מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות בבטן נפיחות בבטן נפיחות בבטןלאה03/07/2016
שלום
לפני שבוע עברתי שאיבה
לאחר בדיקה מהיום בבוקר השחלות שלי נורא גדולות ואני סובלת מהידרוסלפינגס משמאל והבטן שלי נפוחה כמו חודש שלישי זה נורא מתסכל האם יש דרך לטפל.. להקל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות בבטן נפיחות בבטן נפיחות בבטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016בשלב זה יש להסתייע רק בתכשיר נגד כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה שקופצת מהר - האם תקין?רומי03/07/2016
היי,
יום איחור של המחזור:
28.6 בטא 39
30.6 בטא 159
כעבור 3 ימים:
3.7 בטא 939.1
האם תקין קפיצה מ39 ל.939 ב5 ימים?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה שקופצת מהר - האם תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016תקין ,יש לבצע בעוד יומיים אולטרסאונד לזהות שק היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים , בדיקות וכו.........י03/07/2016
שלום, בת 42 בעוד 4 חודשים, התחתנתי לא מזמן, ללא ילדים וגם בעלי(בן 46). מנסים להיכנס להריון רק בחודש האחרון יצא לנו לעשות את זה בתכיפות משהו כמו 4-5 פעמים בזמן הביוץ, מעט לפני ולאחריו. בחודשים האחרונים, אולי רק פעם פעמיים בזמן הביוץ עקב עבודותו של בעלי שחוזר לקראת הבוקר ואז איננו שוכבים, לבעלי גם בעיית זקפה, הוא לא מצליח להחזיק מעמד ונופל לו לפעמים כשהוא חודר אליי ולא מצליח לגמור, קבענו תור לאורולוג וברצוני שיבקש ממנו גם לעשות בדיקת ספירת זרע. בעלי רזה, בריא, לא מעשן, לא נוטל כדורים ולא שותה, עושה ספורט כמעט יום יומי. אני בריאה, רזה, לא נוטלת כדורים, לא מעשנת, לא שותה , עושה מעט ספורט,מתכוונת להגביר את הפעילות הספורטיבית, לקחתי גלולות בזמן השרות הצבאי מעט ומאז לא לקחתי, כלומר יותר מ20 נקייה מגלולות והורמונים.
מחזור מקבלת כל חודש, לא היה חודש מעולם שלא קיבלתי, בעבר כל 28 יום במדויק. בחצי שנה האחרונה, כל 24-26 יום.נוטלת חומצה פולית חצי שנה. מפאת גילי אני יודעת שיהיה קשה להכנס להריון ספונטני קבעתי תור לרופא נשים ולאחריו מומחה לפוריות.
מה מחכה לי? במידה ובדיקות הדם יראו רזרבה שחלתית נמוכה או חוסר ביוץ ע"פ האולטראסאונד(למרות שמבדיקה של ביוצית הזהב מתרחש אצלי ביוץ אחרי שמונה ימים ולא 10 ימים כפי שנהוג אצל הרוב, אולי בגלל שיש לי כל 25 ימים מחזור ולא כל 28.
אילו טיפולים אצטרך? האם תתאפשר נטילת הורמונים לפוריות בכדורים או רק בזריקות? האם הפריה חוץ גופית?
מה הסיכונים בליקחת הורמונים? האם זה יכול לסרטן? לגרום לקוצר נשימה? עומס על הלב?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים , בדיקות וכו......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016עלייך להזדרז ולפנות לרפא פריון,ויתכן שיהיה צורך לפנות לטיפול הפריה חוץ גופית לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
י04/07/2016אם יש לי מחזור תקין כל 26 יום קבוע וביוץ עם בדיקת ביוצית הזהב קבוע כל 8-9 ימים, האם זה אומר שיש לי עדיין ביציות ושאוכל להכנס להריון ספונטני?
