מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית רחם וסיכום מצבלירון29/06/2017
שלום לפרופסורים,
בת 27, בריאה, בלי היסטוריה של הפלות והיריונות, אין בעיית זרע משמעותית, הבעיה העיקרית העדר ביוץ טבעי. איקקלומין במינון נמוך של חצי כדור ליום עושה את העבודה, כבר מחזור 4 שבו יש זקיק מוביל אבל הרירית מדשדשת. מחזור קודם היא הייתה בשיא של 7.3 והיה היריון כימי. בסבב הזה שכנראה יהיה האחרון עם איקק' הרירית 5.5 ברור לי שההשפעה לא טובה וכבר התחלתי לא להאמין בסבב הזה. המצב מייאש מכיוון שאין לנו באמת בעיה ועדיין לא הולך. אודה לדעתכם המקצועית, המשך טיפול אם אצטרך ודעה על הסבב הזה - מה סטטיסטית הסיכוי להיריון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר29/06/2017את צריכה להחליף הטיפול בזריקות , גם בגלל גילך, גם בגלל הרירית וגם בכלל.
תחת זריקות יש ביוץ טוב מאוד והרירית יפה פי כמה וכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - תשובה
לירון29/06/2017למה הגיל שלי (27) קשור?
ומה הסיכויים להיריון בסבב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערכה היא שבגילך שהתגובה שלך לטיפול תהיה אופטימאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה בצבע כתום בקרינון וכאבי מחזורגלית29/06/2017
פרופ בידר שלום
ביום ראשון הייתה לי החזרה של 2 בלסטוציסטים והחל ויש הכתמה בצבע כתום בקרינןן וכאבי מחזור אבל אין דימום טרי וגם היו לי הכתמות יומיים לאחר ההחזרה. אני לא מרגישה הריון האם זה מעיד על דימום קרב של מחזור עצם זה שיש הכתמה בקרינון וכאבי מחזור חזקים? בדיקת הריון אמורה להיות יום שלישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכזב
פרופ` דוד בידר29/06/2017גם בהריון יכולות להיות תגובות דומות.
נכון שהסימנים שאת מתארת, במיוחד שאת מכירה את עצמך ואיך הוסת מגיע, הם סימנים פחות רצויים מאשר ללא הכתמות וללא כאבים.
בכל מקרה אנחנו לא מתחשבים בכל התופעות, שיכולות להפתיע, ומסתמכים רק על בדיקת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזה שנעלמה אתמולטל29/06/2017
שלום מומחים יקרים, מטופלת פוריות כרגע בחודש הפסקה , ללא הורמונים. אחרי בערך שבוע מהביוץ הטבעי התחיל לי רגישות בחזה שזה דבר שאפעם לא קורה לי , הרגישות נמשכה בערך 5 ימים פתאום נפסקה.. אני בטוחה שזה היה סימן של התחלה של הריון, פשוט בטוחה!!! ( הזמן היחיד שהרגשתי רגישות זה קרה רק מההורמונים בעבר או שקרתה כשנקלטתי טבעי ואז הרגישות גם התגברה .) אבל פתאום אתמול הרגישות נעלמה .. השאלה אם יש עדיין סיכוי להריון למרות הרגישות שנעלמה ? ואם כן מה הסיבה יכולה להיות ? הרי היה רגישות ללא הורמונים! למה נעלמה ?
או שסביר יותר להניח שהרגישות נעלמה כי ככל הניראה לא התפתח הריון ? - אמורה לקבל מחזור בערך בעוד 5 ימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
פרופ` דוד בידר29/06/2017יתכן וזה הסימנים האישיים שלך להריון התחלתי ,וכמובן שאם ההרגשות פסקו זה סימן פחות טוב.
באופן כללי אנחנו לא מיחסים לתופעות האלו שום חשיבות היות ולפיהן אין להסיק דבר.
גם כשיש הרגשות כאלה יתכן הריון.
יתכן שבמקרה שלך זה נכון אך אין לזה שום חשיבות בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה רבה .
טל29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן פרוגסטרון פרופילקטי החל משבוע 19עדי 19529/06/2017
שלום רב, לפני 9 שנים עברתי קוניזציה , היום אני בשבוע 20, נמצאת במעקב צוואר הרחם. הרופא המטפל שלי הורה על מתן 1 טבליה של אנדומטרין כטיפול פרופילקטי. האם מתן הפרוגסטרון יכול להשפי על ההריון או העובר? האם מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר29/06/2017לא ישפיע על ההריון ולא על העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פיספסתי את הביוץ?אסתר29/06/2017
בוקר טוב,
אני בת 33 ומאחר שאני שומרת נידה, אני חוששת שמא אני מפספסת את הביוץ בימים הנקיים ובגלל זה לא מצליח להיכנס להריון. אני מבצעת בדיקות ביוץ ביתיות והבוקר היו 2 פסים שמעידים על יום הביוץ, כמובן שמלווים בכאבים המאפיינים אצלי את הביוץ, שאלתי היא- היום בערב ב"ה אני אמורה לטבול במקווה (אני ביום ה-11 למחזור), כך שבוודאות פיספסתי את הימים הטובים שלפני הביוץ. מאחר והיום זה יום הביוץ, האם עד הערב גם אפספס? כלומר אם הביוץ יקרה בצהרייים או הבוקר, האם עד הערב כבר כל הסיכויים פחתו? תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר29/06/2017הביצית שיוצאת מחכה לזרע כ 24 שעות, ככה שזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן תמיכה לאחר הפרייהענבר28/06/2017
שלום לך פרופ'!
