מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון יומיים לפני איחורהילה02/07/2017
אשמח לתשובה האם זה חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיימת סבירות שמדובר בתשובה חיובית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
הילה02/07/2017תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת לאחר החזרת עובריםמרינה02/07/2017
שלום.אני אחרי החזרת עוברים טריים ביום שישי אחרון. ביומיים אחרונים הפרשות צמיגיות שמזכירות דלקת...אם זו באמת דלקת האם זה יפגע באפשרות השרשה? האם יש משהו שעלי לעשטת בשלב הזה? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יפגע בסיכוייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להקלט להריוןלירון02/07/2017
בת 35. יש לי 2 ילדים בני 9,8. מנסה להכנס להריון כבר יותר משנה. למעשה גם אף פעם לא שמרתי עם אמצעי מניעה בזמן קיום יחסים אך לא ניקלטתי להריון. קצת מביך אותי להסביר אך האם יתכן כי מאחר והאזור אינו צר כפי שהיה פעם נוזל הזרע לא חודר ממש פנימה? ז"א אני תמיד מרגישה כאילו נוזל הזרע "נישפך" החוצה...?
אודה לתשובה לשאלה הקצת הזויה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זליגת הזרע מהנרתיק הנה תופעה שכיחה לכן לטעמי יש לברר רקע אחר לאי כניסתך להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 35 לא מצליחה להיקלטלירון02/07/2017
בת 35. יש לי 2 ילדים בני 9,8. מנסה להכנס להריון כבר יותר משנה. למעשה גם אף פעם לא שמרתי עם אמצעי מניעה בזמן קיום יחסים אך לא ניקלטתי להריון. קצת מביך אותי להסביר אך האם יתכן כי מאחר והאזור אינו צר כפי שהיה פעם נוזל הזרע לא חודר ממש פנימה? ז"א אני תמיד מרגישה כאילו נוזל הזרע "נישפך" החוצה...?
אודה לתשובה לשאלה הקצת הזויה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחה
פרופ` דוד בידר02/07/2017זה לא קשור לעניין הזרע ומה שאת מרגישה .
בשלב ראשון תבצעו צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר ימים אחרי הזרעהח102/07/2017
שלום לפרופסורים המומחים
אני 14 יום אחרי הזרעה איקוקלומיון ואספרוטם ואוביטרל והיום נראה לי שקיבלתי האם זה הצליח הטיפול אשמח לתשובה מהירה
ואם תוכלו לחזור אלי אשמח תודה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר02/07/2017לא הבנתי.
האם קיבלת וסת? דימום?
כדאי , בכל מקרה, לבצע בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הזרעה ואוביטרל 11 יום
ח102/07/2017נראה לי שזה דימום כמעט בטוח איך אני אדע אם זה הצליח או לא אשמח אם תחזרו אליי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה
פרופ` דוד בידר02/07/2017תעשי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בזמן הכי אידיאלישוש02/07/2017
שלום ד"ר, עד שהרופא שלי יענה,בבקשה אשמח מאוד לעזרה.היום קיבלתי מחזור. מיועדת להחזרת עוברים באמצע אוגוסט13\8.תרומת ביציות.בהריון הראשון מתרומה,היה על תהליך ביוץ טבעי שלי ועכשיו אני מעוניינת שלא תגיע וסת בתחילת אוגוסט, על מנת להכין את הרירית להחזרה.זה אפשרי נכון? אין סיבה שלא אהיה מוכנה להחזרה, נכון? אודה לכם על תשובתכם.
הכול אפשרי,סינכרון המחזורים הנו באחריות הרופא המטפל המצוי בכל הפרטים הרילוונטים למקרה הנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בזמן הכי אידיאלישוש02/07/2017
שלום ד"ר, עד שהרופא שלי יענה,בבקשה אשמח מאוד לעזרה.היום קיבלתי מחזור. מיועדת להחזרת עוברים באמצע אוגוסט13\8.תרומת ביציות.בהריון הראשון מתרומה,היה על תהליך ביוץ טבעי שלי ועכשיו אני מעוניינת שלא תגיע וסת בתחילת אוגוסט, על מנת להכין את הרירית להחזרה.זה אפשרי נכון? אין סיבה שלא אהיה מוכנה להחזרה, נכון? אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר02/07/2017יש כל מיני טכניקות של טיפול.
