מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה נרתיקית יכולה להניב הריון?שרית04/12/2017
שלום פרופ',
אני בתולה ועשו לי היום הזרעה נרתיקית בגלל שלא הצלחתי לעמוד בכאבי החדרת הספקולום.
האם יש סיכוי מסויים שזה יניב הריון ?
אם אני בתולה אז בוודאי שהזרע לא יצליח להגיע לצוואר הרחם. לא כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר04/12/2017יש אפשרות כזו אל כדאי לך ללכת לטיפול נגד , מה שנקרא, וגיניסמוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה- המשך
שרית04/12/2017תודה רבה על המענה המהיר!
אני מניחה שהסיכוי להקלטות במצב כזה הוא די אפסי, נכון ?
למי אני אמורה ללכת כדי לטפל בוגיניסמוס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר05/12/2017יש סיכויים.
תבררי אצל הרופא המטפל לעניין הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי החזרהללי04/12/2017
שלום,
אני אחרי החזרה של בלסטוציסט(8ימים) האם אני יכולה כבר לראות הריון בשלב זה? בבדיקה ביתית או בבדיקת דם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר04/12/2017בעוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית בעייתית בגלל חיסון פפילומה?אני04/12/2017
שלום,
חזרתי עכשיו מפגישת ייעוץ אחרי סבב אחד של פרופיל הורמונלי שבו יצא לי FSH 14.40 ובדיקה פרטית של AMH -AMH 0.94 (במעבדות זר) הוסבר לי שכדאי להתחיל ישר טיפולי IVF ללא נסיונות הזרעה (זהו ניסיון ראשון שלי, אין הריונות קודמים)
האם ייתכן שרזרבה שחלתית נמוכה יכולה להיגרם מחיסון הפפילומה אותו עברתי לפני 3 שנים? (אני בת 38) לא היו תסמינים או שאני נשאית פשוט חשבתי שזה חיסון שכדאי לעבור
האם ייתכן שהיא יכולה להיגרם מחיידק האוראופלזמה פרבום?.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה
פרופ` דוד בידר04/12/2017רשה להגיד האם זה קשור לחיסון.
זה לא מחיידק.
אצל רוב הנשים זה מופיעה עקב מבנה גנטי של האישה
ומספר הזקיקים איתו היא נולדה.
לפי הערכים שהצגת אפשרי לנסות מחזור הפריה ולראות מה קורה אך הטיפול הנכון הוא תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדר בידר
אני04/12/2017היד שלך כל כך קלה על המקלדת
שאתה שולח ישירות לתרומת ביצית בחורה בת 38?
גם אותי שלחת לתרומת ביצית ובטיפול ivf השני הצלחתי והיום יש לי תינוקת בת חצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2017לא שלחתי אותך לתרומה ולא זוכר אותך.
מה שאני כותבתי שהיא יכולה לנסות אך גם שתדע מה חושבים אנשי ההפריה בעולם אם נתונים כאלה.
יש לי הרושם שהתגובה שלך היא דל כותבת מושתלת.
כי אם אני כותב שצריך תרומה אזי אני יודע מה אני כותב.
חבל שלא ענית בסמן אמת.
לדעתי מישהוא שתל אותך להגיב ככה.
בכל אופן לא חייבים בכלל לקבל את דעתי אך אני אכתוב תמיד מה שאני חושב מ37 דנות ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/12/2017אותי אישית שלחת ישירות לתרומת ביצית בגיל 39 עם fsh 15
בהפרייה השנייה נקלטתי והיום יש לי תינוקת בת חצי שנה
עקבתי הרבה אחרי הפורום הזה וזה דבר נראה מאןד שאתה ישר שולח לתרומת ביצית ומייאש כאן בנות שיש להן סיכוי
ולא אני לא מושתלת כאן ולא סמויה, אני עוד אחת מני רבות ששלחת לתרומת ביצית על כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר04/12/2017לא הבנתי מה זה אצבע קלה על המקלדת ושאני שולח....
אני לא שולח ולא יד קלה , כצבצי הכל נכון והתגובה שלך מרמזת על כך שמישהו א יעץ לך לכתוב זאת.
אישית אני מרגיש שאת כתבת שהרית אחרי שאמרתי לך ללכת לתרומת ביצית כניגוח על ידי גורמים אינטרסנטיים.
