017לבקש פרופיל הורמונלי.
הרופא צריך לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו התזמון של הזרעה?שירן26/11/2017
שלום היום אני נמצאת ביום ה11 למחזור הבוקר עשיתי מעקב זקיקים בצד ימין קטנים ובצד שמאל זקיק 20 ו11 מתי אני אמורה לעשות הזרעה? ולבייץ? עובי הרירית 8 מ״מ אני ביום שישי סיימתי איקוקלומין
סדר בדבירם מתי הזרעה? ומתי זריקת אסטרדיול? תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר26/11/2017אם את מתכוונת לאוביטרל, אז אפשר להזריק ולעשות הזרעה בין 20 ל40 שעות לאחר הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הזרעה
דנה26/11/2017ולפי המצב הנתון שהזקיק 20 מ״מ מתי לעשות הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזריק אוביטרל ובצעי הזרעה ,הזרעות בטווח של 24-40 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הזרעה
דנה26/11/2017תודה רבה על המענה המהיר זה לא מובן מאליו
כמה פרוגסטרון ואסטרדיול אמור להיות? מבחינת מדדים
בכדי לדעת שאכן מתרחש ביוץ?
והאם זה בסדר להזריק אוביטרל נגיד מחר בערב?
ואז ביום ג ורביעי לעשות הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ המשך
פרופ` דוד בידר27/11/2017כאשר נוטלים את הכדורים מתחיל תהליך ביוצי שבו האסטרוגן עולה ו הפרוגסטרון נמוך.
הזקיק גדל ומתביעת בעצמו בגדלים בין 20-23.
ביום שרמת הפרוגסטרון עולה מהנורמה והאסטרטגן יורד מעט, זה הביוץ.
אז גם הזקיק נעלם או גדל לגדלים שבין 25-30.
בלקיחת הכדורים הביות יקרה בעצמו בימים בהם הזקיק בגודל שכתבתי אבל זה יכול להיות בין יום שבו הזקיק בגודל 29 או בגוגל 23.
אם מזריקים את האוביטרל אז גורמים מידית לביוץ שאת יודעת בדיוק מתי יתרחש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הזרעה
דנה27/11/2017עשיתי הבוקר בדיקת דם פרוגסטרון 7 האם אני לפני ביוץ? או אחרי?
בערב יש לי הזרעה מפחדדת לפספס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר27/11/2017היה ביוץ לפני יום ,יום וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הזרעה מבואסת
דנה27/11/2017רק הפרוגסטרון קובע שכבר היה ביוץ? אתמול הזקיק היה 20 מ״מ ואמרו לי לבןא לעשות הזרעה היום מה דעתך יש סיכוי שטרם בייצתי ? פרוגסטרון 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר27/11/2017היום זה בסדר
הביצית מחכה לזרע לפחות 24 דעות ולדעתי זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תתכן אלרגיה לחומר שמחזירים איתו את העוברים?ד``ר אליעזר גירש26/11/2017
עוברת החזרה בהרדמה. קורה כבר פעמיים שבהליכה ראשונה לשירותים לאחר התאוששות יש בשתן נוזל שקוף שצורתו עגולה וסימטרית כאילו שרטטו במחוגה. כשהוחזרו 2 בלסטוציסטים באיכות מעולה, היו 2 עיגולים כאלה, וכשהוחזר עובר אחד ביום 3 מעולה היה עיגול אחד בגודל עדשה רכה. 2 הסבבים לא צלחו. האם תתכן אלרגיה לחומר שמחזירים איתו את העוברים ? האם יש מצב שהנוזל יוצא אולם העוברים נשארים ? מה ניתן לעשות כדי לוודא שהעוברים לא נפלטים. החזרה בה זה לא קרה הביאה הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ` דוד בידר26/11/2017כל מה שאת כותבת לא קשורים להיפלטות עוברים.
אין שום אלרגיה והנוזל קשור ,כנראה , להפרשה של התמיכה.
