מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים חזקים לאחר החזרת עובריםשרון פוקס11/12/2017
שלום, אני בת 32 יומיים אחרי החזרת עוברים ויש לי כאבים כמו לפני מחזור, כאבי בטן תחתונה, כאבי גב ויזה נפוח. האם זה נפוץ? האם זה מסמל הצלחה או כישלון של החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר12/12/2017זה לא נפוץ ויתכן שיש דלקת.
צריכה להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי ההצלחה של הזרעהאנונימית11/12/2017
בוקר טוב פרופ .
האם סיכויי ההצלחה של הזרעה נרתיקית נמוכים משמעותית יחסית להזרעה תוך רחמית ?
מה סטטיסטיקת אחוזי ההצלחה בכל אחת מסוגי ההזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההזרעה התוך רחמית עושה שימוש בזרע לאחר החיך השבחה השפר את סיכויי ההפריה במידה משמעותית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה סטטיסטיקת אחוזי ההצלחה בכל אחת מסוגי ההזרעות?אנונימית11/12/2017
בוקר טוב פרופ .
האם סיכויי ההצלחה של הזרעה נרתיקית נמוכים משמעותית יחסית להזרעה תוך רחמית ?
מה סטטיסטיקת אחוזי ההצלחה בכל אחת מסוגי ההזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי בהזרעה תוך רחמית משולב בטיפול בהשריית ביות הנו 17-20% לכל מחזור טיפולי לעומת 6-8% בהזרעה נרתיקית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר הזרעהמורן11/12/2017
עשיתי הזרעה טבעית - ללא הורמונים וללא אוביטרל.
תוך כמה זמן מיום ההזרעה אוכל לעשות בדיקת הריון ביתית?
האם אני אמורה להרגיש משהו בתקופה הזאת?
תודה , מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אמורה להרגיש שום שינוי,יש להמתין לפחות 14 יום ממועד ההזרעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית אחרי הפריהענבל11/12/2017
שלום,
האם תוצאה חיובית של בדיקת הריון ביתית יכולה להיות תוצאת כזב לאחר הפריה?
עברו 11 יום מההחזרה ו-16 יום מהזרקת האוביטרול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבירות גבוהה להיריון,בתנאי שעברו לפחות 10 ימים ממועד נטילת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' לגבי פרוטוקול אם אני מעוניינת להגיע אליכם בפרטילירון10/12/2017
שלום,
מעוניינת לחזור לטיפולים לילד נוסף, מעוניינת שזה יהיה הפרוטוקול המנצח שממנו נולד בני כי הוא הכי התאים לי. האם כאשר מגיעים אליכם יש התחשבות בפרוטוקול המנצח? כי בעבר עשו לי פרוטוקולים קצרים שלא הצליחו ורק פרוטוקול ארוך הניב את בני אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר11/12/2017לא חייבים אותו פרוטוקול אך אפשרי.
יכולה להתקשר ל 035281450 לקבוע תור לפרופסור בידר דוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא אחרי החזרהאני10/12/2017
שלום,
ביום ה-22.11 ביצעתי שאיבה
ביום ה-27.11 בוצעה החזרה של בלסטוציסט
היום-10.12 בדיקת דם בטא 676
האם תוצאה זאת מראה על ריבוי עוברים או שתוצאה זאת מתאימה לעובר אחד לפי השבוע של ההריון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה
פרופ` דוד בידר11/12/2017היא לא מראה על ריבוי עוברים.
אם החזירו לך עובר אחד אז זה מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית מעובה ל 3 ממנופר10/12/2017
שלום, רציתי לדעת מה אומרים הנתונים הבאים:
רירית מעובה ל 3 ממ (יום 9 למחזור). שרירן SS פונדלי 27 ממ שחלות ללא זקיקים ללא נוזל חופשי באגן.
בדיקות דם-E2- 38 pg/ml
p- 0.64ng/ml.
LH-36.4 IU/L .
FSH-73.63 IU/L.
