מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באיזה שבוע אפשר לראות שק ועובר.....!!!אני01/03/2016
היי,
לאחר הפרייה 25.2 בטא חיובית
כרגע שבוע 4+5.
יש לי תור לררופא רק ב17.3. מאוד רוצה לראות שיש לפחות שק ועובר
ממתי אוכל לראות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את כבר שבוע 5 ו 4 ימים
ויקי01/03/2016בטוח יכולים לראות שק הריון וקוטב עוברי.
את יכולה ללכת לבדוק או לחכות לצור שיש לך ואז כבר לראות דופק בע"ה
בהצלחה והריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוךךךךךך-שק הריון
אני01/03/2016שבוע 4 וחמישה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחכי לתור את ממש ממש בהתחלה
ויקי01/03/2016קודם תבדקי עליה של בטה
מעל 1000 ניראה לי שכבר רואים שק
אם את ממש לחוצה תלכי שבוע ההא לבדיקה
אגב ביחידה אצלי כל שבוע היו עושים אולטרסאונד עד שבוע 8 ואז יברתי לקופה לרופא נשים רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. מחכה לתשובת המומחים
אני01/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. מחכה לתשובת המומחים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/03/2016כשרה ימים אחרי הבדיקה השניה אפשר לראות דופק בברור.
שבוע אחרי הבדיקה הראשונה אפשר לראות שק הריוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ודופק לאחר הפרייה...
אני02/03/2016כעשרה ימים אחרי הבטא השני?
גם אם זה יוצר שבוע 5 ו5 ימים אפשר כבר לראות דופק?
זה בגלל שזה בפרייה או שלא הבנתי אותך נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ודופק לאחר הפרייה... - תגובה
פרופ` דוד בידר04/03/2016עשרה ימים אחרי הבדיקה השניה זה שבוע 6+ ואפשר לראות, לרוב, דופק או מהנה עוברי תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באיזה שבוע אפשר לראות שק ועובר.....!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016בעוד שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזי לגביט תגובבה בפורוםלירון01/03/2016
פרופ' אשכנזי שלום
באחת השאלות נשאלת האם אפשר לחלות בסרטן עקב טיפולי IVF תשובתך הייתה:
הסיכויים שלך משתווים לכל אישה בגילך עם נתונים דומים.
האם התכוונת שלכל אישה אשר עוברת טיפולי הפרייה ולמעשה הזרקת הורמונים כן עלולה לגרום לסרטן או שהתכוונת לכלל אוכלוסיית הנשים בגילי גם שלא עברו טיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי לגביט תגובבה בפורום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016להלן נתונים שפורסמו לאחר המחקר שנעשה בנושא בבית חולים אסף הרופא:האם טיפולי פוריות גורמים לסרטן?
הקשר בין סרטן שד להורמונים כמו אסטרוגן ופרוגסטרון הוא קשר ידוע מזה שנים – אנחנו יודעים שבחלק מהגידולים יש קולטנים להורמונים, אנחנו יודעים שיש קשר בין טיפול הורמונלי תחליפי ממושך לבין סרטן שד, אבל מצד שני מדובר בגורמי סיכון רבים אחרים שמשתתפים גם הם בהתפתחות המחלה – גורמים גנטיים, גורמים סביבתיים, תזונה עשירה בכולסטרול, השמנת יתר , מבנה שדיים פיברוציסטי, סכרת וכו'. ולכן יש קושי מאז ומתמיד לבצע מחקר סטטיסטי רציני ואמין שיצליח לבודד גורם אחד כדי לבדוק את ההשפעה הספציפית שלו.