דבר נוסף, לא כתבתי לך את התגובה והיה יותר טוב שלא תעירי לנו הערות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני04/12/2017אף אחד לא שלח אותי
אני שלחתי את עצמי
הבטחתי שאחרי שאלד אכתוב לך כאן תגובה אחרי שאמרת לי עם fsh 15 תרומת ביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2017קצת הגבת מאוחר מאוד,
בכל אופן את התשובה לא עניתי לך אז גם לא מבקש תגובתך.
התשובה מיועדת לשואלת והיא תקבל את החלטת.
מה שכתבת נראה בדיוק כמו השתלה כדי לנגח.
כשאני עונה השאולת צריכה להחליט מה היא עושה או מחליטה ולא גולשת כמוך שמנסה להציג את המשיב באור שלילי.
מבקש שלא להגיב לי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום השחר בהחזרת מוקפאיםשי04/12/2017
שלום,
עברתי לפני חמישה ימים החזרת מוקפא. שלא על בסיס ביוץ אלא רק לאחר עיבוי רירית ולקיחת פרוגסטרון.
אשמח בבקשה לתשובה כנה ממכם, האם העובדה שחום בשחר שלי רגיל מאז ולא גבוה מעידה על סיכוי גבוה לכישלון הסבב? או שבגלל שלא היה ביוץ זה לא קשור.
אני ממש מבואסת בסבב הזה מעולם לא החזרתי בלוציסיסט ואני מראש לא מאמינה שיש למוקפאים אצלי סיכוי כי פעם ראשונה שהצלחתי לייצר אחד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיפול הורמונאלי תחליפי שקיבלת להחזרת מוקפאים אין כל ערך או משמעות לחום השחר,לכן הלחץ שלך בנדון מיותר לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר בדיקת הידרוסונוגרפיהחסוי03/12/2017
שלום רב פרופסורים
הבוקר ביצעתי את הבדיקה לאחר כמה ימים מותר לקיים
יחסי מין ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה לקיים יחסים בכל מועד שתחפצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבעה ימים לקחתי פרוברה והמחזור פשוט לא מגיעשוש03/12/2017
שלום רב, בת 46, מחזור וביוץ תקינים בדרך כלל.
לפני חודשיים הפלה מתרומה שבוע 4.(יש לי כבר ילד מתרומה)הרופא החליט הפעם ללכת על ביוץ טבעי שלי שפשוט לא הגיע...אחרי חודש שהייתי במעקב, נתן לי פרוברה 7 ימים. אני 10 ימים אחרי סיום הפרוברה ואין סימן לוסת. מה עושים במצב כזה?
יש לי בלסטציטים מתרומה שמחכים להחזרה...
שאלתי: באיזה תווך של ימים אמור להגיע המחזור?יכול להיות שנגמר לי המחזור? ואם כן איך עושים החזרה?
הרופא לא חוזר אלי ואני מודאגת.
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שיתן מענה הורמונאלי משלים לקבלת המחזור במצבך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להורמונים מהיום, ברשותך
שוש05/12/2017תודה רבה על תשובתך והרופא עוד לא חזר אלי, אז הלכתי לעשות בדיקת דם היום. בבקשה תאמר לי, האם אני לפני ביוץ? אחרי?
ובהנחה ואני ממש לפני, ישנה אפשרות לעשות החזרה בפעם הזו, למרות שנטלתי 7 ימים פרוברה להגעת המחזור, לפני 12 יום? או מומלץ לחכות לחזור הבא?
ושוב תודה, תשובתך מורידה המון לחץ כשהרופא לא חוזר שלושה ימים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת התוצאות
שוש05/12/2017אסטרדיול E-2) 438)
פרוגסטרון 2
LH 30.40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן והביוץ צפוי בטווח של 36 שעות,יש לבצע בדיקת דם מחר ובהתאם לתכנן את הטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהנחה שאבייץ, עוד שאלה ברשותך
שוש05/12/2017ותודה רבה על המענה המהיר.
