מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיק 17 ואסטרדיול 370, האם הגיוני?סיגל06/07/2016
אני במעקב ביוץ טבעי, לא מזריקה דבר (אמורה להתחיל IVF בחודש הבא ובינתיים נותנת לזה עוד סיכוי).
כאשר הזרקתי פיורגון הייתי מגיעה לביוץ סביב היום ה-13. וחשבתי שבגלל שהחודש אני ללא פיורגון - הביוץ הטבעי יתעכב (כי זה מה שקרה בעבר) אבל היום במעקב ביום 9 למחזור התגלה זקיק בגודל 17 ובבדיקת הדם אסטרדיול 370.
האם זה הגיוני?? יש התאמה בין גודל הזקיק לרמת אסטרדיול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיק 17 ואסטרדיול 370, האם הגיוני? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016טווח האסטרוגן ביחס לגודל הזקיק אפשרי,יש להמשיך במעקב ויתכן שההליך ההורמונלי יתעשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת היום
סיגל07/07/2016זקיק 17*20, אסטרדיול 670. כאמור, ללא שום זריקות, יום 10 למחזור.
האם לדעתך יש טעם לעשות הזרעה, לאור הנתונים?
חשוב לציין שמדובר בתרומת זרע ואנחנו נכנסים לסופ"ש, אז בכל מקרה ההזרעה אפשרית רק מיום א' והלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה חוזרת היום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016בצעי גם בדיקה מחר כדי להעריך אם ההזרעה ביום א תהיה רלוונטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק תמיכה בהריון אחרי הפריה?גאיה05/07/2016
שלום. אני בשבוע 6+4. לאחר ivf. נצפה שק ועובר, טרם נצפה דופק כי הוא קטן. להפריה לקחתי רופא פרטי שנתן לי כתמיכה 3 אנדומטרין ביום+2 פרוגינובה. עברתי כרגע לרופאה למעקב הריון שאמרה שאולי להפסיק את האנדומטרין בשבוע 9 ולא ידעה לגבי הפרוגינובה. ההפריה היתה של עובר טרי 3 ימים שהוחזר אחרי שאיבה, ..פעם אחרונה e2 היה בסביבות 3000 והפרוגרסטרון 99. אשמח לדעתכם. מתי השליה בעצם מספקת הכל וזה גם לא פוגע בעובר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להפסיק תמיכה בהריון אחרי הפריה? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2016אם הכל תקין להפסיק בשבוע 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ אשכנזי שלום רב שאלה שחשובה לילאה05/07/2016
שלום פרופ' אשכנזי היקר
עקב הכאבים שהתחזקו משאיבה ביום שני והחזרה ביום חמישי היתי ממוצ"ש כמה שעות בבדיקות במיון היה חשד לohss ולבסוף שחררו אותי להמשך מנוחה בבית
ביצעו לי us רחמי ופנימי ופתאום עכשיו בבית ראיתי מעט הפרשה חומה זה קשור ?
אציין שאמרו בus שנראה קצת נוזל דמי שאולי קשור לציסטה שהתפוצצה אבל לא היו בטוחים כלל אם רואים נכון לצערי ..
האם ההפרשה קשורה לאחד מאלה ? או שבכלל זה סימן לכך שאין השתרשות ?
ויש צפי במצבי מתי הבטן הנפוחה תרד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ אשכנזי שלום רב שאלה שחשובה לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016מדובר בגירוי יתר שחלתי,שעוצמתו לא ברורה לאור הנתונים שהעלית,להפרשה שציינת אין משמעות,נובעת מגירוי מקומי בנרתיק או בצוואר בעקבות השאיבה,או השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
לאה05/07/2016כמה זמן יכול לקחת עד שהנפיחות בבטן תרד ?? אני דואגת שהגירוי לא יחמיר שותה המון מים ונחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016הגירוי ידעך עם לא תהרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים ביום 18 למחזור -ביוץ טבעיkuki05/07/2016
היום ביצעתי בדיקת דם יום 18 למחזור הערכים:
פרוגסטרון 30
אסטרדיול 300
LH - 5
האם הערכים תקינים?
