מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור אשכנזי שאלה לגבי מקווה בivfליאור25/06/2016
שלום
רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיוצא לי טבילה במקווה ביום שמתבצעת לי ההחזרה ? הבנתי שאסור ים ובריכות .. זה יכול לסכן במשהו ? וכמה זמן לאחר החזרה אסור לקיים יחסים בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי שאלה לגבי מקווה בivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2016אין כל בעיה עם המקווה בכל הקשור להחזרה,רצוי להמנע מיחסים 4-5 ימים לאחר החחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאור26/06/2016תודה על תגובתך המהירה..
שאלות נוספות ברשותך
מה קורה במצב שידחו את ההחזרה ואטבול לפני כן . יש בעיה לקיים יחסים לפני החזרה שזה יוצא גם אחרי שאיבה .. ?
לגבי אוביטרל אני רואה כמה תגובות שונות שלך בנושא אשמח לדעת אם זה נכון שכעבור 7 ימים מהזריקה אין שאריות אוביטרל , גם בבדיקות ביתיות וגם בבטא ..?
וכמה זמן מיום ההחזרה ניתן לראות תוצאה חיובית בבדיקה ביתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי בבקשה שאלות נוספות
ליאור26/06/2016תודה על תגובתך המהירה..
שאלות נוספות ברשותך
מה קורה במצב שידחו את ההחזרה ואטבול לפני כן . יש בעיה לקיים יחסים לפני החזרה שזה יוצא גם אחרי שאיבה .. ?
לגבי אוביטרל אני רואה כמה תגובות שונות שלך בנושא אשמח לדעת אם זה נכון שכעבור 7 ימים מהזריקה אין שאריות אוביטרל , גם בבדיקות ביתיות וגם בבטא ..?
וכמה זמן מיום ההחזרה ניתן לראות תוצאה חיובית בבדיקה ביתית
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2016כאמור ,ניתן לקיים יחסיפ אחרי השאיבה ולפני ההחזרה,את בדיקת הביטה רצוי לבצע כעבור 12 יום מההחזרה,שרידי הפעילות של הHCG-אוביטרל נעלמים מהדם 7 ימים ממתן הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי המשך טיפול להשגת הריוןלירון25/06/2016
פרופ' שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
בת 40 + ילדה שנולדה בניתוח קיסרי לפני 3 שנים בנסיון ראשון להרות
לא הצלחתי לפני שנה להרות לבד וגם לא בהזרעות.
IVF ראשון נכשל לאחר שהייתה תגובה מצויינת לטיפול ההורמונלימ שהיה קצר ביותר (9 ימים) והניב 20 ביציות שמתוכם 16 הופרו.
אציין זרע מצויין ובדיקות הורמונליות מצויינות .
הרופא החליט שצריך לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית כי אני נקלטתי בעבר בנסיון ראשון.
ואכן היו הידבקויות בריקמות ככל הנראה לפי הבנתי מהרופא עקב הקיסרי שהיה מורכב וניתוח חירום עקב שליית פתח
עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית והסירו את כל ההידבקויות.
שאלה 1:
האם אתה ממליץ עקב הגיל להמשיך מבחינת הסיכויים להמשיך להרות ב- IVF או חודש חודש חודשיים לנסות טבעי בגלל שהוסרו הידבקויות?
שאלה 2:
האם לאחר הסרת הידבקויות הסיכויים להרות טובים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי המשך טיפול להשגת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר26/06/20161. להמשיך בטיפולי הפריה במיוחד אם יש עוברים מוקפאים.
2.אי אםשר לענות על שאלה כי לא ברור מדוע צריכות להיות הידבקויות בכלל , מה ראו ומה עשו בהסטרוסקופיה.