תלוי אם מדובר בתרומה טריה או קפואה.
באופן עקרוני ניתן לעשות הכל כדי לקבל וסת וביוץ בזמן שאנחנו רוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך עוברים טריים
שוש02/07/2017העוברים הראשונים טריים ואני בטח אקבל שוב וסת בתחילת אוגוסט, אצלי כמו שעון זה מגיע. שההחזרה המתוכננת ל13\8,כך שלא אהיה מוכנה עם ביוץ שלי.ניראה לי...בכל מקרה אוכל להיות מוכנה להחזרה בתאריך זה? כך או כך? אני פשוט בלחץ שלא אאחר את ההחזרה הזו,והרופא לא חוזר אלי בינתיים. כי אחר כך חגים..ורוצה להיות 100% מוכנה. תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ` דוד בידר02/07/2017אפשרי לסדר כך שתקבלי וסת קודם.
צריכה לדבר על זה עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות קלות באיזור קו הטבורגלית02/07/2017
פרופ בידר שלום
אמורה לעשות בדיקת בטא יום שלישי אני לאחר החזרת בלסטוציסטים , אני לא מרגישה בהריון כי אין שום תופעות אבל באיזור קו הטבור בצדדים יש לי התכווצויות קלות שזה בטח לא קשור אצלי לווסת מתקרב ממה זה יכול להיות ? בעבר הריון כימי לאחר בטא שלישית שעשיתי הסתיים כאשר היה לי התכווצות באיזור זה יום לפני אבל הפעם זה התחיל 24 שעות לאחר החזרת בלסטוציסטים שזה חריג אוביטרל ודקה הזרקתי בדיוק לפני 14 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבור
פרופ` דוד בידר02/07/2017יש השפעות שונות של הטיפול ההורמונלי , שהם משפיעים על השרירים, ולכל אישה זה שונה.
יתכן שאצלך סימן להריון הוא סימן כזה, אך אי אפשר להסיק שום דבר וצריך להתאזר בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות מעטות שבוע לאחר סיום המחזורנועה02/07/2017
שלום
לפני שבועיים קיבלתי מחזור לאחר החזרת עוברים שלא צלחה. המחזור היה תקין מבחינת הדימום ומשך הזמן. כמה ימים לאחר שחשבתי שהמחזור כבר הסתיים פתאום התחלתי לראות הפרשות חומות בהירות. ההפרשה מעטה אך אני רואה שהיא מופיעה יום יום בימים האחרונים. ביחידה בה אני מטופלת התבקשתי להגיע לבדיקת היריון...
חשוב לציין שלא קיימתי יחסי מין מרגע ההחזרה ואז גם ככה הגיע המחזור, כלומר אין סיכוי להיריון ספונטני פתאום.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר02/07/2017יש צורך בבדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון , בנוסף לבדיקת הריון.
לרוב הדברים האלה הם תוצאה של הטיפול ההורמונלי והשפעתו על הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת האסטרוגן שלי הייתה אכן גבוהה לאחר ההחזרה. זו הסיבה?
נועה02/07/2017לכן גם הוחלט לחכות עד שאקבל מחזור נוסף עד להחזרה הבאה.
האם זו הסיבה להפרשות האלה והאם הן אמורות להסתיים מתישהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה
פרופ` דוד בידר02/07/2017זאת הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול שירד מ 595 ל 165טלי02/07/2017
שלום. בת 31 עם רזרבה שחלתית נמוכה 0.43..amh
fsh 12.7
החודש אני מתחילה פרוטוקול ארוך. ואני עושה בדיקת דם על מנת לזהות ביוץ ולהתחיל בדקפפטיל. יום חמישי עשיתי בדיקת דם והאסטרדיול היה 595 והיום בראשון צנח ל 165..הפרוגסטרון עלה מ 2 ל 3.5.. הרופא אמר שהיה ביוץ.. מדוע צנח האסטרדיול? חודש קודם בערך כזה של פרוגסטרון עדיין האסטרדיול נשאר אותו דבר.. אני ממש בלחץ בבקשה עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחה
פרופ` דוד בידר02/07/2017כל השינויים האלה קשורים לפעילות שחלתית לא תקינה וקורה ,כמו עליה של הורמון ה ה LH, הגורם לתופעה של ביוץ זקיקים קטנים.