אם נחזור לנושא של טיפולי פוריות – אנחנו מכירים עובדה סטטיסטית ידועה: נשים שלא הרו מעולם או – שהרו לראשונה בגיל מבוגר, נמצאות מראש בסיכון יתר לפתח סרטן שד וסרטן שחלה. וברור שאם נבדוק אוכלוסיה כזאת נמצא שבאופן טבעי אחוז גדול מהנשים האלה עברו טיפולי פוריות כאלה כך שקשה לדעת האם הגידול בשד הוא תוצאה של טיפולי הפוריות או שהיה מופיע בכל מקרה בגלל שהאשה הרתה מראש בגיל מאוחר או שלא הרתה כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון02/03/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה רבה על ההסבר יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
1. האם כאשר הפרוטוקול בהפרייה הוא קצר ואישה נקלטת בהפרייה ראשונה אז הסיכויים שלה לחלות הוא פוחת ? כי לא מדובר בטיפול של שנים
2. אני כמעט בת 40 ברקע שלי הריון ולידה בגיל 36.5 בהזרעה ראשונה ולפני כן מס' הריונות כימיים ללא טיפולים.
האם זה שההריון הקודם לא בהפרייה מקטין בעצם את הסיכויי כי ילדתי בעבר לחלות?
כמובן שאני מבינה שיש גם השלכות גנטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהעובדה שמצאו קשר כזה או
vika02/03/2016אחר בין טיפולים לסרטן השד ככל הניראה מעלה את הסיכויים באחוז כזה או אחר.
אי אפשר לנבא באמת מה הגורם האמיתי. אם זה גנטיקה/טיפולים/גורמים סביבתיים וכו'
צריך להתפלל שלנו זה לא יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016אם אין לך רקע משפחתי או רקע אחר קודם,אינך מצויה באוכלוסיית הסיכון המוגבר בעקבות הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
גלית02/03/2016לגבי קולטנים להורמונים- יש לי גוש שפיר בשד שיש לו קולטנים לאסטרוגן ופרוגסטרון, אתה חושב שעם קבלת הורמונים-להכנת רירית וכתמיכה- והריון כשלעצמו (תרומת ביצית) יכול להפוך גוש כזה למסוכן חס ושלום? הגוש הוא 3.5 אבל קטן וגדל ביחס למחזור החודשי.
אני בגיל מבוגר יחסית ואם יהיה הריון בע"ה זה הריון ראשון. יש לציין שעברתי 7 הפריות + הזרעות, חלקם עם הורמונים וחלקם ללא. אני לא רוצה לעבור ניתוח והרדמה ושואלת אם אשאיר את הגוש השפיר עד אחרי הריון, האם זה לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
גלית03/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016לדעתי תמיד עדיפה הגישה האומרת if there is doubt take it out,לכן לטעמי יש להסיר את הגידול לפני כניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בדוגלס מעקב זקיקים....שאלהנטע01/03/2016
הי לאחר מעקב זקיקים (אני מטופלת בזריקות לטובת הזרעה) רשום שיש מעט נוזל בדוגלס מה זה אומר!!? האם התפספס החודש? התוצאות הם: זקיקים במד ימין: 2 בגודל 11, 1בגודל 12 ו1 בגודל 13 עובי רירית 6 תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל בדוגלס מעקב זקיקים....שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2016זה לא אומר כלום ויש ללכת לפי בדיקות הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מעקב הריון עלי לעבור משבוע 17 הריון IVF?אלכסנדרה01/03/2016
סיימתי את שלב הבדיקות נותר לי רק סקירת מערכות מאוחרת. שאלתי מה נהוג לעשות? כמה פעמים להגיע לרופא לבדיקת אולטרה סאונד אם הכל תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מעקב הריון עלי לעבור משבוע 17 הריון IVF? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2016את צריכה ללכת לפי הוראות הרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שהופסקאדוה29/02/2016
הי,
התחלתי טיפול לקראת הזרעה במנופור, שהופסק לאחר 6 ימים בגלל שלא היתה כלל תגובה לתכשיר.
תוך כמה זמן אמור להופיע מחזור?