הזמן יגיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון26/06/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על תגובתך יש לי עוד שאלה
האם לאחר הסרת הידבקויות בהיסטרוסקופיה ניתוחית יש מצב שההידבקויות יחזרו תוך זמן קצר ואם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2016האפשרות קיימת אם כי בשיעור נמוך המותנה במספר הפרוצדורות הניתוחיות שעברת בעבר ודרגת החומרה של הנזק(תסמונת אשרמן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי בדיקת דם יום 2-4 למחזורגילי25/06/2016
האם צריכה להיות בצום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי בדיקת דם יום 2-4 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2016אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי בדיקת הריון ביתית שלילית לאחר 7 ימיםאתי25/06/2016
בוקר טוב לפניי שבוע בדיוק עשיתי החזרת מוקפאים הפרופסור אמר שהעוברים יפים מאוד 7/7 תאים ו6/7 תאים עשיתי את ההחזרה על בסיס ביוץ טבעי
היום לאחר 7 ימים לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית
ויצא שלילי
אני שמה 2 נרות אנטומיטרין
ושותה 2 פרוגינובה ביום
האם יש עוד פתח להיריון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אתי25/06/2016בת 29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי בדיקת הריון ביתית שלילית לאחר 7 ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2016עלייך לבצע בדיקה בעוד 5 ימים,למועד הביצוע הקודם שלך אין ערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על נסיון ואחוזי הצלחה ב-IVF.24/06/2016
שלום,
בהתלבטות על בחירת בית חולים, אשמח מאד לקבל כמה שיותר מידע וקישורים למידע על ניסיון, כמות ואחוזי הצלחה של כל אחד מבתי החולים בחיפה בהפריה חוץ גופית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידע על נסיון ואחוזי הצלחה ב-IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2016מידע עדכני לא קיים אפילו במשרד הבריאות במרכז את הנושא,לכן עלייך לפנות ישירות בשאלה זו ליחידות השונות של בתי החולים בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מועד הזרעה - על סמך בדיקותענבר24/06/2016
שלום,
ביצעתי היום (יום שישי) בדיקת אולטרסאונד זקיקים + בדיקת דם,
קוטר הזקיק: 17 מ"מ,
אסטרדיול: 713 pmol/L
LH:
95.00 IU/L
פרוגסטרון: 3.5 nmol/L
רופאת הפיריון שאצלה אני מטופלת קבעה לי הזרעה (ראשונה שלי, מתרומת זרע) ליום ראשון . שוחחתי עמה ושאלתי אותה אם יש מצב שיום הביוץ שלי נופל על יום שבת, וכידוע אין הזרעות בשבת. היא השיבה לי שייתכן וזה נופל על שבת, אבל אין לה אפשרות לדעת בוודאות את זה, אז אפשר לנסות ביום ראשון, ושזוהי החלטה שלי. השאלה: האם לדחות את ההזרעה הזו, שאני כה מייחלת לה, לחודש הבא או כדאי לנסות בכל זאת ביום ראשון? מצד אחד, אולי יום ראשון בבוקר עדיין זה תזמון טוב והביצית תמתין שם, ומה גם שאני כל כך רוצה כבר להתחיל בתהליך ולא בא לי כ"כ לדחות בחודש. מצד שני, גם לאור המחיר הגבוה של המנה (מנה מיובאת מחו"ל), אני קצת חוששת שהמנה הזו סתם תתפספס בגלל שזה אולי עשוי להיות מאוחר מדי ביום ראשון...
זה יוצא משהו קצת גבולי...
מה כדאי לי לעשות? לבצע את ההזרעה ביום ראשון הקרוב או לדחות לחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מועד הזרעה - על סמך בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2016ביום ראשון זה נכון לעשות הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך! רק רוצה לציין:
ענת24/06/2016רוצה לציין נתון נוסף: שעובי הרירית שלי , לפי הבדיקה (שכאמור ביצעתי אותה היום, יום שישי), הוא 6.7.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך! רק רוצה לציין: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2016רירית גבולית,אם כי היא עשויה להתעבות עוד קצת,בכל מקרה המועד האופטימאלי להזרעה הנו שבת(עליית ה-LH כ-24-28 שעות לפני הביוץ),אולם הזרעה בבוקר יום ראשון עדיין עשויה להניב פרי(הביצית חיה24-36 שעות לאחר הביוץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ביום השלישי, למה לא ביום השנידנה24/06/2016
24 שעות אחרי שאיבת 4 ביציות הודיעו לי שיש הפריה אחת וההחזרה תתקיים ביום ראשון.
מה השיקולים להחזיר ביום השלישי ולא השני?
האם זה מראה על איכות נמוכה של העובר?
תודה מראש.
צילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה ביום השלישי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016במקרה הזה מדוב בשיקולי נוחיות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית שבוע חמש פלוס שתייםמירי24/06/2016
בוקר טוב,
תחילת הריון לאחר IVF (שבוע חמש פלוס 2) אתמול בUS ראשון נצפה שק אחד.
הבוקר בהחדרת הטבליות הוגינליות לתמיכה מצאתי על המוליך הפרשה דמית.
האם מדאיג? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה דמית שבוע חמש פלוס שתיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016יש להגביר את התמיכה בציפיה שהתופעה תחלוף ולא תתגבר ותסכן את ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכמה להגביר?
