מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות יש למישהי באזור המרכז מחטים של גונאל??שאפי17/06/2016
אין בכל סופר פארם שהייתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנות יש למישהי באזור המרכז מחטים של גונאל?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2016תפני לאחיות היחידה להפריה באסותא רמת החייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ביוץ-האם יש סיכוי להריון או אבודרווית17/06/2016
ביום שלישי קיבלתי אוביטרל לביוץ. קיבלתי הוראה לקיים יחסים ברביעי חמישי ושישי. לצערי הצלחנו רק ברביעי. האם יש סיכוי או שזה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל ביוץ-האם יש סיכוי להריון או אבוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2016בהחלט קיים סיכוי להתעברות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה אם אפשר
רווית18/06/2016מתי אפשרי לעשות בטא?מתי התרופה מתנקה מהגוף?ולא משפיע על התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. ועוד שאלה אם אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2016את הביטה ניתן לבצע לפחות 12 יום ממתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
רווית19/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחיתלירון17/06/2016
פרופ' שלום
עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לפני שבועיים וחצי להסרת הידבקויות.
היו דימומים 11 יום כמצופה לפי דברי הרופא.
הייתי אמורה כבר לקבל ווסת .
האם יכול להיות דבר כזה שהיסטרוסקופיה ניתוחית עלולה לשבש את קבלת הווסת בזמן לאותו חודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2016האפשרות בהחלט קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת פעמיים בחודש לאחר טיפול הזרעהשרית17/06/2016
שלום, עברתי הזרעה בחודש שעבר עם טיפול תרופתי גונאל f , הוסת הגיעה בדיוק שבועיים לאחר מכן.
לאחר שבועיים נקיים שוב הגיע הוסת.
בדרך כלל הווסת שלי סדירה . מדוע הופיע שוב דימום לאחר שבועיים? .
חשוב לי לציין שזוהי לא ההזרעה הראשונה שלי ובעבר עברתי מספר טיפולי הזרעות
ולא הופיע דימום לאחר שבועיים מסיום הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת פעמיים בחודש לאחר טיפול הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2016השיבוש במחזור בד״כ על בסיס הורמונאלי,(יתכן בגלל טיפוח הורמונאלי בחודש הקודם)אם התופעה תישנה יהיה צורך בבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרי טיפול ראשון ivf. V.אני17/06/2016
ביום שני עברתי שאיבה של ביצית וביים חמישי הייתה בחזרה של עובר אחד.
מתי בעצם אמורה חהיות השתרשות?
יש לי כאבים קלים ברגליים ובגב התחתון אם זה קשור לשאיבה ? יש לציין שעשיתי ללכ הרדמה
איך אוכל לדעת מה איכות העובר שהחזירו? מעבר לזה שהרופא אמר לי שהעובר התחלק כמו שצריך לא קיבלתי מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרי טיפול ראשון ivf. V. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016ההשתרשות תהיה בשבת, בדרך כלל.
לגבי איכות העובר, יש לראות את דף המעבדה, שם כתוב ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני17/06/2016איזה איכות עוברים בדכ מחזירים? האם כל הפרייה שנוצרה מחזירים או שזה תלוי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2016כפי שהבנתי עברת טיפול של מחזור טבעי שבו נשאבה ביצית.
אם הטיפול נעשה עקב חוסר תגובה וגיל מתקדם אזי בכל מקרה הסיכויים נמוכים.
העובר מתחלק ביום 3 לחמישה עד שמונה תאים עגולים יפים ואם זה לא כך אז העובר לא הכי טוב ומוצלח אל מחזירים לפי שיקולו של הרופא.
בדף המעבדה מסומן מראה העובר באופן ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/06/2016מחזור חצי טבעי
היו 3 זקיקים
2 לא היו בשלים
למה אתה מתכוןן שהסיכויים נמוכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2016למה את עושה טיפול מסוג זה?
מה רמות ההורמונים שלך ומה גילך,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/06/2016בת 39
הריון טבעי ולידה תקינים לפני חמש שנים
Fsh -15
פרוטוקול :
3 ימים גונאל 150 וציטוטרייד
לאחר מכן החליפו לי למונופור 225 למשך ארבעה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2016יש לך FSH. מוגבר ולכן אין תגובה טובה לטיפולים.
זאת הסיבה למחזור הטבעי עם זריקות כדי לגדל את הזריק הבודד.
צריכה תרומת ביצית.
יכולה לנסות מחזור טבעי פעמיים וזהו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובנ
אני21/06/2016נראה לי קצת פזיז להחליט שאני צריכה תרומת ביצית עם fsh 15 ובמיוחד שעוד לכ הגעתי לגיל 40 שכבר עברתי לידה תקינה
ישנן נשים עם fsh ככ גבוה שהצליחו להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעתך
אני20/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעתך - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2016אשמח מאוד אם תצליחי אבל אני חושב שלא נחפזתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני22/06/2016מצטערת אבל אתה מאוד נחפז לקבוע ככה על גבי פורום על תרומת ביצית.
