מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון שבועיים לאחר זריקת אוביטרליעלי27/06/2017
שלום , בת 39
ב-13/6 לפני שבועיים הזרקתי אוביטרל , היוםם בבדיקת הריון ביתית( 3 ימים לפני איחור הווסת) יצא פס בהיר, האם ייתכן שאלו שאריות מהאוביטרל? עברו בדיוק 14 ימים מההזרקה.
בנוסף יש לי כאבים חדים בשחלות בצדדים וכאבי מחזור כך שנראה לי שאני אקבל. האם יש סיכוי להריון ? כמה זמן לקח לאוביטרל להיעלם מהגוף?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש סיכוי בצעי בדיקת דם לביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר זריקת אוביטרליעלי27/06/2017
שלום , בת 39
ב-13/6 לפני שבועיים הזרקתי אוביטרל , היוםם בבדיקת הריון ביתית( 3 ימים לפני איחור הווסת) יצא פס בהיר, האם ייתכן שאלו שאריות מהאוביטרל? עברו בדיוק 14 ימים מההזרקה.
בנוסף יש לי כאבים חדים בשחלות בצדדים וכאבי מחזור כך שנראה לי שאני אקבל. האם יש סיכוי להריון ? כמה זמן לקח לאוביטרל להיעלם מהגוף?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון שאסור לאכול גבינה בולגרית בהריון?אלה27/06/2017
אני אוכלת אותה כל הזמן מאז ההריון, האם אכן יש כאן סיכון או שמדובר בהגזמה חסרת בסיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם היא מיוצרת מחלב מפוסטר אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער אורגנית בתחילת הריוןאני27/06/2017
שלום לפרופסורים הנכבדים שאלה: האם מותר לעשות החלקת שיער אורגנית (ללא פורמלין ) בתחילת הריון? חודש ללא טיפול פוריות הורמונלי.. רק לפני יומיים נודע על ההריון. זה מה שרשום מה שההחלקה מכילה : החומר הפעיל בהחלקה אורגנית הוא חומצה גליקולית שמיוצרת בעיקר מקני סוכר. זהו סוג של חומצה אלפא הידרוקסית המשמשת גם בטיפולי פנים קוסמטיים ורפואיים. החומצה אינה פוגמת בלחות השיער. היא
מחלישה את קשרי הגופרית אבל לא מפרקת את המולקולות ולא פוגעת במבנה הטבעי של השערה. כמו כן, בהחלקה אורגנית לא משתמשים בחומר מנטרל ולכן השיער נפגם פחות מכפי שקורה בהחלקות אחרות.
הנוסחה של החלקה אורגנית כוללת רכיבים מזינים ממקורות אורגניים כגון שמן דקלים, שמן ארגון, אגוז שיאה קקאו, חלבון אורז וגם מי זהב המגנים על מעטפת השערה מפגיעות חיצוניות. בין הרכיבים הטבעיים בנוסחה - ויטמין E לחיזוק שורשים, אגוז שיאה, אומגה 6, אנטי אוקסידנטים, חומצות אמינו לתיקון מעטפת השערה, וקראטין לחיזוק השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלקה אורגנית אפשרית בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמורה לקבל ווסת?מעיין27/06/2017
שלום לכם,
לאחר הפלה טבעית, לקחתי ציטוטק פעם 1 ב 2/6.
ב 8/6 לקחתי פעם 2 ציטוטק לאחר שנשארה שארית 24 מ"מ.
ב 15/6 לאחר בדיקה - נשאר 7*10 מ"מ . שארית קטנטנה.
הבנתי שאמורה להמתין לווסת ושייש מצב שיצא הכל. מאז אני מדממת טיפין טיפין.. כנראה שזו השארית? האם יש מצב שהכל ייצא לפני שאקבל ווסת??
ולא הבנתי מתי אמורה להופיע ווסת??, האם חייב להסתיים הדימום הזה של השארית ואז אקבל ווסת?
אודה מאוד מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קודם כל בצעי בדיקת ביטה כדי לדעת אם את לקראת התאפסות מוחלטת של הפעילות ההריונית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה זמנית ברצף טיפולי הזרעהשי27/06/2017
אשתי (33) עברה 2 טיפולי הזרעה ברצף חודש אחרי חודש ללא הצלחה, (גונאל, אוביטרל וכו,) שאלתי היא: אם היא עושה הפסקה של חודש או חודשיים וחוזרת למעגל הטיפולים לאחר הפסקה, האם זה מקטין את הסיכוי להיקלט? האם כדי להגדיל את הסיכוי הרצף החודשי בטיפולים הוא חשוב/הכרחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההפסקה אינה מפחיתה מסיכוייה,כל טיפול בפני עצמו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתן, מה זה אומר?ליאת27/06/2017
שלום
שבוע 19...
