מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקפפטיל לפני שאיבה והגופיף הצהובלירון04/07/2016
פרופ' שלום
בסבב ראשון IVF קודם הייתי צריכה להזריק 36 שעות לפני השאיבה 3 זריקות אחת אחריי השנייה של דקפפטיל עקב אסטרוגן מאוד גבוה במקור הייתי צריכה אוביטרל אך זה השתנה
בגלל זריקות דקפפטיל הרופא אמר שעליי לקבל זריקת פרוגסטרון פעמיים בשבוע בקופת חולים בגלל שדקפפטיל פוגע בגופיף הצהוב ובפרוגסטרון
ואכן 12 יום לאחר מכן כאשר עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית הפרוגסטרון היה נמוך רק 44 למרות הזריקות וכל התמיכות הרבות שקיבלתי.
עכשיו התחלתי פרוטוקול חדש וקיבלתי מרשם של דקפפטיל ואוביטרל ואז הרופא יחליט מה להזריק . מה עושים עם אקבל שוב דקפפטיל לעלות את הפרוגסטרון לאחר החזרה כי זה פגע לי ממש בהשוואה להריון קודם שהיה 190 ועם דקפפטיל בנסיון להרות היה 44 שאפילו הזריקות לא ממש עזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל לפני שאיבה והגופיף הצהוב - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2016הפרוטוקול הנכון כאשר לוקחים דקפפטיל לביוץ הוא:
קרינון בוקר והקרינון ערב וכל יום זריקת גסטון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה 45, 11 יום לאחר החזרת מוקפאיםדגנית04/07/2016
שלום רב,
עברתי החזרת בלסטוציסטים מוקפאים (יום 5) לפני 11 יום. בבדיקת דם שעשיתי היום בבוקר ערכי הבטא עומדים על 45. זימנו אותי לעוד יומיים לערוך בדיקה נוספת. האם הבטא תקינה לשלב זה של ההריון? האם הבטא מצביעה על כך שאולי קיימת בעיה בהריון? אני מודה לך על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה 45, 11 יום לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016ערכי הבטה הנם גבוליים ,ולכן יהיה ערך מוסף גדול אם בדיקת הבטה כעבור יומיים תצביע על הכפלה של הבטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה הזריז
דגנית04/07/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחה בטיפולי פוריות עם מעט בייציותלירון04/07/2016
פרופ' שלום
ברצוני להבין מדוע כאשר נשאבים 20 ביציות אין הריון כתוצאה מעוברים שלא התפתחו וכאשר נשאבים הרבה פחות יש הריון
אחותי בגיל 33 לאחר 3 שנים טיפולים כל פעם נשאבו 20 ביציות לא היה הריון.
לבסוף לאחר שהחליפה רופא שהלך על הפוך כבר בהפרייה הראשונה נשאבו 4 ביציות בפוטוקול קצר מאוד 3 הופרו והתחלקו ל-8 .
3 נקלטו!!
אותו סיפור היה לחברתי נשאבו יותר מ-20 לא הושג הריון לאחר פרוטוקול קצר נשאבו מעט ביציות והושג הריון מיידי
אותו סיפור אצלי נשאבו 20 הופרו 16 וא5ין הריון והעוברים הפסיקו להתפתח לאחר שרובם התחלקו ל-8 והרופא החליט ללכת על טיפול קצר והפחתת מינון בהורמונים
מדוע קורה שנשאבים פחות ביציות יש הריון לעומת שנשאבים הרבה ביציות כמו ב-2 המקרים האלה?
האם זה קשור לכך שביציות נפגמות כתוצאה ממינון גבוה של הורמונים ופשוט לא טובות כי לא מדובר בגיל מבוגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצלחה בטיפולי פוריות עם מעט בייציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016מטרת טיפול הפריה הנו בראשו ובראשונה להשיג היריון בטווח הקצר ביותר,למטרה זו יש לשאוב מספר אופטימאלי של ביציות המאשפר ריבוי עוברים,בחירת נעוברים האופטימאלית,גידול עוברים לבלסטציסטים והחזרתם,ובנוסף הקפאת עודף העוברים המתקבל המוסיף שיעור הריונות נוסף,כמובן שאם יוצרים תגובת יתר הדבר הנו לרועץ התוצאה הסופית,אולם אין בדוגמאות שהעלית לאפיין מגמה כזו או אחרת ,כנראה שמדובר במקרים אקראיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא אולטרסאונד זקיקים.....אני04/07/2016
בוקר טוב
יום חמישי מחזור והתחלתי מונופור 225. בינתיים 4 ימים זריקות
היום באולטרסאונד היו רק זקיקים קטנים והודגם מעט נוזל בחלל הרחם .