הפריה חוץ גופית עם ביצית שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016כאמור להערכתי רצוי לפנות למומחה פריון,כמובן שיש תמיד אפשרות גם להיריון ספונטני,אם כי בנסיבות המקרה הסיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור אשכנזי עלהצלחת טיפול ivfלאה03/07/2016
שלום פרופ' אשכנזי היקר
עקב הכאבים שהתחזקו משאיבה ביום שני והחזרה ביום חמישי היתי ממוצ"ש כמה שעות בבדיקות במיון היה חשד לohss ולבסוף שחררו אותי להמשך מנוחה בבית
ביצעו לי us רחמי ופנימי ופתאום עכשיו בבית ראיתי מעט הפרשה חומה זה קשור ?
אציין שאמרו בus שנראה קצת נוזל דמי שאולי קשור לציסטה שהתפוצצה אבל לא היו בטוחים כלל אם רואים נכון לצערי ..
האם ההפרשה קשורה לאחד מאלה או שבכלל זה סימן לכך שאין השתרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ אשכנזי לא קבלתי תשובה
לאה04/07/2016שלום פרופ' אשכנזי היקר
עקב הכאבים שהתחזקו משאיבה ביום שני והחזרה ביום חמישי היתי ממוצ"ש כמה שעות בבדיקות במיון היה חשד לohss ולבסוף שחררו אותי להמשך מנוחה בבית
ביצעו לי us רחמי ופנימי ופתאום עכשיו בבית ראיתי מעט הפרשה חומה זה קשור ?
אציין שאמרו בus שנראה קצת נוזל דמי שאולי קשור לציסטה שהתפוצצה אבל לא היו בטוחים כלל אם רואים נכון לצערי ..
האם ההפרשה קשורה לאחד מאלה או שבכלל זה סימן לכך שאין השתרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה מקפיצה
לאה04/07/2016?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי אני מחכה לתשובתך בבקשה
לאה05/07/2016השאלה מופיעה בהודעה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפרופסור אשכנזי עלהצלחת טיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016מדובר בגירוי יתר שחלתי,שעוצמתו לא ברורה לאור הנתונים שהעלית,להפרשה שציינת אין משמעות,נובעת מגירוי מקומי בנרתיק או בצוואר בעקבות השאיבה,או השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ צריך להיות, באיזה יום להיות ביחסים?מאי03/07/2016
לא לוקחת כלום רק מעקב זקיקים ,זקיק גודל 17 ,e2-565,פוגסטרון קטן מ-2, lh-11.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ צריך להיות, באיזה יום להיות ביחסים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016סיכוי סביר ב-5-6 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה עוד שאלה קטנה
מאי03/07/2016אם אני יחכה ליום שלישי בבוקר שוב למעקב כדי לדעת יותר בדיוק ואני לא יקיים יחסים עד יום שלישי יש סיכוי שאני יפספס את הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מאי04/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016ממליץ לקיים יחסים בטווח הזמנים שציינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס הולך ונחלש בבדיקת הריון ביתיתדגנית03/07/2016
שלום, צריכה עזרה כי אני משתגעת. עברתי החזרת שני בלסטוציסטים מוקפאים (יום 5) לפני עשרה ימים. כבר מהיום החמישי הבדיקות הריון הביתיות יצאו חיוביות, אבל עכשיו הפס מתחלש ואני מפחדת שזה לא תפס. לא הביאו לי זריקת אוביטרל/ גונל ואני נוטלת רק גסטון, אסטרופרם ואנדומטרין. האם החלשות הפס בבדיקה הביתית מהווה אינדקציה לכך שזה לא צלח? יש לי בדיקת דם רק עוד יומיים ובינתיים אני ממש לחוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פס הולך ונחלש בבדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016בצעי בדיקת דם מחר כדי לקבל תשובה אמינה ולא ספקולטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדולים ביום 3 למחזור- מחדדת את השאלההללי03/07/2016
שלום רב,
בפרוטוקול ivf ארוך,
מהיום ה19 למחזור לקחתי פרוברה ומיום ה 21 דקפפטיל
קבלתי מחזור ביום ה34.
