מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים גדולים ביום 3 למחזור בפרוטוקול ארוךהללי01/07/2016
שלום רב,
בפרוטוקול ארוך,
מהיום ה19 למזור פרוברה ומיום ה 21 דקפפטיל
קבלת מחזור ביום ה34.
היום, יום 3 למחזור, נצפו 2 זקיקים בגודל 19
מה המשמעות של זקיקים בשלב זה?
האם זה אומר שלא ניתן להתחיל טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים גדולים ביום 3 למחזור בפרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016צריכה להזריק אוביטרל ואחרי 30-40 שעות הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על סבב ivf - יום 3 למחזור
הללי01/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
הללי02/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על סבב ivf - יום 3 למחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2016צריך לבצע בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון כדי להחליט האם לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת סבב IVF לאחר היסטרוסקופיהלירון01/07/2016
פרופ' שלום
בתאריך 31.5 היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הידבקויות וקיבלתי כדורי פרוג'לטין 21 יום
היו דימומים 11 יום. ב-22.6 סיימתי כדורים
קיבלתי ווסת ב-30.6 ועשיתי היום אולטרסאונד ביום ה-2 לווסת והכל בסדר .
האם במידה ולפני חודש נעשה ההיסטרוסקופיה הניתוחית הרירית תקינה והשתקמה להחזקת הריון וניתן להזריק ממחר גונאל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת סבב IVF לאחר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ווסת קצר
לירון02/07/2016פרופ' בידר שלום
אמורה להתחיל פרוטוקול היום גונאל 150 עקב תגובה מהירה מאוד והיו המון ביציות ב-IVF קודם הוחלט על הפחתת מינון.
מאז שהתחלתי בהזרעות ובהפרייה 1 שעשיתי השתבש לי הזמנים בווסת כלומר יש איחור מה שלחא היה אף פעם
ולאחר היסטרוסקופיה ניתוחית לפני חודש היה לי דימום כמעט שבועיים אך הרופא אמר שזה יקרה.
אני ביום ה-3 לווסת והדימום היה רק יומיים וזה פעם ראשונה שזה קורה לפני ההיסטרוסקופיה חודש היה ווסת 6 ימים.
האם זה תקין ווסת יומיים וזה יכול להיות בגלל שדיממתי 14 יום החודש אז יש שיבוש?
באולטרסאונד אתמול הכל תקין.
האם זה יפגע בקליטת העוברים זה שהיה דימום קצר החודש או שהפרייה עוקפת שיבוש הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ווסת קצר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2016נהוג בתחילת הטיפול לבצע בדיקת הורמונים ולראות שזה תקין.
לגבי גדילת רירית ומה תהינה התוצאות ,צריך לחכות ולראות איך תגדל הרירית ואיך תהיה התגובה השחלתי.
לאחר מכן נוכל לומר מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוטלת גלולות מינט להחזרת הורמון פרוגסטרון ואסטרוגןסיון01/07/2016
היי שאלתי אותך פעם לגביי ריזרבה השחלתית שלי שהיא נמוכה לאחר טיפולים כימותרפיים, בכל אופן הרופא המטפל החליט לתת לי גלולות מינט לתת לגוף פרוגסטרון בשביל שייצא דימום וגם הרופא אמר שלפעמים גלולות זה גם מרפה את השחלות, בכל אופן , היום בלעתי גלולה בשעה הקבועה שלי, כמובן ששתיתי שתי כוסות מים כי הרגשתי את זה תקוע ולא יורד, לאחר כמה שעות אני עדיין מרגישה את זה תקוע בגרון כשאני בולעת רוק אני מרגישה את זה שם, השאלה שלי היא האם בגלל שזה לא ירד לגוף, מעבר לגרון, יכול להיות שזה לא נספג בגוף כמו שצריך וזה משבש את זה וכיוצא מכך שלא בלעתי את המנה שלי הגלולה של היום? ואם כן אני אצטרך לבלוע עכשיו עוד אחד? אשמח לתשובה זריזה לפני שיעברו 12 שעות ואספיק לקחת עוד אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוטלת גלולות מינט להחזרת הורמון פרוגסטרון ואסטרוגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2016אין צורך בבליעת גלולה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ופרופיל הורמונלי- האם הכל תקין?ורד30/06/2016
שלום! בת 34 סובלת מאנדומטריוזיס. מחזור סדיר עד כה לכל אורך חיי. המחזור שלי מאחר ב5 ימים- אינני לאחר החזרה ואיני נוטלת תרופות. עקב האיחור הלכתי לבדוק פרופיל הורמונלי- הביטא שלילית, האסטרדיול 400 הLH1.5 ואילו הפרוגסטרון 60. מדוע מתעכב לי המחזור והאם הערך הגבוה של הפרוגסטרון יכול להעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ופרופיל הורמונלי- האם הכל תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016ערכי פרוגסטרון גבוה קורה לאחר הביוץ, אך הערך גבוה ויש לחזור על הבדיקה שבוע הבא כדי לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מאחרי שאיבה התיעצות עמכם תודהליאור30/06/2016
מאז השאיבה ביום שני שנשאבו 10 ביציות הכאבים ברחם לא פחתו מה גם ששמתי לב לכאבים בגב תחתון ובחלל הבטן האם זה תקין ? מציינת שבהחזרה הרופאה לא ציינה משהו מיוחד שראתה את הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מאחרי שאיבה התיעצות עמכם תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016זה כתוצאה מהשאיבה.
