מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים ממש בבטן ונפיחות שבוע אחרי שאיבהשרון09/12/2017
שלום רב ,
עברתי שאיבה לפני שבוע, נשאבו 12 ביציות , ללא החזרה. כדי למנוע סיבוכים של גירוי יתר ובגלל שברקע שלי היו בעבר תסביבים בשחלה למרות שנעשה קיבוע של השלחה. רמת ה e2 ביום ההזרקה של אוביטרל (הזרקתי חצי מזרק לפי הנחיית רופא) הייתה 9,260 . הייתי בפרוטוקול קצר. אני בעלת שחלות פוליצסטיות .
בזמן כל פרוטוקול הטיפול בהורמונים היו לי גם הרבה כאבים ופניתי למוקדים וגם קיבלתי הפניות למיון :( התהליך היה לא קל . גם עכשיו שבוע אחרי השאיבה וללא החזרה יש לי כאבים ממש חזקים בבטן , לעיתים דקירות חזקות ולעיתים פשוט כאבים . בטן מאוד נפוחה . כבר ביקרתי שוב במיון והייתי מאושפזת . גירוי יתר קל . מקפידה לשתות הרבה ! וגם הולכת לשירותים .
השאלה שלי האם הגיוני שעדיין יש לי כאבים כאלו ודקירות נוראיות כאלו באזור הבטן התחתונה ? האם זה כי ברקע השחלות שלי פוליצסטיות? קשה לי ללכת וכל הליכה יוצרת יותר כאב . האם זה קורה / קרה לנשים אחרות לאורך זמן כזה? תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר09/12/2017מדובר בגירויי יתר שחלתי. הוא מחמיר עם יש הריון ויעבור כעבור חודש וחצי מהשאיבה.
אם אין הריון זה יחלוף מהר.
אם ההרגשה לא טובה יש להיבדק במיון.
אם הכאבים נסבלים ואת שותה היטב אז אפשר לעקוב בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית ביציות ממנת זרע אחתקרן09/12/2017
כמה ביציות אפשר להפרות ממנת זרע אחת של תורם זרע ?
בכל מנת זרע יש כ-9 מיליון זרעונים בתנועה אז תאורטית אפשר להפרות באמצעותה 9 מיליון ביציות ?!
אם כך כדאי לעשות כמה שאיבות ואז להפרות את כולם בבת אחת עם אותה מנה, לא?
תודה על ההסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ` דוד בידר09/12/2017את כל הביציות שנשאבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אפשר
קרן09/12/2017
אז אפשר לעשות כמה שאיבות ולהפרות את כל הביציות בבת אחת עם אותה מנת זרע (מתורם) ?
תודה רבה פרופ' , ישר כוח וכל טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנה
פרופ` דוד בידר10/12/2017בכל שאיבה משתמשים בכל המנה.
את יכולה לבקש לחלק המנה ואז יגידו לך לכמה שאיבות יספיק הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מנות זרע לקנות ל-IVFמיכל09/12/2017
כמה מנות זרע מומלץ לקנות לצורך טיפולי IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנות
פרופ` דוד בידר09/12/2017אם את רוצה גם לעתיד טיפולים מזרע זה תקני 3 מנות.
כל הפריה משתמשים במנה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עוברים בממוצע יוצאים בכל הפריה?
מיכל09/12/2017כמה עוברים בממוצע יוצאים בכל הפריה?
בהנחה שאין בעיות פוריות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ` דוד בידר10/12/2017תלוי בתגובה השחלתי ובמספר הזקיקים. התגובה היא אישית ותלויה בגיל.
אחוז הביציות המופרות הוא סביב ה 80%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ לפי הנתוניםשני09/12/2017
תוצאות בדיקות יום מחזור 14 :
זקיק 22
עובי רירית 10
E2 1338
LH 30.2
Poregesteron 2.4
האם הבדיקות נראות טובות ליום 14 למחזור?
מתי יהיה הביוץ לפי הנתונים האלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר09/12/2017יהיה ביוץ תוך 24=36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצרה נוספת בבקשה-
שני09/12/2017האם התוצאות נראות לך תקינות ליום ה-14 למחזור ?
זקיק של 22 הוא לא גדול מידי ?
תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק
פרופ` דוד בידר10/12/2017לא הזקיקים המבייצים נעים בין 16 ל 23 ורמות הדם צריכות להוכיח את המצב כמו שזה בבדיקות אצלך עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! הרגעת אותי . שבוע טוב
שני10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון לשימוש מקדים לשיפור תגובה שחלתיתאסתי08/12/2017
שלום,
האם שימוש בפרוגילוטן שניתן לפני התחלת הגירוי השחלתי
משפר את התגובה השחלתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטגילוטן
פרופ` דוד בידר08/12/2017לא משפר ולא בשביל זה נותנים פרוגילוטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד בטא חיובי לאחר פרוגסטרון נמוך מאודשמרית08/12/2017
שלום אני התחלתי חודש שעבר בטיפול הורמלני גונל f במינון 50 עם תמיכה של אנדומטרין פעמים ביום. ב9 לנובמבר. קיבלתי ווסת 4 ימים בדיקת שתן שלילית .ביום השני טיפול נוסף של גונל F במינון של 62.5 מהיום השני למחזור למשך 4 ימים היום אני ביום השישי למחזור.עשיתי אולטראסואנד ובדיקות דם ויצא לי במקרה לקחו לי גם בטא . ופשוט הייתי בשןק לגלות שהבטא 180 פרוגסטרון-8 . אסטדריול 1900 . אני ממש ממש מודאגת.יכול להיות שהייתי בהריון ובגלל שהפסקתי את התמיכה הרסתי את הסיכוי לכך. האם זה שלקחתי 4 ימים הורמונים יכול לפגוע בהתפתחות העובר. האם לפי מחשבון הריון אני שבוע 4 פלוס 1 היו אמורים לראות שק הריון באלטראסואנד. האם יש לזה עוד סיכוי?? אני ממש מודאגת הפרוגסטרון ממש נמוך. הרופא אמר לי לקחת אנדומטרין ולבצע בדיקת דם יום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובי לאחר קבלת ווסת
שמרית08/12/2017אני עדיין לא קולטת היה לי ווסת 3 ימים דימום מסיבי. איך נקלטתי ובכל אופן היה ווסת.הייתי לגמרי בטוחה שאני לא בהריון. אני נורא מודאגת מה עכשיו?? מה הסיכוי שהריון זה התפתח ושוב פעם אני שואלת האם זה שהתחלתי טיפול בזריקות יכול לפגוע בתקינות ההריון . אני נורא חוששת מכך ממומים או משהו. משהו נוסף באלטראסאונד שביצעתי היו לי 3 זקיקים בגודל 10 איך יכול להיות שבזמן הריון יתפתח זקיקים. הקיצר הכל נשמע לי לא הגיוני וסליחה שאני חוזרת על עצמי. פשוט אני נורא מודאגת ורוצה לשמוע תשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
פרופ` דוד בידר08/12/2017במחזורים שהם לא הפריה לא. ריך בכלל לקחת תמיכה וזה שהזרקת הורמונים על הריון לא עקרה כלום.
את צריכה לחזור על בדיקת הבטא לראות מה מתפתח.
ערך דל פרוגסטרון 8 עדיין לא אומר כלום אך יש לחזור על הבדיקות לראות שההתקדמות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שהריון תקין יתחיל בווסת?
שמרית09/12/2017כי קיבלתי ווסת בדיוק בתאריך שהייתי אמורה לקבל. והדימום היה רגיל ביותר כמו כל חודש. דימום מאסיבי של מחזור שהפסיק לאחר 3 ימים. האם יש מקרים שהריון מתחיל בווסת ואכן עדין הוא תקין? 180 זה לא בטא נמוכה. נניח אני לא מתייחסת לווסת שקיבלתי אז כביכול עבר שבוע נניח אם מתייחסים לזה כאיחור.הבטא הייתה אמורה להיות הרבה יותר גבוה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ` דוד בידר09/12/2017הדימום שקיבלת איננו וסת.