ביום 3 למחזור, נצפו 2 זקיקים בגודל 19
מה המשמעות של זקיקים בשלב זה?
התחלתי גונל אפ לפי הוראת הרופא אך אשמח להבין האם אין בעיה עם זקיקים ככ גדולים בתחילת טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים גדולים ביום 3 למחזור- מחדדת את השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016לא מדובר בזקיקים אלא בממצאים ציסטיים,ההשפעה שלהם תהיה שולית על התהליך הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הללי03/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרקת הורמונים מבחינת זמניםלירון03/07/2016
פרופ' שלום
התחלתי פרוטוקול ל- IVF חדש התחלתי אתמול גונאל 150 בשעה 19:00 בערב האם זה בסדר עם יוצא לי להזריק חצי שעה לפני או אחריי כלומר 18:30 יום אחד ולמחרת 19:00 ?
כלומר זה לא הורס את הטיפול עם חצי שעה לכאן או לכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הזרקת הורמונים מבחינת זמנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016אין כל בעיה אם הזרקה בזמנים שונים מזה בטווח של שעתיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ivf ראשון כולי בציפייה...................אני02/07/2016
שלום לפרופסורים הנכבדים
קצת רקע על עצמי ועל בעלי חגגנו לפני שבוע 3 שנות נישואין אהבה אמיתית וכנה ומיוחדת יש בנינו
אני אוטוטו בת 29 ובעלי 30
אני עברתי כל בדיקה אפשרית צילום רחם פאפ בדיקת שד בדעקות הורמונליות אולטרסאונד זקיקים במהלך 5 טיפולי הזרעות לצערי כולן נכשלו שבמהלכן הרירית הגיעה ל8 פלוס וזקיקים בגודל 19 פלוס בכל מחזור התחלתי עם גונאל אף 75 2 הזרעות על בסיס מחזור טיבעי שמתוכן אחת עם כדורים.
בעלי יש לו זרע חלש המורפולוגיה שלו 8%
ריכוז 5-10 מיליון
בזרימה- 8-35
תנועתיות חלשה
30 מהירה 10 בינוני 10 איטי לפי ההשבחה האחרונה.
אז קיבלתי פרוטוקול אני מטופלת באסותא רמת החיל בת"א
ביום השני אני מזריקהelonve 150
מחכה שבוע עושה בדיקת דם ואולטרסאונד
ואז אחרי שיראו את התוצאות אני מזריקה או מנופור או אורגלוטרן
מאוד מפחדת לקראת הטיפול הראשון והמיוחד הזה גם כולי בציפייה והתרגשות לוקחת את זה באיזי כמו שאומרים
תוכלו להרגיע אותי האם הפרוטוקול טוב? האם יש לנו סיכוי טוב לקליטה בפעם הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת ivf ראשון כולי בציפייה................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016הפרוטוקול מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הסיכויים לקליטה לפי הממצאים?
אני03/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה הסיכויים לקליטה לפי הממצאים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016בגילך הסיכוי הנו מעל ל-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי לאחר טיפולים האם יש סיכוי שוב?לי02/07/2016
שלום אני בת כמעט 34 ובעלי 39, את הילד הראשון והשני הבאנו בטיפולי ivf בגלל בעלי זרע לבעלי אני זוכרת משהו עם 1% בתוצאות אצלו שלא היה תקין. הרופאים אמרו שאין צורך באמצעי מניעה. לא שמרנו שנתיים וכמה ימים לפני שקבעתי תור לטיפולים גיליתי שאני בהריון , מאוד שמחתי והיום הבת שלי בת שנתיים ו3 חודשים. אני כבר שנתיים משתמשת במדבקות אורה למניעת הריון וחושבים על ילד רביעי. השאלה אם יש סיכוי לטבעי אחרי שזה קרה או עדיף להתחיל טיפולים? אני ממש מתלבטת אשמח לחוות דעת. תודה
הריון טבעי לאחר טיפולים האם יש סיכוי שוב? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016הייתי נותן לסיכוי הטבעי לפחות מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון מרובה עוברים מחפשת רופא מומחהע פ02/07/2016
שלום
עשיתי החזרת עוברים ב 29.5 , וכיום יש לי 3 עוברים עם דופק בבטן ?? בתקווה ששלושתם ימשיכו להתפתח , האם יש רופא אשר מתמחה בריבוי עוברים? האם יש בחיפה? איך מחפשים?
