מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום לאחר שאיבת ביציותליר28/06/2017
הי. הבוקר עשו לי שאיבה. נשאבו 12 ביציות. כשהתעוררתי נאמר לי שהיה דימום בזמן שאיבה. לפני חצי שעה הגעתי הביתה יש מעט הפרשות דמיות קלות. יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במידה ותרגישי חולשה או סחרחורות קשות עלייך ליצור קשר עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ליר28/06/2017בינתיים הדימום פסק ובאופן כללי מרגישה טוב. האם הדימום יכול להשפיע על איכות הביציות, על כמות ההפריות וכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות הפריות
ליר29/06/2017הי. הבוקר הודיעו לי שמתוך 12 שנשאבו , הוזרקו 11 ויש 8 הפריות. האם הנתון סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיעור הפריות מעולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
ליר29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ישפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לטיפול לאחר החזרה
ליר29/06/2017במחזור הנוכחי אני מטופלת אצל רופא חדש. עד כה קיבלתי מחזור כל 21 יום וכשמחזירים לי עוברים טריים אני מקבלת מחזור לפני בדיקת בטא. החודש הרופא עשה מאין פרוטקוול ארוך. נתן לי גלולות למשך שבועיים ומיום שישי עבר הזרקתי הורמונים. ביום ראשון שלפני השאיבה ( אתמול- רביעי היתה שאיבה) היו לי הורמונים גבוהים במיוחד- 9,333 אסטרדיול - 5.5 פרוגסטרון. כיצד היית מציע להחזיר עוברים מחר ועם איזה תמיכה? על פי המרשמים שקיבלתי מחר לאחר ההחזרה אמורה להזריק רבע אוביטרל ובאופו יומיומי אנדומטרין. הרופא אמר שאולי גם יוסיף אסטרופם. כמה עוברים מומלץ להחזיר בנסיבות הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההצעה לתמיכה של הרופא שלך בהחלט מספיקה,לאור העובדה שעברת כבר מספר מחזורי טיפול ניתן לשקול היזרה של 2-3 עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ליר01/07/2017תודה רבה פרופ' אשכנזי! אתמול החזירו 2 עוברים. אתמול והיום בבוקר יש כתמי דם חומים. יש סיבה לדאגה??
לא לדאוג מדובר בתופעה שכיחה לאחר החזרה בעקבות פציעה מקומית של צוואר הרחם ע״י הקטטר של ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה ל"חלון הפורה" קצת יותר מ2 וחצי יממותלימור28/06/2017
שלום לכם.
קיבלתי תשובתכם שכדאי 3 ימים אחרי שניצפה זקיק 14 להתחיל יחסים (ובמרווחי זמן 24-36 שעות).
כתוצאה מאילוצים שונים,יש לנו אפשרות להיכנס אל ה"חלון הפורה" קצת יותר מ2 וחצי יממות(בערך 62 שעות) לאחר שהזקיק היה 14-ואז זה יהיה אחרי 4וחצי-5 יממות של התנזרות הבעל(יש להתחשב בפרמטר של מתי ספירת הזרע תהיה מיטבית)או להיכנס אל ה"חלון"קצת יותר מ3 וחצי יממות לאחר שהזקיק היה 14-ואז זה יהיה אחרי 5וחצי-6יממות של התנזרות.
מהי האופציה העדיפה מבין ה-2 הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריון, עד מתי?אנונימית28/06/2017
תודה לך פרופ' אשכנזי
אולי לא הובנתי נכון
אני בשבוע 8 פלוס 6 ימים
אמרו לי לקחת עד שבוע 9
אתה כתבת 7 שבועות מההחזרה
וזה יוצא זמן אחר
עד מתי אני חייבת תמיכה, עד איזה שבוע ואיזה יום בו
תודה, מקווה שלא מטריחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה יוצא אותו דבר-7 שבועות מהביוץ זה שבוע 9
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריון עד מתיאנונימית27/06/2017
שלום
אני בשבוע 8 +6 ,
בהריון IVF
עד מתי לקחת תמיכה?
מה נקרא שבוע 9 מלא
8+6
או 9+...