כל עוד הורמון ההריון קיים אין לעשות ספקולצית אלא לחזור על הבדיקה ואז נגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא חוזרת לאחר יומיים
שמרית10/12/2017שלום דוקטור. ביצעתי בטא חוזרת לאחר יומיים 224 . זאת אומרת שאין פה שום הכפלה. לפני יומיים 180. אוף אני ממש בבאסה. האם ניתן להספיד את ההריון?? אני נורא בלחץ. ןמפחדת שמדובר בהריון חוץ רחמי. מה עליי לעשות כרגע איך אפשר לדעת במה מדובר. האם יכול להיות שעם עלייה כזו יתכן הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקבל הרושם שמדובר בהיריון לא תקין,יש חהמשיך לעקוב עד להתאפסות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי, כן או לא?מירי איזרובלסקי08/12/2017
אתמול קיבלתי בטא 5.היום בטא 7.
פרוגסטרון אתמול היה 20.היום 22
אסטרדיאול אתמול 299 ,היום 383
האם זה הריון כימי או שלילי?
אני 13 יום אחרי הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
פרופ` דוד בידר08/12/2017בינתיים זה לא לכאן ולא לכאן.
הערך 7 קצת מפריע.
תחזרי שוב על הבדיקות.
בכל אופן זה לא משהוא תקין.
לערכי אסטרוגן ופרוגסטרון אין שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוספס הביוץ ביום דע08/12/2017
שלום
הייתי אמורה לעשות היום שאיבה אך הרופא עשה us ובישר לי שפוספס הביוץ
ביום ד הזקיק היה 17 והוא גודל בכל יום ב2-3 ממ
כלומר היום היה כנראה מינימום 21 אולי אף יותר
איך קורה שיש בנות שמגיעות לגודל זקיק כזה והן לא מבייצות?
והאם ניתן היום עדיין לקיים יחסים עם הבעל וזה יביא הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר08/12/2017הביוץ היה למחרת הזקיק 17.
לגבי סיכויים וכו׳, אין פרטים לגביך כדי שניתן לך תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...........
ע08/12/20171. כלומר הביוץ היה אתמול?
2. איך היה ביוץ אם לקחתי צטרוטייד כל השבוע עד יום רביעי?
3. האם הוא היה צריך לתת לי אוביטרל ביום שלישי כשהזקיק היה 15 ממ? הוא הרי ידע שהוא יגדל בכל יום ב2 ממ לפחות ויגיע ביום חמישי ל19-20 ממ
4. מה הסיכוי שהרופא יפספס לי ביוץ פעמיים אם הוא כבר למד את התגובות ההורמונליות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר08/12/2017היה ביוץ אתמול למרות הצטרוטיד.
אני בדרך! כלל נותנים אוביטרל על זקיק 16 ומעלה.
אם גילך מבוגר אז מה שקורה זה עקב הגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...........
ע08/12/2017אם הוא היה נותן לי אוביטרל ביום שלישי כשהזקיק היה 15 ממ. ביום רביעי ל17 ממ
וביום חמישי הזקיק היה מגיע ל 19-20 ממ
אז הוא היה צריך לבצע שאיבה לא?
והעינין הוא שראיתי שזה קורה והביוץ מתקדם לעבר יום חמישי כבר מיום ראשון והוא שלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי שואבים עם גודל זקיק גדול יותר
דנה09/12/2017עכשיו אני חוששת שגם אצלי יפספסו, גודל 17 זה אומר שיש ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר09/12/2017לא מזריקים על 15 ומחכים שיגדל.
מה שקובע זה הגודל בזמן הזרקת האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ע09/12/2017האוביטרל הוזרק ביום רביעי בתשע בערב בידיעה שהזקיק היה בבוקר על 17 מ"מ , בתשע בערב הוא כנראה כבר עמד על 18 כי למחרת יום חמישי כבר היה 19 -20( הזקיק גודל אצלי בכל יום בין 2-3 מ"מ) ביום שישי כשהוא החליט הזקיק כבר היה בין 20- 21 מ"מ
לכן אני שואלת הוא היה צריך לשאוב ביום חמישי לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר10/12/2017ההזרקה , אם נעשתה יומיים אחרי הבדיקה של זקיק 15 אז יתכן וגדל.