דוגלס- חופשי מנוזל
עובי - 4.8
בכניסה לנרתיק הודגם מבנה היפואקונגי בגודל 16*15
מה אומרים כל הנתונים האלו
אחרי ארבעה ימים כבר לא היו אמורים לראןת זקיקים גדולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא אולטרסאונד זקיקים..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016אין בנתונים הנוכחיים להצביע על מגמה,אם ערכי האסטרוגן יהיו נמוכים יהיה צורך להעלות את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בדיקת דם
אני04/07/2016e2 -161
lh-19.9
prog-2
מתי יהיה ביוץ? בנוסף לתוצאות האולטרסאונד שהעליתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
אני05/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי מחכה לתשובנ
אני05/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
לאה05/07/2016כנראה מרוב שהקפצנו הוא פיספס את השאלות ממליצה לך לכתוב הודעה חדשה כך גם אני עשיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016יש לבצע מחר גם בדיקת זקיקים,מתקבל הרושם שהתגובה שלך פושרת ביותר והתפתחות הזקיקים בוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
אני05/07/2016אתמול הרופאה יצרה קשר וביקשה שאפסיק עם ההורמונים עד ליום חמישי שבו אעשה מעקב
אמרה שאולי בגלל שעשינו טיפול אחרי טיפול עם הורמונים אז השחלה עייפה ונעשה הפסקה למס ימים
האם מקובל?
האם באמת לפעמים שחלות לא מגיבות בגלל עומס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016אולי כדאי לפסוח על החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב כך?
אני06/07/2016אין סיכוי שמחר באולטרסאונד המצב יתאזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה אתה חושב כך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום
אני07/07/2016E2- 360
Lh -14
Prog - 2.2
רירית 4.6
זקיק - 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016עדיין תגובה פושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לציין שזה ללא הורמונים
אני07/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשוב לציין שזה ללא הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2016כנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה ואדמומיות לאחר החזרת עובריםמור03/07/2016
שלום
לפני שבוע החלו לי צריבה ואדמומיות בפות, יום לאחר שהחלו ביצענו החזרת מוקפאים.
האם אני יכולה לקנות נרות קלוטרי או אגיסטן ולהשתמש? זה לא יפריע לתהליך ההשרשה? אני משתמשת גם בנרות אטרוגסטן לתמיכה האם אפר להשתמש בשני הסוגים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה ואדמומיות לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016ניתן למרוח חיצונית בלבד קרם אגיסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטן נפיחות בבטן נפיחות בבטןלאה03/07/2016
שלום
לפני שבוע עברתי שאיבה
לאחר בדיקה מהיום בבוקר השחלות שלי נורא גדולות ואני סובלת מהידרוסלפינגס משמאל והבטן שלי נפוחה כמו חודש שלישי זה נורא מתסכל האם יש דרך לטפל.. להקל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות בבטן נפיחות בבטן נפיחות בבטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016בשלב זה יש להסתייע רק בתכשיר נגד כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה שקופצת מהר - האם תקין?רומי03/07/2016
היי,
יום איחור של המחזור:
28.6 בטא 39
30.6 בטא 159
כעבור 3 ימים:
3.7 בטא 939.1
האם תקין קפיצה מ39 ל.939 ב5 ימים?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה שקופצת מהר - האם תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016תקין ,יש לבצע בעוד יומיים אולטרסאונד לזהות שק היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים , בדיקות וכו.........י03/07/2016
שלום, בת 42 בעוד 4 חודשים, התחתנתי לא מזמן, ללא ילדים וגם בעלי(בן 46). מנסים להיכנס להריון רק בחודש האחרון יצא לנו לעשות את זה בתכיפות משהו כמו 4-5 פעמים בזמן הביוץ, מעט לפני ולאחריו. בחודשים האחרונים, אולי רק פעם פעמיים בזמן הביוץ עקב עבודותו של בעלי שחוזר לקראת הבוקר ואז איננו שוכבים, לבעלי גם בעיית זקפה, הוא לא מצליח להחזיק מעמד ונופל לו לפעמים כשהוא חודר אליי ולא מצליח לגמור, קבענו תור לאורולוג וברצוני שיבקש ממנו גם לעשות בדיקת ספירת זרע. בעלי רזה, בריא, לא מעשן, לא נוטל כדורים ולא שותה, עושה ספורט כמעט יום יומי. אני בריאה, רזה, לא נוטלת כדורים, לא מעשנת, לא שותה , עושה מעט ספורט,מתכוונת להגביר את הפעילות הספורטיבית, לקחתי גלולות בזמן השרות הצבאי מעט ומאז לא לקחתי, כלומר יותר מ20 נקייה מגלולות והורמונים.