האסטרדיול והפרוגסטרון לא נמוכים מידי?
האם לקראת יום 21 זה יעלה עוד?
מתי לדעתך היה הביוץ באיזה יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי הורמונים ביום 18 למחזור -ביוץ טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016הביוץ התרחש כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתןדנה05/07/2016
שלום,
עשיתי תרבית שתן
ונמצא צמיחה דלה מעורבת.
הרופא שלי בחו"ל.
אני עוד שבוע וחצי עושה מי שפיר אחרי ivf איקסי היות ואני בת 38 והתגלה אצלי שק חלמון מוגדל.
כרגע אני לא לוקחת כלום על התרבית.
האם אני צריכה לקחת משהו?
האם אני צריכה לדחות את המי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרבית שתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016צמיחה מעורבת מקורה בד״כ בנרתיק ולא מצביעה בהכרח על זיהום בדרכי השתן,יש לחזור על הבדיקה תוך הקפדה על אופן לקיחתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע בדיקות דם בזמן לקיחת דקפפטילkuki05/07/2016
אבקש לברר האם ניתן לעשות בדיקות דם כלליות לסוכר,כולסטרול
ספירת דם בזמן לקיחת דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביצוע בדיקות דם בזמן לקיחת דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורים נכבדים.יש לי שאלה. -אני05/07/2016
אני בת 27
כטיפול לאנדומטריוזיס שמתי התקן מירנה איתו הייתי במשך שניי חודשים.
לאחר כחודשיים הוצאתי את ההתקן עקב דימומים ממושכים וכאבים.
אני כבר 9 ימים לאחר הסרת ההתקן ועדיין יש לידימומים. בהתחלה הם היו כבדים מאד עם קרישיי דם. עכשיו פחות. האם זה מצב הגיוני? בנוסף יש לי כאבי בטן ואגן.
בזמן הוצאת ההתקן כאב לי מאד - הרחם ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופסורים נכבדים.יש לי שאלה. - - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2016כן.
לאט לאט זה ירגע.
אם יכולה עדיף להתחיל גלולות למניעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה חזקה בטיפולי IVF וריבוי זקיקיםלירון04/07/2016
פרופ' שלום
לפני חודשיים IVF ראשון נשאבו 20 ביציות כמעט כולם הופרו והתחלקו יפה אך לא הושג הריון הוחזרו 2 עוברים 8 תאים לבסוף לאחר בירור נמצא הידבקויות שהוסרו.
בטיפול זה הייתה תגובה מהירה לפרוטוקול קצר מאוד 8 ימים עקב אסטרוגן גבוה השאיבה הוקדמה ב-4 ימים ואף הופחת מינון במהלך הטיפול.
הפעם הרופא החליט ללכת על הפחתת מינון התחלתי להזריק גונאל 150 לפני יומיים ואני מרגישה פעילות רחמית חזקה מאוד יותר מהטיפול הראשון .
אני לא בטוחה לאור איך שאני מרגישה שהפחתת מינון שינה משהו אני מרגישה כבר כמו לפני ביוץ כך שהאסטרוגן לדעתי גם יהיה גבוה.
השאלה הנשאלת עם הפחתת המינון תוך כדי טיפול לא הורסת את הזקיקים? כמו שקרה בטיפול קודם שאף אחד לא שרד לאחר היום ה-3 כאשר כמעט כולם הופרו והתחלקו יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה חזקה בטיפולי IVF וריבוי זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2016רצוי להתחיל במינון קטן ולעלות כל הזמן.
צריך לשאוב בין 10 ל 15 ביציות.
לכן הייתי מתחיל ב75 ל4 ימים ולאחר מכן בדיקות דם ואז להחליט מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הפריה חוץ גופית בחודש הבאיצחק04/07/2016
שלום פרופ',
האם נכון לא לשמור זרע לפני השבחה בהליך ivf בכדי שהזרע יהיה עם פחות שברים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הפריה חוץ גופית בחודש הבא - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2016לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור- נתקעתי ללא התרופה...בקרוב אצלנו..04/07/2016
מקוה שזו פעם אחרונה לפרוטוקול הנוכחי..