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימלאו 7 שבועות מההחזרה,אין צורך יותר בתמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד וסת אחרי פיפלאיילת27/06/2017
ערב טוב
בחמישי האחרון - יום 20 לוסת עברתי פיפל אחרי 10 ימים של גלולות (פשוט כדי שהוסת לא יקדים בהפתעה) ביום של הפיפל לקחתי גלולה בפעם האחרונה. ביומיים האחרונים יש לי הפרשות כהות וצמיגות. טרם היה דימום. מפני שחששתי שזה המחזור בצורתו המוזרה בגלל הגלולות עשיתי היום בדיקות דם:
E2-598
PROG-30.7
LH-4.8
הדימום המוזר זה המחזור? ואם לא, לפי דעתכם מתי יגיע הדימום? צריכה לתזמן התחלת פרוטוקול IVF
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
3-5 ימים מהפסקת הגלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
איילת28/06/2017שוב מחדדת עניינים. ב 22.6 פיפל וגלולה אחרונה ומיום שני 26.6 הפרשות חומות עם קצת ריר כהה מאוד אך טרם היה לי דימום נורמלי של וסת. מה יכול להיות? ומתי יהיה דימום ויסתי?
חוששת לפספס פרוטוקול.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למעשה בפועל החל הווסת ב26 לחודש,דמם לאחר גלולות ופיפל הוא מועט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילת29/06/2017אם התחלתי וסת ב 26.6 האם זה תואם לבדיקות הדם מה 27.6:
E2-598
PROG-30.7
LH-4.8
??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מתאים,ערך הפרוגסטרון אינו מתאים לתקופת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון שבועיים לאחר זריקת אוביטרליעלי27/06/2017
שלום , בת 39
ב-13/6 לפני שבועיים הזרקתי אוביטרל , היוםם בבדיקת הריון ביתית( 3 ימים לפני איחור הווסת) יצא פס בהיר, האם ייתכן שאלו שאריות מהאוביטרל? עברו בדיוק 14 ימים מההזרקה.
בנוסף יש לי כאבים חדים בשחלות בצדדים וכאבי מחזור כך שנראה לי שאני אקבל. האם יש סיכוי להריון ? כמה זמן לקח לאוביטרל להיעלם מהגוף?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש סיכוי בצעי בדיקת דם לביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר זריקת אוביטרליעלי27/06/2017
שלום , בת 39
ב-13/6 לפני שבועיים הזרקתי אוביטרל , היוםם בבדיקת הריון ביתית( 3 ימים לפני איחור הווסת) יצא פס בהיר, האם ייתכן שאלו שאריות מהאוביטרל? עברו בדיוק 14 ימים מההזרקה.
בנוסף יש לי כאבים חדים בשחלות בצדדים וכאבי מחזור כך שנראה לי שאני אקבל. האם יש סיכוי להריון ? כמה זמן לקח לאוביטרל להיעלם מהגוף?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון שאסור לאכול גבינה בולגרית בהריון?אלה27/06/2017
אני אוכלת אותה כל הזמן מאז ההריון, האם אכן יש כאן סיכון או שמדובר בהגזמה חסרת בסיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם היא מיוצרת מחלב מפוסטר אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער אורגנית בתחילת הריוןאני27/06/2017
שלום לפרופסורים הנכבדים שאלה: האם מותר לעשות החלקת שיער אורגנית (ללא פורמלין ) בתחילת הריון? חודש ללא טיפול פוריות הורמונלי.. רק לפני יומיים נודע על ההריון. זה מה שרשום מה שההחלקה מכילה : החומר הפעיל בהחלקה אורגנית הוא חומצה גליקולית שמיוצרת בעיקר מקני סוכר. זהו סוג של חומצה אלפא הידרוקסית המשמשת גם בטיפולי פנים קוסמטיים ורפואיים. החומצה אינה פוגמת בלחות השיער. היא
מחלישה את קשרי הגופרית אבל לא מפרקת את המולקולות ולא פוגעת במבנה הטבעי של השערה. כמו כן, בהחלקה אורגנית לא משתמשים בחומר מנטרל ולכן השיער נפגם פחות מכפי שקורה בהחלקות אחרות.
הנוסחה של החלקה אורגנית כוללת רכיבים מזינים ממקורות אורגניים כגון שמן דקלים, שמן ארגון, אגוז שיאה קקאו, חלבון אורז וגם מי זהב המגנים על מעטפת השערה מפגיעות חיצוניות. בין הרכיבים הטבעיים בנוסחה - ויטמין E לחיזוק שורשים, אגוז שיאה, אומגה 6, אנטי אוקסידנטים, חומצות אמינו לתיקון מעטפת השערה, וקראטין לחיזוק השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלקה אורגנית אפשרית בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמורה לקבל ווסת?מעיין27/06/2017
שלום לכם,
לאחר הפלה טבעית, לקחתי ציטוטק פעם 1 ב 2/6.