אם יהיה ביוץ עכשיו, האם נוכל לעשות החזרה, בהנחה כמובן שהרירית תתעבה כצפוי ממנה, או שמע חודש הבא? האם מותר יהיה לעשות החזרה , כי לקחתי 7ימים פרוברה, זה לא יפגע במשהו,רירית הרחם וכו'
אודה לך מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקומך הייתי דוחה את ההחזרה לחודש הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם פעם אחרונה, מהיום, האם יש\אין בייוץ
שוש07/12/2017תודה פרופסור אשכנזי, ברשותך שאלה אחרונה לגבי סיבוב זה:. אסטרדיול 534
פרוגסטרון 2
LH 42.00
אשמח מאוד למענה אני ממש על קוצים, גם אם אדחה את ההחזרה לחודש הבא, כהצעתך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפי הנתונים הביוץ צפוי בטווח של 24-28 שעות ממועד הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית נמוכה תגדל עם הורמונים?ג03/12/2017
שלום
התחלתי להזריק היום לקראת טיפול IVF, אך הרירית היתה בבוקר 5.5 מ"מ ,
בדכ אני מזריקה כשהיא עבה יותר, האם זה תקין? האם עם ההורמונים היא תגדל?
נוטלת מונופור וצטרוטייד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שרירית הרחם תתעבה במהלך הטיפול התרופתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא היפואקגוני בתחילת הריוןנטע03/12/2017
שלום פרופסורים יקרים!
אני בהריון שבוע 5+3 לאחר החזרת שני עוברים מוקפאים, היום US לקביעת מיקום ההריון נמצאו שני שקי הריון עם שק חלמון בשניהם בתוך הרחם.
אחד השקים קטן מהשני ב2 מ"מ האם תקין?
השאלה השניה שיותר מלחיצה אותי, נצפה איזור היפואקגוני היכול להתאים לאיזור דימום במימדים 10*7 מיקום האיזור מאחורי השק. לא היה לי דימום בכלל...אבל אתמול הרמתי את בתי בת 4 די הרבה...האם קשור? והאם ממצא זה מסכן את ההריון? מאוד מודאגת! האם יש משהו שעלי לעשות בנוגע לזה? יש לי תור עוד שבוע לדופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה אינך מדממת ולכן הסכנה פחותה,בכל מקרה עלייך להמתין עוד שבוע להבהרת התמונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחלת חוםשרה03/12/2017
האם מחלת חום ודלקת גרון עם טיפול באנטיביוטיקה מוקסיפן פוגעים בזרע של הגבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת וסת לאחר הפלהמיקה03/12/2017
שלום,
ב-1.11 עברתי הפלה בעזרת כדורי ציטוטק בשבוע 11+5 לאחר שנמצא עובר ללא דופק שהתאים לשבוע 9+2. ביום שישי האחרון, 30 יום לאחר ההפלה התחיל דימום אדום, טרי יחסית. היום עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות:
E2-182
LH-22.3
PROG. - 11.8
HCG -46
האם הדימום הנ"ל יכול להיות וסת? או שזה המשך דימום אחרי ההפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי,עלייך לבצע בדיקת אולטרסאונד לראות שהרחם מרוקן מתוכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להחזיר עוברים מוקפאים על סמך מחזור טבעינאווה03/12/2017
שלום רב,
האם ניתן להחזיר עוברים מוקפאים על סמך מחזור טבעי אך לא סדיר וללא הורמונים לבת 49 היות ואסור לה לקחת הורמונים?
כמו כן היות ולא לקחה חומצה פולית כבר מעל 3 חודשים אך בעבר לקחה הרבה, האם ניתן לבצע החזרה ללא חומצה פולית?
שאלה נוספת- אם אסור הורמונים מלאכותיים זה אומר שגם הריון ללא הורמונים אסור? כי הרי ההורמונים הטבעיים בגוף גם עולים בזמן הריון? אז מה עושים?
בבקשה עזרו לנו להחליט. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקרה הנדון הרופא המטפל שלך צריך לשקלל את כל האפשרויות שלך בגלל מורכבותו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה IVM לעומת IVF ?מרים02/12/2017
מה זה IVM בהשוואה ל IVF ?
למי עושים ? האם ניתן לעשות בגיל 44 או 45 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ` דוד בידר02/12/2017להבדיל מהפריה שבה מגרים את הזקיקים והם גדלים ודואבים אותם , ב IVM עושים שאיבה ללא גירוי הורמונים ומוציאים ביציות מזקיקים קטנים שעדיין לא עברו גירוי.