האם יתכן והיה ביוץ טבעי למרות התרופות שהוזרקו? אגב לא השתמשתי באוביטרל והפסקתי הטיפול כשלא היה תוצאות בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול שהופסק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016אם לא הייתה תגובה המחזור יופיע לפי התנהלותו הרגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באולטרסאונד ביתי - האם תקין ומומלץ לשימושליאת29/02/2016
שלום רב,
לאור הפלות שעברתי...בהריון הנוכחי אני מאד חרדה לחוצה ודואגת,,
כרגע בשבוע 19..שמעתי על מכשיר א.ס ביתי המאתר דופק עוברי.
רציתי לדעת האם השימוש בו תקין..ואין אסור בשימוש בו
ואין מגבלה רפואית בשימוש. אודה מאד לתשובתכם בנדון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באולטרסאונד ביתי - האם תקין ומומלץ לשימוש - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2016אפשר אבל מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קיפות עורפית הריון אחרי IVFvika29/02/2016
שלום
קבלתי תוצאות בדיקות דם אחרי שקיפות עורפית ולהלן התוצאות:
PAPP-A 0.36 MOM
(1200.8 MU/L)
HCGB 1.13 MOM
(45.6 NG/ML)
שקיפות עורפית ׁׁׁׂNT 0.73 MOM
ׂ1.0MM
תסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:240
תסמונת דאון גיל+ תוצאת בדיקה 1:880
טריזומיה 18 - הסיכון המחושב גיל בשילוב הבדיקות 1:10,000
סיכום:
עליך לפנות לביצוע תבחין ביוכימי AFP+UE3
אני בת 37+0
האם הבדיקות תקינות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה
vika01/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
vika02/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קיפות עורפית הריון אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר02/03/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות יום 9 להחזרה פעם ראשונה... בין ייאוש לתקווהחדשה פה :)29/02/2016
היי..
מאתמול, יום 9 להחזרה (עובר 1) התחילו להופיע הפרשות אדומות ורודות בניגוב... האם עליי להבין מזה שהמחזור קרב או שאפשר להישאר אופטימית עוד יומיים עד לבדיקת דם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות דמיות יום 9 להחזרה פעם ראשונה... בין ייאוש לתקווה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2016עלייך עדיין לקוות ולהמתין בסבלנות עד לביצוע הבדיקה, אלא אם יופיע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא לפונדקאית שעשו לה הפריה ב31.1חסויה.29/02/2016
הי פרופ יקר.
הפונדקאית שלי עשו לה הפריה ב31.1 וב15.2 עשו בדיקת הריון היה 380 אחרי יומיים 680 והכל היה נראה בסדר.
היום היא הגיעה לאולטרסאונד ואגינאלי ולא ראו עובר...
אמרו לה לחזור עוד שבוע ואם לא לא מתפס ההריון.
מה הסיכוי שיהיה הריון....???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא לפונדקאית שעשו לה הפריה ב31.1 - תגובה
פרופ` דוד בידר29/02/2016הבדיקות 380 ו 680 זה לא בדיוק בסדר והיה צריך לחזור עוד פעם על הבדיקה.
בכל אופן עש לחזור על הבדיקה מחר, ואם הערך עלה ואין הריון ברחם אז הוא בנקום אחר.
ואם תהיה ירידה סימן שהיה הריון כימי.
הבעיה בכל ההתנהלות שמישהוא אמר לך שהבדיקות בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שק הריון ללא דופק...
חסויה.29/02/2016תודה על המענה פרופ.
הרופאה אמרה שיש שק ללא דופק ואמרה שאין צורך בבדיקת דם אלא רק עוד שבוע לעשות שוב אולטרסאונד...
בכל מקרה הסיכוי להריון הוא קלוש נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שק הריון ללא דופק... - תגובה
פרופ` דוד בידר29/02/2016את כתבת שלא רואים עובר אז זה מבלבל!
