מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכפלות גבוהות של בטאמיכל21/06/2017
שלום
החזרתי עובר מוקפא אחד בIVF
ביום ה11 הבטא היתה 39.2 IU/L
ביום ה14 הבטא היתה 198.8 IU/L
ביום ה17 הבטא היא 1137.70 IU/L
ההכפלות מאד גבוהות, האם זה תקין? האם זה יכול להוות אינדיקציה לתאומים (זהים)?
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלות
פרופ` דוד בידר21/06/2017ההכפלות לא גבוהות.
הריון של עובר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות לפני הריוןמירב21/06/2017
היי,
אני שנה אחרי לידה וטרם קיבלתי וסת. הנקתי במשך 5 חודשים, סבלתי משחלות פוליציסטיות לפני ההריון, ההריון היה דרך ivf. אני מעוניינת בהריון נוסף עוד חצי שנה בערך, האם כדאי בינתיים לקחת גלולות כדי לשחלף את רירית הרחם או שאין צורך? חוץ מווסת שלא מגיעה אין לי תסמינים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ` דוד בידר21/06/2017אם את לא מניקה ולא רוצה להרות צריך להתחיל גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
מירב21/06/2017אני רוצה להרות, אבל בדרך הטבעית אני יודעת שזה לא יקרה, רק רציתי לדעת האם אני צריכה לקחת גלולות כדי לחדש את רירית הרחם או שאין צורך בכך? כי הבנתי שהגוף צריך ״להתנקות״ ואני בלי ווסת למעלה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
פרופ` דוד בידר21/06/2017לא צריך לקחת גלולות כדי להתנקות. אין פשוט מושג כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה אחרי כמה ימיםח121/06/2017
בוקר טוב למומחים
שלום לפני 3 ימים עשיתי הזרעה ויש לי הפרשות חומות על התחתונית מה זה אומר ההפרשה הזאת אשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההפרשה נובעת מפציעה מקומית של צוואר הרחם ע״י קטטר ההזרעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה אחרי כמה ימים
ח121/06/2017שלום למומחים
ומה זה אומר מה הסיכוי שזה יכול להצליח
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטברות של חומצה פוליתשני21/06/2017
שלום רציתי להבין משהו.... ממה שהבנתי חומצה פולית אינה רעילה ואינה מצטברת בגוף ועודפיה למעשה נפלטים דרך מערכת השתן... למעשה החומצה אינה מצטברת עם כמות הזמן שאתה לוקח אותה אלא משפיעה פר אותו יום... אם הדבר נכון מדוע אז ההמלצה היא לקחת 3 חודשים לפני הכניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2017אין הדברים מדויקים היות ולגוף האדם ישנה היכולת לאגורכמות קטנה של חומצה פולית ולכן חסך בדייטה עלול לגרום למחסור בחומצה פולית החיונית חהתפתחות העובר והמוח שלו,חסך בחומצה זו מגביר את שיעור המומים בעיקר בתעלה העצבית של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
פרופ` דוד בידר21/06/2017נכון
3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר כאבי ווסת עקב דקפפטילגלית21/06/2017
פרופ בידר שלום
אתמול בשעה 10:30 בבוקר עברתי שאיבה נשאבו 16 ביציות והיה לי קצת כאבים נסבלים מספר שעות אחריי באיזור השחלות.
הזרקתי 36 שעות לפני שאיבה 2 דקפפטיל ו-1 אוביטרל וכל הלילה אחריי השאיבה היה לי כאבי מחזור שאני מכירה. בטיפול קודם הזרקתי רק 2 דקפפטיל ולאחר 5 ימים קיבלתי מחזור ולא הייתה החזרה.
האם הגיוני שכבר הגוף 12 שעות לאחר שאיבה מכין את עצמו לווסת בגלל דקפפטיל למרות שהזרקתי אוביטרל 1?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר21/06/2017כשמקבלים דקפפטיל לביוץ ועושים שאיבה וגם מתכננים להחזיר עוברים צריך לתת תמיכה מוגברת של ביציות אחרת יגיע דימום.
