מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות פיוריגון למסירה 3 קופסאותלירון28/02/2016
פיוריגון למסירה תוקף עד 31/3 ,3 חבילות איזור ראשל"צ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לירון29/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבטא אמורה להכפיל את עצמה?שריתוש28/02/2016
ביום ראשון שעבר יום 13 להחזרת בלסטוציסט בטא 1900
מחר כחלק מהבדיקות הכלליות שיש לי אעשה גם בדיקת בטא על הדרך.
האם הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים גם בשלב הזה?
לאיזו בטא עליי לצפות בשבוע 5 פלוס שש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא............................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016ערכי הביטה בשלב זה לא אמורים להכפיל את עצמם,ערכי הביטה אמורים להיות 5000-10000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה - סיוע בפיענוח בדיקת זרענטלי28/02/2016
שלום רב,
אשתי (30) ואני (32) מנסים מזה כשנה ו-3 חודשים להכנס להריון.
לפני כשנה אשתי נקלטה, אך בשבוע 9 נמצא כי שק ההריון ריק והיא נדרשה לבצע גרידה.
מאז ועד היום אנו לא מצליחים להרות.
לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת זרע וקיבלתי את התוצאות,
אודה באם תסייעו לי לפענח את תוצאות הבדיקה שלהלן :
PH 8.2
Volume 2 ml
Concenbtration 72 mill/ml
Total count 144 million
Motility 70%
Grade prog
Vitality 70%
Morphology (by strict criteria)
Normal 5%
Borderline 3%
Head defects 92%
Midpiece defects 7%
Tail defects 2%
Permature cells /
W.B.C /
תודה מראש,
נתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה - סיוע בפיענוח בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר הפריה עד מתי!.........אני28/02/2016
היי
שבוע 4+3, עד מתי בדרך כלל ממשיכים עם התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר הפריה עד מתי!......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016עד שבוע 8,במחזור טרי,במחזור קפואים עד שבוע 12-13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטפל בבעיה של הפוריות אצל הגבראושרת28/02/2016
שלום לכם שמי אושרת נשואה 5 שנים ללא ילדים הרופא בדק אותי והוא אמר אצלי השחלה ימינית תקינה והשחלה שמאלית תקינה אצל הבעיה אצל בעלי יש לו 8 אחוז תנועיות אפשר לשפר את זה אני במכבי הוא במאוחדת יש דרך לעזור לנו תודה מחכה להודעה ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטפל בבעיה של הפוריות אצל הגבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016הטיפול המתחייב עשוי להיות באמצעות השראת הביוץ אצלך וביצוע השבחת הזרע ובזרעה במועד הביוץ,ולפי המורך באמצעות הפריה חוץ גופית,בכל מקרה עליכם לפנות למומחה פריון שיבצע בירור לגבי רקע אפשרי לבעיית הזרע,בנוסף לטיפול הפריוני המשולב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - התחיל דימום, ויש דופק - מה עם תמיכה?בייבי בא28/02/2016
הי
שבוע 6 פלוס 5 לאחר ivf. החל דימום קל, ללא כאבים וללא קרישי דם.
באו"ס נצפה דופק, שק הריון תקין,;תודה לאל.
מקבלת גסטון ושני אסטרופם ביום.
ביום חמישי היתה ירידה בפרוגסטרון ממדידה כמה ימים קודם מ 100 ל 80.
האם כדאי להוסיף תמיכה? אם כן מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - התחיל דימום, ויש דופק - מה עם תמיכה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2016מתקבל הרושם שבהחלט התמיכה מספקת ואין צורך בכל תוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שניהה לאחר הפרייה..............!!!!אני28/02/2016
היי,
בטא ראשונה 158
בטא שניה 426
עליה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שניהה לאחר הפרייה..............!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון יצאה שלילי המשך טיפולענת28/02/2016
יש לי איחור במחזור יומיים עשיתי בדיקת בטא יצאה שלילי בבדיקה יש לי פרוגסטרון 22.69 479.50 E2 אני יודעת מתי היה ביוץ כי עשיתי עם מקל ביוץ .אני עומדת להתתחיל IVF
מה משמעות הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון יצאה שלילי המשך טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016את עדיין בשלב אחרי ביוץ,בערך תשעה ימים והוסת צריך להגיע בעוד מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי לאחר מעקב זקיקים נראו רק זקיקים בצד ימין ובצד שמאל כלל לא, זה בסדר?נטע28/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הי לאחר מעקב זקיקים נראו רק זקיקים בצד ימין ובצד שמאל כלל לא, זה בסדר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2016בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- imsi מול icsiשריתוש27/02/2016
שלום רב,
קראתי באחת ההודעות שרשם אחד הרופאים שבicsi יבחרו בממוצע 65% זרעונים שבimsi לא היו נבחרים. לטעמי נתון מדאיג ואני מקווה שלא הבנתי נכון את הכתוב.