היום הייתי במיון בגלל חוסר תחושה ברגל ימין.
בסיכום של המיון רשום חלבון בשתן +1
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על הרופא שלך לבצע בירור לרקע אפשרי לעקבות חלבון בשתן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת בטא שלילית לאחר החזרת בלסטוציסט טריגל27/06/2017
היום קיבלתי תשובת בטא שלילית. לאחר החזרת בלסטוציסט טרי. יש לי בבית תאומות בנות שנה ב"ה לאחר טיפולי ivf שצלחו לאחר שכרתו לי את 2 החצוצרות. השאלה שלי היא מדוע זה לא הצליח? חשבתי שפתרנו את הבעיה עם כריתת החצוצרות וכבר הייתי בהריון. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 33 עוד חודשיים
גל27/06/2017אני בת 33 עוד חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היזרת בלסטוציסט אינה ערובה ל-100% הצלחה,במקרה הטוב עד 40-50%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההגיון שבביצוע הזרעה ללא בדיקות הורמנליות?שרון27/06/2017
אני בת 38. יש לי 2 ילדים מהריונות טבעיים. לפני 9 חודשים עברתי הפלה בשבוע 11. כעת מנסים חצי שנה. במהלך החצי שנה היו 2 הריונות כימיים. הרופא הציע לעבור למעקב והזרעה אך ציין שאני לא צריכה לעשות בדיקות דם אלא רק מעקב. קשה לי להבין כיצד ניתן לדעת לפי אולטרסאונד בלבד מתי יהיה ביוץ.
מאפייני הביוץ שלך-יום המחזור,גודל הזקיק המוביל,רירית הרחם מסייעים בניבוי מועד ביוץ אפשרי והזרעה בהתאם,במיוחד אם השראת הביוץ נעשית גם בסיוע של אוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ אמור להיות?אנונימית27/06/2017
אתמול נצפה זקיק 22 . הזרקתי אוביטרל.
אני ובעלי הינו אתמול ושלשום ביחד.
אבל היום ומחר הוא במילואים. ואני חוששת שזה לא מספיק. מתי הביוץ אמור להיות? והאם זה קריטי שלא נהיה ביחד היום ומחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטווח של 24-28 שעות ממועד הזרקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
אנונימית27/06/2017וכמה זמן אורך חיי הביצית לאחר אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
24-36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה והמון תודה
יעלי28/06/2017תודה רבה על התשובה המהירה,כמה זמן אוביטרול נשאר בגוף?ייתכן ואלו שאריות מהאובירטול?
עד 7 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם
יעלי28/06/2017היי
הייתי אצל רופא נשים עקב כאבים חזקים בשחלות
נראה נוזל ברחם הוא אמר שזה מוקדם לזהות הריון
נשלחתי לבדיקת בטא יצא בטא 48
האם זה יכול להיות משאריות מהאוביטרול? שבועיים מהביות לא נראה שק הריון?
אני מודה לכם על התשובות המהירות והמענה אין עליכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מדובר בהיריון שאת טיבו יש לברר ולבצע בדיקות ביטה חוזרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה כתומה וחומה, מה זה אומר?גלית27/06/2017
פרופ בידר שלום
לפני יומיים כפי שכתבתי החזירו לי 2 עוברים בלסטוציסטיםו ובניגוב והשאריות של קרינון ראיתי הכתמה כתומה וחומה קצת מה זה אומר? האם זה תקין ? אין דם טרי אדום
התמיכה שאני מקבלת : 2 זריקות פרוגסטרון בשבוע , 3 פרוגינובה ביום, 2 קרינון בוקר וערב האם זה מספיק או שצריך להגביר את התמיכה של הזריקות ו קרינון
כי לפני שאיבה הזרקתי 2 דקפפטיל ו אוביטרל 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמה
פרופ` דוד בידר27/06/2017התמיכה בסדר והכצמות יכולות להיות ויש להתאזר בסבלנות עד הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעכב בטא בתחילת הריוןאורית27/06/2017
בוקר טוב לכם. אני אחרי בטא רביעית כל יומיים.האם זה נראה תקין? זה נראה שזה קופץ יותר ממכפלה ורק בסוף יולי יש לי אולטרסונד ראשון. תודה רבה
1. 296
2. 808
3. 2000
4. 5568.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופץ
פרופ` דוד בידר27/06/2017זה קופץ טוב מאוד ולא צריך לעשות בטא .
מספיק שניים הראשונים.
הקפיצה צריכה להיות לפחות כפול , אך כאשר ההריון מתפתח טוב זה צריך להיות יותר.
כאשר זה בדיוק כפול אזי התמונה לא ברורה עד לאולטרה סאונד.