אם לא מתכוננים להחזיר אז יגיע דימום די מיד.
במקרה שלך עכשיו, עקב כל שהזרקת אוביטרל, לא יגיע דימום כמו במקרה שמזריקים רק דקפפטיל .
לא הדקפפטייל גורם לכך שיבוא דימום אלא אין הפרשה מספקת של פרוגסטרון במתן דקפפטיל לביוץ ולכן מדממים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני בדיקת בטא חיובית או שליליתאירית20/06/2017
שלום עדיין לא עשיתי בדיקת דם להריון אבל בדיקה ביתית יצאה חיובית עם שני פסים ברורים. יכול להיות מצב שבדיקה ביתית חיובית ובטא תצא שלילית? חשוב לי לציין שאני בטיפולי פוריות אחרי החזרה.מחר הבדיקה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר21/06/2017לרוב זה חיובי בשניהם אך יכולות להיות טעויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי ובדיקת דם לפני טיפולי פוריותK.H20/06/2017
שלום,
אני בת 39 עם שני ילדים (6 ו 4) מהריונות טבעיים. עד הוצאת ההתקן (ההתקן הושם לאחר לידת הילד השני) לפני כשנתיים המחזור והביוץ היו קבועים = כל חודש כמו שעון.
בשנתיים האחרונות (מאז הוצאת ההתקן) אני כמעט ולא מקבלת מחזור אלא לאחר לקיחת כדורים להבאת המחזור.
לאחר ניסיונות להרות כשנתיים פניתי למרפאת פוריות. במרפאה התבקשתי לבצע מספר בדיקות כולל פרופיל הורמונלי ביום ה 3 למחזור ו AHM.
התוצאות שקיבלתי די החריבו את עולמי:
AHM התקבל קטן מ 0.1
TSH - 0.90
LH - 6.4
FSH - 5.8
Prolactin - 11
SHBG - 28.2
E2 - 697
Testosterone - 3
והתוצאות שחזרו:
Free Androgen Index - 10.6
Progesterone - 5.2
Dhea sulphate - 22.1
מכיוון שהתור שלי למרפאה הינו עוד כחודש בערך והתוצאות מאוד מלחיצות אותי אשמח להתייעץ:
1) אני לוקחת DHEA (תוסף תזונה) שהבנתי שיכול להוסיף במקרה של רזרבה שחלתית נמוכה (מה שנראה לי ה AHM) - האם יכול להיות שזה משפיע על התוצאות לעיל.
2) אני מבינה שכרגע התמונה לא נראית טובה מבחינת רזרבה שחלתית אבל ה FSH שלי תקין אז מהי המשמעות לכך?
3) האם יש סיכוי בכלל להצליח להרות מטיפולי חוץ גופיים או שעליי להשלים ולהספיד את הרצון לילד שלישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר20/06/2017הבדיקות שעשית לא מתאימות ליום 3 של וסת.
רמת האסטרוגן גבוהה כך שהיא אפשר להגיד כלום כולל. לא עלAMH.
כדורי ה DHAS הן גימיק ולא עוזרות לכלום.
לפי הסיפור שלך יש לך בעיה בתהליכי ביוץ.
צריכה לפנות לרופא פיריון שיסדר את הביוץ ויסביר לך מה קורה איתך.
אין להספיד הרצון לילד.