התרופה הזו כבר הפכה לחלק ממני.. מסתבר..
יש למישהי פה אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנופור- נתקעתי ללא התרופה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016בנות יקרות נא להירתם לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונפור למסירה בצפון
Tamar05/07/2016יש לי למסירה אך גרה בצפון ליד נהריה האם רלוונטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרלוונטי גם מהצפון
בקרוב אצלנו..07/07/2016זה ממש יעזור לי, תודה.
אמצא כבר את הדרך להגיע, או שמישהו אחר יעביר אלי לירושלים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קבוצה בפייסבוק שנקראת
בר06/07/2016תרופות פוריות מוסרות באהבה
יעזרו לך הבנות שם מקסימות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל לפני שאיבה והגופיף הצהובלירון04/07/2016
פרופ' שלום
בסבב ראשון IVF קודם הייתי צריכה להזריק 36 שעות לפני השאיבה 3 זריקות אחת אחריי השנייה של דקפפטיל עקב אסטרוגן מאוד גבוה במקור הייתי צריכה אוביטרל אך זה השתנה
בגלל זריקות דקפפטיל הרופא אמר שעליי לקבל זריקת פרוגסטרון פעמיים בשבוע בקופת חולים בגלל שדקפפטיל פוגע בגופיף הצהוב ובפרוגסטרון
ואכן 12 יום לאחר מכן כאשר עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית הפרוגסטרון היה נמוך רק 44 למרות הזריקות וכל התמיכות הרבות שקיבלתי.
עכשיו התחלתי פרוטוקול חדש וקיבלתי מרשם של דקפפטיל ואוביטרל ואז הרופא יחליט מה להזריק . מה עושים עם אקבל שוב דקפפטיל לעלות את הפרוגסטרון לאחר החזרה כי זה פגע לי ממש בהשוואה להריון קודם שהיה 190 ועם דקפפטיל בנסיון להרות היה 44 שאפילו הזריקות לא ממש עזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל לפני שאיבה והגופיף הצהוב - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2016הפרוטוקול הנכון כאשר לוקחים דקפפטיל לביוץ הוא:
קרינון בוקר והקרינון ערב וכל יום זריקת גסטון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה 45, 11 יום לאחר החזרת מוקפאיםדגנית04/07/2016
שלום רב,
עברתי החזרת בלסטוציסטים מוקפאים (יום 5) לפני 11 יום. בבדיקת דם שעשיתי היום בבוקר ערכי הבטא עומדים על 45. זימנו אותי לעוד יומיים לערוך בדיקה נוספת. האם הבטא תקינה לשלב זה של ההריון? האם הבטא מצביעה על כך שאולי קיימת בעיה בהריון? אני מודה לך על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה 45, 11 יום לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016ערכי הבטה הנם גבוליים ,ולכן יהיה ערך מוסף גדול אם בדיקת הבטה כעבור יומיים תצביע על הכפלה של הבטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה הזריז
דגנית04/07/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחה בטיפולי פוריות עם מעט בייציותלירון04/07/2016
פרופ' שלום
ברצוני להבין מדוע כאשר נשאבים 20 ביציות אין הריון כתוצאה מעוברים שלא התפתחו וכאשר נשאבים הרבה פחות יש הריון
אחותי בגיל 33 לאחר 3 שנים טיפולים כל פעם נשאבו 20 ביציות לא היה הריון.
לבסוף לאחר שהחליפה רופא שהלך על הפוך כבר בהפרייה הראשונה נשאבו 4 ביציות בפוטוקול קצר מאוד 3 הופרו והתחלקו ל-8 .
3 נקלטו!!