אם הכאבים חזקים או מתגברים יש להיבדק.
אם כאבים כפי שציינת לא חזקים במיוחד ולא מתגברים אזי רק להיות בקשר עם הרופא המטפל.
בשינוי כלשהוא יש לפנות למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ אשכנזי שאלה לגבי הרחם בזמן הריוןליאור30/06/2016
שלום פרופ אשכנזי
שמתי לב שהרופאה שלי ציינה כשעשתה לי הזרעות שעדיין לא צלחו שהרחם שלי מעט מכופף. מה זה אומר ...?
והאם זה יכול להוות בעיה לכניסה להריון או בזמן לידה .. אם רוצים לידה טבעית הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ אשכנזי שאלה לגבי הרחם בזמן הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2016לא אמור להוות בעיה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה שעלתה פי 4 ביומיים - זה תקין?רומי30/06/2016
שלום רב,
לפני 4 חודשים הייתה לי לידה שקטה בחודש שביעי.
יש לי רקע של רחם דו קרני ו3 ניתוחים לסרת מחצה והידבקויות מהרחם.
וניתוח להסרת אנדומטריוזיס.
עם הרקע הקשה הזה, הצלחתי להיכנס להריון טבעי בתקווה שאצליח לסיים אותו בהצלחה הפעם.
יום ראשון לאיחור - בטא נמוך
28.6 - 39 בטא
30.6 - 158 בטא
פי 4. האם העלייה תקינה. אני יודעת שעולים ביומיים פי 1.5-2.
האם ייתכן בגלל זה שמדובר בתאומים?
הרחם שלי בקושי סוחב עובר 1.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה שעלתה פי 4 ביומיים - זה תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2016זה לא תאומים והבטא עלתה יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה? ערכים חדשים אחרי בדיקות נוספותא30/06/2016
שלום,
ב 26.6 בטא 12
ב 28.6 בטא 34
ב 30.6 בטא 75 (15 יום אחרי הזרעה)
ב 15.6 עשיתי הזרעה (גונאל F ואוביטריל) חצוצרה 1 לא תקינה.
האם זה תקין? או שהבטא עדיין נמוכה? לאיזה ערך צריך להגיע על מנת שנוכל לדעת שהכל בסדר? וכמה זמן אחרי ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה? ערכים חדשים אחרי בדיקות נוספות - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2016זה עליה איטית ולא כל כל תקינה אך יכול להיות שיצא בסדר, ורק המשך הבדיקות יגיד מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לקחת חודש הפסקה לפני IVF?סיגל30/06/2016
לרופאים שלום רב,
אחרי 2 הזרעות טבעיות ו-4 עם זריקות, הופניתי ל-IVF, על רקע "לא מוסבר" (הכל תקין לכאורה).
התור שלי במרפאת IVF הוא בסוף יולי, כלומר עקרונית יש לי אפשרות לנצל את זמן ההמתנה לעוד סבב של הזרעה.
השאלה האם כדאי לעשות זאת, או עדיף לתת לגוף מנוחה מהורמונים לפני IVF?
והאם להערכתכם יש טעם בכלל לעשות עוד הזרעה, אחרי 6 שלא הצליחו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם כדאי לקחת חודש הפסקה לפני IVF? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2016איני רואה כל פסול בביצוע מחזור הזרעה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מקרים נותנים תמיכת אסטרוגן לאחר שאיבהkuki30/06/2016
אבקש לדעת למי ומתי נותנים תמיכת אסטרוגן לאחר שאיבה?
באיזה מקרים?
נותנים לי רק תמיכת פרוגסטרון אחרי שאיבה, האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה מקרים נותנים תמיכת אסטרוגן לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2016תמיכה רק של פרוגסטרון מספקת.
יש שמוסיפים אסטרוגן,לדעתי ללא הצדקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי לקיחת גלולות לאחר 3 הזרעותדניאל29/06/2016
שלום רב
אני 14 יום לאחר הזרעה שלישית. היו לי היום 3 טיפות דם לכן עשיתי היום בדיקת דם וזו הייתה התשובה
OL (E-2) 219 pmol/L
PROGESTERONE 8.1 nmol/L
BETA-HCG <5
משמע אין הריון לפי מה שהבנתי.