פרוטוקול ארוך לא טוב למצבים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול שירד מ 595 ל 165
טלי02/07/2017תודה על תגובתך, חודש קודם היו שתי ביציות ולא הייתה עליה כזאת של Lh וגם האסטרדיול ירד ממש מעט לאחר הביוץ.. המטרה לנסות להגיע ליותר זקיקים כי אני לא מגיבה בפרוטוקול הקצר ולכן מנסים לשנות.. מה לדעתך הפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד אוכל לבדוק את עובי הרירית שלי?מירב02/07/2017
בת 36, ללא ילדים, הריון 1 ספונטני שבוע 9 תאומים ללא דופק לאחר חצי שנה מהגרידה נקלטתי שוב וזה הסתיים בציטוטק כי השק היה ריק.
לאחרונה התחלתי לנסות להבין מה הבעיה אצלי וקראתי שיש נשים רבות שחוו כמוני וזה לבסוף הסתיים אצלהן בעובי רירית דקה.
אשמח לדעת כיצד אוכל לבדוק את עובי הרירית שלי? האם בכל בדיקה סונר וגינאלי אצל ר.נשים בודקים את עובי הרירית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר02/07/2017בכל בדיקת אולטרה סאונד ניתן לבדוק, וכדאי לבדוק לאורך המחזור החודשי כדי לראות איך הגדילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בשלב כה מוקדםגלית02/07/2017
פרופ בידר שבוע טוב
לפני 14 יום הזרקתי אוביטרל לפני שאיבה והייתה החזרה לפני 10 ימים בטא עוד יומיים.
הגב נשבר לי מכאבים כמו לפני ווסת ואין גודש בחזרה ושום תופעות הריון . אין דימום
האם כאבי גב קשים וחוסר נפיחות בשד ניתן להסיק שהטיפול כשל או שכאבי גב כאלה חזקים יכולים להופיע בשלב כה מוקדם אם הייתה השרשה? כלומר האם תופעה שיכולה להיות כי אין כאבים בשחלות כמו לפני ווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר02/07/2017אי אפשר להסיק כלום מהדברים האלה.
אך אם את מכירה את עצמך וכך הסימנים לפני וסת אז, כמובן, שזה פחות טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי- ביום הרביעי למחזור המשמעותיKAREN02/07/2017
שלום
עשיתי פרופיל הורמונלי ביום הרביעי מהדימום המשמעותי (יום לני היו לי מעט הפרשות חומות, אז לא החשבתי יום זה בספירה). האם הפרופיל תקין? האם ביצעתי במועד?
ESTRADIOL(E2) 65.16 PMOL/L
FSH 9.20 MIU/ML
LH 3.85 MIU/ML
PROGESTERONE 0.78 NMOL/L
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרופיל ההורמונאלי תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)))))) על המענה המהיר. יום נפלא!
karen02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר החזרהגלית01/07/2017
פרופ שלום
שאיבה ב-20.6 נעשתה החזרה כפולה
החזרת עובר ביום ה-2 בתאריך 22.6
החזרת 2 בלסטוציסטים ביום ה-5 בתאריך 25.6
מתי צריכה לעשות בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר02/07/201712 יום לאחר ההחזרה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גונאל אףטלי01/07/2017
שלום, הזרקתי במשך 7 ימים גונאל אף 75 יחידות, היו לי הרבה זקיקים ואסטרדיול בסביבות 8000. ההזרעה בוטלה וגם לא הזרקתי אוביטרל.
שבוע לאחר ההזרקה האחרונה התחיל דימום, חזק כמעט כמו מחזור. האם הגיוני לקבל מחזור כל כך מוקדם והאם זה מעיד על עך שלא שאולי בכלל לא בייצתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר02/07/2017כאשר מפסיקים טיפול באמצע עקב חשש לגירוי יתר בדרך כלל אין ביוץ אלא הזקיקים לא מתפתחים וההורמונים יורדים מהר ולכן יגיע דימום מוקדם מהרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! עכשיו הכל מובן לי!!:))))
טלי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)