במידה וישנה מורפולוגיה 0 ונבחרו זרעונים בicsi האם ישנה סבירות גבוהה שבחרו בתא זרע לא תקין? אם כן והושג הריון האם הדבר יגביר סיכוי הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר imsi מול icsi שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016אני לא חושב ככה.
יש בעיות גם ב IMSI.
לאחרונה יצאו פירסומים שבחירת זרע , שנעשית לפי קריטריונים של IMSI, הם לא בדיוק נכונים.
בחירת הזרע על ידי ביולוג היא טובה ,ועניין הזרקת הזרע הנבחר אינו קשור לתקינות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזי סיכוי לחלותלירון27/02/2016
פרופ' אשכנזי שלום
באחת השאלות ענית שיש סיכוי לחלות בסרטן בהפרייה למי שלא הרתה מעולם.
אני עוד מס' חודשים בת 40 +ילדה אחת לא מהפרייה אלא מהזרעה ראשונה לפני 4 שנים.
מתחילה טיפולי IVF וחוששת מהעניין הזה האם באמת יש סיכוי לחלות בסרטן מכל מתן ההורמונים ?
עד היום יש מחלוקת לגבי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי סיכוי לחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2016סיכוייך משתווים לשאר הנשים בגילך עם נתונים דומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי לא הבנתי
לירון28/02/2016פרופ' שלום
כאשר אתה אומר הסיכויים הסיכויים שווים כמו כל בנות גילי כוונתך למעשה שמתן הורמונים בהפרייה כן עלול לגרום לסרטן ? הבנתי נכון? או שזה תלוי בגיל ובכמות ההפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בתחילת הריון- האם מסוכן?מיטל26/02/2016
ד״ר שלום
אני שבוע 11 עד עכשיו נמנעתי מקיום יחסי מין כיוון שהייתי מאוד חרדתית על ההריון כיוון שלקח לנו הרבה זמן. האם יש סכנה לעובר בעת קיום היחסים ? האם עדיף לחכות לפחות עד סוף הטרימסטר הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסי מין בתחילת הריון- האם מסוכן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016אין סכנה בקיום יחסים,אלא אם קיים רקע קודם של הפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בתחילת הריון לחוצהמיטל26/02/2016
היי שבוע 10+5 בעת הניגוב ראיתי הפרשות חומות ורדורדות. אני לחוצה מזה מאוד. האם זה מעיד על משהו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות בתחילת הריון לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016כדאי לבצע ביקורת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגןבה לפרופסור אשכנזי
מירית27/02/2016היה לי את זה אתמול פעם אחת בעת הניגוב( ממש נקודה קטנה)
מאז לא היה לי. התור הבא שלי זה שבוע הבא לשקיפות עורפית. האם כדאי להקדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגןבה לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2016אם ההפרשה תמשיך בהחלט יש מקום לבחון מה מקורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה26/02/2016
שלום, אני לפני פרוטקול ארוך ויש לי במקרר מונפור מוליטודז, אוביטרל, דקפפטיל 0.1
הייתה לי הפסקת חשמל ל 10 דקות האם נגרם נזק לתרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובר - האם תקין? אשמח לעזרהשואלת26/02/2016
שלום ד״ר,
בשבוע 6+4 נצפה עובר עם דופק תקין מתאים בגודל ל-6+1 או 6+2.
האם בסדר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל עובר - האם תקין? אשמח לעזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016בטווח הסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)