יש לי כמה שאלות
1.מדוע הרירית כזו דקה אם טרם היה דימום?
2. הרופאה רוצה שאטול גלולות בכדי לדחות טיפונת התחלת טיפול הבא (בן הזו יהיה בחו"ל)
3. אני לא מבינה מדוע הפרוגסטרון עדיין כזה גבוה? בבדיקות קודמות היה 2 ומשהו
4. בנוסף מעבר ל3 טיפות הדם לא היה דימום ורירית הרחם בעובי של 5.5 מ"מ. למה זה יכול לקרות ? במחזורים קודמים היה עובי רירית יותר בביוץ.
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי לקיחת גלולות לאחר 3 הזרעות - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2016לא בודקים רירית לאחר ביוץ ואין משמעות לגודלה בשלב זה.
הפרוגסטרון גבוה ובירידה,כאשר אין הריון ,ובדימום היותר חזק הוא ירד לערכי וסת.
גלולות אפשר לקחת לדחית טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפה מוזרה ומלחיצה בשבוע שש להריוןשיר29/06/2016
שלום לרופא,
אני בהריון (אחרי IVF) שבוע 6+0.
מהלילה יש לי משהו מוזר, אני מרגישה דליפה של נוזל מהנרתיק. בשונה מדליפה של הפרשה מועטה בשבועות האחרונים עקב הנרות הוגינאליים, מהלילה אני מרגישה שמשהו נוזל ממני ואכן, הפרשה נוזלית שקופה ללא צבע יוצאת החוצה ומרטיבה (סליחה על התיאור...) בלילה ועכשיו שוב.
האם מדאיג? מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות?
מודאגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליפה מוזרה ומלחיצה בשבוע שש להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2016כנראה שמדובר בהצטברות הפרשה נרתיקית שמצאה את דרכה החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
שיר29/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזמון אוביטרל והזרעה - תוצאות בדיקותשירי29/06/2016
בוקר טוב,
הרופאה המטפלת שלי בחו"ל ואני קצת חוששת שלא אצליח להשיג אותה בזמן ויתפספס לי תזמון ההזרעה.
יום מחזור 8
רירית: 6.7
זקיקים ימין: 14.2, 12.4
זקיקים שמאל: מספר זקיקים קטנים 10-11
אסטרוגן: 415
פרוגסטרון: 1.2
יום מחזור 10
רירית: 8.1
זקיקים ימין: 14.2, 17.2
זקיקים שמאל: מספר זקיקים קטנים 10-11
אסטרוגן: 913
פרוגסטרון: 0.8
מחר, יום מחזור 12 אני עושה שוב מעקב זקיקים.
השאלה שלי היא האם ההזרעה תהיה ביום שישי? (נוסעת לחול ביום ראשון) ואם ביום שישי, מתי אצטרך להזריק אוביטרל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיזמון אוביטרל והזרעה - תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2016קיים בהחלט סיכוי שתידרשי להזריק אוביטרל מחר ולבצע הזרעה ביום שישי ולקיים יחסים בשבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שחשבתי. תודה רבה.
שירי29/06/2016יש משמעות לשעה בה אזריק את האוביטרל ביום חמישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מפחדת לא יודעת מה קורה לי...מאי29/06/2016
היה לי מחזור עם שינויים כבדים עם כרישי עכשיו המחזור לא מפסיק יש לי דם בניגוב ובזמן הזה תמיד אני מסיימת מחזור מה יכול להיות שקרה לי יש סיכוי שאני בהריון חוץ רחמי אני קיבלתי בדיוק בזמן שצריך את המחזור לא איחר לי מה זה יכול.להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מפחדת לא יודעת מה קורה לי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2016כל דמם לא שגרתי מחייב בירור אפשרות של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה רק כדי להבין יותר...
מאי29/06/2016מה יכול להיות הריון עם לא איחר לי המחזור היה מלא כרישי דם גדולים ועכשיו יש כל הזמן כתמים של דם בניגוב יכול להיות דבר כזה? ועם כן זה מחייב שיהיה הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי שנים ארוכות של טיפוליםטליה29/06/2016
הי אני אחרי 3 שנים של טיפולים ניכנסתי להריון והתחלתי עבודה חדשה שמאוד קשה נפשית ומלחיצה האם עבודה מלחיצה נפשית יכולה להשפיע על ההריון ?חיכיתי הרבה מאוד זמן לא רוצה להפסיד את ההריון
הריון אחרי שנים ארוכות של טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2016ההיריון הנו מצב פיסיולוגי המתמודד היטב עם קשיים פיסיים ונפשיים סבירים,לכן סביר להניח שתעברי אותו בשלום אם לא יתרחשו אירועים חריגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)