אותו סיפור היה לחברתי נשאבו יותר מ-20 לא הושג הריון לאחר פרוטוקול קצר נשאבו מעט ביציות והושג הריון מיידי
אותו סיפור אצלי נשאבו 20 הופרו 16 וא5ין הריון והעוברים הפסיקו להתפתח לאחר שרובם התחלקו ל-8 והרופא החליט ללכת על טיפול קצר והפחתת מינון בהורמונים
מדוע קורה שנשאבים פחות ביציות יש הריון לעומת שנשאבים הרבה ביציות כמו ב-2 המקרים האלה?
האם זה קשור לכך שביציות נפגמות כתוצאה ממינון גבוה של הורמונים ופשוט לא טובות כי לא מדובר בגיל מבוגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצלחה בטיפולי פוריות עם מעט בייציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016מטרת טיפול הפריה הנו בראשו ובראשונה להשיג היריון בטווח הקצר ביותר,למטרה זו יש לשאוב מספר אופטימאלי של ביציות המאשפר ריבוי עוברים,בחירת נעוברים האופטימאלית,גידול עוברים לבלסטציסטים והחזרתם,ובנוסף הקפאת עודף העוברים המתקבל המוסיף שיעור הריונות נוסף,כמובן שאם יוצרים תגובת יתר הדבר הנו לרועץ התוצאה הסופית,אולם אין בדוגמאות שהעלית לאפיין מגמה כזו או אחרת ,כנראה שמדובר במקרים אקראיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא אולטרסאונד זקיקים.....אני04/07/2016
בוקר טוב
יום חמישי מחזור והתחלתי מונופור 225. בינתיים 4 ימים זריקות
היום באולטרסאונד היו רק זקיקים קטנים והודגם מעט נוזל בחלל הרחם .
דוגלס- חופשי מנוזל
עובי - 4.8
בכניסה לנרתיק הודגם מבנה היפואקונגי בגודל 16*15
מה אומרים כל הנתונים האלו
אחרי ארבעה ימים כבר לא היו אמורים לראןת זקיקים גדולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא אולטרסאונד זקיקים..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016אין בנתונים הנוכחיים להצביע על מגמה,אם ערכי האסטרוגן יהיו נמוכים יהיה צורך להעלות את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בדיקת דם
אני04/07/2016e2 -161
lh-19.9
prog-2
מתי יהיה ביוץ? בנוסף לתוצאות האולטרסאונד שהעליתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
אני05/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי מחכה לתשובנ
אני05/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
לאה05/07/2016כנראה מרוב שהקפצנו הוא פיספס את השאלות ממליצה לך לכתוב הודעה חדשה כך גם אני עשיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016יש לבצע מחר גם בדיקת זקיקים,מתקבל הרושם שהתגובה שלך פושרת ביותר והתפתחות הזקיקים בוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
אני05/07/2016אתמול הרופאה יצרה קשר וביקשה שאפסיק עם ההורמונים עד ליום חמישי שבו אעשה מעקב
אמרה שאולי בגלל שעשינו טיפול אחרי טיפול עם הורמונים אז השחלה עייפה ונעשה הפסקה למס ימים
האם מקובל?
האם באמת לפעמים שחלות לא מגיבות בגלל עומס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016אולי כדאי לפסוח על החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב כך?
אני06/07/2016אין סיכוי שמחר באולטרסאונד המצב יתאזן?
למה אתה חושב כך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום
אני07/07/2016E2- 360
Lh -14
Prog - 2.2
רירית 4.6
זקיק - 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016עדיין תגובה פושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לציין שזה ללא הורמונים
אני07/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשוב לציין שזה ללא הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2016כנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה ואדמומיות לאחר החזרת עובריםמור03/07/2016
שלום
לפני שבוע החלו לי צריבה ואדמומיות בפות, יום לאחר שהחלו ביצענו החזרת מוקפאים.
האם אני יכולה לקנות נרות קלוטרי או אגיסטן ולהשתמש? זה לא יפריע לתהליך ההשרשה? אני משתמשת גם בנרות אטרוגסטן לתמיכה האם אפר להשתמש בשני הסוגים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה ואדמומיות לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016ניתן למרוח חיצונית בלבד קרם אגיסטן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)