מחזור מקבלת כל חודש, לא היה חודש מעולם שלא קיבלתי, בעבר כל 28 יום במדויק. בחצי שנה האחרונה, כל 24-26 יום.נוטלת חומצה פולית חצי שנה. מפאת גילי אני יודעת שיהיה קשה להכנס להריון ספונטני קבעתי תור לרופא נשים ולאחריו מומחה לפוריות.
מה מחכה לי? במידה ובדיקות הדם יראו רזרבה שחלתית נמוכה או חוסר ביוץ ע"פ האולטראסאונד(למרות שמבדיקה של ביוצית הזהב מתרחש אצלי ביוץ אחרי שמונה ימים ולא 10 ימים כפי שנהוג אצל הרוב, אולי בגלל שיש לי כל 25 ימים מחזור ולא כל 28.
אילו טיפולים אצטרך? האם תתאפשר נטילת הורמונים לפוריות בכדורים או רק בזריקות? האם הפריה חוץ גופית?
מה הסיכונים בליקחת הורמונים? האם זה יכול לסרטן? לגרום לקוצר נשימה? עומס על הלב?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים , בדיקות וכו......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016עלייך להזדרז ולפנות לרפא פריון,ויתכן שיהיה צורך לפנות לטיפול הפריה חוץ גופית לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
י04/07/2016אם יש לי מחזור תקין כל 26 יום קבוע וביוץ עם בדיקת ביוצית הזהב קבוע כל 8-9 ימים, האם זה אומר שיש לי עדיין ביציות ושאוכל להכנס להריון ספונטני?
הפריה חוץ גופית עם ביצית שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016כאמור להערכתי רצוי לפנות למומחה פריון,כמובן שיש תמיד אפשרות גם להיריון ספונטני,אם כי בנסיבות המקרה הסיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור אשכנזי עלהצלחת טיפול ivfלאה03/07/2016
שלום פרופ' אשכנזי היקר
עקב הכאבים שהתחזקו משאיבה ביום שני והחזרה ביום חמישי היתי ממוצ"ש כמה שעות בבדיקות במיון היה חשד לohss ולבסוף שחררו אותי להמשך מנוחה בבית
ביצעו לי us רחמי ופנימי ופתאום עכשיו בבית ראיתי מעט הפרשה חומה זה קשור ?
אציין שאמרו בus שנראה קצת נוזל דמי שאולי קשור לציסטה שהתפוצצה אבל לא היו בטוחים כלל אם רואים נכון לצערי ..
האם ההפרשה קשורה לאחד מאלה או שבכלל זה סימן לכך שאין השתרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ אשכנזי לא קבלתי תשובה
לאה04/07/2016שלום פרופ' אשכנזי היקר
עקב הכאבים שהתחזקו משאיבה ביום שני והחזרה ביום חמישי היתי ממוצ"ש כמה שעות בבדיקות במיון היה חשד לohss ולבסוף שחררו אותי להמשך מנוחה בבית
ביצעו לי us רחמי ופנימי ופתאום עכשיו בבית ראיתי מעט הפרשה חומה זה קשור ?
אציין שאמרו בus שנראה קצת נוזל דמי שאולי קשור לציסטה שהתפוצצה אבל לא היו בטוחים כלל אם רואים נכון לצערי ..
האם ההפרשה קשורה לאחד מאלה או שבכלל זה סימן לכך שאין השתרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה מקפיצה
לאה04/07/2016?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי אני מחכה לתשובתך בבקשה
לאה05/07/2016השאלה מופיעה בהודעה הראשונה
שאלה לפרופסור אשכנזי עלהצלחת טיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016מדובר בגירוי יתר שחלתי,שעוצמתו לא ברורה לאור הנתונים שהעלית,להפרשה שציינת אין משמעות,נובעת מגירוי מקומי בנרתיק או בצוואר בעקבות השאיבה,או השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ צריך להיות, באיזה יום להיות ביחסים?מאי03/07/2016
לא לוקחת כלום רק מעקב זקיקים ,זקיק גודל 17 ,e2-565,פוגסטרון קטן מ-2, lh-11.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ צריך להיות, באיזה יום להיות ביחסים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016סיכוי סביר ב-5-6 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה עוד שאלה קטנה
מאי03/07/2016אם אני יחכה ליום שלישי בבוקר שוב למעקב כדי לדעת יותר בדיוק ואני לא יקיים יחסים עד יום שלישי יש סיכוי שאני יפספס את הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מאי04/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016ממליץ לקיים יחסים בטווח הזמנים שציינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס הולך ונחלש בבדיקת הריון ביתיתדגנית03/07/2016
שלום, צריכה עזרה כי אני משתגעת. עברתי החזרת שני בלסטוציסטים מוקפאים (יום 5) לפני עשרה ימים. כבר מהיום החמישי הבדיקות הריון הביתיות יצאו חיוביות, אבל עכשיו הפס מתחלש ואני מפחדת שזה לא תפס. לא הביאו לי זריקת אוביטרל/ גונל ואני נוטלת רק גסטון, אסטרופרם ואנדומטרין. האם החלשות הפס בבדיקה הביתית מהווה אינדקציה לכך שזה לא צלח? יש לי בדיקת דם רק עוד יומיים ובינתיים אני ממש לחוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פס הולך ונחלש בבדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016בצעי בדיקת דם מחר כדי לקבל תשובה אמינה ולא ספקולטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדולים ביום 3 למחזור- מחדדת את השאלההללי03/07/2016
שלום רב,
בפרוטוקול ivf ארוך,
מהיום ה19 למחזור לקחתי פרוברה ומיום ה 21 דקפפטיל
קבלתי מחזור ביום ה34.