מודה מראש לתשובתך!
אני אחרי IVF
מחזור אחרון -25/4/2017
החזרה-15/5/2017
ההפריה הצליחה תודה לקל ואני מקבלת תמיכה
שאלתי עד מתי לקחת, תמיכה(יש 3 שבועות מהמחזור להחזרה)
אם אוכל לקבל תשובה ברורה עם תאריך אודה לפרופ' מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר29/06/2017עד 7.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיות יתר אחרי 3 הפלותלימור28/06/2017
אני אחרי 3 הפלות עצמוניות רצופות.כמה זמן בקירוב אחרי שביטא התאפס אחרי ההפלה ניתן לבדוק קרישיות יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות
פרופ` דוד בידר29/06/2017מידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר אוביטרל ווסתגלית28/06/2017
פרופ עוד שאלה
בעבר כתבת בפורום שבמידה ואין הריון אז אמורים לקבל ווסת 14 יום מיום האוביטרל.
שאלתי היא מה קורה כאשר מזריקים 2 דקפפטיל+1אוביטרל 36 שעות לפני השאיבה ? מתי אני אמורה לקבל ווסת במנדה וההריון לא נקלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר29/06/2017אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר כאבים אחרי החזרהגלית28/06/2017
פרופ' בידר שלום ברשותך יש לי 3 שאלות
1. אני לאחר החזרת 3 עוברים ש-2 עוברים הוחזרו ביום ראשון בלסטוציסטים. יש לי כאבי גב תחתון שגם היו לי בהריונות כימיים האם יכול להיות מצב שגם בהריון תקין והריון כימי יכוללם להיות אותם סימפטומים בדיוק עם זה כאבי גב וכאבי מחזור ?
2. האם כאבי גב תחתון זה סימן לא טוב רק לפני 3 ימים עברתי החזרה ובעוד 6 ימים בדיקת דם?
3. אני מזריקה קלקסן 40 ואחות בקופת חולים אמרה לי שלא טוב שהזרקתי בצידי הגב ובאיזור הטבור אלא במותניים האם קילקלתי את ההזרקה? כי זה עושה שטף דם וחייבים כל פעם במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר29/06/20171.כאבי הגב לא מעידים על הריון תקין או לא תקין.
2.כאבי גב הם סימן טוב או רע אלא נובעים מעצם הטיפול.
3.קלקסן אפשר להזריק תת עורי בכל מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לקראת הביוץבר28/06/2017
שלום לפרופסורים,
בד"כ כשעושים מעקב זקיקים לקראת הביוץ רואים את גודל הרירית אולם עד הביוץ וגם לאחריו היא ממשיכה לגדול, נכון? אני פשוט שואלת כי שלי יחסית דקה.
שאלה נוספת, בחודש הקודם היה לי היריון כימי ובמחזור הנוכחי הרופא המטפל שלי המליץ לעשות לאחר הביוץ בדיקת דם לפרוגרסטרון. אם ההזרקה של האוביטרל הייתה אתמול בצהריים עם זקיק בגודל 19 מ"מ מתי כדאי לעשות את הבדיקת דם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.הרירית גדלה ומשגשגת עד למועד זריקת האוביטרל 2.7-8 ימים מזריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר שאיבת ביציותליר28/06/2017
הי. הבוקר עשו לי שאיבה. נשאבו 12 ביציות. כשהתעוררתי נאמר לי שהיה דימום בזמן שאיבה. לפני חצי שעה הגעתי הביתה יש מעט הפרשות דמיות קלות. יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במידה ותרגישי חולשה או סחרחורות קשות עלייך ליצור קשר עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ליר28/06/2017בינתיים הדימום פסק ובאופן כללי מרגישה טוב. האם הדימום יכול להשפיע על איכות הביציות, על כמות ההפריות וכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות הפריות
ליר29/06/2017הי. הבוקר הודיעו לי שמתוך 12 שנשאבו , הוזרקו 11 ויש 8 הפריות. האם הנתון סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיעור הפריות מעולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
ליר29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ישפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לטיפול לאחר החזרה
ליר29/06/2017במחזור הנוכחי אני מטופלת אצל רופא חדש. עד כה קיבלתי מחזור כל 21 יום וכשמחזירים לי עוברים טריים אני מקבלת מחזור לפני בדיקת בטא. החודש הרופא עשה מאין פרוטקוול ארוך. נתן לי גלולות למשך שבועיים ומיום שישי עבר הזרקתי הורמונים. ביום ראשון שלפני השאיבה ( אתמול- רביעי היתה שאיבה) היו לי הורמונים גבוהים במיוחד- 9,333 אסטרדיול - 5.5 פרוגסטרון. כיצד היית מציע להחזיר עוברים מחר ועם איזה תמיכה? על פי המרשמים שקיבלתי מחר לאחר ההחזרה אמורה להזריק רבע אוביטרל ובאופו יומיומי אנדומטרין. הרופא אמר שאולי גם יוסיף אסטרופם. כמה עוברים מומלץ להחזיר בנסיבות הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההצעה לתמיכה של הרופא שלך בהחלט מספיקה,לאור העובדה שעברת כבר מספר מחזורי טיפול ניתן לשקול היזרה של 2-3 עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ליר01/07/2017תודה רבה פרופ' אשכנזי! אתמול החזירו 2 עוברים. אתמול והיום בבוקר יש כתמי דם חומים. יש סיבה לדאגה??