היו צריכים לקחת גם בדיקות דם לראות שאומנם גדל נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטלתי פרוגילוטון לקבל וסת ועלי לבצע בדיקת הורמונים ביום 3תמר08/12/2017
האם זה יכול לפגום בערכים של ההורמון ? זה יכול להגביר fsh או פרוגסטרון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון
פרופ` דוד בידר08/12/2017בדיקות לאחר לקיחת התרופות לא אמינות ואין עושים אותן לאחר תרופות כי יש דיכוי הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הייתם ממליצים להגיע לשאיבה עם זקיק אחד מוביל ואחד קטן?שיר07/12/2017
אחרי שהזרקתי המון הורמונים משום מה החודש לא יצא אני כבר אמא אשמח לחוות דעתכם האם לבטל הכל או שאפשרי ? בעבר היה לי 10 ביציות 1 איכות גבוהה 2 איכות 8 תאים 3 איכות 6 תאים בבקשה מתלבטת מה לעשות כעת האם זה כישלון בטוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנסיבות ברקע שלך מתקבל הרושם שהתגובה שלך החודש משום מה אינה תואמת את הציפיות ,לכן הייתי בהחלט שוקל להמיר את הטיפול לטיפול בהזרעה במקום שאיבה על כל המשתמע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון בלעשות מנטו בהריוןמנטו07/12/2017
שלום האם יש בעיה או איזשהו סיכון בלעשות את התבחין בהריון? שבוע 6, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנטו
פרופ` דוד בידר08/12/2017אין בעיה לעשותו בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיבה להורמונים fsh 7יוצא זקיק 1 בלבדלירון07/12/2017
מה ניתן לעשות ? מפוצצים אותי בהורמונים והתוצאה זקיק 1 יש לי בן שנולד מהפריה ביצית אחת איכותית עובר באיכות מעולה. מנסה עוד ילד אחד.. שאלתי אם אני ממש סובלת מה זרקה וההורמונים זו התוצאה לא כדאי כבר לעשות טיפול ללא הורמונים? איך מבצעים זאת אצל רופא פרטי ? עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק אחד
פרופ` דוד בידר08/12/2017לא ברור לי מדוע זה קורה ומה הרופא שלך מסביר לך.
יש דרכים לטפל בבעיתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים למדריכת ספורטנילי07/12/2017
היי, אני במקצועי מדריכת קיק בוקס
אני מלמדת כ12 שיעורים בשבוע, השיעורים בעצימות מאוד גבוהה עם הרבה קפיצות.
כמה זמן אחרי החזרת העוברים אני אוכל לשוב ללמד?
ולאחר שאתחיל שוב ללמד, האם ישנם דגשים פיזיים חשובים שעליי לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמנע לאחר ההחזרה מהפעילות שלך,לעסוק רק בהדרכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים מעובר קפוא אחדeve07/12/2017
שלום. אני לאחר החזרה של עובר קפוא על בסיס ביוץ טבעי. בדיקת בטא ראשונה (בשבוע 4 פלוס 2) בטא של 806 ואחרי יומיים בטא של כ- 2500 (שילשה את עצמה). היום בדיקת אולטרסאונד ראשונה (שבוע 5 פלוס 1) נצפו 2 שקי הריון. הרופאה אמרה שהיא רואה מחיצה (או משהו כזה) ולכן לא מדובר בתאומים זהים.
שאלתי- האם מדובר בעובר הקפוא שהתפצל? או שיכול להיות שהניסיון להרות באופן טבעי הצליח? (קיימנו יחסים בימי הביוץ לפני ההחזרה של העובר הקפוא).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי,אם כי הסיכוי של תאומים זהים סבירה ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא שהופשרעדי07/12/2017
בהחזרת המוקפאים האחרונים החזירו לי עובר אחד שלצערי לא נקלט. הוא היה מוקפא יחד עם עובר נוסף, אשר אותו המשיכו לגדל והוא התפתח יפה. אני חוששת להחזיר עובר שהוקפא הופשר ושוב הוקפא מפני מומים אפשריים חס חלילה ומתלבטת האם לוותר עליו למרות שנאמר לי שזה שהמשיך להתפתח דווקא אומר שהוא עובר חזק. אשמח לשמוע את דעתך המיקצועית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מקום לחשש,העובר שהוקפא מחדש הנו בהחלט איכותי עם פוטנציאל השתרשות טוב,בכל מקרה עומדים בפנייך בהיריון כל האמצעים הדיאגנוסטים לאבחון טרום לעגתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)