אצלך זה טוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך שימחת אותי (:
אורית27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחם לפני החזרהטל27/06/2017
היי פרופסור,
אני בת 32, שחלות פוליציסטיות ואני אחרי 4 החזרות שלא צלחו ועכשיו אני לפני החזרת מוקפאים. באולטרסאונד לפני מס' ימים ראו נוזל ברחם ולא ברור מה מקורו (צילום רחם והיטרוסקופיה תקינים).
הרופא שלי שאב את הנוזל, השאלה היא האם אחרי השאיבה של הנוזל הנוזל יכול "לצוץ" שוב לפני החזרת המוקפא (בעוד כמה ימים)? או במהלך הימים שלפני ההשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל
פרופ` דוד בידר27/06/2017מקור הנוזל הוא כתוצאה מהתרופות ויכול להיעלם בבדיקה חוזרת.
אי אפשר לשאוב נוזל זה.
מה שחשוב זוהי הבדיקה לפני מתן פרוגסטרון להחזרת עוברים.
אם עדיין רואים נוזל יש להחזיר במחזור הכנה אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של עובר ביום ה-2גלית27/06/2017
פרופ בידר שלום
לפני 5 ימים עברתי החזרה של עובר ביום ה-2 ולאחר מכן עברתי החזרה של 2 עוברים לפני יומיים של 2 בלסטוציסטים. החזרה כפולה.
אני הרגשתי עד אתמול קצת פעילות רחמית ואז הלו קצת התעווצויות בבטן באיזור הטבור שבדרך כלל היה מעיד אצלי על הריון כימי ודימום מתקרב אך הפעם ההתכווצויות באו מוקדם מידיי ונעלמו.
האם זה אומר שאין הריון שהיה נסיון השרשה לכן היה התכווצות ? אין כאבים? הנפיחות בבטן ירדה לגמרה.
עברתי 5 הריונות כימיים +לידה תקינה 1 ובדרך כלל הגוף שלי מגיב מיד בזמן השרשה עם מדובר בהריון תקין או לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלון
פרופ` דוד בידר27/06/2017אי אפשר להסיק כלום מתחושות אלו וצריך לחכות בסבלנות לבדיקת הריון.
יכול להיות שאת , באופן ספציפי, מגיבה כך או אחרת להשרשה, אך בשבילנו זה לא מעיד, בשלב זה, על השרשה או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי התחלת יחסים ב"חלון הפורה"לימור27/06/2017
שלום לכם.כשבוע בקירוב לאחר סיום דימומי ההפלה העצמונית המוקדמת,בטא התאפס,פרוגסטרון 4.3 ואסטרדיול 432.זה היה בבדיקה ב25 לחודש בבוקר.ב26 לחודש ניצפה זקיק בגודל 14.מכיוון שאנחנו יכולים לקיים יחסים רק בערב,אנחנו מתלבטים לאור הנתונים הנ"ל האם להתחיל לקיים על בסיס יומי(במשך כ4 ימים רצוף)כ-2 יממות וחצי לאחר שניצפה זקיק 14 מ"מ או לאחר 3 יממות וחצי?יש לציין שאם זה יהיה לאחר 2 יממות וחצי אז זה יהיה לאחר כמעט 5 ימי התנזרות(בשיקולים של אופטימליות הזרע)ואם ה"פתיחה"של חלון ההזדמנויות תהיה לאחר כ3 יממות וחצי מאז שניצפה זקיק 14 זה יהיה לאחר כמעט 6 יממות של התנזרות.אז בנסיבות הנ"ל מומלץ להיכנס ל"חלון הפורה"לאחר 2 יממות וחצי מאז שניצפה זקיק 14 או לאחר 3 יממות וחצי?תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לגבי מספר היממות
לימור27/06/2017כמעט 5 יממות או כמעט 6 יממות בהקשר של ימי ההימנעות-הכוונה שיהיו חסרות כ6 עד 8 שעות בקירוב לסיום היממה החמישית והשישית בהתאמה.ובהקשר של התחלת היחסים לאחר המועד שבו ניצפה זקיק בגודל 14-אז 2 וחצי יממות זה 2 יממות ועוד 14 שעות בקירוב ו3 וחצי יממות זה 3 יממות ועוד 14 שעות בקירוב.
המלצתי היא להתחיל יחסים לאחר שלושה ימים ממועד שנצפה הזקיק,במירווחים של 24-36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עדיף כתוצאה מהתשובה
לימור27/06/2017תודה פרופסור על התשובה המצויינת.
מכיוון שתארתי לפני זה את האילוץ שאנחנו יכולים לקיים יחסים רק בשעות הערב המאוחרות-אז לפנינו 2 אפשרויות-להתחיל יחסים 2 ועוד 2/3 יממות לאחר שנצפה הזקיק הנ"ל או 3 ועוד 2/3(כלומר 64 שעות לאחר שניצפה הזקיק או 88 שעות).
מה בנסיבות הנ"ל עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)