נ.ח אני בכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון מרובה עוברים מחפשת רופא מומחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016בבחירה להמשיך היריון שלישיה מבלי לבצע הפחתה הטלת את יהבך בקדוש ברוך הוא,למרבה הצער לרופא תהיה השפעה שולית על תוצאות ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידב בפוריות הגבר והאישה בעשורים האחרוניםאיה02/07/2016
מהן הסיבות לדעת המומחים לירידה בפוריות האישה והגבר בעידן המודרני
ירידב בפוריות הגבר והאישה בעשורים האחרונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2016המגמה השלילית נובעת מהשפעות סביבתיות ,הרגלי החיים,ואורח החיים המודרני הגורמים במידה רבה להשפעות מצטברות שליליות הן על פוריות הגבר והן על פוריות האישה -למשל ראוי לציין שבשלושת העשורים האחרונים חלה ירידה דרמטית וחדה בשיעור הפריון של גברים בשיעור המתקרב ל-1% בשנה ובמידה לא מבוטלת גם אצל נשים,כך שכיום אצל 20-25% מהזוגות הנישאים תימצא בעיית פריון בדרגת חומרה שונה.
למשל קיום אורח חיים לא בריא צריכת לתזונה לא בריאה כמו חשיפה מתמדת למזון מעובד, צריכת קפאין,צריכת אלכוהול פוגעים בפוריות.האלכוהול למשל עלול לשבש את תהליך חלוקת הביצית ולגרום להיווצרותם של עוברים פגומים גנטית,ובאותה מידה לפגוע גם באיכות הזרע.
מתח נפשי עלול להיות בעל השפעה שלילית על הפוריות-למשל מתח נפשי עלול לשבש את התפקוד השחלתי.
פגיעה מהותית נוספת לפוריות נגרמת כתוצאה מעישון הפוגע באיכות הביציות,הזרע,ובכושר ההשתרשות של עוברים המתקבלים בהליכי ההפריה החוץ גופית.
החשיפה לזיהומים סביבתיים כמו זיהום אוויר,זיהום בעקבות פוגעים באברי הרבייה והתפקוד ההורמונאלי שלהם.שימוש יום יומי במחשבים,טלפונים ניידים כרוך בחשיפה לקרינה העלולה לפגוע בפריון.