לדעתי יש לך סיכויים סבירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמול פוקוס או נקסיןלאה20/06/2017
שלום ,
האם מותר בחודש של טיפול לקחת בעת קבלת הווסת כדורים חזקים כמו אקמול פוקוס או נקסין ? איזה כדור מבין שניהם עדיף לקחת מבחינת המרכיבים שלו ? (ידוע שבאקמול פוקוס יש קפאין ואספרין )
אשמח לשמוע את חוות דעתך ,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר,עדיף נקסין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרה סאונד ופגיעה בזרעמאיה20/06/2017
לפרופסורים שלום,
ביום ראשון כנראה אני אמורה לבייץ ולכן נקיים יחסים עוד קודם ביום שישי-שבת. אני צריכה לעשות u.s ביום ראשון, האם זה יפגע בזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יפגע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון 11 יום אחרי החזרהסופיה20/06/2017
שלום למומחים.אני 11 יום אחרי החזרת עובר טרי ומחר אמורה לבצע בדיקת דם.אני כבר 12 יום עם תמיכה של קרינון פרוגינובה וזריקת פרוגסטרון לישבן. לא התאפקתי ועשיתי הבוקר בדיקה ביתית. ויצא חיובי.ברור לי שלא אסתמך על זה אבל ייתכן שזה חיובי בגלל כל התמיכה שאני מקבלת או שיש תקווה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר20/06/2017הבדיקה לא קשורה לתמיכה.
הורמון ההריון צריך להיות חיובי גם אחרי 11 יום.
כך שבינתיים זה נראה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
סופיה20/06/2017מקווה שאכן זה מהימן מספיק.יש לי בימים האחרונים הרגשה של כאבי מחזור והיתי בטוחה שזה לא נקלט.אחכה למחר. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע ועלות בדיקת AMHדנה19/06/2017
היכן ניתן לבצע באופן פרטי ומה העלות של הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במעבדות זר(רוזנבלט),תה״ש,מרכז רפואי הרצליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלות כ-500 ש״ח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יתכן ביוץ אחרי הפלה?לימור19/06/2017
שלום פרופסור יקר.
התחלת מחזור הקליטה-1 למאי.18 למאי-כנראה יומיים אחרי ביוץ התחלתי בתמיכת פרוגסטרון(ניתנה זריקת אוביטרל חד פעמית ב15 למאי).
5 ליוני-בטא היה 86.
11 ליוני-החלו דימומי הפלה.
12 ליוני-בטא היה 53
18-19 ליוני-הסתיימו דימומי ההפלה העצמונית המוקדמת.
אעשה בטא לווידוי התאפסות רק ב25 ליוני כאשר ב26 יש לי תור לביקורת כולל אולטרסאונד אצל הרופא.סגרתי טיול לחו"ל ללא הבעל מ6 עד 9 ליולי.האם לאור הסקירה הנ"ל יתכן תאורטית ביוץ בתאריכים אלה ואז מן הסתם לא אוכל להיקלט להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר20/06/2017קודם כל אם את נוסעת בלי הבעל יתכן ולא תהרי.
באופן עקרוני תהליכי הביוץ מתחילים כאשר בדיקת ההריון הופכת לשלילי, ואז כשבועיים -שלושה אחרי זה יהיה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה לפי הנתונים הקיימים
לימור20/06/2017בהמשך לנתוני השאלה הקודמת-סגרתי טיול עם חברה(בפירגון של הבעל דרך אגב)מתוך הנחה שבתאריכים האלה לא יהיה ביוץ.את המידע ששבועיים שלושה אחרי התאפסות בטא כבר ידעתי לפני זה.
פשוט יצאתי מתוך הנחה שאם בטא היתה 53 ובמגמת ירידה ב12 ליוני ויום לפני זה התחילו דימומי ההפלה שנמשכו שבוע-אז ב6 ליולי כבר אהיה אחרי הביוץ.
השאלה אם ההנחה שלי היתה סביר להניח נכונה או לא בהכרח נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף לעזרה בהערכה
לימור20/06/2017בהפלה הקודמת שהיתה דומה לזו הנוכחית-היתה באמצע שבוע 6 וזאת בסופו-יום אחרי התחלת דימומי ההפלה בטא היה 182 ו-4 ימים לאחר מכן היה 12.
