מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגת מבדיקת סקירת מערכות בבקשה האם זה בעייתי?מאיה17/03/2016
היו 2 דברים שבלטו 1. עצם האף בפרופיל באורך 4.7 מ"מ נאמר לי ש2 מ"מ זה תקין האם זה מעיד על סיכון לתסומנת או פשוט אף ארוך?
2. נצפה מוקד אקוגני בחדר שמאל. זהו חוץ מזה הכל היה מצוין כולל שקיפות 1 מ"מ בבקשה חייבת לשמוע את דעתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת מבדיקת סקירת מערכות בבקשה האם זה בעייתי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016לאור הממצאים על הרופא המטפל שלך להנחות אותך לגבי המשך בירור המותנה גם בגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשה אנשים אחרי החזרת עובר!חסויה17/03/2016
היום עברתי החזרת עובר מוקפא
הכל עבר בסדר ברוך השם
אני קצת תא מרגישה טוב ובטעות שתיתי כדור נורופן 200 מ״ג
ואחרי ששתיתי קראתי בהוראות שאסור לאישה בהריון לשתות
האם סיכנתיי משהו? אני דואגת כל כך ומתפללת לה״קבה שלא הרסתי כלום
תרגיעו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורא לדעתי
ורד18/03/2016הבעיה בכדורים אלו היא בעיקר בטרמסטר האחרון עלול לגרום לסגירה מוקדמת של דוקטוס ארטריוס בתינוק ( משהו הקשור במערכת הלבבית). מעבר לכך עלול למנוע ביוץ תקין ולכן האזהרה לנשים בגיל פוריות. את יוכלה להיות רגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה דחופה בבקשה אנשים אחרי החזרת עובר! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016לא הרסת כלום,לכדור בודד אין שום משמעות לגבי גורל ההיריון-אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קבלת מחזור לאחר הזרעה,ביוץ מאוחרנטע17/03/2016
הי ב19.2 קיבלתי מחזור ההזרעה הייתה ב9.3 האם אני אמורה לקבל מחזור ביום-יונים הקרובים הןא רק שבועים אחרי ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קבלת מחזור לאחר הזרעה,ביוץ מאוחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016כשבועיים לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבוקר התחיל לי מעט דימום ממש
נטע19/03/2016אבל לא כמו הפרשה אלא דם! אני אמורה לקבל רק ביום רביעי ( שבועים מההזרעה) האם זה יכול להעיד על משהו? זה הגיוני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבוקר התחיל לי מעט דימום ממש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/03/2016קשה לדעת,יש להמתין ולראות כיצד הדבר יתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בביוץ יום ה-20 לווסת האם תקין?לירון17/03/2016
פרופ' שלום
2 שאלות אודה לך עם תענה
יום ה-20 לווסת בדיקות דם מראות שביוץ לא מתקרב וזקיק רק 10 מ"מ
עובי רירית 6 מ"מ
שאלה מס' 1:
פעם ראשונה שאני באיחור כזה בביוץ האם זה תקין וניתן להיכנס להריון עם ביוץ מאוחר?
שאלה מס' 2:
רירית 6 מ"מ זה תקין ביחס לזקיק 10 מ"מ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור בביוץ יום ה-20 לווסת האם תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016יש להניח שאם יש לך בד״כ ביוץ סדיר,בהחלט קיים סיכוי שבטווח של מספר ימים יתרחש ביוץ ואיתו גם הרירית תתעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה על בסיס ביוץ טבעי האם יש דבר כזה?לירון17/03/2016
פרופ' שלום
האם יש דבר כזה שניתן לעשות הזרעה על בסיס ביוץ טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה על בסיס ביוץ טבעי האם יש דבר כזה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016בהחלט,אולם הסיכוי המצטבר להיריון נמוך יותר מטיפול המשולב בהשראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקה בת 34 מתלבטת איפה כדאי לבצע הקפאת ביציות?ליאת17/03/2016
שלום רב,
אני בת 34, רווקה ומעוניינת להקפיא ביציות "ליתר ביטחון".
עשיתי סקר שוק קטן, בבתי חולים הציבוריים משלמים 12 אלף שח לשאיבה אחת (כשמסבירים שלרוב צריך 2 בגיל הזה), ובבתי חולים פרטיים כמו אסותא משלמים 17 אלף שח לשתי שאיבות (מבצע 1+1 כמו בסופר..).
אבל.. ההפשרה בבית חולים פרטי עולה 10 אלף שח בעוד בציבורי רק 3 אלף.
למעט מספרים וכסף, רציתי לשמוע האם יש המלצות על מקומות טובים שעשיתן והייתן מרוצות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רווקה בת 34 מתלבטת איפה כדאי לבצע הקפאת ביציות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016למען הדיוק כדאי להכניס למערכת השיקולים פרט למחיר גם את העובדה שהתוצאה האופטימאלית תלויה הן ביחידה וברופא המבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיטרו סלפינגוגרפיה והורמונים האם יש השפעה ?דליה17/03/2016
שלום רב,
ביום שני הקרוב אני הולכת לבדיקת הסטרו סלפינגוגרפיה. אני מאובחנת עם שחלות פולציסטיות ועכשיו נוטלת פרימולוט נור בכדי להסדיר את המחזור.
האם יש כל השפעה או סכנה לזה על הבדיקה שאני נוטלת פרימולוט?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיטרו סלפינגוגרפיה והורמונים האם יש השפעה ? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/03/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ביוץ.. סיכוי להריון ? הגיוני שכ"כ כואבמילקי17/03/2016
אני יודעת שהפורום מיועד לטיפולים יותר,
אבל כ"כ אוהבת אתכם וכאחת שהייתה מטופלת של פרופ' אשכנזי אשמח לשמוע דעתכם ...