ביום 3 למחזור, נצפו 2 זקיקים בגודל 19
מה המשמעות של זקיקים בשלב זה?
התחלתי גונל אפ לפי הוראת הרופא אך אשמח להבין האם אין בעיה עם זקיקים ככ גדולים בתחילת טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים גדולים ביום 3 למחזור- מחדדת את השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016לא מדובר בזקיקים אלא בממצאים ציסטיים,ההשפעה שלהם תהיה שולית על התהליך הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הללי03/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרקת הורמונים מבחינת זמניםלירון03/07/2016
פרופ' שלום
התחלתי פרוטוקול ל- IVF חדש התחלתי אתמול גונאל 150 בשעה 19:00 בערב האם זה בסדר עם יוצא לי להזריק חצי שעה לפני או אחריי כלומר 18:30 יום אחד ולמחרת 19:00 ?
כלומר זה לא הורס את הטיפול עם חצי שעה לכאן או לכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הזרקת הורמונים מבחינת זמנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016אין כל בעיה אם הזרקה בזמנים שונים מזה בטווח של שעתיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ivf ראשון כולי בציפייה...................אני02/07/2016
שלום לפרופסורים הנכבדים
קצת רקע על עצמי ועל בעלי חגגנו לפני שבוע 3 שנות נישואין אהבה אמיתית וכנה ומיוחדת יש בנינו
אני אוטוטו בת 29 ובעלי 30
אני עברתי כל בדיקה אפשרית צילום רחם פאפ בדיקת שד בדעקות הורמונליות אולטרסאונד זקיקים במהלך 5 טיפולי הזרעות לצערי כולן נכשלו שבמהלכן הרירית הגיעה ל8 פלוס וזקיקים בגודל 19 פלוס בכל מחזור התחלתי עם גונאל אף 75 2 הזרעות על בסיס מחזור טיבעי שמתוכן אחת עם כדורים.
בעלי יש לו זרע חלש המורפולוגיה שלו 8%
ריכוז 5-10 מיליון
בזרימה- 8-35
תנועתיות חלשה
30 מהירה 10 בינוני 10 איטי לפי ההשבחה האחרונה.
אז קיבלתי פרוטוקול אני מטופלת באסותא רמת החיל בת"א
ביום השני אני מזריקהelonve 150
מחכה שבוע עושה בדיקת דם ואולטרסאונד
ואז אחרי שיראו את התוצאות אני מזריקה או מנופור או אורגלוטרן
מאוד מפחדת לקראת הטיפול הראשון והמיוחד הזה גם כולי בציפייה והתרגשות לוקחת את זה באיזי כמו שאומרים
תוכלו להרגיע אותי האם הפרוטוקול טוב? האם יש לנו סיכוי טוב לקליטה בפעם הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת ivf ראשון כולי בציפייה................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016הפרוטוקול מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הסיכויים לקליטה לפי הממצאים?
אני03/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה הסיכויים לקליטה לפי הממצאים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016בגילך הסיכוי הנו מעל ל-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי לאחר טיפולים האם יש סיכוי שוב?לי02/07/2016
שלום אני בת כמעט 34 ובעלי 39, את הילד הראשון והשני הבאנו בטיפולי ivf בגלל בעלי זרע לבעלי אני זוכרת משהו עם 1% בתוצאות אצלו שלא היה תקין. הרופאים אמרו שאין צורך באמצעי מניעה. לא שמרנו שנתיים וכמה ימים לפני שקבעתי תור לטיפולים גיליתי שאני בהריון , מאוד שמחתי והיום הבת שלי בת שנתיים ו3 חודשים. אני כבר שנתיים משתמשת במדבקות אורה למניעת הריון וחושבים על ילד רביעי. השאלה אם יש סיכוי לטבעי אחרי שזה קרה או עדיף להתחיל טיפולים? אני ממש מתלבטת אשמח לחוות דעת. תודה
הריון טבעי לאחר טיפולים האם יש סיכוי שוב? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2016הייתי נותן לסיכוי הטבעי לפחות מספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)