ב 8/6 לקחתי פעם 2 ציטוטק לאחר שנשארה שארית 24 מ"מ.
ב 15/6 לאחר בדיקה - נשאר 7*10 מ"מ . שארית קטנטנה.
הבנתי שאמורה להמתין לווסת ושייש מצב שיצא הכל. מאז אני מדממת טיפין טיפין.. כנראה שזו השארית? האם יש מצב שהכל ייצא לפני שאקבל ווסת??
ולא הבנתי מתי אמורה להופיע ווסת??, האם חייב להסתיים הדימום הזה של השארית ואז אקבל ווסת?
אודה מאוד מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קודם כל בצעי בדיקת ביטה כדי לדעת אם את לקראת התאפסות מוחלטת של הפעילות ההריונית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה זמנית ברצף טיפולי הזרעהשי27/06/2017
אשתי (33) עברה 2 טיפולי הזרעה ברצף חודש אחרי חודש ללא הצלחה, (גונאל, אוביטרל וכו,) שאלתי היא: אם היא עושה הפסקה של חודש או חודשיים וחוזרת למעגל הטיפולים לאחר הפסקה, האם זה מקטין את הסיכוי להיקלט? האם כדי להגדיל את הסיכוי הרצף החודשי בטיפולים הוא חשוב/הכרחי?
ההפסקה אינה מפחיתה מסיכוייה,כל טיפול בפני עצמו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתן, מה זה אומר?ליאת27/06/2017
שלום
שבוע 19...
היום הייתי במיון בגלל חוסר תחושה ברגל ימין.
בסיכום של המיון רשום חלבון בשתן +1
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על הרופא שלך לבצע בירור לרקע אפשרי לעקבות חלבון בשתן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת בטא שלילית לאחר החזרת בלסטוציסט טריגל27/06/2017
היום קיבלתי תשובת בטא שלילית. לאחר החזרת בלסטוציסט טרי. יש לי בבית תאומות בנות שנה ב"ה לאחר טיפולי ivf שצלחו לאחר שכרתו לי את 2 החצוצרות. השאלה שלי היא מדוע זה לא הצליח? חשבתי שפתרנו את הבעיה עם כריתת החצוצרות וכבר הייתי בהריון. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 33 עוד חודשיים
גל27/06/2017אני בת 33 עוד חודשיים
היזרת בלסטוציסט אינה ערובה ל-100% הצלחה,במקרה הטוב עד 40-50%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההגיון שבביצוע הזרעה ללא בדיקות הורמנליות?שרון27/06/2017
אני בת 38. יש לי 2 ילדים מהריונות טבעיים. לפני 9 חודשים עברתי הפלה בשבוע 11. כעת מנסים חצי שנה. במהלך החצי שנה היו 2 הריונות כימיים. הרופא הציע לעבור למעקב והזרעה אך ציין שאני לא צריכה לעשות בדיקות דם אלא רק מעקב. קשה לי להבין כיצד ניתן לדעת לפי אולטרסאונד בלבד מתי יהיה ביוץ.
מאפייני הביוץ שלך-יום המחזור,גודל הזקיק המוביל,רירית הרחם מסייעים בניבוי מועד ביוץ אפשרי והזרעה בהתאם,במיוחד אם השראת הביוץ נעשית גם בסיוע של אוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ אמור להיות?אנונימית27/06/2017
אתמול נצפה זקיק 22 . הזרקתי אוביטרל.
אני ובעלי הינו אתמול ושלשום ביחד.
אבל היום ומחר הוא במילואים. ואני חוששת שזה לא מספיק. מתי הביוץ אמור להיות? והאם זה קריטי שלא נהיה ביחד היום ומחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטווח של 24-28 שעות ממועד הזרקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
אנונימית27/06/2017וכמה זמן אורך חיי הביצית לאחר אוביטרל?
24-36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה והמון תודה
יעלי28/06/2017תודה רבה על התשובה המהירה,כמה זמן אוביטרול נשאר בגוף?ייתכן ואלו שאריות מהאובירטול?
עד 7 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם
יעלי28/06/2017היי
הייתי אצל רופא נשים עקב כאבים חזקים בשחלות
נראה נוזל ברחם הוא אמר שזה מוקדם לזהות הריון
נשלחתי לבדיקת בטא יצא בטא 48
האם זה יכול להיות משאריות מהאוביטרול? שבועיים מהביות לא נראה שק הריון?
אני מודה לכם על התשובות המהירות והמענה אין עליכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מדובר בהיריון שאת טיבו יש לברר ולבצע בדיקות ביטה חוזרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)