השימוש הנרחב באמצעי מניעה הגביר את המתירנות המינית שגרמה לעליה דרמטית בזיהומים באברי הרבייה ,לפגיעות באברי הרבייה וכתוצאה מכך לפגיעה בפריון בעקבות דלקות הריונות בלתי רצויים וביצוע נרחב של הפלות
אחד מחוליי התקופה הינו עודף המשקל מדובר במגפה בעולם המערבי, בעקבות תזונת יתר –ההשפעות של תזונת יתר והשמנה ניכרות כבר מגיל צעיר בקרב נערות עם הפרעה במחזור,שחלות פובליציסטיות,הפרעות בביוץ,ריבוי הפלות,ושיעור גבוה יותר של בעיות פוריות.אצל גברים עם עודף משקל ניתן בהחלט למצוא שיעור גבוה יותר של הפרעות הורמונאליות,פגיעה באיכות הזרע ובעיקר במרכיב המורפולוגי שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לאחר שאיבה אמורים לקבל ווסתאנונימית01/07/2016
לאחר שאיבה אמורה להתחיל היום להזריק גסטון ואנו מעוניינים כרגע להקפיא ולהחזיר בחודש הבא אם לא אזריק את הגסטון האם אקבל ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לאחר שאיבה אמורים לקבל ווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016בכל מקרה כשאין הריון יגיע וסת ללא קשר לזריקות או תמיכה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ווסת לאחר שאיבה
אנונימית01/07/2016למרות שתאריך הווסת הוא בתחילת חודש
רק ביצעו שאיבה לאחר טיפול ארוך האם הווסת תקדים בשבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך ווסת לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2016הווסת מגיעה בד"כ בין 12-14 יום לאחר שאיבת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית02/07/2016השאלה היא אחרת.... אם לא אבצע את החזרת העוברים האם המחזור יגיע לפני המועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית03/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להכנה והזרקת מונופוראני01/07/2016
שלום
למרות שקיבלתי הדרכה על הזרקת מונופור ואני כבר בסבב השני משהו עם המזרק לא מצליח לי
כשאני מנסה לשאוב את התמיסה הבוכנה של המזרק חוזרת לי
מה עושים? איך עושים בדרך הנכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע להכנה והזרקת מונופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2016יש לשאוב את הכמות הרצויה ולהוציא את המזרק מהאמפולה תוך אחיזה בבוכנה במצב סטטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני02/07/2016בפעמיים האחרונות היה גם במזרק לאחר שאיבת האמפולות גם אוויר שנשאב אך לא הייתה לי ברירה להזריק ככה את החומר עם האוויר בבטן. האם זה בסדר או שהיומיים האלו הזרקתי סתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016זה בסדר לא יקרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת ביוץ, ערכים לא ברורים בבדיקת דםמיקה01/07/2016
ערכים קצת מוזרים בבדיקות דם, מתקשה לפענח. כרגע בהפסקה מטיפולים רצופים (זמן להתאוששות).
יום ב 27/6
E2 434
Prog. 3.2
LH 68.7
חשבתי שהתחיל ביוץ, כי בדרך כלל בערך פרוג׳ כזה מתחיל אצלי ביוץ.
אבל אז היום 1/7
E2 967
Prog. 4.9
LH 34
מה זה אומר? לא היה ביוץ? היה ביוץ לא תקין? אשמח לדעתכם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת ביוץ, ערכים לא ברורים בבדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016היה ביוץ בין 27 ל 28 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, ברשותך שאלה נוספת
מיקה01/07/2016אם אכן היה ביוץ, מה אומרים הערכים, בעיקר הפרוגסטרון, 3 ימים אחרי? הרי אמור להיות ערך מעל 10 שמצביע על ביוץ, לא?
הפרוג כמעט ולא עלה ... ולעומת זאת האסטרדיול דוקא טיפס.
האם זה אומר שהיה ביוץ שאינו תקין?
לחילופין, האם הייתם ממליצים אולי על אנדומטרין או תמיכה כלשהי כדי לאפשר תנאים טובים אם במקרה חלה הפריה (טבעית, ללא טיפול החודש).
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה על שאלתי הנוספת
מיקה02/07/2016אם אכן היה ביוץ, מה אומרים הערכים, בעיקר הפרוגסטרון, 3 ימים אחרי? הרי אמור להיות ערך מעל 10 שמצביע על ביוץ, לא?
הפרוג כמעט ולא עלה ... ולעומת זאת האסטרדיול דוקא טיפס.
האם זה אומר שהיה ביוץ שאינו תקין?
לחילופין, האם הייתם ממליצים אולי על אנדומטרין או תמיכה כלשהי כדי לאפשר תנאים טובים אם במקרה חלה הפריה (טבעית, ללא טיפול החודש).
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - בדיקות חוזרות מהיום - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2016לא צריך תמיכה בביוץ רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - בדיקות חוזרות מהיום - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2016ערכים אלא מראים על ביוץ מתי שאמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, ברשותך שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2016רמת ה LH הגבוה מראה על ביוץ יומיים אחרי זה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)