מירי24/06/2016אני שמה ארבע טבליות של אוטרוגסטן 200. שתיים בבוקר ושתיים בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לדעת אם מקור הדימום מהרחם?
מירי24/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אפשר לדעת אם מקור הדימום מהרחם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016בהחלט,ניתן להוסיף זריקות גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית בלי שאריות של אוביטרלאני23/06/2016
ביום חמישי לפני שבוע היה לי החזרה של עובר בן 3 ימים ובאותו יום בערב קיבלתי אוביטרל לתמיכה. מתי אוכל לעשות בדיקה ביתית בלי שאריות של אוביטרל?
מתי בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016לפחות לאחר 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+1. לפני חמישה ימים נצפהאני23/06/2016
שק הריון עם שק חלמון, היום נצפה קוטב עוברי ללא דופק.
האם זה תקין? הבנתי שכשיש קוטב עוברי צריך להיות גם דופק ואני קצת מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 6+1. לפני חמישה ימים נצפה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016יש לחזור על הבדיקה עוד 3 ימים על מנת לבסס אבחנה לגבי תקינות ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם זה תקין נכון לעכשיו?
אני24/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל האם זה תקין נכון לעכשיו? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016אפשרי,אם כי חשוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול נצפה דופק ועובר שמתאים ל 6+4
אני27/06/2016בדיוק כמו החישוב לפי מועד ההחזרה.
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שניה מהיום ובדיקת א.ס ראשונה שבוע 5 פלוס 1מירי23/06/2016
שלום פרו'!
בטא ראשונה ביום ראשון (אחרי החזרת 2 טריים) 1477. בטא שניה היום 7926
בUS הבוקר נצפה שק אחד בלבד. הטכנאית אמרה שעדיין יתכן שני עוברים ויראו בעוד שבוע. האמנם? הבטא מרמזת על משהו?
ושוב תודה על המידע והתמיכה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שניה מהיום ובדיקת א.ס ראשונה שבוע 5 פלוס 1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016בדיקת האולטרסאונד מחזקת את האפשרות שמדובר בהיריון יחיד,אם כי הופעת שק נוסף עקב השתרשות מאוחרת יותר אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהריים טובים יש לי שאלה לגבי צילום רחםמאי23/06/2016
שלום רציתי לדעת האם מותר לעשות צילום רחם יום לאחר סיום המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צהריים טובים יש לי שאלה לגבי צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2016בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר וניסיון להיכנס להריוןאתי23/06/2016
בחודשים האחרונים המחזור לא סדיר... מקבלת פעם בחודשיים...עד לפני זה הייתי מקבלת כל 35 ימים.
שחלות פוליציסטיות ??
מחזור אחרון 23/5 האם אפילו שהמחזור לא סדיר אני יכולה בבדיקה ביתית לגלות אם יש הריון או לא? עברו 4 שבועות ו 3 ימים מהמחזור האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור לא סדיר וניסיון להיכנס להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/06/2016ניתן לבצע בדיקה ביתית להיריון,בכל מקרה יתכן וכדאי להתחיל טיפול להשראת ביוץ מהמחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי דימום לאחר החזרת עובריםשירה23/06/2016
שלום,
אתמול, 9 ימים לאחר החזרת 2 עוברים טריים (12 יום משאיבה) התחיל דימום בצבע חום.
אני לוקחת 2 אנדומטרין ביום. לפני 3 ימים פרוגסטרון היה בערך של 44.9
ייתכן וזו התחלה של מחזור? בהחזרת מוקפאים בפעמים קודמות, המחזור הופיע רק יומיים אחרי שהפסקתי תמיכה.
מה אתה ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לגבי דימום לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/06/2016להמשיך בתמיכה כרגיל כל עוד לא יופיע דימום ויסתי ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס והסיכוי להריון טבעיאלכס23/06/2016
שלום רב
בת 32 ללא ילדים. יש לי אנדומטריוזיס, בשימוש ממושך של גלולות הצלחנו להקטין אנדומטריומה בשחלה ימנית לגודל סנטימטר אחד בלבד (לאחר שהייתה 3 ס"מ).
המחזור שלי מאז ומתמיד אינו סדיר אך במעקב זקיקים נמצא כי אני אכן מבייצת.
בצילום רחם חצוצרה ימנית- החומר מתנקז סביב הטפולה ואין מעבר חופשי, חצוצרה שמאלית תקינה.
מה הסיכוי להרות באופן טבעי? זרע תקין ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטריוזיס והסיכוי להריון טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/06/2016קיים סיכוי,אולם בנסיבות המקרה הנו מופחת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)