לא לדאוג מדובר בתופעה שכיחה לאחר החזרה בעקבות פציעה מקומית של צוואר הרחם ע״י הקטטר של ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה ל"חלון הפורה" קצת יותר מ2 וחצי יממותלימור28/06/2017
שלום לכם.
קיבלתי תשובתכם שכדאי 3 ימים אחרי שניצפה זקיק 14 להתחיל יחסים (ובמרווחי זמן 24-36 שעות).
כתוצאה מאילוצים שונים,יש לנו אפשרות להיכנס אל ה"חלון הפורה" קצת יותר מ2 וחצי יממות(בערך 62 שעות) לאחר שהזקיק היה 14-ואז זה יהיה אחרי 4וחצי-5 יממות של התנזרות הבעל(יש להתחשב בפרמטר של מתי ספירת הזרע תהיה מיטבית)או להיכנס אל ה"חלון"קצת יותר מ3 וחצי יממות לאחר שהזקיק היה 14-ואז זה יהיה אחרי 5וחצי-6יממות של התנזרות.
מהי האופציה העדיפה מבין ה-2 הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריון, עד מתי?אנונימית28/06/2017
תודה לך פרופ' אשכנזי
אולי לא הובנתי נכון
אני בשבוע 8 פלוס 6 ימים
אמרו לי לקחת עד שבוע 9
אתה כתבת 7 שבועות מההחזרה
וזה יוצא זמן אחר
עד מתי אני חייבת תמיכה, עד איזה שבוע ואיזה יום בו
תודה, מקווה שלא מטריחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה יוצא אותו דבר-7 שבועות מהביוץ זה שבוע 9
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריון עד מתיאנונימית27/06/2017
שלום
אני בשבוע 8 +6 ,
בהריון IVF
עד מתי לקחת תמיכה?
מה נקרא שבוע 9 מלא
8+6
או 9+...
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימלאו 7 שבועות מההחזרה,אין צורך יותר בתמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד וסת אחרי פיפלאיילת27/06/2017
ערב טוב
בחמישי האחרון - יום 20 לוסת עברתי פיפל אחרי 10 ימים של גלולות (פשוט כדי שהוסת לא יקדים בהפתעה) ביום של הפיפל לקחתי גלולה בפעם האחרונה. ביומיים האחרונים יש לי הפרשות כהות וצמיגות. טרם היה דימום. מפני שחששתי שזה המחזור בצורתו המוזרה בגלל הגלולות עשיתי היום בדיקות דם:
E2-598
PROG-30.7
LH-4.8
הדימום המוזר זה המחזור? ואם לא, לפי דעתכם מתי יגיע הדימום? צריכה לתזמן התחלת פרוטוקול IVF
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
3-5 ימים מהפסקת הגלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
איילת28/06/2017שוב מחדדת עניינים. ב 22.6 פיפל וגלולה אחרונה ומיום שני 26.6 הפרשות חומות עם קצת ריר כהה מאוד אך טרם היה לי דימום נורמלי של וסת. מה יכול להיות? ומתי יהיה דימום ויסתי?
חוששת לפספס פרוטוקול.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למעשה בפועל החל הווסת ב26 לחודש,דמם לאחר גלולות ופיפל הוא מועט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילת29/06/2017אם התחלתי וסת ב 26.6 האם זה תואם לבדיקות הדם מה 27.6:
E2-598
PROG-30.7
LH-4.8
??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מתאים,ערך הפרוגסטרון אינו מתאים לתקופת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)