אני עדיין נמצאת ביתרון רב על נשים אחרות עם fsh הרבה יותר מוגבר .
להזכירך , להריון צריך ביצית אחת טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/06/2016כתבתי לך בהצלחה וזה באמת מה שאני מאחל לך.
בכל אופן תודיעי לי אם צדקתי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ עכשיו התחיל לי דם בניגובגאיה17/06/2016
מה לעשות????? להוסיף תמיכה??? אני פשוט בלחץ!!! הוחזר עובר טרי בן 3 ימים. כתמיכה אני לוקחת 2 פרוגינובה, 3 אנדומטרין, 1 מיקרופרין. תודה אני לא מצליחה להשיג את הרופא שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ עכשיו התחיל לי דם בניגוב - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016לא צריכה להיות בלחץ כי זה לא עוזר ואולי להיפך.
תמיכה נוספת לא תעזור.
אם זה לא נקלט אז לא ושום דבר לא יגרום שזה יקרה על ידי מתן תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול- התקן כטיפול לאנדומטריוזיסטלי17/06/2016
אני משתמשת בהתקן מירנה -כטיפול לאנדומטריוזיס.
אבל יש לי דימומים _(אני חודש וחצי עם ההתקן)
האם ניתן לשלב עם ההתקן גם גלולות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול- התקן כטיפול לאנדומטריוזיס - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016לא משלבים גלולות עם התקן.
בכל אופן יש לחכות מעט ואולי הדמם יסתדר.
אם את לוקחת גלולות אז לא צריך מירנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון חיובית 8 ימים אחרי אוביטרלשירי17/06/2016
ו12 יום אחרי הזרעה. המחזור היה אמור להגיע אתמול וטרם הגיע. האם הבדיקה מראה שאריות אוביטרל שנלקח לפני 8 ימים או שיש סיכוי? בטא רק ביום ראשון ואני מטפסת על הקירות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון חיובית 8 ימים אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016אין שאריות של אוביטרל אחרי שמונה ימים מהזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי! תודה רבה על התשובה המהירה.
שירי17/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה בנודע לערכים אחרי בטא חיוביתגאיה17/06/2016
ההחזרה היתה ביום ראשון לפני שבועיים ונראה לי שעשיתי ביום ה13 מהחזרת עוברים בטא היום. הבטא היא 70 , e2 876.0, ופרוגרסטרון 45.3 . אשמח לדעת האם הערכים תקנים? כי תמיד נראה לי שכל האנדומטרין יוצא ממני. אשמח לדעת מה הם הערכים התקינים בהריון לאחר הפריה. בעברי הפלה אחת . תודה רבה.
שאלה נוספת- ההפלה הקודמת היתה בגלל פקטור 8 גבוה 180. הפעם הפקטור יצא לי 160, כאשר מעל 165 נראה לי כבר לא תקין. האם יש צורך לקלקסן לדעתכם?
תודה רבה הפורום הזה ממש מציל!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה בנודע לערכים אחרי בטא חיובית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016הערך של בדיקת הריון ראשוני עדיין אינה מרמזת על ההמשך , לכן יש לחזור על הבדיקה במרווח של יומיים ואז נראה.
יתר הערכים בסדר.
לעניין הקלקסן יש להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ עכשיו התחילו לי הפרשות של דם
גאיה17/06/2016בניגוב...מה לעשות???? להוסיף תמיכה??? אולי בגלל מאמץ ? אני בלחץ פשוט!!! לא מצליחה להשיג את הרופא שלי! זה החזרת עובר בן 3 ימים לוקחת כתמיכה - 3 אנדומטרין ו2 פרוגינובה ו1 מיקרופרין. תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ עכשיו התחילו לי הפרשות של דם - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016עניתי לך.
הדבר החשוב זה לחזור על בדיקת הדם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפיורוגון מזרק והרזרבה שיש ב iu 300דניאל17/06/2016
הי
אני בלחץ היסטרי. הרופאה רשמה לי פיורוגון 300 iu
מכיוון שאני ממש בלחץ ולא מכירה את המזרק ובנוסף אין על המבחנה עצמה חיווי של כמה הזרקת. הזרקתי 5 ימים מינון 75 מילליטר
אין לי מושג איך המזרק נתן לי להזריק מעל לכמות. משום ש5 כפול 75 זה 375. ואילו 300 iu זה פחות.
האם מישהו פה יודע כמה רזרזבה יש בדרכ במזרק??
ממש מבואסת כי עליתי על זה רק אחרי ההזרעה!
חא חשדתי כי המזרק נתן לי להזריק.