אני בת 40 מנסה להכנס להריון טיבעי. (לאחר מס' נסיונות של הפרייה)
ב26 לפברואר קיבלתי ווסת, לפי חישוב קיימתי יחסים בימים של הביוץ 10 למרץ ו14 למרץ..
(ניסנו להתחשב בימים של הלפני ובדיוק בביוץ) .
היום 17 לחודש ויש לי כאבים בבטן התחתונה , הכאבים כבר מיום 12 לחודש שלרוב זה כאבים שמסמנים לי ביוץ...
אשמח שתעזרו לי
1. אם קיימתי יחסים ב10 לחודש והביות ממש היה יומיים אחרי עדין יש סיכוי שהזרע נשאר 48 שעות , הנכון הדבר ?
2. האם הכאבים שעדין ממשיכים יכולים להעיד על השרשה ?
או שבכלל מעידים שהביות עדין מתרחש והוא רוך מהרגיל?...
ממש אשמח לתשובה שתעזור לי ,
תודה מראש, רוצה להיות בהריון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי ביוץ.. סיכוי להריון ? הגיוני שכ"כ כואב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2016מתקבל הרושם שתיזמון מועד היחסים היה מצוין, באשר לכאבים סביר להניח שהדבר נובע בעקבות התגובה השחלתית בעקבות הביוץ ופחות לאפשרות של השרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אף- שעות הזרקהאני17/03/2016
אני שומרת שבת ואני לא מזריקה לעצמי אני די חדשה בכל
התחום הזה ואני מפחדת...
אני מזריקה כל יום בעשר וחצי והשבת יוצאת רק ב6 וחצי
האם זה אפשרי להזריק בשש וחצי?
כי אני יודעת שצריך להזריק כל יום באותה השעב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונאל אף................................................. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2016אולי כדאי שהחל מהיום תתחילי כל יום לאחר ת ההזרקה בשעתיים כך שבשבת לא ייווצר פער גדול בין ההזרקות היומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים הורמונאלים. האם תקינם ומתי הביוץ?שוש16/03/2016
אתמול 15.3 שזהו היום ה15 מהמחזור:
אסטרדיול 1114.9
פרוגסטרון 0.9
LH 11.2
זקיקים 16,8
מתי אמור להיות הביוץ?
אני לפני החזרת מוקפאים על הליך ביוץ טבעי.
תודה רבה
(מחר שוב מעקב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים הורמונאלים. האם תקינם ומתי הביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2016נהיה חכמים יותר לאחר נתוני המעקב מחר-בכל מקרה הערכתי שהביוץ יתרחש בעוד יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת מאוד אם תוכלו לענות לי....
שוש17/03/2016תודה רבה
ערכים לביוץ מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2016את צפויה חבייץ מחר
ערכים הורמונאלים. האם תקינם ומתי הביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2016טווח הביוץ עשוי להיות תוך יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית יומיים אחרי הזרעה שאלהאני16/03/2016
שלום
לפני כיומיים עברתי הזרעה.
היום יומייח אחרי מרגישה תחושות בבטן ובניגוב בשירותים הייתה הפרשה דמית בהירה מאוד מאוד.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה דמית יומיים אחרי הזרעה שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2016מצב זה שכיח לאחר הזרעה, אין מקום לדאגה ,הדבר נגרם בעקבות פציעה מקומית של רירי צוואר הרחם ע"י קטטר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע היריון לאחר IVF...................אנונימוס16/03/2016
שלום.
הייתי רוצה לדעת איך מחשבים גיל היריון לאחר החזרת עוברים 3 ימים לאחר שאיבת ביציות? הרי ידוע במדוייק יום החזרת העובדים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב שבוע היריון לאחר IVF................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2016שבועיים+זמן שחלף ממועד שאיבה=גיל היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם לאיתור ביוץ האם הגיוני?לירון16/03/2016
פרופ' שלום
בבדיקות דם שעשיתי היום 16.3 לאיתור ביוץ
E2- 351
פרוגסטרון - קטן מ-0.8
LH- 11.6
מעקב זקיקיםב-15.3 זקיק 10 מ"מ ורירת 5 מ"מ
היום 19 יום לווסת האם הגיוני שעוד לא הגיע ביוץ ?
LH לא גבוה מידי לעומת E2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות דם לאיתור ביוץ האם הגיוני? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2016מתקבל הרושם שאת עדיין לפני הביוץ,נדרש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וריקוצלה בעבר.............עומרי16/03/2016
שלום. אני בן 25
הייתה לי וריקוצלה דרגה 3 באשך שמאל בגיל 17 ועברתי ניתוח.
השאלה עד כמה הניתוח הזה יעיל לאורך השנים?
איך זה יכול לבוא לידי ביטוי כעת ומה אני צריך לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח וריקוצלה בעבר............. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2016הסיכוי מצוין שהוא פתר את הבעיה,בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון גבוהשואלת16/03/2016
שלום רב
בת 25 לקראת שאיבה מחר
אתמול בבדיקות דם הפרוגרסטרון קפץ באופן קיצוני ל 5.26
האם תוכל להתקיים בכל זאת שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגרסטרון גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2016הדבר בהחלט אמור להתרחש לאחר מתן האוביטרל,גם אם באותו היום ניתן האובטרל עדיין הערכים מאפשרים שאיבה כמצופה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)