מה שהרופאה אמרה זה נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש ואופטלגין בהריון האם מותרלירוי29/02/2016
שלום רב,
האם מותר לקחת בהריון (שבוע 15) אופטלגין לד פעמי לכאב ראש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש ואופטלגין בהריון האם מותר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/02/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF בדיקה של פרופיל הורמונלישחר29/02/2016
שלום,
אחרי הזרעות כושלות, מגישה השבוע מסמך לועדה שתאשר IVF.
1. האם הבדיקה של הפרופיל ההורמונלי (תקין) שנערכה בפברואר 2015 מספיקה? או יש שצורך בחידוש.
2. האם נטילת ההורמונים (מונופור), כולל תמיכת קרינון יכולה לשבש בדיקה של פרופיל הורמונלי? הקרינון מסתיים סמוך מאוד למועד קיום הבדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת IVF בדיקה של פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/03/2016הבדיקות תחת טיפול אינן אמינות.
אפשר להשתמש בבדיקות מפברואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 ללא ווסת, אך בטא שלילית - חודש לאחר IVF שלא צלח****29/02/2016
היי, שאלה - אני חודש לאחר טיפול IVF שלא הצליח. ווסת סדירה שבפעם האחרונה הגיעה ב 25/1 עד 4/2 (ארוכה יותר מבדר"כ). היה ביוץ טבעי ביום ה-17 וניסינו באופן טבעי, השבוע אחרון מלווה בגלי חום רציניים, עצבנות וכאבי ראש חזקים.
היום (שבוע 5) בדיקת בטא יצאה שלילית.
איך יכול להיות שיש תסמינים ועד שבוע 5 אין ווסת, אך בדיקת בטא יצאה שלילית? האם יש סיבה לדאגה?
מודאגת, אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 ללא ווסת, אך בטא שלילית - חודש לאחר IVF שלא צלח - תגובה
פרופ` דוד בידר29/02/2016תלוי בפרוטוקול שקיבלת.
בכל אופן אם קיבלת דקפפטיל אז זה בגלל זה.
אפשר לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ולדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על התעבות הרירית לאחר החזרת עובריםלוני29/02/2016
שלום,
לצערי אני בטיפול האחרון שבו החזירו לי עוברים מוקפאים במחזור טבעי הם לא נקלטו, לקחתי קרינון לעיבוי הרירית, ואת המחזור קיבלתי שלושה ימים אחרי שהפסקתי את התמיכה. האם זה אופייני שכל כך מהר יגיע המחזור, או שאולי זה אומר שהרירית לא התעבתה כמצופה? אם לא עוקבים אחרי עובי הרירית באולטרסאונד מיום ההחזרה עד הדופק, במקרה הטוב, איך יודעים אם הרירית מתעבה, אם הקרינון או כל תמיכה אחרת משפיעה? אשמח לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על התעבות הרירית לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016ישנה חשיבות להתעבות הרירית עד לשלב שבו נילקח תכשיר המכיל פרוגסטרון.הופעת המחזורהיתה בהתאם למצופה ללא חריגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונפורדנה29/02/2016
האם אפשר להשתמש במזרק של מונפור מולטידוז 600 , שנשאר לי, בשביל מונפור מולטידוז 1200.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונפור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016אין בעיה,יש לישב את המינון בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העובר לא זז מספיק זה מעיד על בעיה ??סיגלית29/02/2016
מוטרדת לאחר שקיפות עורפית:
מיד עם תחילת הבדיקה העובר לא זז כמעט.
חששתי שיש בעיה, אך לאחר כמה נסיונות של הרופא הוא התעורר קפץ ונרדם שנית.
היה קשה מאוד לרופא לבצע את הבדיקה. שבסוף יצאה תקינה. האם זה מעיד על בעיה בעובר? האם לאחר השקיפות הסיכון לעובר יורד ? (שבוע 13)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העובר לא זז מספיק זה מעיד על בעיה ?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/02/2016בשלב כל כך מוקדם של ההיריון,אין ליחס לתנועות בעובר משמעות פרוגנוסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)