בכל החדרת עוברים בודקים את הקטטר לאחר שרואים היטב באולטרה סאונד שהעוברים בתוך הנוזל ,הוכנס לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרה 3 עובריםל26/11/2017
אני לאחר החזרה 3 עוברים מצויינים יגדירו לי אותם .החזרה איתה ביום חמישי ב16.11 וביום שני 20.11 יתחילו דימום ורוד בכל ניגוב זה בסהכ 5 ימים לאחר החזרה .ועד היום יש לי הפרשות ורודות בניגוב אפילו לא בתחתונית רק ניגוב .אני עם תמיכה 3 פעמים ביום אנדומטרין .חוששת מפחדת מה זה יכול להיות והדימום גם מוקדם התחיל יש מצב לא נקלט? הוא שעובר לא נקלט ?? מה רק מחר יש לי בטא ואני מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ` דוד בידר26/11/2017הדימום הורוד אינו אומר כלום ואחרי החזרה יכולה להיות הפרשה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פיפל יכול להזיק? לעזור?שם26/11/2017
שלום,
האם פיפל מומלץ למבוגרות עם תגובה נמוכה. האם יכול להזיק? האם יכול לגרום להידבקויות ברחם?
מהם היתרונות והחסרונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ` דוד בידר26/11/2017להזיק לא ,ולעזור אני גם חושב שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול מומלץ למבוגרות עם תגובה נמכוהשם26/11/2017
שלום,
איזה פרוטוקול מומלץ למבוגרת עם תגובה נמוכה ומדוע?ארוך? קצר? מתלקח? מה היתרונות והחסרונות של פרוטוקולים אלו? איזה פרוטוקול נותן סיכוי טוב יותר ללידת חי?
אם מהעובדה שפרוטוקול ראשון היה קצר ונתן תוצאות הכי פחות טובות ניתן להסיק שלא כדאי לבחור פרוטוקול קצר?,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקולים
פרופ` דוד בידר26/11/2017אין הבדל ביניהם והכל קשור בטיב הביציות שנשאבות תוך לקיחה בחשבון את הפרופיל ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין מונפור לגונל?ליאנה25/11/2017
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל
פרופ` דוד בידר26/11/2017מונופור כחלל שני הורמונים שמיוצרים משתן של נשים בגיל המעבר,וזה כולל את LH ו FSH.
הגונל נוצר באופן סינטטי ומכיל FSH.
שניהם מגרים את השחלה.
נוהגים להתחיל בגונל ואחר כך מנופור, כי יש רופאים שמאמינים שצריך גם את הורמון ה LH לקראת סוף הגירוי השחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים גבוהים ובטא שליליתחני25/11/2017
לפי מעקב הזקיקים וב. דם הביוץ היה בתאריך 12.11.
יום חמישי בתאריך 23.11 בדיקות דם יצאו:
LH 5.5
PRO 57
E2 722
BETA קטן מ-3
אמורה לקבל היום מחזור ולא קיבלתי וגם ההורמונים ממש גבוהים,
בדרך כלל 3 ימים לפני מחזור הפרוגסטרון הוא בסביבות 5-8.
האם כדאי לעשות יום ראשון שוב בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שעשיתי הזרעה על ביוץ עצמוני ללא הורמונים
חני25/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם עדיין לא תקבלי מחזור בהחלט כדאי חבצע ביטה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמון להוצאת ביציותליאו25/11/2017
הי קבלתי היום מחזור בשעה 12 מחזור רגיל עם דימום רגיל מתי להתחיל להזריק מחר יום א או מחרתיים יום ב נרמר לי ביום השני של המחזור אז נראה לע מחר אבל לא בטוחה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול להשריית הביוץ מתחיל בין היום ה-3-5 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ופרוגינובה - עד איזה שבועמיכל25/11/2017
שלום,
אני בשבוע 8, ההריון הושג בטיפול של שאיבה והחזרה של העובר ביום 3.
לוקחת קרינון ופרוגינובה פעמיים ביום.
עד מתי מומלץ להמשיך עם התמיכה? האם השינוי צריך להיות הדרגתי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשבוע כזה אין צורך בתמיכה נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)