ההבדל בין 2 המיקרים(שאני לא יודעת אם זה רלוונטי להערכה)שאז לא נטלתי שום טמצעי עזר וכאן אוביטרל חד פעמית יום לפני הביוץ ויומיים אחריו התחלתי תמיכת אנדומטרין שנמשכה 3 שבועות וחצי עד 11.6 התחלת דימומי ההפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרות הדמיון בין המקרים,ביולוגיה אינה מתמטיקה,ולכן לא הייתי מתבסס על הנחה כאילו האירועים חופפים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצגת השאלה בצורה פשוטה
לימור20/06/2017אציג את השאלה באופן פשוט-
האם יתכן ביוץ אחרי הפלה עצמונית מוקדמת בסוף שבוע 6 ,כ-3 וחצי שבועות או יותר אחרי שבטא היה 53 ובמגמת ירידה?
(הערה-ב3 וחצי השבועות שקדמו למדידת בטא 53 לקחתי אנדומטרין כתמיכה בין נר אחד ל-2 ביום כאשר כל נר 100 מיליגרם פאוגסטרון-דבר שאולי עיבה את הרירית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה מילולית או כמותית
לימור20/06/2017במידה וקיימת היתכנות כזאת-אשמח לקבל תשובה כמותית מה הסבירות לכך ואם לא ניתן-אז הערכה מילולית(האם הסבירות נמוכה מאוד,נמוכה וכו'...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת מאחר ומרבית הביוצים לאחר התאפסות הבטה בעקבות ההפלה מתרחשים בטווח של שבועיים עד שלושה חאחר מכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ צפוי כשבועיים שלושה לאחר התאפסות הבטה,ולפי הערכה זו כלכלי את צעדייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר21/06/2017אי אפשר לדעת בדיוק מתי זה יהיה לאחר איפוס הבטא.
בכל אופן בעלך נתן לך קצת חופש וגם הוא צריך , אז תהני מהחופשה ותחזרי בכוחות מחודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלימה חזקה באוטובוס- הפלה?רירי19/06/2017
שלום,
רק אתמול גיליתי שאני בהריון, שבוע 4 (אחרי אינספור טיפולים כך שרמות החרדה שלי גבוהות).
היום נסעתי בעמידה באוטובוס ולצערי הנהג בלם בחוזקה מה שגרם לי להחזיק מאוד חזק ולכווץ בטירוף את הבטן. לאחר מכן הרגשתי לכחצי שעה כאבי בטן חזקים בבטן התחתונה, האם הדבר נובע מהפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר19/06/2017אין סיכוי שבגלל מה שקרה תהיה הפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לקבלת מחזור - פרוברה ופרוגילוטוןאורטל19/06/2017
שלום עכב שחלות פוליציסטיות אין לי מחזור ואני צריכה כדורים לקבלת מחזור(לא גלולות). יש לי שאלה. מה ההבדל בין כדורי פרוברה ופרוגילוטון. אני יודעת ששתיהן אמורות להביא מחזור אבל מה ההבדל בינהן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההרכב של פרוברה הנו מפרוגסטרון,בעוד שפרוגילוטון מורכב מאסטרוגן בשלב ראשון ופרוגסטרון בשלב שני רצף המחכה את המחזור הטבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא אחרי הזרעהלנה19/06/2017
שלום. כבר שאלתי פה שאלה לגבי הבטא שלי. בת 28. מחזור אחרון 13.05. הזרעה ב23.05. ב6.06 בטא 29. ב8.06 בטא 30. ב11.06 בטא 30. ב15.06 בטא 75. נאמר שהריון לא תקין וצריך לדאוג שהבטא תרד. עשיתי שוב בדיקת בטא ב17.06 והתוצאה 142. תור לרופא רק ביום חמישי. אני מבקשת להסביר מה המשמעות של הבדיקה האחרונה. אם יש הכפלה אז למה הריון לא תקין? ואיך בדיוק דואגים לזה שבטא תרד? גרידה?
עליית הביטה אינה לפי הציפיות מהיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)