ההזרעה למעשה נפגעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע לפיורוגון מזרק והרזרבה שיש ב iu 300 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2016הכמות בתכשיר הנה 300 יחידות,בכל מקרה המשיכי בטיפול במינון שניתן לך,כל הסיכוי שלא נגרם נזק מהותי להליך השראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דניאל
סיגל19/06/2016מניסיוני, כשאת מכוונת את המזרק לכמות גדולה ממה שנותר באמפולה, הוא אמור להיתקע אחרי שהחומר נגמר, ולפי המקום בסקלה בו הוא נתקע - את רואה כמה חסר לך. תבדקי איפה בסקלה המזרק נעצר לך. אם המזרק הגיע לאפס, זה אומר שהיה מספיק חומר במזרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צילום רחם באותו מחזור טיפול יכול להזיק?_16/06/2016
שלום,
1) האם ניתן לבצע צילום רחם באותו מחזור טיפול של הזרעה? האם זה יכול להזיק
2) כנ"ל לגבי IVF
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם צילום רחם באותו מחזור טיפול יכול להזיק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2016לא מומלץ לבצע צילום רחם במיזור טיפול של IVF.
לעומת זאת אם צילום הרחם נעשה במירווח של מספר ימים ממועד הביוץ וחולף ללא תופעות לוואי בולטות,אין מניעה מביצוע הזרעה באותו החודש הטיפולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליל אשור ולידת עובר חי ..הצלחות וכישלונותאיילה16/06/2016
שלום רב, רציתי לדעת האם אתם מכירים מהספרות המקצועיות וכן מהידע והניסיון הרחב שלכם, הריונות של עוברים חיים גם כאשר יש סליל אשור ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליל אשור והולדת עובר חי - הצלחות ו
איילה19/06/2016שלום רב,
תודה על התייחסותך.
יחד עם זאת, אודה להבהרה האם השיעור של 24% הינו היריון או 24% הולדת עובר חי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליל אשור ולידת עובר חי ..הצלחות וכישלונות - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2016מדובר בלידות חי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליל אשור - לידה - הצלחות וכשלונות
איילה19/06/2016שלום רב,
אני מבינה כי יש אחוזי הצלחה זהים להולדת עובר חי הן בניתוח לפרוסקופי והן באשור.
אודה להתייחסותך - אם יש לך מטופלת שיש לה נוזל בחצוצרות - היית ממליץ לה לעשות אחת מההתערבויות שלעיל ?
האם עצם העובדה שעושים את ההליך הזה לאור נוזל בחצוצרה - זה מגדיל את הסיכוי להרות וללדת עובר חי או שזה לא משנה את הסיכוי ?
אודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליל אשור - לידה - הצלחות וכשלונות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2016ההמלצה לבצע חסימה עם essure,היא רק בגלל האפשרות של קושי מהותי לבצע לפרוסקופיה ניתוחית לפתרון הבעיה(ניתוחים קודמים,הידבקויות אגניות קשות,מחלות אגן)-במקרים אלו ניתן למזכר סיבוכים עם חסימה באמצעות ה-essure
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע וחצי אחרי החזרת עוברים......הילה16/06/2016
עברתי ivf ב1.6 החזרת עובר ב5.6. לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון ביתית התוצאה הייתה חיובית. זה יכול להיות שהבדיקת דם תיהיה שלילית?
שבוע וחצי אחרי החזרת עוברים...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016מתקבל הרושם שאת בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותאני16/06/2016
החזרת עובר מוקפא יום 3 ב 28/5
החזרת עובר מוקפא יום 5 ב 30/5
בדיקת בטא ביום 10 להחזרה 7/6- 39
בדיקת בטא אחרי יומיים 9/6- 111
בדיקת בטא כעבור עוד שישה ימים 15/6- 1740
באיזה שבוע אני?
האם לאור קצב ההכפלות יש סיכוי לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
2 שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016שבוע חמישי.
מתקבל הרושם לפי ערכי הביטה הראשוניים שמדובר בהיריון יחיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריון ואוביטרל..שני16/06/2016
שלום רב
ב12/5 הזרקתי אוביטרל בחמש בערב ולפי הבנתי הביוץ היה כ36 שעות לאחר מכן, כלומר ב5 בבוקר של ה14/5.
מחישוב שלי והבנתי מחשבים שבועיים אחורה מהביוץ לצורך גיל הריון כלומר ההריון לפי האוביטרל החל ב1/5 (אציין שלא באמת קיבלתי מחזור בשל שחלות פוליציסטיות). עם זאת הרופא אמר שיש לספור הריון החח מ 28/4.
לא הבנתי מדוע וטרם בוצע אולטרסאונד.
מהיכן לספור את השבועות מ 1/5 או 28/4?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל הריון ואוביטרל.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016אם הנך בהיריון מדובר בהיריון בשבוע 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)