זה טוב לצעירות עם שחלות פוליציסטיות במורה ניכרת.
בגילך רק תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פיספסתי את הביוץ?אנונימית01/12/2017
שלום
אני עוברת טיפולים של גונאל ואוביטרל כבר מספר חודשים
יש לציין שאני מקבלת מאז לידת הילד שלי לפני 4 שנים מחזור סדיר וקבוע כל 30 יום בערך.
בטיפול האחרון הזרקתי גונאל 87.5 לאחר חמישה ימים בבדיקת זקיקים היה זקיק אחד בשל של 19 ס״מ
בדיקת דם:
E-2 344.8
פרוגרסטרון-0.24 /ng/ml
Lh-1.1
המשכתי עם גונאל עוד עוד 4 ימים
ביום ראשון הזרקתי אוביטרל בשבע בערב
ביום למחרת עדיתי הזרעה.
13יום אחרי אוביטרל קיבלתי וסת.
האם פיספסתי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר01/12/2017תמיד אחרי אוביטרל יש ביוץ וגם קיבלת וסת בזמן לאחר הביוץ.
בלי ביוץ לא היה מגיע דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ולתשובה
אנונימית01/12/2017לא דייקתי בשאלה..
הכוונה שלי האם הזרקתי את האוביטרל מאוחר מידי לפי תוצאות הבדיקת דם?
ביום ראשון באותו יום של האוביטרל היה זקיק של 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר01/12/2017לפי הזקיק יכול להיות שהזרקת בסדר אל ביום זריקת האוביטרל היה צריך לעשות גם את בדיקות הדם, אז יודעים בברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לא ברורות בערכת הביוץרבקה01/12/2017
בוקר טוב.אני לא מבינה את התוצאות בערכת"כחול לבן".יש חלון בקרה וחלון תוצאה.אם הקוו בתוצאה חזק לפחות באותה עוצמה כמו בבקרה סימן שיהיה ביוץ ב12 עד 36 שעות הבאות.כל יום השבוע משני עד חמישי בדקתי בבוקר מאוחר/בצהרים מוקדם.ביום שני לא היה קוו תוצאה.ובימים שלישי עד חמישי היה קוו שהוא לצורך העניין חצי העוצמתו מהקוו בחלון הבקרה.מוזר.איך 3 ימים רצוף זה הופיע?בדקתי גם אתמול חמישי בלילה-אחרי 10 דקות שאמורה להיות תוצאה לא היה קוו בכלל אבל כשקמתי בבוקר היום שישי ראיתי שקוו התוצאה בכל זאת הופיע.ודומה בעוצמתו למה שהיה בימים הקודמים.על מה הדבר הזה מעיד?אולי בכלל לא היה ביוץ?הרי לא סביר שהוא נמשך יומיים-שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לערכת הביוץ
רבקה01/12/2017אולי התופעה המוזרה קשורה לקח שלקחתי 3 זריקות גונל בלבד בימים 4,6,7 למחזור כשמחזור לפני זה עשיתי כונל ואוביטרל מסודר וגם אנדומטרין ולפני 2 המחזורים האחה-זה והקודם,לא לקחתי טיפול ואני בת 43.האם יש טעם להמשך היחסים שהתקיימו משני בערב ועד היום שישי בהוקר כל 24 עד 30 שעות ובסה"כ 4 פעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכת ביוץ
פרופ` דוד בידר01/12/2017טיפול של 3 ימים גונל פ הוא לא מקובל וגורם להפרעות בתהליכי הביוץ ולכן ראה מה שקרה.
כדאי שתפני לרופא היודע לטפל במצבך ולא לקחת תרופות כמו שלא צריך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל לאחר הזרעהשלומית30/11/2017
שלום,
אתמול עברתי הזרעה והיום עברתי שוב הזרעה.
אתמול הכל עבר רגיל, היום לאחר ההזרעה היו לי הפרשות עם סיבי דם.
האם זה נורמלי?
האם אני צריכה לפנות לרופא?
מה מקור הדימום? רחם / צוואר הרחם? האם הדימום מטמא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר01/12/2017זה נורמלי ויכול להיות עקב מעבר הקטטר בצוואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)