PROLACTIN 15.11 ng/ml.
tsh- 1.82.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים הורמונאלים המתאימים לגיל המעבר עם רירית דקה בהתאם,ובנוסף שרירן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נופר11/12/2017כלומר אין שום אפשרות להחזיר עוברים מוקפאים ללא הורמונים? (כי יש עדיין מחזור). והאם יתכן שיש מחזור וזה גיל המעבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על הרופא שלך שיבצע את הבדיקות המתאימות כדי לפתור את בעייתך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עובדת בדיקה ביתית?הילי10/12/2017
יש לי שאלה לגבי בדיקה ביתית איך הבדיקה עובדת? מה ההגיון שמאחוריה? האם כל בדיקה תהפוך אחרי מס' ימים ל"חיובית"? כאילו תמיד יופיע פס נוסף ? דוגמא ; עשיתי בדיקה ביום ה9 להחזרה והיה נדמה לי שראיתי פס חלשלוש כמעט בלתי נראה ! שמרתי את הבדיקה ואחרי יומיים באמת הופיע פס חלש אמנם אבל ממש פס! לציין כי החזרתי מוקפאים ולא לקחתי אוביטרל! ואז התחלתי לבדוק את הנושא באינטרנט וראיתי ויכוחים בין בנות שחלקן טוענות שתמיד יופיע פס כי ככה בנויה הבדיקה ואחרות טוענות ששמרו בדיקות גם חצי שנה ולא הופיע פס נוסף! אז אחת ולתמיד מה ההגיון מאחורי הבדיקות האלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות ה דירה נמוכה מבדיקת דם,יש לסמוך רק לאחר הופעת שני פסים ברורים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית ביציות והחזרת עובריםשימרית10/12/2017
שלום פרופ',
אני רוצה לוודא שאני מבינה נכון -
אם נניח לאישה נשאבו 15 ביציות ומתוכן הופרו 10 ביציות - האם זה אומר שניתן לעשות 10 סבבים של החזרת עוברים ?
כלומר אפשרי לעבור 10 חודשי טיפול ?
תודה, שימרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח,לא כל עובר ראוי להקפאה,ולעיתים מוחזרים יותר מעובר אחד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וביוץ ביחד- כיצד מטפליםאסתר10/12/2017
שלום רב, אני בת 34, מעולם לא נטלתי גלולות ולא הורמונים. המחזור שלי סדיר בד"כ אך לאחרונה הביוץ נופל על ימים 7-8-9 למחזור זה מוקדם מאוד וכך אני מפספסת את הביוץ - שומרת נידה, ורק מהיום ה-11 מקיימים יחסים. החודש הביוץ נפל ביום ה-5 למחזור- שעדיין היו לי הפרשות מחזור- האם זה נורמלי מחזור וביוץ ביחד?? והאם איקוקלמין יעזור במקרה זה? מה הטיפול במקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי וצריח חהעשות בהנחיית הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים בדיקות דםלינה10/12/2017
מה צריך להיות ערך ה-LH והאסטרדיול כדי לבצע הזרעה ?
כל אחד אומר ערכים אחרים ואני כבר מבולבלת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טווח ערכים עשוי להשתנות בין אישה לאישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בהרדמה וללא הרדמהמירב10/12/2017
אם עושים החזרת עוברים בהרדמה זה מקטין את הסיכוי להרות לעומת החזרת עוברים ללא הרדמה ?
כמו כן, האם מדובר בהרדמה כללית , הרדמה חלקית או טישטוש ?
תודה ורק בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בד״כ אין צורך בהרדמה,ההרדמה היא כללית וקצרה,אין הבדל בשיעור ההריונות בביצוע עם הרדמה או בלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עובדת בדיקה ביתיתהילי10/12/2017
יש לי שאלה לגבי בדיקה ביתית איך הבדיקה עובדת? מה ההגיון שמאחוריה? האם כל בדיקה תהפוך אחרי מס' ימים ל"חיובית"? כאילו תמיד יופיע פס נוסף ? דוגמא ; עשיתי בדיקה ביום ה9 להחזרה והיה נדמה לי שראיתי פס חלשלוש כמעט בלתי נראה ! שמרתי את הבדיקה ואחרי יומיים באמת הופיע פס חלש אמנם אבל ממש פס! לציין כי החזרתי מוקפאים ולא לקחתי אוביטרל! ואז התחלתי לבדוק את הנושא באינטרנט וראיתי ויכוחים בין בנות שחלקן טוענות שתמיד יופיע פס כי ככה בנויה הבדיקה ואחרות טוענות ששמרו בדיקות גם חצי שנה ולא הופיע פס נוסף! אז אחת ולתמיד מה ההגיון מאחורי הבדיקות האלה? תודה
בדיקה ביתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2017רגישותה נמוכה מבדיקת דם וכדאי לסמוך עליה רק עם מופיעים שתי פסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשום שאין נוזל בדוגלסעינב שלו09/12/2017
שלום פרופ',
עשיתי כמה פעמים מעקבי זקיקים לפני הזרעה ורשום שאין נוזל בדוגלס.
האם זה תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל
פרופ` דוד בידר10/12/2017נוזל הדוגלת יכול להיות סימן לביוץ אך לא חובה.
מה שחשוב אלו בדיקות הדם בנוסף לאולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)